2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa yapma yaa emoşş bende hayaller kuruyordum kızz.. ama bellı olmaz bız temmuzda da gıdebılırz ama o zaman derya orda olmuıyor kı akçaya kaçıo o donemler
anam orayamı gıtsek ne etsek :))

ahh ahh nerdeeeeeeee

Atikecim Arda nasıl oldu serum takıldımı merak ettim ..

kızlar perşembe günü ardayı hastaneye yatırdık..bugün sabah çıkardı doktorumuz.3 şişe serum yedi yavrum..damar bulamadılar delik deşik ettiler oğlumu ..hastaneyi inletti damar yolu bulunurken..göz pınarlarım kurudu ağlamaktan..kötü üşütmüşüz ardayı.bronşit başlangıcı dedi doktor..nebülatör denilen bir aletle buhar yoluyla ilaçlar verildi.ciğerleri açılsın diye..bu aleti evede almamızı söyledi..eve de almalısınız deyince, çok üzüldüm yani oğlum bir bronşit hastası ve her hastalandığında bu aletimi kullanacak diye sordum..neyseki ilgisi yokmuş ağız yoluyla aldığı ilaçları kustuğu için dedi...
şimdi iyi yavrum,uzun zamandan sonra midesine bir şeyler girdi..
nebülatör kullanan varmı çevrenizde kızlar...

akçaya gidelimhihoyyyt
daha güzel,denize havuza girerizsempatiksalakcinni

hasta bebişe çok geçmiş olsun,allah şifa versina.s.

off burnumun dıregı sızladı atıke okurken..
yuce Rabbım bır dahayaşatmasın..
bızlerede bunu gostermesın..
cok zor ..
Ardayı yerımıze op lutfenn... yemesıne cok sevındım yavruş çok hırpalanmıştı
ama merak etme cocuklar cok cabuk toparlanıyorlar.. a.s.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm neyseki ecrin kadar hırpalanmamış o aletten bizde var ecrin 2 buçuk aylıkken kullanamya başladı ve en sonunda sanırım 8 aylıktı eve aldım halada kullanıyoruz şimdilerde de ein içerisine verenlerden alacağız ne yazık ki ben hep diyorum ben kadar çile çekeni varmı offf offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaallah sanada kolaylık versin canım umarım iyileşir kuzumuz hemen toparlanır....

ayşegülcüm mama tıbbi bir mama kesinlikle dr.tavsiyesiyle kullanılıyor ve ayrıca yemeğen vede hasta olan hastalık evresinden kurtulamayan yani kısacası ecrin gibi bebekelriçin yemediği zaman sadece bşr tek onu versen yani o mamayı versen yeterli başka hiç bir şey yemese bileo luyor hem kilosunuda dengeliyork i bizimö öyle oldu kilo aldı ve göenler çok şaşırdı ...resim koyarsam sende göreceksin farkı çok kısa zamanda olsu 1 kutu aldık...almayı düşünüyorum ama dr.sormalıyım kafama göre alamıyorum korkuyorum fazla vitamen takviyesi olur diye na kadar vitamine ihtiyacı varsa ona göre hesaplayıpta veriyormuşsun üzerindede yazıyor zaten ...adı da en sonunda yazayorum kusuruma bakma hani anlatayım dedim ....PEDİASURE ADI

kızlar eşim süpriz yapmış sony marka lc ekran almış çok şaşırdım çok sevindim....dünde annem saç maşası aldı benim saç şekillendiricim var ama eski üfürmeli arçeliğinde her şeyi vardı ama ne yazık ki yapmıyordü geçen sene saç düzelrştirici aldı bu sende saç maşası aldı annecim..

doğum günümüzde de beni gezmeye götürdü eşim çiçek aldı yemek yedik önden sonrada canlı müzik dinleme gittik güzel bir geceydi sizinle paylaşmak istedim...bana kıyafet almış çok güzeldi....

Son düzenleme:
inş..mutluluğunmuz daim olur hepimizin......ecrin,nde doğum günü yaklaşıyor siz bişeyeler alacakmısın doğum günü hediyesi....ben hiç bir şey almadım yani geçen ay kıyafet felan alışveriş yaptık yazlık kıyafeti yoktu doğum gününe kıyafet aldım ayakkabı aldık ayakları büyümüş cadımızın ketenelride biraz küçük geliyor yine daha 2 ay olmuştuk alalı sanırım yine alacağız bu 2.keteni kaçıncıda ayakkabısı çok şükür büyüyorlar....

atikecim ardanın şu an iyi olmasına çok ama çok sevindi m inan
kıyamam ya sende çok zor günler geçirdin ama bak tatil yaklaşıyor okullar kapansın bol bol ilgilenirsin arda kuzuyla

bende anneme geldim bugün eşimin cumartesi sınavı var bizi evden kovdu yine :))
adama ders çalıştırmıyo bizim hatun
efede burda sabahtan beri bir şımarıyolarki görmeyin
birbirlerini acayip kıskanıyolar az önce bir bahtaniye krizi atlattık
ikiside aynı battaniyeyi örtünmek istiyolar sonra efeye başka battaniyeyi yutturduk daha güzel daha büyük diye
yarın ablamın günü varmış efe burda yine
napıcaz bakalımmmm

eşininle ne güzel vakit geçirmişsiniz yasemin
çok sevindim vallahi
maşallah diyeyimde nazar değmesin

sibel yok yine bayadır hamileliği nasıl gidiyor acaba ?
yoksam ocak annelerinemi takılıyo bi bakayım topiğe :)

