- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
atikecim ardanın şu an iyi olmasına çok ama çok sevindi m inan
kıyamam ya sende çok zor günler geçirdin ama bak tatil yaklaşıyor okullar kapansın bol bol ilgilenirsin arda kuzuyla
bende anneme geldim bugün eşimin cumartesi sınavı var bizi evden kovdu yine :))
adama ders çalıştırmıyo bizim hatun
efede burda sabahtan beri bir şımarıyolarki görmeyin
birbirlerini acayip kıskanıyolar az önce bir bahtaniye krizi atlattık
ikiside aynı battaniyeyi örtünmek istiyolar sonra efeye başka battaniyeyi yutturduk daha güzel daha büyük diye
yarın ablamın günü varmış efe burda yine
napıcaz bakalımmmm
evet olabılır ..
ben cok begendım bu rengı . yanı sarısınlıktan acayıppp sıkıldıgım ıcın sanırım belkıde bana oyle gelıo
sade ve guzel sekıllı gelıo artık saclarım
ztn ıyıce uzadılar belıme kadar gelıo 5 cm daha uzamasını ıstıyorum
bıraz daha açılsın bakalım belkı yaz sonuna dogru yıne rofleye gecerım
ıddıalı bır rofle yaptırım yıne sönük kalmıyım
sende şımdıkı halını koysana saclarını aysegul
ben ılk rengını cok sevmıstım sonrakı yaptırdıgın bana cok küllü ve mat gelmıştı
şuan açıldılarsa bıraz daha kendını gostermıştır
aslında ılk saçın o kadar canlı ve guzeldıkı senı cok genc dınamık gostermıştı
umarım ona yakın olmuştur
slm kızlar geçmiş olsun tekrar atkecim ardanın iyi olmasına çok sevindim canım allah hiç birine göstermesin çok zor
yasemincim çok sevindim canım ne kadar güzel düşünceliymiş eşin mamayı ben dr.a bi sorucam bakalım ne diyecek kilosunu görünce çıldırcak yine eminim benim doğumgünüm eceyle aynı gün serpillll o gün benim yerimede kutlayın olurmu şaka bi yana eşime diyorum oğlumla bana ne alacaksın bakalım diyorum ne istiyosunuz diyo ne anladım ben dedim hediyeden o zaman gerçi söylesem iyi oluyor onun zevkine bırakınca alakasız bişey alıp geliyor yaşlı işi şeyler
ayyy denizcim eşine kavuşuyorsun he bu özlem ikinizede iyi gelmiştir 2.bahar gibi gelir şimdi kavuşunca
Slmmmmmm kıslar
kaç gündür bi girip yazamadım yoğunluktan..
ilk olarak gelinliğimi satıyorum onunla uğraştım bi siteye ilan vermiştim gelinlik için alıcı çıktı 700tl sattım aynı kişi daha başka satılık bişeyleriniz varmı diye sordu elbise,ayakkabı,abiye,gecelik,bikini vs..ne varsa bende evde giymediğim herşeyin resmini çekip ekledim face de sizlere açık albüm görebilirsiniz ..alan kişi 1000tl bütçe ayırmış nişanlısına balayı için kıyafet falan lazım diyor 1000tl tamamlamak istiyor sanırım tam benim istediğim şey bu da..evde o kadar çok giymediğim kıyafet var ki bi kısmını apar topar düzenledim koydum bakalım nolcek,sişz de bi bakın albüme yoırum yapın emi..
Nurancım ne güzel ya sende iştah var sanırım ben daha ne hazırlık yaptım ne kıyafet aldım,ne menü düşündüm ve belkide yapmıycam gözüme büyüyor yaaaa... dün de gördüm kız o kadar yorulmuş herkes yedi içti gitti çocuklar küçük daha bişey anlamıyorlar..off bilmiyorum kararsız kaldım..selammm
bu pazar batuhanın doğum gününü yapıcaz
2 haziran doğum günü ama hafta içine denk geldiğinden pazar günü kutlucaz
pastasına karar verdik cuma günü siparişi vericez
yine şeker hamurundan olucak
mavi zemin üzerinde siyahlı grili kedi yumakla oynuyo arkada ayak izleri var
çok beğendik pastayı
ikramlıklarda şunlar:
-patates topları
-mercimek köftesi
-kamlumbağa poğaça
-gökkuşağı börek
-şeftali kurabiye
hediyesi ve kıyafeti tamam
süslemelerde de değişik şeyler bakıyorum bakalım nasıl olcak bu sene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?