2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar elinizde gereksiz şeyleri satabilirsiniz ben mesela doğaç hiç binmediği için kangurusunu nerdeyse sıfır fiyatına sattım çok pahalıya almıştık birine versem onca para boşuna gidecekti aslında eski kıyafetlerinide satacaksın çocukların ikinciye yenilerini alacaksın sattığın parayla çok güzel bir fikir bence acayip para kaldırıyo herkes bu yöntemle ben kıyafetlerimi burda durumları iyi olmayan bi aile var kızları var genç ona veriyorum sevinsin diye bi alo diyorum pınar yeni ciciler çıkardım diye sevinçle geliiyor kapıma annesi anlatıyor nasıl severek giyiyor ayşegül diye eğer böyle bi yerim olmasa hepsini bende satışa çıkarırdım napıcam evde döküntüyü 2. kız olursa benim doğaçı çoook şeyini satıcam içimde kaldı kız olursa yeni ciciler alıcam ona :))

bencede iyi fikir.benimde gelinligim dolap bekliyor..kina kiyafetim vs..üstelik annemde trye geleyim bende hemen ...vizemi halledemedim kizlar acil durum vizesi diye birsey var onu alip gelecem ve aile hekimligine baslayacagim sanirim..esimle konustum nasipse temmuz ve ya eylülde atamaya basvuracagim,eger hamileysem dogum izni 4 ay onun yanina gelmeyi düsünüyorum..yinede bu fikirler beni sarmiyo..babamiz durup durup kizimdan ayirma beni diyo..ailem gel basla yasin geciyo diyo..bizim evlenmemize izin vermemislerdi zaten ben burda doktora yaparim vs diye ailemi zor ikna emistim her konustugumzda hani nezaman diyolar..

yasemıncım sadece sunu belırtmek ıstıyorum.. karıyerını sakın erteleme.. cok guzel kutsal bır meslegın var ılerlet devamı gelsın yaşın gectıkce ınan pişmanlıkların oyle cok artıcak kı ..
bak sana bır soz yazmak ıstıyorum ..

" Fırsat ara .. Guven arama .. Lımandakı bır teknede guvendedır ama bır sure sonra altı çurumeye başlar.."

yasegul bende tum gıymedıgım kıyafetlerımnı oyle ıhtıyac sahıplerıne verıyorum ..
ama ben kendım goturuyorum.. genelde ıstanbula ablama flnda verıyorum bana kucuk gelen seyler fln oluyor ona cok ıyı oturuyor kotlarım fln . bırd eonun tanıdıgı aıleler var ona bırakınca o verıyor
oglumun kıyafetlerını ıse cogunu saklasam bıle yegenımın ogluna verdımb uyuk kısmıda
hala evde cok yer kalıyor Aralın mınıklerı..
ama ben oglumda olsa kızımda olsa muhakka Aralımla ozdeşleşmış bazı kıyafetlerını şapkalarını vs.. omur boyu saklıcamm.. onun cocuguna kalsın
ben eşimin battanıyelerını nevresımlerını Arala kullandım hep 35 yıllık seyler emıen annem harıka saklamış..
bnm ııcn buyuk mutluluk oldu onları ogluşuma kullanmak

ama kızımm olursa varyaaa Allahım buyuk konışmıyım cok kokoşş olurrrr yandıı kocış yandıııı :)) ahahaha
adamı batırırım sanırsam :))))

sevdoşş nelerdesın sen yaa?

