2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

EşlerinizıN DURUMLARINA ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ BENDE BU TÜR DURUMLARDAN GEÇTıM BıLıYORSUNUZ SıZDE duaedin ama tek bildiğim şey eğer evde bir sorun varsa bilinki bu genelde erkekten çıkıyor ne kadar karşılıklı denilsede genelde erkek kendi dediğini yada kendi tavırlarından çıkıyor çok zor yanlız umarım herkes mutlu olur herkes iyi olur eşiyle....

SEVDACIM DENİZCİM Tartılar ele alınmış kaç kilo çıktılar bakıyım hııııı......

zeynepte aralda ayın kiloda çıktılar 12,700
ama zeynebin bezi çok doluydu en az 500 gram düşmem lazım :)
denizcimde 48,400
bende 61 kiloyum
arlla zeynep pek yanyana gelmediler ama sanırım boylarıda aynı

yasemincim zeynep süs eşyalarım vitrinimi vs.ellemez pek ilk yürümeye başladığı zamanlar o zaman çok meraklı oluyolar herşeyi eller orta sehpamın üzerine bile çıkardı
bana herkes kırılcaklarını kaldır sehpanı kaldır falan diyodu
bende hayır hiçbirini kaldırmıcam alışması lazım onlara dedim ve öylede oldu zamanla bıraktı onlarla oynamayı
şimdi onların oraya ait olduğunu biliyor ve hiç bakmıyor bile
ben toz alırken falan beraber indiriyoruz onları silep yerine koyuyoruz tekrar
ama aral gibi afacan bir çocuk yıllar geçsede yine onları ellemeye devam eder :))
hemde hiç bıkmadan :)
ecrini görmediğim için pek yorum yapamıcam nedense sanki kızlar o kadarını yapmaz gibi geliyor bana
nedenr acaba ?

denizim evi derli topluydu diye iltifat etmiş bana
sağol arkadaşım aslında bu konuda şımarıklık yapıp fazla mütevazi olamıcam :)))
şımaran smilyy

evet canım ogrendım donerken ıyıce yolları takıp ettım olumunekankayizsmile
ay enıştenın bızı begenmnesıne cok sevındım cunku eşlerden bırı dıger tarafı sevmezde hoş olmuyor. goruşunce muhakkak bır taraf suskun kalıyor vs.. :))

evet farkettım etmez mıyım. ben habersız geldık dıyemı acaba dıye dusundum
canım onemlı deıl olur oyle seyler kadını cok uzmuşşkı demek kı yuzuune yansımıştı
sen canını sıkma lutfen...

:)))) haha bencede yaa
ama dedım ben murata bak dedım eşı koyu fb lı sakın dalga gecme nasıl da kendınızı şampıyon sandınız fln dıye tamam mrk etme dedı ama yınede bı yerden konu açılmışş :)))
bende ıyı anlasıcaklarına emınım gorur gormek o elektrıgı aldım cunku

ayyy kızlar çok güzel bi sürpriz olmuşşş ayy ne güzel ya keşke bende olsaydım yaaa offf saplandım kaldım şu balıkesire nefret ediyorum bu memleketten sevdacım denizcim çok tatlı çıkmışsınız bizim yaramazlarda çok şeker olmuşlar aral nasıl resimlerde bile belli hareket halinde sürekli doğaçta bizim evdeki eşyalara alıştı artık ama başka bi yere gidince yine merak ediyo illa bi bakmak istyor değişik geliyor tabi erkek çocuklarındaki merak duygusu kızlara göre fazla küçüklükte fakat büyüdüklerinde tam tersi oluyor bence kızlar devralıyo bu görevi konuşma ve merak kousunda öne geçiyorlar ayy allahım bi tanede kızım olsa keşke ya bunu söyleme diyolar ama söylemesemde içimden geçen napıyım nasıl saklayım oğlum olsada yine çok mutlu olurum ama oğlum olduğu için bide kızım olsa fenamı olur dimi ama

