2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bende istiyorum
ama benim yüzüm uzun ondan kısa model kullanamıyorum
değişik bişeylerde olsun istiyorum ama nasıl olcek??

deryacım inan sırf resmini gördüğüm için şu şifremi adımı girdim yorum yapmak için tek kelime harika olmuşsun siyahlarda seni çok zayıf göstermiş uzundan daha çok hava katmış çıtır olmuşsun yaşın iyice küçülmüş bu modelle ben sana dedim yıka çık jölele ben bayılıyorum dalgalı saça çok modern duruyor

valla katılıyorum ayşegülcüm çok güzel durmuş bencede

ben begendım hatunnnn..
kocayıda takma dısarı cıkınca havanız degısır..

ay ben bnmkını cok ozledım ...
teoşun saçına fön mu cektın deroo duzleşmışş

nurancım sende kestırr tey teyy kadınlar olarak coştukk
ben cok buyuk cesaret ornegı gosterdım kendıme gore cunku ben 30 yıldır sarısınım.
bnm cok hosuma gıdıo sımdı saclarım.. degısıklık ıyı geldı bana
bırde goren herkes cok cok daha genc duruyorsun dıyorlar

arada değişiklik çok iyi oluyo denizcim
saçlarının son halini de gördüm yakışıyo sana
bizde alışmısız seni sarışın görmeye ondan değişik geldi gözümüzehihoyyyt

bende çok isitiyorum ama nasıl olmalı bilmiyorum
nasıl bir renk nasıl bir model???CADIARZU

aysegul sız ne zaman ankara yapmayı dusunuyorsunuz cnm

haziranda büyük ihtimal denizcim eşimin kampı haziranda başlıyor o gidince burda kalmanın anlamı yok bu arada karşı komşumun tayini kıbrısa çıkmış interneti ortak kullanıyoduk hat çekmiştik bir ay içinde gideceklermiş artık biraz zor girerim nete kızlar balkonda biraz kaçak köçek çekiyor birilerinden öyle bağlanırsak bağlanıcam sırf net için telefon bağlatmak istemiyorum belki diğer komşularla ortak bi hat yaparız ilerde ama şimdilik böyle olucak merak ediyorum karşıma kim taşıncak acaba burda karşı komşu demek en sıkı olduğun kişi demekmiş inş. çocuklu genç insanlar gelirde sıkılmam

CNM KABLOSUZ INTERNET FLN YAPINN SENI BIRAKMAYIZ OYLEE KOLAY KOLAY..
ankara ıcın haberleselım tamam mı aysegul bızde hazıran gıbı eş dost zıyaretı yapıcaz..
ankarada bekleyenlerımız var..
deroşada ugrarız beraber dıyorum..

günaydın kızlar

batuhan kuşları çok seviyo hatta kuş delisi
bizde doğum günü hediyesi olarak kuş aldık
işte batuhan ve ailemizin yeni üyesi limon :)))

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

kablosuz internet nasıl oluyor denizcim benim bildiğim yine telefon hattı gerekiyor ank. kablosuz modem kullanıyorduk ama telefon hattı şarttı senin dediğin vınlarmı yoksa aylık 80tl miş vınlar çok pahalı bence bide wireless olayı var onu zaten dediğim gibi az sinyalla bizim burda başkalarınkinden çekiyo dediğim gibi girersem kaçak öyle girerim ben bide net olmadan eşimin durumunu ölçmek istiyorum ne gibi değişim olacak görmek istiyorum değişen bi durum olmazsa bağlatırım net gidecek diye dün akşam bugün okey oynayıp duruyor saatlerce elinden alıncak oyuncağı gibi valla yeni aldım elindende size yazıyorum şu an

nurancım hayvanlar terapiymiş çocuklar için dün karşı komşum doğaçı aldı artık sorun yaşatmıyo doğaç sakin ya ondan onların evindede kaplumbağa varmış anlatıyo kadın çok sevdi doğaç sizde alın diye almayı düşünüyoruz bizde su kaplumbağasını elini sokuyor kaplumbağaya hiç korkmuyo hayret normalde tırsıktır doğaç kadın dediki doğaç çok değişmiş oturdu kalmadı olduğu yerde dedi karıştırmadı hiç bir yeri dedi güle oynaya gitti zaten doğaç bana bay bay yapa yapa hiç sorun yapmıyo başkasının evine bensiz gidince bebekkende öyleydi zaten aramazdı beni hiç ben ondan diyorum anaokuluna sorunsuz gidecek doğaç bence ağlamadan zırlamadan ona arkadaş oyun olsun yeter anne babaya gerek yok :)) bu arada komşuda 15 tane yeşil zeytin yemiş sıpa başka yerde yiyo gördünüzmü saralle yemiş kaşık kaşık alışverişe gittik sepete koyduk doğaçı eline simit alıp verdik gezerken baya yedi onuda demekki öyle ortamda yiyo ama şu bir gerçek doğaç bişeyi birgün çok yediyse ertesi gün yüzüne bakmıyor hatta haftalarca bakmıyor sürekli değişik bişey yapmak gerek dün sabah kahvaltısında yumurtalı ekmek yaptı annem 2dilim yedi öğlende yedi bu sabah suratına bakmadı simitinde suratına bakmadı ne bulcam hergün ben bu çocuğa şaştım

