2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım tombul yanaklı oldu gerçi fotolarda daha kilolu duruyo :))

daha tam bitmedi üzerinde değişikler yapıcam biraz
yada değiştirir başka bişey yaparım
bu saatte anca bu kadarını yapabildim :))

Uploaded with ImageShack.us

Nurancım nasıl bir topik önerdiysen halaaaa saat kaç oldu ben orda kaldım süperrr tarifler var tskler tatlım..kızlar mutlaka bakın sizde..

kapı süsün de gayet güzel daha ne olsun bakalım biz o kadar bile uğraşabilcez mi? yerim o tombik yanakları da..:))

Ayşegülcüm daha ordakilerin 2 katı kadar daha dolabımda var ve hiç birini giymiyorum öyle bekliyorlar yıllardır (merak etme en güzellerini ayırdım özel geceler için falan :)) o müşteri için çektim bu resimleri sonra da hadi grup kurayım belki alan olur dedim işte.. o adam da 115 tllık elbise aldı hepsini birden göndercem gelinlikle beraber..bu arada gelinliği ben kuru temizlemeye vermemiştim adam da sormadı sizce vermelimiyim etek uçları biraz kirli yerlerde sürünmekten..ne kadara temizliyorlar gelinliği bileniniz varmı yaa..
bir de boynundaki taşlı zincir ve tacın rengi solmuş,kararmış ee tabi üzerinden 4 yıl geçti hadi zinciri tekrar alıp takcam ama tacı öylece göndercem beğenmezse yenisini alırlar pahalı bişey değil..

deryacım o sekılde tabıkı yollanmaz kuru temızlemede etek ucları halledılır.
dıger seylerı de halledersın tacı da kuyumcularda gumuşculerde parlatıolar ucretsız ..
o sekılde yolla ılk ızlenım cok onemlıdır...
bunlara dıkat edersen devamı daha bereketlı gelır..

dero bende aralın sıfır gıbı beşık yatagını ve dolabını satmayı dusunuyorum
dusunuyorum deıl satıcaz muhakkak
cunku arala oda alıcaz yer yok onları satıcaz kı elden cıkartıcaz kı
dıgerlerıne yer acılsın
ne onerırsın ? bırde satabılırmıyım sence yaa
bu satış işleri nasıl oluo bırde kuzum

evet deryacım çok güzel bi topik bende kalmıştım orda baya :))
çok güzel değişik tarifler var.
kapı süsüne de eklemeler yapabilirim biraz daha

bencede kuru temizlemeye ver derya
daha iyi olur hem iyi izlenim bırakmış olursun

ne güzel kıyafetlerin varmış canım senin çok beğendim
ayrıca hayırlı olsun...

Bakıcam artık şimdi kuru temizleme nerden baksan 50-60 der en az adamı bi yoklayım da duruma göre verebilirim..ya bi de akçay düğünümde etekleri nazikçe yıkyıp ütülediler bizimkiler acaba kendim mi yapsam diyorum off bilmiyorum adam daha yokmu bikini mayo falan diyor bikinilerin hepsini aldı daha istiyor :)) elimde bi geçen seneki mayokinim var denizcim ona girdim girdim bu sene:))

Soruna gelince canım ben 2 el satan tüm sitelere ilan verdim sende öyle yap alalımsatalım dan görmüş bu müşteri mesela,direkt temas da kurunca siteye komisyon ücreti vermiyorsun ama güvenli alışveriş olayına girmek isterse karşı taraf site belli bi oranda komisyon alıyor..sahibinden,gittigidiyor vs.hepsine ver canım..ödemeyi de havale yoluyla yapacaklar,bende para yatınca kargoya veriyorum ve takip nosunu da gönderiyorum ki daha güven versin diye..öyle işte valla ben bu işi sevdim benim dükkan zamanından kalma bir sürü kırlentlerim falan var evde çeşit çeşit ve biraz da hediyelik eşya onları da koyayım diyorum ama bi ütü çekmem lazım hepsine baktım elbiseler de öyle hurçtan çıktı buruşuk buruşuk güzel durmuyor..ben ütüye gider teo uyurken!

deryacım sana bişey sorucam
teoyu memeden kesitinya geceleri nasıl geçti çok mu zordu??
gece memeye kalktığında sütmü verdin biberonla
ayy bende kesmeye başlıcam da yavaş yavaş aklıma takılıyo
gündüzü idare ederizde gece nasıl olcek
memeye kalkıyo çünkü sütte içermiki gece??