bu arada bız p tesı gunu burdakı fılız abla varya onla farfura gıttık
bana kısır yaparmısın dedı yaparım dedım malzeme alalım dıye gırdık oraya
emınecım aradı o sırada
o da yoldaymış benı farfura cagırıcakmış bende ztn ben burdayım gel deyınce o da yoldaydı 5 dk sora farfura geldı ıcerde bulustuk burakım uyuyordu arabasında
ay bır buyumuşşş bır buyumuşş
maşallahhhh cok daha tatlı olmuşş yedık onu yedık uyanınca..
alış verış yaparken tam kasanın orda fırlamaz mı dışarı fılız abla koştu yakaladı
boyu uzamış kılo vermış çokkk aslında vermemışte boya gıtmış cogu .
tam delıkanlı gıbı gıydırmış bnm zevklı emoşum
arkası armanı yazan bır kot pıntıl gıydırmış uzerıen cızgılı cok guzel bır tshırt gıydırmışş
maşallah cok karızmadık tı burağım.. oyle gezdık çay ıctık sohbet ettık ıste sonra benım eve gelmem gerekıodu Aralı emıne anneme bıraktıydım
ayrıldık o sekılde

bu arada emıne o kadar cok kılo vermış kı anlatamam
boyu posu ıyıce cıkmış meydana..
derya sende o kadar kılo versn yeter. ama harıka olmuştu emoşcum ya

merhaba kızlar satış işi sarmış herkesi getiri iyi ama bende satacak şey çok kıyafetlerimin çoğunu giymiyorum hep yepiz yeni kalıyorlar habirede üzerine ekleniyor ecrininkilerini kaldırdım çok fazlaydı sağ olsun k.valdem kutulara bavullara doldurdu kaç posta yolladım 2. çok şanslı bizde aşırı kıyafet oyuncak kısacası her şey var bize oturmaya glen çocuklar sırf kocaman salonumuzu oyuncak odasına çevirdiğimizi göründe deliye dönüp oyuncaklara saldırıyorlar aşırı çok oluncva salıncak vs.her şey var bi kaydırak eksik onuda bahçeye koyasak tam olucak sanırım....

bende doğum günü hakkında biraz bahsedeyim kızlar bu doğum günümüzü bahçede yapacağız...mangal yakayı düşünüyoruz masamızı hazırlayacağız bilirsiniz fotolardan bahçemiz çok güzel zaten müstakil evde oturmanın en hüzel yanıda bu çiçekli şahane bir bahçemiz var yanınada sara tatlı vs yapalım diyorum akşam üzeri olucak vede akşam yemeğinide bahçede yenecek pastada hava şartlarına göre artık bahçedemi olur eevde mi bilemiyorum geceelri bazen soğuk oluyor havalar malum daha açılmadı....pastamızı sipariş ettik çok fazla özenti yok sıradan bir pasta olucak eşim ayarlıyor tabi ben görmedim bana öyle dedi....

bu gün ecrine çok güldüm biizm bahçeden okul çocukları çiçek istemişler ecrin koşa koşa geldi eve ben evdeydim o bahçedeydi kapı açıktı bana diyor ki anne çocuklar geldi çiçek istiyorlarmış dedi çok cadı yaa her şeyi tam ve net olarak yetiştiriyor ne konuşulsa diyor gelipte....

ecrinde beşiğinde yatmıyor bizde birde beşik iki tane biri küçük portatif kii hala kazık kadar oldu zarzor sığıyor yani okadar küçük değil 2 yaşa kadar idal bişey bir kocaman var hiç yatmıyor biizmle yatıyor ecri,in hiç iyi olmuyor hala uyku düzenimiz yok ....
AYŞEGÜLCÜM SEN NE YAPTIN ECRİN BU SIRALAR YİNE ÇOK AŞIRI MIZ MIZ YARAMAZLIK ZATEN BİZDE HAT SAFADA ERKEK ÇOCUKLARINDAN BİLE DAHA HAŞARA OLDU BU SIRALAR HİÇ ZAPTEDİLMİYOR Bİ ARA ÖYLE OLMUŞTU DR.2 YAŞ SENDROMU DEMİŞTİ YİNE ÖYLE OLDU HİÇ YETİŞİLMİYOR YEMİYOR İÇMİYOR AĞLIYOR BAĞIRIYOR HER ŞEYE ÇIĞLIK ATIYOR YERE UZANIP TEPİNİYOR KENDİ CANINI ACITIYOR SONRADA GELİP BANA YADA KİM VARSA ONA VURUYOR SAÇLARIMI YOLUYOR VEDE BİRİ VARSA OKURTARIYOR YOKSA ASLA BIRAKMIYOR AĞLATIYOR BENİ GERÇEKTEN HER ŞEYİ ATIYOR SİNİR KRİZİ GİBİ BİŞEY YANİ TUHAF AMA HEP BÖYLE....YEMEK ÇOK KÖTÜ HİÇ YEMİYOR KÖTÜ OLUYOR HEMENDE YİENE OLDU YAAA..MAMADAN ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

