2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam canlarım..
yoktum ne cok yazmıssınz yarım yamalak okudum
ama cok vaktım yok
pazar gunu arabaya atladık anneem gıttık ıtanbula hastaneye
onu o halde gormek en son ıstedıgım sey olurdu
Aama Allah sukur hergun daha ıyı oluyor
annemın dız kapagının altındakı kemık çurumuş doktoru gorunce çok uzuldum demış.
mınıskusunu tamır etmış
kemıkler cok kötu durumdaymış ama
annem hala hastanede . ablamların taşınma ışı var anadolu yakasına taşınıcaklar anne hastaneden
cıkınca nerde kalıcak suan bılmıyorum bı kac kısı var ablamımn ev dandını suanda.
ışler karışık yanı..

dönuşte yegenım selmayı ve 10 aylık oglu aslanıda aldık geldık
ama aral aslanla oynamak sureklı kıçkıça olmak ıstıyor aslanda sıkılıyor
bebek yurusun aslan gelsın oynasın dıor
aslanın yuruyemedıgını henuz kucuk oldugunu algılayamıyor
kabullenmek ıstemıyor
ama herseyını aslana verıyor arabalarını fln onune koyuyor
sureklı opuyor sevıyor
bırde yurutecını cıkardık aralın aslan ıcın sureklı binsin dıyor bindiriyoruz cocugu odadan odaya yurutecle suruyor delı gıbı koşturuyor yavrucagı hahahahaha :)))
vıdeoya cektım gulme krızıne gırerek
az vakıtte aral uyuyorken bunları yazıyorum
aslan ve selma delısı oldu tapıo adeta onlara.
zar zor uyutuyoruz
gıttıklerınde cok aglıycak bılıyorum....

gelelım sızlere
teoşuma asrınıma cokk gecmıs olsun hastaymış
sanırım enesım esmerımde hasta cok gecmıs olsun onada..
dıger yavruşlarımında dogum gunlerınıc anı gonulden kutluyorum
Allahım uzun saglıklı bereketlı omurler ıhsan eylesın hepsıne..
bızımde daha nerde nasıl dogum gunu yapacagımız bellı deıl...
ankara ışıne gelınce herpımız bırbırımıze uyarak aynı anda buluşsak super olur hakketten

Son düzenleme:
selam yasemıncım ecrının kılo durumu ne durumda suan ıyı demıssınde kac kılo merk ettım
cok sevındım senın adına canım .. umarım hep boyle gıder sende toparlarsın kendını

hoşgeldin denizcim aral için çok sevindim bak kardeşi olsa sahiplenecek doğursan iyi olacak sanırım onun için..ma annene için çok üzüldüm çok geçmiş olsun allah şifalar versin...

ecrinin kilosunu bilmiyorum sağol canım ama aşağıda yazdım srerum mama sayesinde 20 gün için kilo aldı ama iştahı artmadı benim için kilo değil iştahhı artsaydı çünkü ben kilo almadığından yada kilosu az diye değil yemediğinden sinir oluyordum eğer zaten böyle işahszı devamederse yine kilo verir.....neyseki dedimya ben vitaminli yapmayua çalışıyorum her şeyinin ama yemdikten sonrada ne fayda yine kalıyor yaptıklarımda....

Son düzenleme:
günaydın kızlar
zeynebin biraz burnu akıyor bugün bütün gece üzeri açık uyuyor
artık uyku tulumunu giydirmiyorum öf uyku tulumu ne rahattı giydiriyodum hiç düşünmüyodum
artık işimiz iş
üzerini örtüyorum uykuda bile anında hissedip tekmeyle açıyor
hiç sevmiyor örtünmeyi

deniz tahmin ettim ist.gittiğini
annene çok geçmiş olsun tekrardan canım
allah acil şifalar versin inşalalhh

yasemin ecrine kocaman maşallah bende çok iyi gördüm kilosunu
ama bence yedikleride azbuz şeyler değil gayet sağlıklı besliyosun canım buyediklerini iştahla yerde
inşallah bi daha serumyemek zorunda kalmaz kuzum kayınvalidenle annene katılıyorum bravo sana yılmadan uğraşıyorsun iştah problemiyle bi başkası olsa belki bu kadar önemsemezdi annelik iştke çok farklı bişey demi... inşallah doğaçında iştahı açılırda ayşegülü üzmez oda daha fazla.. iştahsız çocuk gerçekten çok zor zeyneptedede ara ara tekrarlıyo bu durum
sen şimdi yemiyor içmiyor kusuyor falan diye bahsedince ben ecrini gözümde zayıf halsiz yanakları zeynebin gibi çökmüş olarak hayal ediyodum
çünki zeynep bikaçgün yemesin hemen yanakları çöküyo
bugünlerde yine iştahı sıfır
doğumgünü resimlerindeki halini farketmedinizmi
yanak diye bişey kalmadı