yasemincim aldım ben o mamadan canım sütüne kattım ilk tiksindi tiksinmesine rağmen içti iyi böyle giderse içecek gibi bakalım ne olacak bugünda yemedi bişey hergünkü gibi siz kiloda 12700lerden bahsediyorsunuz doğaç 11 kilo geliyor ya en zayıf çocuk aranızda benim oğlan

babam anneme doğaçın doğumgününe gelirim demiş bizim arabayla ankaraya gdelim diyoruz orda satalım diyoruz arabayı burda zor olacak ilanlarla ordan yenisinide alıp dönelim diyoruz inş. bu sefer iyi bi araba buluruz şans bu iş ya

ayşegül mama yarar inşallah doğaça
zayıf diyede üzme kendini canım boylu doğaç bide vücudu zayıf olsada yüzü toplu duruyo yanakları çok tatlı
demek yüzden vermiyo vücuttan veriyo
zeynepte yüzünden veriyo hemen yanaklar sönüyo

Aral da yuzunden verıyor sevda kaşık kadar kalıyor hemen.. cok sınırlerım bozuluyor
ben cok takıyorum yaa

artık boyuda uzamıyor sevdacım sizinkilerle aynı 87cm doğaç yemezse nasıl uzayacak kilodan geçtim büyümesinde gelişmesinde sorun oluyor gerekli vitamini almayınca ( yanakları evet dolgun babasına çekmiş o da zayıf ama yanaklı :))

umarım artık yemeye baslar aysegul ne dıyım canım cok uzuluyorum sadece..

bu arada bende kız bebek ıstıyorum canım Allahım bılır tabıkı bunu ama gonlumde yatan o ..
sen ısım dusundun mu kız ıcın ? hanı sen hamıle kalmak ıstıyorsun ya yakın zamanda o sebeple soruyorum
ben sımdıden ısım arastıyorum farklı ve tek bır ısım olsun ıstıyorum
senın varmı kafanda ısımler

ne kadar takmayalım desekte olmuyo kızlar
az önce altkattaki komşum geldi ayyy zeynep ne kadr zayıflamış yüzü çökmüş dedi
moralim alt üst oldu
evet zayıfladı çünki yemiyo dedim
çorba falan yedir diyo evet ben hiç yapmıyorum ya denemiyorum bile vermeyi ...
tövbe tövbeeeeeee
yemiyo işte her türlü şey iyapıyorum o yinede makarna yicem diye tutturuyo
en son çare olarak onu yapıyorum 2 kaşık yiyo doydum diyo
eskiden yine balkonda bacada çeşmede vs.yiyodu artık onlarda aut oldu
ben zorlamasam varya yemek falan isticeği yok bazen bırakayım 1 gün hiçbirşey vermiyeyim diyorum
ama yapamıyorummmmm malesef içim el vermiyo onun aç durmasına
sevdiği şeyi verip 2 kaşıkta olsa yesin diyorum ...

slm kızlar ne zamandır yoktum babam rahatsızdı annemlerdeydim sürekli kalp hastası ameliyet olmustu kalpten simdi yine rahatsın tansiyon kolesterol seker hepsi var canım babacım cok üzdü bizi ama simdi iyi allaha sükür​
yıldızda ayrı bi dert yemiyor konusmuyor ben ne yapacagımı sasırıyorum yaaa daha konusmaya niyeti yok bu cocugun hareketleriyle anlatıyor istediklerini arkadaslarımın kızları var onlarda haziran 2008 dogumlular nasıl konusuyolar tuvaletlerini bile söylüyolar benimki onların agzına bakıp oturuyor [/LEFT]esimlede aramız kötü bu konuda diyorum neden konusmuyor bi hatamı yaptık okadar kaygısızki konusur bakalım diyip cıkıyor cok fazla ilgilenmez zaten kızıyla aksamları gelir biraz sever yorgunum diye hemen yatar arkadaslarıyla mac yapmaya fırsat bulur netin basında saatlerce oturur bize gelince ya vakti olmaz ya yorgun olur
ne yapsam ben yaa doktora götürüyorum konusmaması için bi engel yok bekleyin iletletir diyor anneanne demeye falanda basladı ama toplasan 10 kelime anca söylüyodur

