günaydıııınnn yasemincim ben doktorum programındaki sabiha paktunanın dediklerini uyguluyorum aslında farkında olmadan saydıklarını doğaçta yaptı ben kızmayı bırakıp kendi haline bıraktım dağıtmasına izin verdim hayır yok demedim müdahale etmedim sadece konuştum ve yanlış bi davranışı yaptığına kendine nasıl bi zarar geleceğini anlattım sürekli ocakla oynarsan oğlum ocağımız patlar uf oluruz dedim mesela yada oraya çıkarsan ayağın uf olur ağlarsın dedim ama inadına yapıcak olsada yapmasına izin verdim sonunda sıkıldı şu an dolaplarla ilgilenmiyor karıştırmıyor hiç bir şeyi oyuncaklarıyla oynuyor sadece biraz huyuna oynuyoruz yemek yemek konusundada ben dışında annem yada eşim ye ye diyip duruyolar o kelimeyi kullanmayın desemde kaçırıyolar ağızlarından ve yemeyi bırakıyor anında inatlaşıyor yani bişeyi yapması gerektiğini söyleyince kısacası ben ev dandini bi şekilde kaldım uzun zaman toplamadım düzeltmedim saldım sonunda muradıma erdim şu an doğaçla birlikte karyolamızın örtüsünü bile birlikte seriyoruz bana yardım ediyor mesela çamaşır mak. ve bulaşık mak. çalıştırmak doğaçın görevi evde o yapıyor makinadan çıkan çamaşırları ve ya tabak çanakları o bana uzatıyor birlikte topluyoruz düzeltiyoruz işlerime onuda katıyorum oyun gibi altını değiştirdiğimde bezini çöpe kimseye attırmaz sadece o atacak onun görevi bu market alışverişi yaptığımızda doğaça en hafif poşeti veririm taşı diye onunda evde önemli olduğunu ve yardımına ihtiyacımız olduğunu benimsettik o yüzden şimdi doğruyu yanlışı olması gerekeni seçmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?