Son düzenleme:
amin sevdacım amin doğaç çok iştahsız bi çocuk yesede yaramayan bi çocuk böyle gidecek artık napalım 11 kilo geçen ölçtüm çok hareketli eritiyo az yediğinide napalım buda böyle büyüyecek artık bi yönden iyi polyanacı smile :))) geçen seneki tişörtleri geliyor hala pantalonlarıda :)))

denizcim çok geçmiş olsun canım annen inş toparlar biran önce hasta olan bütün bebişlerede acil şifalar diliyorum sevdacım doğaçta aynı üstünü açıyo hep ama sıcak zaten ya biz bile örtemiyoruz üstümüzü

günaydın kızlar,,, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.....

bugün enesin doğum günü :)
iki sene önce 11:30 da zorla doğurmuştum kuzucuğumu :)
ne çabuk geçmiş yaaaa
bugün bi kutlama yapamayacağız hafta sonu küçük bi kutlama yaparız artık
dün enesi kontrole götürdük 5 iğnesi bitti
doktor boğazlar yine fena durumda antibiyotik yazıcam dedi
eşimin sağolsun aklına geldi şurup bu aralar içiremiyoruz
iğne yazsak dedi içiremiyoruz şurubu naparsak yapalım yutmuyor illa çıkaracak
ozaman mecburen iğne yazıcam dedi 6 adet sabah akşam iğne olmaya devam..
ihmal etmeyin 3-4 gün sonra tekrar kontrole getirin dedi....
cumartesi günü götürürüz sabahtan inş. geçer artık...

teoya da çok geçmiş olsun cnm
iğnelerden dolayı eneste ishal oldu..
zeyenebe de geçmiş olsun hiçbiri gece artık üst örtmüyor kiii napıcaz bunlarla
enesle yatağın içinde köşe kapmaca oynuyoruz bütün gece
geliyor kafama yatıyor yastğın üstüne dümdüz yatıyor
bu gece kalktı oturdu yatakta oturur durumda tekar uykuya geçti :) gülsemmi ağalasammı
neyse yatırdım busefer yine kalktı yataktan indi sandalyenin üzerine kafasını koydu uyumaya devam..
Allah korusun uyur gezermi olcak ne?

Denizcim annene Allah aci şifalar versinnnn
Ayrıca tüm hasta bebişlerimize....

evet maaşallah ecrinin kilosu benimde gözümden kaçmadıııı
sağlıklı olsunlar aman kilo olmasa da olur...

ayşegülcüm sana serum taktır diyemem ama şu mamadan bence al bak ecrine ne kdar yaradığını ssende görmüşsündür tabi şu şurubunda faydası oldu yoksa ecrin yemiyor kii asla kilo felan almazdı yani....sağolsun dr.muz iyiki vermiş vala tabi bu geçici birşey çünkü artık yine aynı yemiyor boyu uzadıkça kilo almadıkçada yine eski hal,ne dönecek ama benim tek sevindiğim şey vitaminin eksiketmemiş oluyorsun mamayla mama günlük bütün vitamin ihtiyacını karşılıyor hiç bir şey yemesine bile gerek yok yani...