buluşma işini ayarlarız deniz ben zaten net olmasada telle sana deryaya ulaşırım muhakkak inş. denk getiririz

teşekkürler kızlar
bende başta tereddüt ettim batuhan korkar diye ama görür görmez atladı hiç korkmadı
nasıl sevindi anlatamam anne kuş, baba kuş, cici kuş, kuş mama, kuş su hepsini sıraladı
yanlızda bırakmıyo kuşu sofranın baş köşesine koyduruyo yemek yerken onada veriyo
çok mutlu yaa

ayy limonn cok tatlı yaaaa
ama ben cesaret edıp alamazdım öldugunde canım cok yanardı ..
oglumda cok arardı..

aysegulcum haberlesırız dedıgın gıbı .. bırbırımıze uyduruzz zaman dılımını .. ben sadece 1 hafta sonu 2 gunlugune orda olabılırım ancak
belkı ebtuna eminede gelır ankaralı ya onlarda o her yaz gıdıo

hahah gel beraber dövek kadınıı emoşş :))

evet cnm goruşelım bır ara
he valla dövelim yaaklava:
o nasıl kadınmış öyle deli mi nealsanaalsanasmile
çocuklu ev bu,mecbur gürültü olacak...idarr ediversin o kadarcık:umursamaz:
benim de altkatımda pimpirikli bi komşum vard,balkondan katiyen bir şey çırpamazdım hemen yukarı geliyodu...eve misafir gelsin geç gitsinler tel ediyodu,çok gürültü oldu da merak ttimb şey mi oldu diye-tatlicadiarzu-çok iyi kadındı ama böyle tuhaftı iştekafamçokkarıştı
şimdi bi dr la krısı oturuyo,yaşlılar...çok sakinler,hiç bi şeyi sorun etmiyolar,rahatız şükür:içelim:

ayyy kolay gelsin bacım,allah kavuştırsuna.s.
yaa sorma...benim de üniv.dyken bi ev arkadaşım vardı...kızın annesi babası ayrılma dönemindeydi...kız parttime işlerde çalışıyodu...bi gidiyodu 10-15 gün gelmiyodu,fuar kongreişleri şte...şehir dışına gidiyodu yani...neyse...bunun annesi geldi bize yerleşti,babayla ayrılar yaa...ay kadın kafayı bozmuştu...psikolojisi çok kötüydü...sürekli anlatıyodu,sabahlara kadar...bi de ağlıyodu...hiç uyumuyodu...çok üzülyodum onun için ama çok da sıkılıyodum...ben neyapabilirim yani di mi?bi de öğrenciyim,gençlik ortamı falan...ayy eve gidesim gelmiyodu...eşimle de o zamanlar sevgiliyiz...bize geliyodu...bu efer ona anlatmaya başlıyodu-tatlicadiarzu-ayyy ikimize de fenalık gelmişti...sonra ben eşimin ailesinin yanına gittim bi kaç gün kafa dinlemeye...inanır mısınız oraya geldi beni buldu:roflol::roflol::roflol:hiç bursayı bilmeyen kadın:roflol:
ayy neyse,şimdi iyi çok şükür...ama çok zor dönemler oluyo seni anlıyorum yanisırnaşık şey

derya canım fotolarına alıcı gözüyle baktım...düz fönlü halidense kıvırcık daha hoşuma gittizemuszemusdaha modern daha genç durmuş:lepi:güle güle kullan canıma.s.pozlarınız da sevsinlerkaydirigubbakcemile3

ayy biri buluşma mı dedi,ebtuna mı dedisempatiksalakcinni
hemen duydum geldim
ama biz temmuzda gidiyoz ankaraya...çünkü tatil 1 temmuzda başlıyoa.s
orda olursam görüşelim mutlakakaydirigubbakcemile5

hepinizi öperi kızlar görüşürüz byeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…