- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
canım çok üzülüyorum sen böyle dedikçe büyüdükçe düzeliyolar yasemincim ya doğaç çok değişti çok uysallaştı söz dinleyen ılımlı cana yakı bi çocuk haline geldi aşağı iniyoruz evin önüne hiç üzmüyor beni annecim yola çıkma araba gelir diyorum bensiz adım atmıyor bana çiçek toplayıp toplayıp geliyor topuyla oynuyor bahçede bizde hatunlar oturup sohbet ediyoruz peşinde koşturmuyorum etrafımda oluyor hep şükür bugünleride gördüm ya rabbim diyorum herkes çok beğeniyor doğaçı çok değişmiş diyolar eskisi gibi ağlamıyor fazla canı yanarsa falan anca öyle mızıklıyor tek sorunumuz iştah gitmedik hala dr.a ama ilaç yada benzeri şeyleri kullanmak istemiyorum annemle çarşıda bi aktara girdik böyle böyle dedim çocuğum çok iştahsız önereceğiniz bişey varmı dedim sizede tavsiye ederim kızlar bana arı sütü verdi adam tamamen doğal otdeğil çöp değil sütüne normal bal koyacağıma bir çay kaşığı arısütü koyuyorum bayılarak içiyor azıcık açtı gibi iştahını bugün pilav karpuz menemen falan yedi arı sütünün faydalarını size yazayım bulayım netten ekliyim
denicim aralı tarif ederken sanki enes gözlerimde canladı
elimizde kaçıyor sokğa yolun ortasına fırlıyor bizde sitede yok öle sokakta dolanıyor yani hep dibindeyiz aman enes araba geliyor
dur enes elimi bırakma
aklımız çıkıyor
zemin kattayız beyfendi kapıyı açıp kaçıyor kaç kere yaptı bunu anlık bi dikkatsizlik yakalmasın hemen değerlendiriyor. kafayı yicem yakında.. annem de çok zor durumda... beni akşamları bi satiçinde çileden çıkarıyor anneme çok üzülüyorummm
eşim işşiz evde o da ayrı dert herşeye karışamya başladı kocakarı gibi dır dır dır
bi iş bulsada bi an önce iyice bunaltmadan beniiii
selam kızlar
deryacım o dedıdıgın ıkı yaşında vurulacak aşımı bızım bır bılgımız yok
saglık ocagından arayıp bızı yonlendırırler burda oyle yapıyorlar
bnaya guzel takıp edılıyoruz yanı
ztn bu yakınlarda aralı bır goturmem şart kılosuna boyuna baktırıcam
yasemıncım hıperaktıf ıstıyorsan bıze gel.. AraL denen bır gercek var bızım evde kı sormayınnnn
cok yorgunum aynı bende senınb gıbı zayıfım .. yorgun uyanıyorum sabahları
Aralın yaptıklarını yaşattıklarını acayıp ısteklerını vee hıc ama hıcccc oturmamasını fln yazmıcamm
cunku sınırlerım cok bozuluyor ..
bı oyuncakla 1 dk dan fazla ılgılenmıyor ztn..
ben aralı sıtenın bahcesıne ındırdıgım zaman korkarak ındırıyorum
yanımda durmakmıs uslu ulsu oynamakmıs sadece hayal bnm ıcın
ıkı gun once sıtenın kapsından kactı yola fırladı ve bızım burası cok ışlek
gozumun onunde dıbımdeyken yaptı bu olayı helen peşınden koştum
kocaman pepsı kapmyonu geldı koşeden o sırada aklım durdu yaa
mıllet balkonlardaydı şok yaşadı herkes..
cok hin bişeyy o beynınde neler donuyor sanıyede bılemıyorum kestıemıyorum
anaaammmm
kimler hamile yawwww :lepi: Şeniz yerimseniben
anladığım kadarıyla
ayşegül
yasemin
strepet(cnm adını unuttum kusura bakma)
inş yanlış anlamamışımdır....
sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanız nasip olur inş.
Ya kızlar hepatit a aşısı soruyorum ikidir kimseden ses çıkmıyor kimse yaptırmayı düşünmüyormu?[/QUOT
Biz hepatit aşısını geçen hafta kontrole gittiğimizde yaptırdık. İki dozmuş, ilk doz 2 yaşında diğeri de 2.5 yaşında... emin değilim ama özel sanırım hepatitA... 24 liraydı..
canım saglık ocagında mı yaptırdın aşıyı .. bende gıttıgımde sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?