Saol nurancım zamanında içine gircem diye alıp köşede kalan öyle çok şey var ki dolapta..dolap dolu ama giyecek bişey bulamıyorum amaaaa artık veriyorum kiloları giycem hepsiniii:))

Nurancım ilk bir hafta zor oldu çünkü teo biberondan süt içmiyor (şimdi bile) meme aradı,yok diyince bastı yaygarayı beni istemedi,vurdu,süt bittiiii diye ağladı vs..hep babasına sarılıp ağladı..çok üzüldüm o anlarda nasıl içim gitti ama ben ilaç kullanmaya başladım ya iyi de oldu ilaç aldığım için içimden vermek gelse bile veremedim zaten..
gece ağlayıp uyanıyordu sonra tv açıyorduk muzlu kutu sütünü içiyordu sonra tekrar yatıyorduk..şimdiyse gece yatarken içiyor sütünü ve Allaha şükür çok nadir kalkıyor genelde sabaha kadar uyanmadan uyuyor kuzum hem de 2 gündür kendi odasında tek başına uyuyor,biz de eşimle sarıla sarıla uyumayı özlemişiz tadını çıkarıyoruz..

bu arada 3 gün önce sabaha karşı nasıl yaptıysa açmış memeyi yine emmeye çalışıyordu çekti gelmedi sanırım o anda ben uyandım baktı bana meme piss eeee dedi tadı mı kötüydü acaba bilmem yada süt gelmedi..o günden beri hiç yanaşmıyor zaten süt çekildi sanırım..
size de kolay gelsin nurancım umarım kolayca atlatırsınız..

deroo sen besıgını flndamı sattın Asrının bu sekılde.

Yok denizcim zaten teonun beşiği hiç olmadı ona park yatak almıştık onda da 2-3 ay anca yattı hep bizimle uyudu diyebilirim..o park yatak da yepyeni ama onu saklıycam yeni bebek olursa diye bi daha masraf yapmayalım,zaten hep onu diyorum eşime yeni bebek olursa hepsi var ve yepyeni hiç masraf olmayacak kız olursa kıyafet o kadar!
neyse ben park yatağımızı babanesine verdim onlarda duruyor orda uyuyunca falan yatsın diye nevresimleri vs..herşeyiyle kurduk hep amcasının yatağında uyuyordu oğluşum artık orda da bi yatağı var tabi içinde uyursa..

inşallah deryacım bizde kolay atlatırız
başlarda zor olucak biliyorum ama olucak bi şekilde
memeyi bırakan bebekler geceleri kalkmamaya başlıyomuş
ohhh sonunda deliksiz uyku bizi bekliyo hehehheh
bugün başlıyım yarın başlıyım derken zaman geçiyo
meme bitti diyince çok ağlıyo vuruyo kırıyo heryeri

ay nurancım bır an once bıraktır canım yaa
bu saatten sonra verdıgın sutun degerı ne olcak kı
hems enınkının maşallahı var
yazık gunah sanada
valla gecelerı hıc kalkmıyorlar
bak nasıl rahat edıceksın keske daha nceden bıraktırsaymısım dıyceksın

öyle denizcim artık bırakma zamanı geldi başlamalıyım artık
valla geceleri çok uykusuz kalıyorum
bu aralarda gece yanımda yatıyo memede ağzında hele bi çıksın kıyameti koparıyo
bazen vermiyorum çok ağlıyo huysuzlanıyo eşimde ver yaa çok ağlıyo yazık diyo
benimde içim gidiyo başlıyo yeniden
kesin karar verip kesmem gerek ağlıcak artık yani oda normal dimi

valla ben en ıyısını yaptım emzık kullanıyorken bıraktırmak daha basıt oldu..
gece tok tutacak mamasını verıyordum daha sonra ıstedıgınde emzıgı verıodum ztn emzık kullandıgı ıcın ona tav oluodu
suan aralı hala emzırseydım mumkunatı yok bıraktıramazdım hıc bırseye kanmayan arkada gozu olan bır cocuk oldu cıktı
mahfoldum bugunde.. yorgunlugum oglen baslıo benım.. seneye krese verıcem yarım gun bezden bır kesılse..
ztn Allah ızın verırse (ki eşim iizin vermiooo ) ama seneye hamile kalmak ıstıyorum Aralın kardeşıyle aralarındakı yaş farkının cok olmasını ıstemıyorum..

deryacım gelinliğini çok iyi fiyata satmışsın vallahi durup boşuna yer kaplıcağına paraya çevirmişsin
bende zeynebe park yatak almadığıma çok pişmanım koca mobilya beşik boşuna yatıyo odada
satabilsem bende onu satmak isterdim hemen
oda alınca onu nereye koyarım bilmiyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…