Sağol denizcim.şu an daha iyi..dediğin gibi çabuk toparlanır dedi doktorumuz..bir kaç lokma yedi bugün uzun zamandan sonra..
aman arala dikkat et canım..

sağol canım benim..bende dört gözle bekliyorum tatili.gün gün sayıyorum son 4 hafta..

gerçekten ecrin çok çekmiş yavrum.şimdi seni daha iyi anladım.zaten o aleti görünce çok canım sıkıldı..astım hastaları kullanıyormuş.internette araştırdım..size niye verdiler yasemin.ben almayı düşünmüyorum hata mı yapıyorum acaba..iyi çünkü bugün bir kez öksürdü..

slmmmmmlarrrrrrrr
atikecim tekrar geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın canım arkadaşımın ikizleri bebekken hep bronşit oluyolardı buhar mak vardı ilaç veriyolrdı serumlar filan aynısıdır belki dediğinin ama bu kış domuz gribi aşısı yaptırdılar çocuklar hiç hastalanmadı daha doğrusu hafif geçti hep seneye sende grip aşısı yaptırırsın olmazsa onlar her sene yaptırcaz diyolar
deryacım kıvırcık haline bayıldım saçının tam yaz saçı olmuş benimde aklımdan geçmedi değil ama benim saçlarım hacimsiz güzel olmaz yalnız ecenin eline koluna dolayıp çekmesinden bıktım yaa gece uykumdan uyandırıyo eskde geldiğimzden beri kalkıp yanımıza geliyo gece bi acıyla uyanıyorum saçlarım ellerinde sinir ediyo gece gece
nuran kuşunuz çok şirin seviyo çocuklar hayvanları ecede bakıcının evinde balık var onu beslemeye bayılıyomuş iyi elini daldlrıp almaya kalkmamış daha
yasemin Allah bozmasın canım ne güzel başbaşa vakit geçirmişsiniz hediyelerde cabası güle güle kullan
biz cuma akşamı sinemaya gidelim dedik kayınvalidem bizde ya eceye bakıcak zaten 9 gibi uyur dedik 20 45 seansına gidicez diye çıktık aradım kapının arkasında ağlıyo yaklaştırmıyo yanına dedi birazdan bi daha aradım hala ağlıyo dedi bizde dayanamadık döndük bebekken ne rahattık ya bırakıp çıkyoduk şimdi çocukda haklı akşama kadar zaten görmüyo akşamda bırakıp gitmemizi istemiyo pasta aldık döndük dışarda bekliyolardı bizi pastayı görünce çok mutlu oldu mum yaktık söndürdük filan yarım saat içindede uyudu biraz daha büyüsede her yere birlikte gidebilsek ya bizim son 1 aydır filan çok zorlu geçiyo hayatımız

yasemincinn bu ne hoş surprız eşine bravooo
ayyy bende ıstıyorum yaaaaa

bnm herıfte bugungelıyor cok mutluyumm.. aral cokk ozledı babasını
hele benn.. cnm o bnm herşeyım burnumda tutuyor vallahı
aha tam bunları sıze yazarken msj geldı eşım
hersey senınle guzel yazmışş...
normalde msjı pek sevmeyen bırıdır..

bırde arala ve bana hedıyeler almış onuda dun soyledı
bana alt ust takım gıbı bısey almış arala tsırt almış ıkı tane gomlek almış keten
kendıne bişey almamış garibim :))

ahh ahh bı sınema bıle yapılmıyor artık valla :))))
eceye bak tam genc kız trıplerı yaa :))) cnm benım kıyamam
ay aralda suanpc nın cd koyma yerıyle onuyor acık acık kapatıoo off bozcak ya taktımı takıoo
kızlar aral fecı bır sekılde konusmasını ılerlettıı
herseyı tekralıo ve unutmadan ılerd ekullanması gereken yerde kullanıyor
artık bu yaz bül bül olurlar bızım bebeler :)))
bırde rakamları yanında yazmasa bıle kac tane var bılıo bugun tv ızlıoduk 4 tane elbıse vardı ekranda ama yazmıodu kac tane oldugu
4 eybise dedi ay nerden bılıo bunlar ben ogretmedım kı
yanı yazsa hanı rakamı tanıyorda soyluyor dıyıcem ama yazmıodu kac adet oldugu

maşallahhhh

slm kızlar geçmiş olsun tekrar atkecim ardanın iyi olmasına çok sevindim canım allah hiç birine göstermesin çok zor

yasemincim çok sevindim canım ne kadar güzel düşünceliymiş eşin mamayı ben dr.a bi sorucam bakalım ne diyecek kilosunu görünce çıldırcak yine eminim benim doğumgünüm eceyle aynı gün serpillll o gün benim yerimede kutlayın olurmu şaka bi yana eşime diyorum oğlumla bana ne alacaksın bakalım diyorum ne istiyosunuz diyo ne anladım ben dedim hediyeden o zaman gerçi söylesem iyi oluyor onun zevkine bırakınca alakasız bişey alıp geliyor yaşlı işi şeyler

ayyy denizcim eşine kavuşuyorsun he bu özlem ikinizede iyi gelmiştir 2.bahar gibi gelir şimdi kavuşunca

dun banyo yaptım kızlar az oncede resım cektım
yıne cep telımle cektım cunku makıne esımde
bakalım sacımda degısıklık gorucekmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…