çok canım sıkılıyor bunlara ecrin biraz iyi olsun hemen yine eski haline dönüyor hiç oturtamadık düzen yaa çok yoruldum kızlar bir deri bir kemik kaldım inanınki....hiparaktif bu bir gerçek....

çok canım sıkılıyor bunlara ecrin biraz iyi olsun hemen yine eski haline dönüyor hiç oturtamadık düzen yaa çok yoruldum kızlar bir deri bir kemik kaldım inanınki....hiparaktif bu bir gerçek....

canım çok üzülüyorum sen böyle dedikçe büyüdükçe düzeliyolar yasemincim ya doğaç çok değişti çok uysallaştı söz dinleyen ılımlı cana yakı bi çocuk haline geldi aşağı iniyoruz evin önüne hiç üzmüyor beni annecim yola çıkma araba gelir diyorum bensiz adım atmıyor bana çiçek toplayıp toplayıp geliyor topuyla oynuyor bahçede bizde hatunlar oturup sohbet ediyoruz peşinde koşturmuyorum etrafımda oluyor hep şükür bugünleride gördüm ya rabbim diyorum herkes çok beğeniyor doğaçı çok değişmiş diyolar eskisi gibi ağlamıyor fazla canı yanarsa falan anca öyle mızıklıyor tek sorunumuz iştah gitmedik hala dr.a ama ilaç yada benzeri şeyleri kullanmak istemiyorum annemle çarşıda bi aktara girdik böyle böyle dedim çocuğum çok iştahsız önereceğiniz bişey varmı dedim sizede tavsiye ederim kızlar bana arı sütü verdi adam tamamen doğal otdeğil çöp değil sütüne normal bal koyacağıma bir çay kaşığı arısütü koyuyorum bayılarak içiyor azıcık açtı gibi iştahını bugün pilav karpuz menemen falan yedi arı sütünün faydalarını size yazayım bulayım netten ekliyim

Arı Sütü Faydaları

Bağışıklık sistemini destekler.

Antibakteriyel, antivirütik özelliği vardır.

Hücre yenileyici özelliğe sahiptir.

Hormonları ve metabolik işlevleri düzenler.

Bedensel ve zihinsel yorgunluğa karşı enerji kaynağıdır. Vücuda zindelik kazandırır.

Kolesterolü düşürücü etkisi vardır.

Karaciğeri kuvvetlendirir.

Sinirsel rahatsızıklar olumlu etkilerde bulunur.

Saç dökülmesini önlemede etkildir.

Damar sertliğini engellemede yardımcıdır.

Ülser gastrit ve kolit gibi rahatsızlıklarda kullanılabilir.

Kansızlık sorununda yardımcıdır.

Hafızayı kuvetlendirir.

Cinsel performansı artırır.

Cilt sağlıgı ve kırışıklığı önlemede olumlu etkiye sahiptir.

Adet düzensizliklerinde kullanılır.