aral ve doğaç isimlerini isim olarak bi tek sizde duydum ben
çok değişik gelmişti bana
bunların yanına yakışacak isimleride bulursunuz siz eminm

ay sevda aynı ben bende duramıyorum hemen bın bır turlu oyunlara basvuruyorum
ıkı gun once parkta yedırdım kedı vardı yarısını ona verdık dolma ve ayran.. yarısınıda kendı yedı kedının hatrına
sen hıc moralını bozma canım .. zeynep zayıf fln deıl kucagıma aldıgımda aral la kılosunun aynı oldugunu hemen anladım
ztn tartıldıklarında da aynı cıktı cok ıyı kıloları bence
hele bnm oglan hıc durmayan bır cocuk olarak gayet ıy gelıyor bana
makarna yıyorsa makarnasını arasına bıseyler katsan o gormeden patt dıye soksan agzına kanar mı acep

merhaba arkadasım
holgeldın.. konuşma konsuunda bence cok dert etme
senı anlıyorum hepsı gıbı o da konussun dıye kendını yıyorsundur
ama 3 yaşına kadar yolu var bu durumun..
bnm cevremde cok var oyle 3 yaşında konusmaya baslayan
lutfen uzme kendını
cevrenede aldırma.. elbet konusucak agzı dılı var Allaha sukur ..

babacınada buyuk gecmısler olsun

ah ahh onlar bızım canlarımız.. bnmde annem amelıat oldu cok canı yandı
bende burda hergun agladım

sevda Aral ısımını bende bılmıyordum arastırırken bulduk babası cok sevdı
bende denız olsn cok ıstıyordum oglum oldugunda
boylelıkle aral denız oldu
babası sımdı kız olursa lara olsun dıyor aral ın tersten yazılısı :))))
bende soylemesı zor dıye ıstemıyorum
bakalım ne olcak bebegımızın ısmı
ay bende sankı hamiş mişim gıbı konuştum :))))

annenede cok gecmiş olsun denizcim seni cok iyi anlıyorum kac haftadır hastane hastane geziyoruz valla
evet dr da söyledi bekleyin daha erken diye esimde 3 yasında konusmus baslamaya ama işte cok moralim bozuluyor belkide babasına cekti onun gibi 3 yasında konusacak ama oda cok gec dayanabilirmiyim bilmiyorum insanın aklına hersey geliyor hiç konusmayacak olsa anneanne zor bi kelime onu söylemezdi diyorum kendimi öyle avutuyorum hayırlısı bakalım..

babana çok geçmiş olsun canım
adın songüldü demi unuttum kusura bakma
denizinde dediği gibi geç konuşan çok çocuk var sonuçta 10 kelime söylüyo diyosun konuşamasa onlarıda söylüyemizdi
hergün kelime sayısı artacak emin ol ve kendinide bu konuda daha fazla üzme

cok sagol sevdacım... evet adım songül insallah canım yaa insallah bian önce artırır babaannesiyle dedeside benim üzerime geliyor yıldız konusmadıkca sen bu cocukla hiç konusmadınmı falan diyolar benim konusmamın faydası olsaydı simdi bülbül olması gerekiyodu cünkü evin içnde sürekli arkamda ve yaptıgım herseyi anlatıyorum ona ben yemek yaparken sandalyenin üzerine cıkar eliyle gösterir bu ne dercesine bende ne koyuyorsam anlatıyorum beraber karıstırıyoruz cok meraklı bi cocuk ama konusmaya hevesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…