2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evvett yorumlar :))
eşim gelio die hazırlandım birde :))
şimdi cicilerde giyimm aralı aşağıya bırakmıştım onu alıp gelıyım

evet denizcim gittikçe açılıyor rengi benim saçlar ilk sapsarıydı ya o renge yakın oldu açıla açıla baya sarı oldu yine ama o ilki biraz daha beyazımsıydı seninkide gittikçe dahada güzelleşicek tahminim

evet olabılır ..
ben cok begendım bu rengı . yanı sarısınlıktan acayıppp sıkıldıgım ıcın sanırım belkıde bana oyle gelıo
sade ve guzel sekıllı gelıo artık saclarım
ztn ıyıce uzadılar belıme kadar gelıo 5 cm daha uzamasını ıstıyorum
bıraz daha açılsın bakalım belkı yaz sonuna dogru yıne rofleye gecerım
ıddıalı bır rofle yaptırım yıne sönük kalmıyım

sende şımdıkı halını koysana saclarını aysegul
ben ılk rengını cok sevmıstım sonrakı yaptırdıgın bana cok küllü ve mat gelmıştı
şuan açıldılarsa bıraz daha kendını gostermıştır
aslında ılk saçın o kadar canlı ve guzeldıkı senı cok genc dınamık gostermıştı
umarım ona yakın olmuştur

sağolun kızlar inş..hep diyorum allah hiç birimizin mutluluğunu bozmasın...

denizcim benimde çok hpşuma gitti güzel olmuş yakışmış sanada güle güle kullan canım...gözün aydın eşinden ayrı kalmak sana çok zor olmuştur...

yakın oldumu ayları felan böyle oluyorlar eltimin oğluylada ecrin hem aşırı seviyorlar bibrirlerini ama her şeyelri çok kıskanıyorlar bazen kavgaediyorlar ama çok aşırı seviyorlar biribrlerini çok güzel bu da yani kavaralarına değiyorr..düzene girerdir büyüdükçe çok tatlılar ....vereliniortak..

iddalı derken nasısl oluyor tiolar alayım senden bende değiştircem yaza düğünlerde var benim saçlarda çok uzadı ama kestirmek istemiyorum .....boyada pek belli değil artık aktı benimki artık kahvetonlarında duruyor saç dipleride siyah görünüyor normalde benim saç rengim koyu kestane .....

tamam canım sor bakalım dr ne diyecek ne zaman gideceksiniz yakın mı dr.merakederim....

Slmmmmmm kıslar
kaç gündür bi girip yazamadım yoğunluktan..
ilk olarak gelinliğimi satıyorum onunla uğraştım bi siteye ilan vermiştim gelinlik için alıcı çıktı 700tl sattım aynı kişi daha başka satılık bişeyleriniz varmı diye sordu elbise,ayakkabı,abiye,gecelik,bikini vs..ne varsa bende evde giymediğim herşeyin resmini çekip ekledim face de sizlere açık albüm görebilirsiniz ..alan kişi 1000tl bütçe ayırmış nişanlısına balayı için kıyafet falan lazım diyor 1000tl tamamlamak istiyor sanırım tam benim istediğim şey bu da..evde o kadar çok giymediğim kıyafet var ki bi kısmını apar topar düzenledim koydum bakalım nolcek,sişz de bi bakın albüme yoırum yapın emi..

Son düzenleme:
Denizcim saçlarının rengi tam tahmin ettiğim gibi gidiyor ve bana göre çok güzel olmuş daha da güzel olcak bence güle güle kullan..gözün aydınnnn:)))

Teyzeleri biz dün akşam kendi yatağımızda uyuduk hem de kendisi uyumuş babası pc başındaydı kapat gözlerini abi gibi uyu demiş o da kapamış gözünü uyumuş sabah babası alıp yanıma getirdi..abi olmak süper bişey herşeyi o bahaneyle yaptırabiliyorum ne yaparsa abiiiii odummm diye yapıyor..:))

selammm
bu pazar batuhanın doğum gününü yapıcaz
2 haziran doğum günü ama hafta içine denk geldiğinden pazar günü kutlucaz
pastasına karar verdik cuma günü siparişi vericez
yine şeker hamurundan olucak
mavi zemin üzerinde siyahlı grili kedi yumakla oynuyo arkada ayak izleri var
çok beğendik pastayı

ikramlıklarda şunlar:
-patates topları
-mercimek köftesi
-kamlumbağa poğaça
-gökkuşağı börek
-şeftali kurabiye

hediyesi ve kıyafeti tamam
süslemelerde de değişik şeyler bakıyorum bakalım nasıl olcak bu sene...