Yetersiz beslenmeden doğan eksikliği giderici güçlü besleyici özelliği vardır.

deryacım sende verebilirsin teoya kansızlığa çok iyiymiş sende kullan karaciğerede iyi geliyormuş kanser tedavilerinde bile faydası gözlenmiş çok ama çok faydalı ben küçükkende bana tavsiye ederdi teyzeler boyum küçük büyümüyorum diye kemiklerim için ama anlamıyordum ailemede anlatmıyordum tabi böyle bişey varmış diye ama hatırlıyorum kullanan arkadaşlarım vardı ilkokulda

En son doktora gittiğimizde teonun boyunun uzamadığını görünce annem de aktara falan sormuş aynen aktarda arı sütü+polen karışımı macun gibi bişey vermiş ben tadına baktım beğenmedim teoya da 2 kere falan verdim unutuyorum vermeyi ama erimedi sütün içinde bardağa yapıştı kaldı (bizim sütlerimiz soğuk olunca belki ondan ) ama karaciğer olayını bilmiyordum bende arada bi kaşık atıyım bari saol ayşegülcüm..
ben zaten teoşa ne alsam yedirmeyi unutuyorum balıkyağı,flor hapı,vitamin şurubu,harnut pekmezi ve arı sütü olduğu gibi duruyor vercem bi gün inşallah :))

Bu satış işleri gerçekten çok iyi kızlar bende düşünüyorum zaten koca bir hurç oldu teonun küçülmüşleri onları da satsam mı diye..erkek de olsa kız da olsa yeni cicileri hak ediyorlar yaaa..bende sadece iyileri sakladım lafta ama onlar bile baznın altını kapladı valla..
Bugün anneme gittik benim dükkan zamanından kalma çok sayıda kırlentim vardı annemde onun merdivenaltına kaldırmıştık hepsini çıkardık ve arabanın aldığı kadarını eve getirdim resimlerini çekip onları da koycam face grubuma..kızlar siz de listenize davet gönderirmisiniz rica etsem müşteri potansiyeli artsın :)) O gelinliği alan adam ne kadar mayo-bikini koyduysam hepsini aldı daha da yokmu diye soruyor tuhaf insan :)) elimde giycem mayom kalmadı yenisini alırım o paraya diyip hepsini koydum..
Dün nihalle de konuştum o da bikinilerinin falan resmini çekip yollayacak belki onları da alır o arkadaş :))
bu arada nihalle d.gününü beraber kutlayalım dedik ama yer bulamadık ev istemiyorum ama dışarısı da çok tuzlu:)) off kararsızım hala bi açamadık şu partievini açsak ne güzel iş yapar demmek ki geçen arkadaşım sormuş herkes 600tl dan ağzını açıyormuş..demmek ki müşteri var yaaa!açcaz bi gün!boshayallersmile

Bahçede yapma fikri ne güzel olmuş yasemincim değerlendir valla fırsatları..
bugün biz de ananemizdeydik onun bahçesi de çok güzel olmuş güller falan süper olmuş,biz de bahçe keyfi yaptık Asrın da şımarığa (köpeğim) alıştı sayılır hatta gidip sevmek istiyor ama benim köpek manyak ısırır diye ben korkuyorum..
Geçen yazmayı unuttum bana misafirin geldiği gün annem aradı sesi çok kötüydü şımarık heralde ölüyor falan dedi ağzından burnundan kan geliyormuş,tepiniyormuş..neyse ablam gelmiş veterinere götürmüşler..meğer dişler çok fena olmuş apse yapmış ,iltihap kapmış o da patlamış falan heralde ameliyat etmişler kızımı 3 dişini çekmişler,koca bi taş büyüklüğünde tartar oluşmuş vs..ama bugün çok iyiydi o gün çok üzüldüm ya ölürse diye 11 yıl oldu bizimle olalı bekarken beraber uyurduk onunla..ama evlenince hiç ilgilenemedim onunla bir de pimpirik kocam olunca aman çocuğa bişey olur derdine..off amma çenem düştü yaaa yoruldum..

