2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok tatlı maşallah çkok güzel yerim ben senii nasılda iştahla dondurma yiyor ilk gözüme çarpan şey ecrin asla yemez yaaaaaa offf ...büyümüş sevdacım uzamış .....

ohh ne güzel kum deniz zeynep çok şanslı
dün eşimle ece de parka gitti kova ve küreğiyle ama bizim burda kum ne gezer çakıl taşı aralarda cam kırıkları ((
bayaaa uzamış zeynebin saçları ya çok güzel bi genç kız olmuş maşallah
nuran yasemin sizinkilerdie bekliyorum merakla
ece son zamanlarda çok meraklı foto çektirmeye poz veriyo gülüyo filan
dün akşam ayakkabı alalım sana dedim illa terlik giycem diye tutturdu terlikle çıktı çarşıya babaıs nöbetteydi ayakkabıcıya girdik bakıyorum kalmamış filan çıkarken bi baktım ece terlikleri çıkarmış ayakkabı deniicem diye koymuş arabasına bekliyo yawrum zar zor bi tane buldk da aldık artık koşa koşa geldi eve

işte böyle poz veriyo artık cadı

bu arada zeynebin fotolarla karşılaştırınca ece hala kışlık giyiniyo sanki gerçi bu geçen hafta yağmurlu ve rüzgarlı bi günden haftasonu çok ıcaktı bugünde öyle heralde ısıncak artık

bu da cuma günü benim işyerimde çektiğim yine poz veriyodu

ece cadısına bak yaaa bu kızlar ne cilveli oluyorrrr

cuma gününden beri enesin ateşi var doktora götürdük faranjit dedi
bademcikler şişmiş üstüne iki beze çıkmış yaaaa
ama görseniz dün yavrum nasıl ağladı neresi ağrıyor bilmiyoruz
herhalde karnı ağrıdı gaz çıkartınca rahatladı yavrum
yemiyor içmiyor mızmızlık hat safhada
bana yapıştı kimseye bamak istemiyor
sabah hazırlandım tam çıkıyordum enes geldi anne neye didiyon dedi bir yapıştı gidemedim tabikiii bırakmadıııı
sonra iğnesi için sağlık ocağına götürdüm
gelmişken iki yaş kontrolünü de yaptırdım
kilo 11 çıktı ay düşük dediler yaaaa
boy 85
ayrıca kafası da 47 cm çıktı normale göre çok geriymiş öffffffffff
şunu bir araştırayım kızlar sizlerde bana bilgi verin sizinkileri kafası kaç cnm kilolar ne durumda

şimdide iş yerindeyim gelmek zorunda kaldım

ecemizde çok tatlı maşallah
evet biraz kışı yaşar gibi olmuş
buralar yanıyo valla

cadıım benim ece çok güzel poz veriyorsun benim cimcime poz vermeiyor çünkü elimden hemen almak istiyor kendi bizi çekiyor bazı kareler ecrinden gerçekten alıp kendi çekiyor .....

ecede büyümüş yaşları gibi maşallah kendilerid büyüyor....

aynen yaa bende zeynebi görünce şaşırdım doğrusu hala bizde soğuk zaten bilirsiniz esk.ayazı yeter buz gibi.......bizde hala kışlıkları kadırdık ama mecburen çünkü küçük geliyorlardı yeni aldıklarımız vardı kılkık denilmesede mevsimlik onları giyyior....

esracım çok üzüldüm canım umarım toparlanır bu kafa çapı tabikide önemli beyin gelişimi için derlerr ama bir sorun görünmüyorsa çokta sorun değil yani ama illaki var ger, d,iyorlarsa bir çocuk dr.götür kontrolettir istersen....

ece zaten tam cimcime ya maşallah
serpilcim bizim buralar çokkk sıcak yanıyoruz resmen
millet denize bile giriyo
pazar günü doluydu çoluk çocuk denizdeydi herkes
zeynep bu senede denize girmicek sanırım dün ayaklarını koyayım dedim mümkün değil izin vermedi yaa
nasıl alışıcak bakalım suya bu arada hala banyo yaparken çığılıklar eşliğinde ağlıyo (

batuhan ecrin ve zeynebin doğumgünlerini kutluyorum
sağlıklı, sıhhatli, sevdilkeriyle geçirecekleri nice yaşlara inşallahhhh

enese çok geçmiş olsun esracım
biran önce iyileşir inşallah kuzum
zeynebin kafa ölçümünü bilmiyorum ben en son sağlık ocağında ölçmüşlerdi normal demişlerdi bıngıldağıda kapanmış demişlerdi
boyumuzda 87cm olmuş bu arada nihayet
kilo hala aynı 12 lerde geziyo

güzçzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
bütün doğumgünlerinde böyle burda paylaşırız inşallah

esracım çokk geçmişolsun enese tekrar kontrole gittiğinde detaylı sorarsın dra inş önemli bişey değildir içini ferah tut
ecenin kilosuda enes kadar 11500 boyuda 87 olması lazım ama kafasını hiç bilmiyorum yaşından beri ölçülmüyodur heralde
sevdacım ewet yen, aldım sayılır 2 ay filan oldu tül yaptırdım yolluk aldım oturma odasıyla ecenin odasını değiştirirken şimdi sağlam bi temizlikten geçircem evi ama eceden fırsat bulursam birden ısındı hava cts cam sildim akşam nasıl yağmur yağdı dünden beride acayip sıcak havanın hiç dengesi yok artık yaa buraya da tma yaz geldi demek artık ecede soyunabilir
ecede suyla oynamaya bayılıyo yıkanmayı erskisi kadar sevmiyo sabunlammı istemiyo suyu döksem dursam üstüne sesi çıkmıyo bizim banyodan çıkmamız bol çığlıklı sürkli orda kalsa oynasa dünya onun oluyo

kayınvalidem geleneğini bozmadı bu senede
annelerin en güzeline diyerek bana künye verdiŞeniz
çok güzel nazar boncuklu

Bayılıyorum şu kayınvalidene canım ne güzel onure ediyor gelinini maşallahh diyeyim hep böyle olur inşallah..aldığı hediye önemli değil bu sözler çok çok güzel ve etkili bence..bu arada güle güle kullan tabi hediyeni:))
yine döktürmüşsün d.gününde belli..marifetli hatun! şu şeftalili tarifi alalım o halde madem herkes bayıldı:))

güle güle kullan canım tüllerini ve yolluklarını
bak nasılda farkettim hemen :)
valla burdaki herkesin evini gelmişim gibi gözümde canlandırabilyiorum

Yazdım diğer topikte ama Allah hepsine uzun ömürler versin sağlıkla,sevdikleriyle nice güzel d.günleri yaşasınlar inşallah..
Hepsi çok çok tatlı olmuşlar... her birinin resmini gördüğümde duygulanır oldum yaaa resmen büyüdüler çocuk oldular..onlarla yaşamak,anneliği yaşamak gerçekten süperr!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…