- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
amin sevdacım amin doğaç çok iştahsız bi çocuk yesede yaramayan bi çocuk böyle gidecek artık napalım 11 kilo geçen ölçtüm çok hareketli eritiyo az yediğinide napalım buda böyle büyüyecek artık bi yönden iyi polyanacı smile :))) geçen seneki tişörtleri geliyor hala pantalonlarıda :)))
denizcim çok geçmiş olsun canım annen inş toparlar biran önce hasta olan bütün bebişlerede acil şifalar diliyorum sevdacım doğaçta aynı üstünü açıyo hep ama sıcak zaten ya biz bile örtemiyoruz üstümüzü
yasemin ecrine kocaman maşallah bende çok iyi gördüm kilosunu
ama bence yedikleride azbuz şeyler değil gayet sağlıklı besliyosun canım buyediklerini iştahla yerde
inşallah bi daha serumyemek zorunda kalmaz kuzum kayınvalidenle annene katılıyorum bravo sana yılmadan uğraşıyorsun iştah problemiyle bi başkası olsa belki bu kadar önemsemezdi annelik iştke çok farklı bişey demi... inşallah doğaçında iştahı açılırda ayşegülü üzmez oda daha fazla.. iştahsız çocuk gerçekten çok zor zeyneptedede ara ara tekrarlıyo bu durum
sen şimdi yemiyor içmiyor kusuyor falan diye bahsedince ben ecrini gözümde zayıf halsiz yanakları zeynebin gibi çökmüş olarak hayal ediyodum
çünki zeynep bikaçgün yemesin hemen yanakları çöküyo
bugünlerde yine iştahı sıfır
doğumgünü resimlerindeki halini farketmedinizmi
yanak diye bişey kalmadı
enesin kafa çevresi 44,5 tu sanırım
iyileşsin 10 güne kadar çapadan arkadaş birini ayrlıcak götürücez inş. bişey çıkmaz yaaa tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
zaten enesin doğuştan itibaren kafası küçüktü 4.ayına kadar takip edildi
bıngıldaktan ultrasona bile girdi
beyin gelişiminde hiçbir gerilik yoktu doktor ne olur ne olmaz 6. ayda getir kontrole demişti
ben ihmal ettim çalışmaya başladıktan sonra benim hatammmm
yasemincim evet bencede çok iyi ilgileniyorsun ecrinle
bende tebrik ediyorum bu konuda seni
dün eşimlede bu konuyla ilgili tartıştık zaten
diyorum sağlık ocağında böyle böyle dediler çocuğun kafası normale göre küçük
hiç umrunda değil
insan bi der dimi doktora götürelim baktıralım diye...
bende dedim her konuda beni yanlız bıraktın herşeyi tek başıma omuzladım
çocuk 2-3 aylıkken bıngıldağından ultrasona girdi haberin yok dedimmm
hemen; sen bende habersiz ne işler çevirdin diyor
madem enesi bu kadar çok düşünüyorsun niye 14 aylıkken kestin memeden....
her seferide aynı şeyi söyleyip durma dedim
sen benim enesi neden memeden kestiğimi iyi biliyorsun
ilaç kullanmak zorunda kaldım kestim keyfimden kesmedim ki diyorum anlamıyorsun kafanmı almıyor dedim
yani şunu anladım okumakla iş bitmiyormuş dedim tabi sinirlendi yeter seninle tartışmak istemiyorum
her zaman böyle yapıyorsun zaten dedim
bundan sonra benden habersiz çocuğu doktora falan götürmüceksin diyor....
baya sinirlendirdi beniii eneste çok huysuzdu akşam durmadan sakız istiyor ve anında yutuyor yok deyince kendini yerden yere vuruyor patladım duvarları yumruklamaya başladımyeter artık diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?