enesin kafa çevresi 44,5 tu sanırım
iyileşsin 10 güne kadar çapadan arkadaş birini ayrlıcak götürücez inş. bişey çıkmaz yaaa tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
zaten enesin doğuştan itibaren kafası küçüktü 4.ayına kadar takip edildi
bıngıldaktan ultrasona bile girdi
beyin gelişiminde hiçbir gerilik yoktu doktor ne olur ne olmaz 6. ayda getir kontrole demişti
ben ihmal ettim çalışmaya başladıktan sonra benim hatammmm

sağol canım benim güzel sözlerin için elimden geldğince yapıyorum çok zor oluyor tabi benim için ama en temel vitaminlerini alması içi 2 ,3 kaşıkta olsa miğdeye götürtmeye çabalıyorum ...dedim ya hiç yemek yemdiğinden mecburen ben karışım yoluna sağlıklı beslenmesi için uğraşıyorum işte ama eğerki allah korusun bir hasta olursa yandım anında 1 kilo veriyor hiç günlerce 1 kaşık bile yediremiyorum yine şimdilerde azda olsa yiyor işte buna şükür....canım mamamızdan alıp verebilirsin eğer ecrin kadar iştahsızsa vitaminiin alamıyorsa tabi çünkü tam bir vitamin kaynağı mama kiloda aldırıyopr şayitsin yani ecrinde de gördün ....

ozaman korkulacak bişey yok canım önceden gelen bir şeyse umarım bir sorun çıkmaz okudun mu hani bilmiyorum yazdım ecrinni ki şapkalarımız 50 ben yarımyamalak ölçtüm 49,50 gibi bişeydi bende hiç hani dr.sordum nede dr.bişey dedi bu zaman kadar bize bıngıldağının kapandığını bile bilmiyorum dr.muz hiç demiyordu bişey iyi gelişimi diyordu genelde .....

sağol canım benim mecbur kaldınmı ilgileniyorsun işte ama sadece yemek konusunda üzerine düştüm elde ne var dersen iştah hala yok miğdesinde sorun var böyle ama kilo aldı benim yerdiriklerimle değil orası ayrı serum mamalar yaradı ama benim yedirdiklerimlede vitaminin aldı kansızlık felan yok şükür yani ama başka şey yok allahtan ecrinde kendini ilerletti artık ama üzerine düşmeliyim çünkü okumaya bile çok hevesli....
yasemincim evet bencede çok iyi ilgileniyorsun ecrinle
bende tebrik ediyorum bu konuda seni

dün eşimlede bu konuyla ilgili tartıştık zaten
diyorum sağlık ocağında böyle böyle dediler çocuğun kafası normale göre küçük
hiç umrunda değil
insan bi der dimi doktora götürelim baktıralım diye...
bende dedim her konuda beni yanlız bıraktın herşeyi tek başıma omuzladım
çocuk 2-3 aylıkken bıngıldağından ultrasona girdi haberin yok dedimmm
hemen; sen bende habersiz ne işler çevirdin diyor
madem enesi bu kadar çok düşünüyorsun niye 14 aylıkken kestin memeden....
her seferide aynı şeyi söyleyip durma dedim
sen benim enesi neden memeden kestiğimi iyi biliyorsun
ilaç kullanmak zorunda kaldım kestim keyfimden kesmedim ki diyorum anlamıyorsun kafanmı almıyor dedim
yani şunu anladım okumakla iş bitmiyormuş dedim tabi sinirlendi yeter seninle tartışmak istemiyorum
her zaman böyle yapıyorsun zaten dedim
bundan sonra benden habersiz çocuğu doktora falan götürmüceksin diyor....
baya sinirlendirdi beniii eneste çok huysuzdu akşam durmadan sakız istiyor ve anında yutuyor yok deyince kendini yerden yere vuruyor patladım duvarları yumruklamaya başladım yeter artık diyerek

eşin yanında olmadımı her şey daha da zorlaşıyor evin işin stresi ayrıca dünyadaki en değerli varlığın olan bebeğinede böyle bir şey deikleri için zaten canın sıkkın paylaşacak birine ihtiyacın var ki bu da eşin olmalı eşinde üstüne üstlük birde böyle tavırlar yapınca kendini haklı çıkarmak için birde senini memeden kesmeni bahane etmesi çok üzücü keşke değişebilse keşke kendindini düşündüğü kadar seni ve çocuğunu düşünebilse biraz da sizi mutluedecek şeyelr yapsa hayat daha güzel olurdu çünkü buna seninde vede bütün herkesin ihtiyacı var.....

enesin doğum günü kutlu olsunnnnn
bugün batuhanında doğum günü
ikisi aynı gün doğumlu hehehhehe
nice yaşlara enes ve batuhan:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…