çok iyi düşünmüşsün canım gelinliği iyi fiyata satmışsın
yanlız ben albümü göremedim(

Evet valla çok iyi denk geldi nurancım ama yanlış mı yaptım ayarları acep,albüm gözükmüyor mu?dur bi daha bakıyım..

anaaaaa herkes nerde bugün yawww..
bende bu satış olaylarına iyi takıldım şimdi grup kurdum face de kaptım kaçtım adında davet gönderdim gerçi size görürsünüz sanal alemde bende varımmm:))) evi kurcalamam lazım küçük geliyor diye kaldırdığım bi dünya kıyafet var daha ama nereye koydum bulamıyorum..

Bu arada saçlarımı beğenen herkese tsk ederim bende beğenmenize sevindim efendim artıkın bu yaz böyle yıkarım çıkarım hergün,eskiden saç uzun ve şekil alması zor olunca her gün yıkayamıyordum şimdi kısa saçın rahatlığını yaşayım bari..

Dün ada ablamızın d.günüsü vardı Teo gidene kadar salıncakta sallandı:))inatla inmedi eve salıncak almak kesinleşti artık..palyaço çağırmıştı aslı yazık o da küstü gitti (palyaço) çocukların hiç biri yüz vermedi hatta ada ağladı yüzünü silsin diye ve arkadaşlarımı da boyamasın diye durum böyle olunca kız da oturdu tek başına sonra erkenden çıktı gitti:)) dedik sen şimdi türkan şorayın bi filmi vardı palyaço şeklinde şarkı söylüyordu ağlıyordu onun gibi oldun diye:)))))

Bu arada iroşum kanlı ishal oldu 4-5 gündür ishal ve arada kan da geliyormuş hatta 2 gün önce kusmuş kan da gelmiş ablam çok korkmuş gece gece acillerde gezmiş yazık tek başına (eşi şehir dışında)biz de dışardaydık tel kapanmış duymadık aradığını falan..neyse şimdi antibiyotik kullanıyor umarım hemen geçer dakka başı wc de yavrum..
Allah tüm bebişleri kötülüklerden,hastalıklardan,kötü bakışlardan korusun, sağlık versin..

Nurancım ne güzel ya sende iştah var sanırım ben daha ne hazırlık yaptım ne kıyafet aldım,ne menü düşündüm ve belkide yapmıycam gözüme büyüyor yaaaa... dün de gördüm kız o kadar yorulmuş herkes yedi içti gitti çocuklar küçük daha bişey anlamıyorlar..off bilmiyorum kararsız kaldım..
senin o börek falan nasıl bişey yaaa merak ettim..

Kızlar bu da Ada ablamızın d.günü için yaptığım kurabiyeler başta böyle yaptım süsledim sonra çok beyaz geldi azıcık pudra şekeri serptim o da görüntüyü bozdu şekerlerin parlaklığı gitti vs..

Bu da son durum işte bu hale geldi gerçi tadı süperdi..tavsiye ederim dr oetkerin pasta süslemeleri ile yaptım 4-5renkli tüp var onunla sıkarak yapıyorsun ben vakit çok kısıtlıydı uğraşamadım pek..
hıı bir de yine dr oetkerin 2 renkli grazülü var siyah ve beyaz çikolatalı ondan deneyin pasta üzerine süper oluyor hem görüntüsü hem de tadı..

deryacım çok iyi fiyata satmışsın bencede kıyafetlere baktım çok güzeller bence niye satıyosunki giysene hepsi yeni duruyor sığmıyorum diyorsan zayıflayınca giyersin kurabiyelerde güzel görünüyor sonraki resimde dediğin gibi olmamış pudra şekeri görüntüyü bozmuş

nurancım facede resimlerini gördüm batuhanın maşallah nasıl kilo almış yanaklara bayıldım tam ısırmalık yahuuu

sorma deryacım heveslendim yine hazırlık yapıp duruyorum
kapı süsü yaptım şimdi resimini çekip koyayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…