2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm çok sevindim umarım ecrinde bu kadar uysallaşır çok güzel bir şey böyle olması .....

ecrinin de iştahı zaten biliyorsun yerinde değil ama birazcık yese hemne yarıyor ve kilo alıyor bünyesi sanırım en azından bu yönden şanslıyım yoksa bu kadar harekete taş olsa erirdir yani...

sevdacım sağol canım hamile olanaları bende anlayamamıştım hayırlısı olsun arkadaşımızada ...

Denizcim bize de doktorumuz söylemişti zaten sağlık ocakları böyle özel aşıları hbr vermiyorlar suçiçeği aşısı gibi bu aşı da 2 ve 2,5 yaşında vurulacaklar..ben bu aralar götürüp yaptırcam fiyatını bilmiyordum onu da sağolsun songül yazmış iyi pahalı değilmiş bu sefer..ihmal etmeyin kızlar yazmıştım ya daha önce suçiçeği aşısını olmayan çocuklar yatak döşek günlerce ateşler içinde yatıyor olanlar ise hissetmiyor bile hele teo da kızarıklık bile olmadı..

deryacım ne yaptırdım nede dediler tabi dr.muza artık gitmiyoruz bundanda kaynaklanıyor yaptıran var mı başka aşıyı kızlar.....bana mesaj gelmişti bebelactan geçen hft.da hepatit aşısını yaptırın diye umursamamıştım .....

Sen aralı yazınca benim oğlum usluymuş demekten kendimi alamadım teo bu aralar enerjiyi zıplamak da buluyor yatağın üzerinde belki yarım saat durmadan zıplıyor iyi de oluyor alt komşunun üzerinde zıplamıyor en azından :)

Denizcim çek resmini bana gönder özellikleri ve istediğin fiyatla beraber ekleyim senin beşiği de..kızlar listenizi davet edin emi ne kadar çok kişi o kadar müşteri adayı :)) varsa satmak istediğiniz ürünler bana resim gönderin!

Yok yasemincim yeni değil aylar önce sormuştum kaçırmayalım diye doktor dedi 2 yaşında özel aşı olarak hepatit a var diye..

deryacım baktım fotolarada ama güzel şeyler var satılır bence iyi müşteriler canım .....

tsk ederim yasemincim bakcaz bakalım bugün yine bir sürü kırlent ekliycem..

Esracım çok üzüldüm eşine umarım bi an önce eskisinden daha iyi bir iş fırsatı çıkar karşısına yoksa o gerginlik ve dırdır çekilmez mutlaka..

Akşam Aslılara gitcez..adanın trombolini var üzerinde zıplasın dursun bari çok güğzel bişey yaaa bende zıplıyorum gidince :))
kimseler yok yine ben kaçtımm..

sağolun kızlar
çok şükür şimdilik maddi bi sıkıntı çekmiyoruz
tazminatını aldı fakat o bizi en fazla bi sene idare eder
inşallah arayı açmadan iş bulur
şu anda manevi açıdan boğuyor beni ilerde bide maddiyat eklenirse herhalde yeriz birbirimizi....

kardeşim bizdeymiş
beroşumu koklayacağımm (tabi enes görmeden)
aşırı derecede kıskanıyor bereniii
geçen gün kardeşimin yanında kaşla göz arasında çok kötü hırpalamış kuzucuğu nasıl ağlamış yavrummm
kardeşim diyorki abla Allah korusun yanında olmasak kesin boğardı bereni diyor
kuzuyu gözümüzden sakınıyoruz ama enes fırsatını buluyor

deryacım aşı hakkında bi fikrim yok 2 haziranda kontrolümüz var
ogün bide kan sayımı isticem aşıyı da sorarım

songül değil canım.. Özlem :) songül de nerden çıktı :)

face hesabımı durdurmuştum ama açınca hemen eklerim...

Aaaaa pardon Özlemcim yaaa Deniz öyle yazınca bende Songül yazdım :))) ama vardı songül diye bir arkadaş yaaa ben hatırlıyorum..daha çok yazın bak unutuyoruz sonra :))

Aman çok dikkat edin Esracım Allah korusun ikisi de bebek sayılır bizimkiler hala bilinçsizler sonuçta yanlız bırakmayın asla..Oyy benim yerime de kokla bebişi ösledim yaaaa canım bebek sevmek istiyor!

