2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcim faceden ekleyen senmiydin ben de tanımıyorum diye reddetmiştim şimdi çaktım:)) beroş da çok tatlı maşallah!

selam kızlar

bende bugun aralın besık yatagını ve dolabını eklıcem o zaman deroş oraya.
başka yerlerede eklıcem

selam kızlar
yarın batuhanın doğum gününü kutlucaz
temizlik yapıyorum off heryer ayakta
dün camlarla uğraştım bugünde diğer işler sil süpür
kurabiyerleri falan bugünden yapıcam
yarınada börek ve poğaçayla uğraşırım
kayınvalidemde mercimek köftesi getiricek
öpüyorum sizi kızlar ben kaçtım :)))

nicee yaşları olsun inşallah
dilerim gununuz guzel gecer..
ben evde yapmayı dusunmuyorum ama annemı eve getıtrsem hastane cıkıs evde yapıcam mecburen.
belkıde cıftlıkte yaparız ..
Allahım herseyın hayırlısını versın

canım çok güzel yaklaşım bende ecrine hep bu şekilde yaklaştım ama hiç bu kadar yapmazdı büyüdükçe daha da yaramaz oldu öncedende kendine göre başka konularda yoruyordu en başta ev sorunumuz var evde durmak istemiyor sürekli ya babaannesine yada ananesine gitmek istiyor buyüzden çok ağlıyor evde hiç dikkatine çekecek bir şey bulamıyor youncak ev eşyaları sadece dağıtıyor vede dağınık kalmasını istiyoyor yani eğlenmiyor keyif aldığı için dağıtmıyor oun için değil sıkıldığından yapıyor ama dışarıda iyi mutlu neyseki yazda geldi iyi oldu inş.düzene girer birde çok yüzlü bunun etkiside yeni yeni çıkıyor eskiden bu kadar değildiama eltimin oğluyla beraber çok güzel vakit geçiriyor hiç üzmüyor kendince bir şeyelr buluyorlar oyalanacak ama oyun değil asla oynamıyor bu bir gerçek hiç olmazsa koşuyor sağdan sola soldan sağa şarkılart tekerlemeler söylüyor böyle yani yada hayvanlarla ilgileniyor onları doyuruyor böyle işte gün geçiriyor parktada kaydırağa ve ablalrla arkadaşlarıyla oynuyor kum felan oynuyor böyle güzel geçiyor ama evde dehşet oluyor ......

nurancım nice güzel yaşlara canım......

denizcim çok geçmiş olsun allah şifalar versin annee canım.

serpilcim hayırlı olsun ecenin oto koltuğu bende bu gün eşime bahsettim ne olacak bilmiyorum biizm arabamız yok ama esk.hep arabayla gidiyoruz malum ilçede pek aranmıyor bu tür şeyelr ama esk.şart ne olacak bilmiyorum biz alakta öyle bekelyecek ama 15 de de bir yolculuk ediyor ecrin hanım eskş....

zaten dr.larda çocuklara sürekli hayır demeyin diyorlar ama denizin anlattığı gibi gerçekten 10 sn yenin içinde ecrin bir odayı talanedebiliyor çok şaşırıyorum yani hızına yetişemediğim bir gerçek...sana hakveriyorum denizcim çok zor oluyor böyle oldumuda ecrinin dönem dönem böyle eski sevmediğim huyları geri gelebiliyor bunu farkettim yani iştahı gibi düşünün kızlar bi yiyor ohh yeid diyorum bi bak eskisi gibi ağzına lokma sokmuyor yani böyle işte neden oluyor anlamıyorum .......

