Bu satış işleri gerçekten çok iyi kızlar bende düşünüyorum zaten koca bir hurç oldu teonun küçülmüşleri onları da satsam mı diye..erkek de olsa kız da olsa yeni cicileri hak ediyorlar yaaa..bende sadece iyileri sakladım lafta ama onlar bile baznın altını kapladı valla..
Bugün anneme gittik benim dükkan zamanından kalma çok sayıda kırlentim vardı annemde onun merdivenaltına kaldırmıştık hepsini çıkardık ve arabanın aldığı kadarını eve getirdim resimlerini çekip onları da koycam face grubuma..kızlar siz de listenize davet gönderirmisiniz rica etsem müşteri potansiyeli artsın :)) O gelinliği alan adam ne kadar mayo-bikini koyduysam hepsini aldı daha da yokmu diye soruyor tuhaf insan :)) elimde giycem mayom kalmadı yenisini alırım o paraya diyip hepsini koydum..
Dün nihalle de konuştum o da bikinilerinin falan resmini çekip yollayacak belki onları da alır o arkadaş :))
bu arada nihalle d.gününü beraber kutlayalım dedik ama yer bulamadık ev istemiyorum ama dışarısı da çok tuzlu:)) off kararsızım hala bi açamadık şu partievini açsak ne güzel iş yapar demmek ki geçen arkadaşım sormuş herkes 600tl dan ağzını açıyormuş..demmek ki müşteri var yaaa!açcaz bi gün!boshayallersmile
Bahçede yapma fikri ne güzel olmuş yasemincim değerlendir valla fırsatları..
bugün biz de ananemizdeydik onun bahçesi de çok güzel olmuş güller falan süper olmuş,biz de bahçe keyfi yaptık Asrın da şımarığa (köpeğim) alıştı sayılır hatta gidip sevmek istiyor ama benim köpek manyak ısırır diye ben korkuyorum..
Geçen yazmayı unuttum bana misafirin geldiği gün annem aradı sesi çok kötüydü şımarık heralde ölüyor falan dedi ağzından burnundan kan geliyormuş,tepiniyormuş..neyse ablam gelmiş veterinere götürmüşler..meğer dişler çok fena olmuş apse yapmış ,iltihap kapmış o da patlamış falan heralde ameliyat etmişler kızımı 3 dişini çekmişler,koca bi taş büyüklüğünde tartar oluşmuş vs..ama bugün çok iyiydi o gün çok üzüldüm ya ölürse diye 11 yıl oldu bizimle olalı bekarken beraber uyurduk onunla..ama evlenince hiç ilgilenemedim onunla bir de pimpirik kocam olunca aman çocuğa bişey olur derdine..off amma çenem düştü yaaa yoruldum..