2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anaaammmm

kimler hamile yawwww :lepi: Şeniz yerimseniben
anladığım kadarıyla
ayşegül
yasemin
strepet(cnm adını unuttum kusura bakma)
inş yanlış anlamamışımdır....

sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanız nasip olur inş.

maşallah canım ne güzel ecrin çok hareketli olduğundan içi içine sığmıyor buda biraz beni yoruyor...biz 2 ay kullnadık canım bal arısütü ve polen karışımı olarak bitti şimdilerde de polen veriyoruz ...pek işe yaradığını söyleyemem bizde....

çok üzüldüm canbım eşinin işsiz olması çok kötü umarım düzelir inş....

ecrinde kapıyı açık oldumu fırlıyor ben kilitli tutuyorum neyseki....

aynıyız denizcim erinde hiç oturmamasıdan geç şımarıklık huysuzluk iştahsızlık uykusuzluk bunlarda eklenince daha da çekilmez oluyorlar ne yazık ki...

canım bu yasemin benmiyim kiii ben değilim ama yinede yazayım .....ayşegülde değil benim kaçırdığım varsa bilmiyorum ...

kızlar kim hamile yaaaaaa ben bile bilmiyorum ..........uğrayamıyorum son zamnalar kaçırıyorum sonra offf offffff......

esracım nerelerdesin sen yaaaaa?
facede görüyorum ama buraya uğramıyosun
kız insan 2 dakikada fırsat bulup bi selam vermezmi aşk olsun
valla ben bi gün girmesem çatlıtorum :)
eneste demek çılgın
sokakta biran olsun gözden kaçırmamak lazım o zaman
zeynebin allahtan kaçma huyu yokta sokağa çıkarken evde ne var ne yok indirmek istiyo aşağıya:)
bi gün kumandayı indirmek istsiyo bigün süzgeçle çıkmak istiyo aklına ne eserse onunla çıkmak istiyo istsdikleride hep garip şeyler
ben izin vermeyince illa bişey alacak ya bu sefer oyuncaklarına yöneliyo kovası küreği bebeği bebek arabası bisikleti eskilerden saplı dönen tekerleklervardı ya ondan almıi eşim onuda alacak illa
sokağa inişimizi görmeniz lazım çok komik oluyo elleri dolu dolu
herşey elinin altında yanında olsun istiyo
bide onlarla oynasa boşuna indiriyorum sadece görüntü inince bi kere bile eline almıyo

kızlar bitek sibel hamile yani streetpit
oda uğramıyo bayadır bi sorun yoktur inşallah

öle hızlı hızlı geçmişe göz atayım derkennn

ayyy yanlış anlamışım yaniii :kedi:

bak sen zeynep cadısına illa istedikeri olsun....

ah sevdacım ahhhh ben artık eskısı gıbı bırakamıyorum cunku aksama kadar ztnaralla ugrasıyorum ınan esım gelıncede sadece sofrasını hazırlıyorum sonra dısarı cıkmak fln nasıl gozumde buyuyor anlatamam..
cok yorgun oluyorum aral uyuyunca bende uyuyorum ama sonra onun tepemıze cıkma muhabbetı baslıyor gece cok uyanıyor su ıstıyor gozume parmagını sokuo ustunu acıo
kafa atıoo
kafamı ıtelıoo kafasıyla
yastıgın uzerıne cıkıp orda uyumaya calısıyor
of oofff
Aral dan dolayı Rabbıma cısını hastalıgını gostermesın ama ya esımlede kendımıze zaman ayıramaz olduk
ee sıpa ortamızda yatıyor ztn uyataga gırınce benım yorgunluktan basımıa kaldırak halım kalmıo