KIZLAR YARIN ECRİN NİSAMIN DOĞUM GÜNÜ HAZIRLIKLARA BAŞLADIK PASTAMIZI SİPARİŞETTİK YARIN BABAMIZ ALACAK AİLECEK OLACAK AKŞAM OLACAK İNŞ.. AKSİLİK FELAN ÇIKMAZ....

denizcim çok geçmiş olsun canım annene acil şifalar diliyorum umarım eskisinden daha iyi olur

batuhan ve ecrinin doğum gününü kutluyorum şimdiden allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuklara zeynepinde az kaldı yanılmıyorsam değilmi sevdacım :)) ben hiç bir plan yapmıyorum valla benim gözümde şimdiden girdi 2 yaşına gün beklemeye gerek bile görmüyorum artık bebek değiller çünkü sade aile arasında bi doğum günü olacak bi pasta yaptırırım bi kaç bişey daha yaparım pasta börek yeter fazla yapıpta kim yiyecek kimse olmayacak zaten

selam kızlar zeynebin doğumgününüydü dün
çok güzel bi gece geçirdik baya yorucuydu ama kuzular için değer o yorgunluğa
öncedende bahsettiğim gibi benim ve eşimin ailesi hep beraber akşam yemeğimizi yedik daha sonrada pasta merasimimiz oldu:)
zeynebi görmeliydiniz çok ama çok mutluydu herkes bi arada olduğu için ev kalabalık olduğu için ve kuzenleri olduğu için
pastasını bi kenç kız edasında kendisi üfledi beni yanına bile yaklaştırmadı
her üfleyişten sonra bi daha bidaha diye diye tam 5 kez üfledi bizde alkış yaptık :)
sonra parmakla daldı pastaya herkese o küçücük parmağıyla pasta yedirdi
sonrada hediyelerini açarken şımardıda durdu
akşam baktımda kızım gerçekten büyümüş allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü ve imanlı bir ömür nasip etsin inşallah kızıma
gece boyu hiççç susmadı maşallah çenesi açıldı akşam herkesin ellerini öptü sarıldı
daha ne anlatayımki harika bi doğumgünüydü
zaten zeynep son zamanlarda ne zaman kek pasta yapsam hemen mum koydurup üflüyodu
o yüzden alışıktı mum üflemeye iyki doğdun şarkısını bile söylüyo hep :)
resimleri burayamı yoksa doğumgünü topiğinemi ekliyeyim ?

batuhan ve ecrinin doğum gününleri kutlu olsun
zeyneple birlikte kocamannnnnn öpüyoruz
rabbim daha nice yıllar nasip etsin inşallah

batuhanın ecrinin ve zeynebin doğum günleri kutlu olsun.
sevdacım güzel bir doğumgünü yaşamışsınız allah daha güzellerini nasip etsin.
saglıklı mutlu ,huzur dolu bir ömürleri olsun inşallah.bizleri de allah ayırmasın evliliklerini,sünnetlerini ,askere gidişlerini,üniversite hayatlarını paylaşalım inşallah............

sevdacım bende zeynebin doğum gününü kutluyorum canım nice güzel sağlıklı mutlu seneleri olur inş.

batuhan ecrin ve zeynebin doğumgünleri kutlu olsun ayyyyy bi yai daha bitti yaa doğuma gitmemiz daha dün gibi Allah sağlık sıhhat versin hepsine
ne güzel kutlamış bitirmişsiniz şimdi sizinkileri okuyunca bizimkinine yaklaştığını farkettim biz eşim ece ben kutlııcaz bu sene arkadaşlar soruy ama hiçç uğraşamııcam yaa temizlik yapmak tam bi işkence yaa herkes yaptı bitirdi yaz tmizliğini ben daha günlük temizliği bile bitiremiyorum (
deryacım okudum bu arada eklediğin yazıyı bazen oluyo ewet tüm zamanımı onla geçiriyim filan son zamanlarda özellikle ama herkesinki anneye düştü heralde dimi yaa sizinkilerde öyle değilmi ben bi ara diyodum ya bbacı hiç bana bakmıyo diyo ben geliyorum yüzüme bakmıyo babsını arıyo diye şimdide tam tersi hep onla konuşayım ilgileneyim istiyo bide çok hareketli selcan facede yazmış yorgunum diye aynen bende o durumdayım kafamı koyduğum an sızıyorum bugün eşim dersten geldi yemek ydik ece uyuyodu biz uzandık tv karşısında ece geldi ama eşimde bende uyumuşuz yarım saat kadar o da soyunmuş atlet kilot geziyo evde 24 saat sokakta dursa tamam eve gidelim deiicek yaa doymuyo çocuk zor bi yaz olcak valla işe de götürdüm yaa cuma günü şimdi sabah uyanıyo anne uyan hadiişe gidiyoz diyo bana yarın yandım ben nasıl çıkcaksam evden (((