kızlar bizde doğaça kaplumbağa aldık bi tane adınıda doğaç koydu kendi adını efeymiş onun adı mamasını falan kendi veriyor besliyor elleriyle zarar vermiyor hiç cici diye seviyor eline alıyor sıkmadan oynuyor öpüyor bile deli şey zaten ne görse öper hemen çok sevgi dolu bi çocuk dışarda arkadaş görsün tanısın tanımasın hemen topunu ona götürür sarılır arkadaşına öper bu arada konuşması çok ilerledi karşı komşunun adı ayşe adaşım yani ayse sese(teyze) eve ditti diyor gidiyo kapısında kadının ayse seseeeee diye bağırıyor evden babasıyla oynamaya gitti şimdi dörüsürüz diyo bana öpücük atıyor çok tatlandı yaaa akşam yemeğinide güzel yedi ohhhh ohhh işemi yaradı acaba bu arı sütü 3dilim ekmek yedi yemek suyuna bandırıp bandırıp yedi maşallah diyeyim hemen yine nazarım değmesin sabahta bi tane krep yedi bunada şükür ya napıyım hiç yoktan iyidir

kafayı yiycem yaa ecrin hiç durmuyor kızlar hiç oyuncak oynamadığından sürekli benim üzerimde kala kalıyor akşam oldu hala oturmadım sürekli oda dan o daya beni sürekleyip duruyor off off kızıyorum artık çünkü hangi odaya girsek her şeyi dağıtıyor çamaşırları dürüyorum oda bozuyor kızıyorum ypma diye daha da coşuyor güzellikle söylüyorum yine aynııı çok sıkıldım kızlar yaa çok bunaltıyor beni... yine geldiii çekiştiriyor kucağıma aldım rahat durmadı yaaa indirdim küstü ağlıyor yine off kızlar siz nası l idareedyorsunuz evde yaa ecrin hiç durmuyor evde oyunckta bilmiyor ..

Son düzenleme:
günaydıııınnn yasemincim ben doktorum programındaki sabiha paktunanın dediklerini uyguluyorum aslında farkında olmadan saydıklarını doğaçta yaptı ben kızmayı bırakıp kendi haline bıraktım dağıtmasına izin verdim hayır yok demedim müdahale etmedim sadece konuştum ve yanlış bi davranışı yaptığına kendine nasıl bi zarar geleceğini anlattım sürekli ocakla oynarsan oğlum ocağımız patlar uf oluruz dedim mesela yada oraya çıkarsan ayağın uf olur ağlarsın dedim ama inadına yapıcak olsada yapmasına izin verdim sonunda sıkıldı şu an dolaplarla ilgilenmiyor karıştırmıyor hiç bir şeyi oyuncaklarıyla oynuyor sadece biraz huyuna oynuyoruz yemek yemek konusundada ben dışında annem yada eşim ye ye diyip duruyolar o kelimeyi kullanmayın desemde kaçırıyolar ağızlarından ve yemeyi bırakıyor anında inatlaşıyor yani bişeyi yapması gerektiğini söyleyince kısacası ben ev dandini bi şekilde kaldım uzun zaman toplamadım düzeltmedim saldım sonunda muradıma erdim şu an doğaçla birlikte karyolamızın örtüsünü bile birlikte seriyoruz bana yardım ediyor mesela çamaşır mak. ve bulaşık mak. çalıştırmak doğaçın görevi evde o yapıyor makinadan çıkan çamaşırları ve ya tabak çanakları o bana uzatıyor birlikte topluyoruz düzeltiyoruz işlerime onuda katıyorum oyun gibi altını değiştirdiğimde bezini çöpe kimseye attırmaz sadece o atacak onun görevi bu market alışverişi yaptığımızda doğaça en hafif poşeti veririm taşı diye onunda evde önemli olduğunu ve yardımına ihtiyacımız olduğunu benimsettik o yüzden şimdi doğruyu yanlışı olması gerekeni seçmeye başladı

bi akrabamızın su kamplumbağası vardı enes 1 yaşındayken çok seviyordu ama şimdi korkuyormuş kaç kere suyu devirmiş eve...

ay kızlar selamm
tam oturdum kı bı suru ıs var aral tata yapmışş bıcıyaa gıdıoz bızzzzzz

ayşegülcüm ne güzelll doğaca maaşallahhhh
ama olmadımı da olmuyorrrrrr

doğru söylüyorsun esracım bu çocukların karakteriylede alakalı ben yaptığım farklılığı anlattım sadece doğaçın huysuz dönemlerinde bile biraz büyüdüğünde uysal bi çocuğa dönüşeceğine emindim aslında biraz belli ediyordu zamanla huyuna gitmeye başlayıncada düzeldi herşey mesela doğaçın en dayanamadığı etkilendiği şey sakin bir dille konuşulması ve çoook soru soran çenesi düşük bir çocuk olması hiç susmuyor ama dinlemesinide biliyor öğrenmeye çok açık bi yapısı var çok hevesli onun üstüne giderek çözdüm ben bu işi bazen soru sormasından gına geliyor aynı şeyi yüz kere sorar bende bıkmadan anlatmaya çalışıyorum ama sonunda yer ediyor beyninde oturtuyor bazı şeyleri inş. sizin yaramazlarda düzelir ya bende yaşadım çok zor yaramaz huysuz olunca şimdi düzeldiği için vakit geçirmek daha keyifli geliyor şu an uyuyor uyansada oyun oynasak diyorum artık ağlayarak değil gülerek uyanıyor uykudan öptükçe öpesim sevdikçe sevesim geliyor benim psikolojimde düzeldi onun düzelmesiyle insan çok etkileniyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…