esracım bırde su var senınkı sokakta sokaga fırlıo bnm kı sıtenın bahcesınden cıkış kapısının yerını bılıp taa uzaktakı parka gıtmey calısıyor
ordakı hoppaa dıoo hoppa kaydırak oluyor aralın dılınde
yanı senın cocuk sıte ıcerısınde olsun sanmıyorum dışarılara kacsın
yön duygusu fecı gelışmış durumda nerde ne var bılıyor markete bıraksam gıder yanı ..
aşırı zekı olması sebebıyle mı nedır bılmıyorum kabına sıgmıyor ..
bılmedıgı şey yokk

ay sen gıt org u aç kocamann bırdee fısını gıdıp prıze takk..
(babasının orgu kocaman onu çalıp şarkı soylemeye bayılıyor )
banyoda sacımı baglayana dek ıse kuvete gırmeye calıstı bı yandan tutuyorum bı yandan elımde toka
hemen akabınde makıneye koştu kapatıp ayarlayıp dugmesıne bastı
makıne calısmaya basladı (elı cok hızlı sanıyelık yapıo bunları)
makıneyı kapadım tekrar yapmasın dıe fısını cektım
o sırada fon makınesıne koştu
onuda aldım
sacım hala baglanamadı
gıttı suyu actı kuvetın
suları agzına sokuoo uzerıne basına ayaklarına suruo gerı agzına sokuo o elını
ordan yıne cektım aldım bu sırada yanımda 2 sanıye durdu megersem lavobonun kenarında kı sıvı sabunu almaya calısıomuş
tam aldı (sıvı sabunları elıne sıkıp agzına sokuooo) neyse elınden kaptım
sacımı bagladım elıne mum vermıstım ıkı sanıyede mumu agzına sokmaya calısıo yasak olan herseyı yapmaya bayılıoo

yukarda yazdıklarımı Aral 4 dk ıcınde fln yaptı
yanı bnm elım cok zhılıdır hele sacımı baglarken tarayıp baglamam 1 dk fln aralla ugrasa ugrasaa 4 dk surdu 4 dk ıcınde bor cocuk bınları yapabılırmı ya

ayyy ınanmıyorumjmmm suanda bunları yazarken sen gıt gardıloptan annemın bana yaptırdıgı yorganı cek cıkar surukluuyerek buraya getır
off yaaa ben cıktım ev talan yaa sunu bahceye ındırıyım

ayyy kızlar allah kolaylık versin valla ben dediğim gibi rahatım şu sıra doğaçla maşallah diyeyimde hareketli yine ama söz dinliyor oğlum oraya giteme araba gelir onu yapma uf olursun falan dinliyo yapmıyor yada aklını başka yöne çekiyorum hemen dağılıyor dikkati bugün kahvaltıyı aşağıda komşularla çam altında yaptık piknik gibi tabi doğaç oturmadı doğru dürüst yemedide ama etrafımdanda ayrılmadı üst kattaki ikizlerin bakıcısı parka götürüyomuş kızlar ver doğaçıda götüreyim dedi götürdü üzdümü seni dedim yok çok güzel oynadı dedi hiç yormadı beni dedi tek sorunumuz bizim iştah onuda çok az yiyo ama napalım bi o olsun artık dediğim gibi sütüne koyuyorum arısütünü deryacım ben sütün içine katıp önce çalkalayıp sonra sıcak suda bekletip bida çalkalıyorum eriyo o zaman arısütü normalde bal koyardım biberona şimdi bunu koyuyorum enerji kan yapıyo yemediği için bunu içmesi bile kafi geliyor gözüme sporcularda kullanıyormuş doping olarak karbonhidratta varmış içinde çocuk dozunda bi çay kaşığı günde 3kere içiriyorum işte

esracım ben hamiş değilim canım henüz ama olma yolunda ilerlemeye çalışıyorum bu ay günüm geçmedi hala ayın 1i günüm bi 5gün daha beklerim test yaparım ayın 5inde o zaman belli olur sibel hamile tek yaseminde olma yolunda bu kadar bu arada eşine üzüldüm inş. kısa zamanda bi iş bulur çok zor erkeğin evde olması ya

deroo sobeeeee

beren bebek adın songulmuydu ? face de var mı hesabın ordan da ekle bızı ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…