- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
yaa yapma yaa emoşş bende hayaller kuruyordum kızz.. ama bellı olmaz bız temmuzda da gıdebılırz ama o zaman derya orda olmuıyor kı akçaya kaçıo o donemler
anam orayamı gıtsek ne etsek :))
ahh ahh nerdeeeeeeee
Atikecim Arda nasıl oldu serum takıldımı merak ettim ..
kızlar perşembe günü ardayı hastaneye yatırdık..bugün sabah çıkardı doktorumuz.3 şişe serum yedi yavrum..damar bulamadılar delik deşik ettiler oğlumu ..hastaneyi inletti damar yolu bulunurken..göz pınarlarım kurudu ağlamaktan..kötü üşütmüşüz ardayı.bronşit başlangıcı dedi doktor..nebülatör denilen bir aletle buhar yoluyla ilaçlar verildi.ciğerleri açılsın diye..bu aleti evede almamızı söyledi..eve de almalısınız deyince, çok üzüldüm yani oğlum bir bronşit hastası ve her hastalandığında bu aletimi kullanacak diye sordum..neyseki ilgisi yokmuş ağız yoluyla aldığı ilaçları kustuğu için dedi...
şimdi iyi yavrum,uzun zamandan sonra midesine bir şeyler girdi..
nebülatör kullanan varmı çevrenizde kızlar...
kızlar perşembe günü ardayı hastaneye yatırdık..bugün sabah çıkardı doktorumuz.3 şişe serum yedi yavrum..damar bulamadılar delik deşik ettiler oğlumu ..hastaneyi inletti damar yolu bulunurken..göz pınarlarım kurudu ağlamaktan..kötü üşütmüşüz ardayı.bronşit başlangıcı dedi doktor..nebülatör denilen bir aletle buhar yoluyla ilaçlar verildi.ciğerleri açılsın diye..bu aleti evede almamızı söyledi..eve de almalısınız deyince, çok üzüldüm yani oğlum bir bronşit hastası ve her hastalandığında bu aletimi kullanacak diye sordum..neyseki ilgisi yokmuş ağız yoluyla aldığı ilaçları kustuğu için dedi...
şimdi iyi yavrum,uzun zamandan sonra midesine bir şeyler girdi..
nebülatör kullanan varmı çevrenizde kızlar...
Sağol denizcim.şu an daha iyi..dediğin gibi çabuk toparlanır dedi doktorumuz..bir kaç lokma yedi bugün uzun zamandan sonra..off burnumun dıregı sızladı atıke okurken..
yuce Rabbım bır dahayaşatmasın..
bızlerede bunu gostermesın..
cok zor ..
Ardayı yerımıze op lutfenn... yemesıne cok sevındım yavruş çok hırpalanmıştı
ama merak etme cocuklar cok cabuk toparlanıyorlar..a.s.
sağol canım benim..bende dört gözle bekliyorum tatili.gün gün sayıyorum son 4 hafta..atikecim ardanın şu an iyi olmasına çok ama çok sevindi m inan
kıyamam ya sende çok zor günler geçirdin ama bak tatil yaklaşıyor okullar kapansın bol bol ilgilenirsin arda kuzuyla
bende anneme geldim bugün eşimin cumartesi sınavı var bizi evden kovdu yine :))
adama ders çalıştırmıyo bizim hatun
efede burda sabahtan beri bir şımarıyolarki görmeyin
birbirlerini acayip kıskanıyolar az önce bir bahtaniye krizi atlattık
ikiside aynı battaniyeyi örtünmek istiyolar sonra efeye başka battaniyeyi yutturduk daha güzel daha büyük diye
yarın ablamın günü varmış efe burda yine
napıcaz bakalımmmm
geçmiş olsun canım çok üzüldüm neyseki ecrin kadar hırpalanmamış o aletten bizde var ecrin 2 buçuk aylıkken kullanamya başladı ve en sonunda sanırım 8 aylıktı eve aldım halada kullanıyoruz şimdilerde de ein içerisine verenlerden alacağız ne yazık ki ben hep diyorum ben kadar çile çekeni varmı offf offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaallah sanada kolaylık versin canım umarım iyileşir kuzumuz hemen toparlanır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?