Ya kızlar hepatit a aşısı soruyorum ikidir kimseden ses çıkmıyor kimse yaptırmayı düşünmüyormu?

selam kızlar
deryacım o dedıdıgın ıkı yaşında vurulacak aşımı bızım bır bılgımız yok
saglık ocagından arayıp bızı yonlendırırler burda oyle yapıyorlar
bnaya guzel takıp edılıyoruz yanı
ztn bu yakınlarda aralı bır goturmem şart kılosuna boyuna baktırıcam

yasemıncım hıperaktıf ıstıyorsan bıze gel.. AraL denen bır gercek var bızım evde kı sormayınnnn
cok yorgunum aynı bende senınb gıbı zayıfım .. yorgun uyanıyorum sabahları
Aralın yaptıklarını yaşattıklarını acayıp ısteklerını vee hıc ama hıcccc oturmamasını fln yazmıcamm
cunku sınırlerım cok bozuluyor ..
bı oyuncakla 1 dk dan fazla ılgılenmıyor ztn..
ben aralı sıtenın bahcesıne ındırdıgım zaman korkarak ındırıyorum
yanımda durmakmıs uslu ulsu oynamakmıs sadece hayal bnm ıcın
ıkı gun once sıtenın kapsından kactı yola fırladı ve bızım burası cok ışlek
gozumun onunde dıbımdeyken yaptı bu olayı helen peşınden koştum
kocaman pepsı kapmyonu geldı koşeden o sırada aklım durdu yaa
mıllet balkonlardaydı şok yaşadı herkes..
cok hin bişeyy o beynınde neler donuyor sanıyede bılemıyorum kestıemıyorum

ben aralı once saglık ocagına goturucem..
geneL durumu ıcın sonrada orda doktora danısıcam once bu hıperaktıflık testlerı varmıs nasıl ve nerde yaptırabılırız dıye..
gecede uyku yok bana.. YORGUNUM..!

deryacım senın bu face dekı kaprı kactı gurubunaa bızde resım verebılırmıyız ben mesela aralın yatagını vede gardlobunu ordan satabılırmıyım ?

kızlar selammmm
kusura bakmayın sizleri çok ihmal ettim :kedi:
hepiniz çok özlemişim geçmişi okuyayım biraz...

derya teo yu memeden kesmiş süpersin cnm ya hadi darısı nuranın başına

burdayım denizim annemdeyim hala
iyi geldi bana burası biraz rahat ettim ya
zeynebi nerdeyse hiççç görmüyorum :))
bütün gün anannesi ve dedesiyle ohhh ne kadar rahatmış ya büyüklerin yanında olması deniz seni bu konuda bi kez daha kıskandım :)çok şanslısın
bende geziyorum bol bol
arkadaşlarımla buluşuyorum
dün kent meydanına gittik tabi ben yine kendime alacak bişey bulamadım :)
öf hiçbişey beğenemez oldum bu ara
cumartesi 29 mayıs zeynebin doğumgünüü
yarın evime geçicem derin temizliğimi yapmıştım zaten üstten yine bi siler süpürürüm
abim dün burdan pasta siparişini verdi 20 kişilik kare bi pasta olucak
zaten pasta börek vs yapmayı düşünmüyorum akşam yemeği yiceğimiz için topluca hiç gerek yok
geçen senede herkes tok olunca yaptıklarım hep kalmıştı
benden bu kadar kızlar ben kaçar evi süpüreyim zeynep gelmeden
teleferiğe bakmaya götürdü annem uçağa bincem diyo teleferiği görünce dağa çıkarıcam ama babam yukarısı çok soğuk hava çarpar diyo
bidahaki gelişte bindiricem artık uçağa :)

denicim aralı tarif ederken sanki enes gözlerimde canladı
elimizde kaçıyor sokğa yolun ortasına fırlıyor bizde sitede yok öle sokakta dolanıyor yani hep dibindeyiz aman enes araba geliyor
dur enes elimi bırakma
aklımız çıkıyor
zemin kattayız beyfendi kapıyı açıp kaçıyor kaç kere yaptı bunu anlık bi dikkatsizlik yakalmasın hemen değerlendiriyor. kafayı yicem yakında.. annem de çok zor durumda... beni akşamları bi satiçinde çileden çıkarıyor anneme çok üzülüyorummm
eşim işşiz evde o da ayrı dert herşeye karışamya başladı kocakarı gibi dır dır dır
bi iş bulsada bi an önce iyice bunaltmadan beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…