günaydın kızlarr
ecrinle zeynebin doğum günü kutlu olsun nice yaşlara...

bizim doğum günümüz çok güzel geçti çok eğlendik
geçen seneden daha iyi oldu diyebilirim :)))
yaptığım şeftali kurabiyeye bayıldılar tavsiye ederim sizde deneyin:))
batuhan kaplumbağa poğaçayı yedi sürekli
ama sadece kafasını ve ayaklarını biri bitiyo diğerine başlıyo çok komikti:))cokacimcoook
resimleri toparlıyım eklicem faceye

kayınvalidem geleneğini bozmadı bu senede
annelerin en güzeline diyerek bana künye verdiŞeniz
çok güzel nazar boncuklu

ben geldim çok güzel bir gecenin hala mahmurluğu var üzerimde çok güzeldii kızlar harikaydı ...........hepinize teşkedioruz.....

biz bahçede mangal keyfiyl akşam sefamaızız yaptık eşimin ailesi ve kendi ailem birde büyüklerimiz vardı bahçede mangalımızı yaktık erkekeler erken yedi sonra eve girdik yaşlılarımız vardı onlarda evde yemek yedi çay keyfi sonra ben tabi süpriz olarak hemen ışıkları kapattık ve iyiki doğdun ecrin diyerek içeriye daldım sağolsun yengemde video çekti abimde foto çekti bizim fotoğraf makinamız bir başkasındaydı abimde bir başkasından getirtdi bu yüzden hala fotolarımızı yüklyemedik ama en kısa zamanda yüklerim koyarım fotoları sonrasında ecrinin hayali aylarca sayıkladığı hayali gerçek oldu o kadar mutluydu ki okadar sevindiki anlatamam görmelisiniz o an ki haline sevinçten nasıl güleceğini şaşırdı hemen 2 tane mumumuz vardı onları üfledi ve bir parmakta pastadan aldı yedi sanki tembihlemiş gibi yaa alem bu kız ve heerkesle beraber iyiki doğdun ecrin demeye başladı çok güzeldi sonrada tekrar yaktık mumları ve oğluşumuzla üflediler yine 2 tane pastamız vardı ecrinime ananesi bir küpe vede para taktı babaannesi ise bir cumhuriyet taktı gelen diğer misafirlerimzde para taktılar ecrinin baya bi parası oldu insan az olmasına rağmen sağ olsunlar hepsi çok eğlendik hepimiz koşuşturdu durdu çok mutluydu tam hayalettiğim gibi oldu ecrin sanki büyük bir genç kız zaten bilmişliğiyle öyle yaa biz bir yaş önden gidiyoruz sanki 4 yaşına girdi çok güzel ama ne yazıkki eşim biraz rahatsızdı ve bu yüzden çok fazla eğlenemedi arı sokmuştuı sanırım zehirleme yapıyordu dr.gitti iğne vurmuş sonra bişraz düzeldi ama gece çok fazla eğlenemedi fazla bana eşlikedemedi buda beni üzdü onun yüzü gülmeyince tabi doğal olrak bende huzursuz oldum ama sağolsun hiç belli bile etmedi kimseye ama hiç bir sorun çıkmadı herkesinn yüzü gülüyor en çokta ecrinimin....sabah kalkınca bana anlatıyor ananem gedli babaannem geldi hacı dedm dedeşkom cs mum üfledik iyiki doğdun ecrin dedilk diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…