2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende kutluyorum enes ve batuhanın doğum gününü nice güzel sağlıklı seneler diliyorum bütün bebişlerimize bizimkine 10 gün kaldı :))

yasemincim mamayı düşünüyorum bahsettiğini ama dr.a gitme işi beni sıkıyor moralimi boacak yine dr.a gitmeden almayı düşünüyorum sonuçta hiç yemeyen çocuklara veriliyormuş doğaçta hiç yemeyen çocuk kategorisinde sabah ne yedi size söyleyim 2lokma karpuz bu saat oldu uyuyo hala iki lokma karpuzla bütün gün böyle bu alıyımda vereyim bi benim korkum doğaçın kusma huyu bu mamadan tiksinmesi sütle verebilirim ancak meyve suyunda belli eder kendini meyve suyuna su koysam hissediyor doğaç puding yoğurt krema türü şeylerde midesi bulanıyor öğürüyor hemen bakalım bi deneyim bu mamanın kakolusuyla vanilyalısı varmış kakolusu doğaça daha iyi gelir vanilyada puding kokusu hisseder tahminim en azından içim rahat olur dediğin gibi yemesede vitaminini alır yasemincim diğer vitamin şurubunun adı ne

esracım bende aynı eşimle bi iletişim kuramıyoruz evle ilgili çok saf dışı dün hatta ne zamandır balkon kapımızda sorun vardı hep diyordum yaptıralım diye dikkate almıyordu yukarı çekin kolu kapanıyor diyordu iki elle asılıp çekiyordum bide rüzgarda açılıp duruyordu ank. gittik geldik açılmış kendi kapının ev toz içinde kalmış neyse dün yine asılarak kapatıyım derken sonunda kulpu elime geldi kırıldı hergün asıla asıla nolucak eşim geldi dedim acil yaptıralım ya siz beceremiyosunuz kapatmayı falan dedi yine elimde kulpu gösterdim kırıldı diye çaresiz kaldı kulp aldırmaya gönderdim asker yaparım ben dedi bi kulpu bulamamış koca sanayide gitmiş kulpun aynısını aramış ya tedavülden kalktı demiş adamlar aynısını napıcan demi iş gören olsun yeter kadın başıma gittim elimle koymuş gibi sadece bi yere sorarark aldım kulpu geldim sordum nasıl takılıyor bizimkine uyarmı uyar dediler hallettim işi anlıcanız

kızlar siz böyle yazınca gerçekten çok üzülüyorum yaa ve eşimin kıymetini çok iyi anlıyorum
nasıl bu kadar duyarsız oluyolar anlımayırum eşlerinizi
sanırım bunun adına sorumsuzluk demeliyiz
evlilik öncesi hayatlarında nasıllardı acaba bu onun yansıması olabilir mi ?
benim eşim evlenmeden öncede öyleymiş şimdide allah bin kere razı olsun evimizin her eksiğiyle bizzat kendi ilgilenir eve hiç tamirci geldiğini bilmem 4 yıldır
size nispet yapar gibide olsun istemiyorum kızlar ama gerçekten çok şanslı hissediyorum kendimi eşim konusunda
yalnız bi tek kusurumuz doğum günü haricindeki diğer özel günleri hiçççç sevmez beni kutlama gereği bile duymaz o zamanlarda
eee o kadarınıda artık önemseyimiyorum napayım
tek kusuru o olsun ...demi ama

ayşegülcüm işte bu gibi durumlar benimde sinirlerimi yıpratıyor. aman hiç rahatları bozulmasın...

aşyegül karpuzlada bu saate kadar durulmazki canım ya ...
öfff niye yemiyo bu çocuk ya bencede ecrinin kullandığı mamadan almalısın mutlaka
ecrinin maşallahı var baksana yaramış o mama ve diğer vitaminler
daha fazla bekleme bence ayşegül hemen al derim ondan
markası ney yasemin aklımızda olsun inşallah kullanma gereği duymam ama yinede aklımızda olsun adı

evt sevdacım maaşalahh senin eşine...
Allah mutluluğunuzu arttırsın bize de nasip etsin....

gene gene kimse yok nereye kayboldunuz hatunlar...
beren bebek meleğim kızlar sizde gelmiyonuz bayadır
selcannnn sende yoksun farkedilmiyosun sanma

sevdacım kıymetini bil eşinin ben dün kulpu bulamayıp gelmiş bide afra yapıyor gezmediğim yer kalmadı falan diye napıcaz peki bu kapıyı dedim umursamaz davranıyor napıyım falan diyor içime nasıl oturuyor hiç sorumluluk yok insan bi derki ayşegül napalım fikrin varmı der birlikte karar verilir ben düşünüyorum sürekli sürgümü taksak onumu yapsak bunumu yapsak firma gelmiyormuş küçük işlere çok yoğunlarmış iş bize kaldı anlıcanız gidiyorum eşime fikirlerimi iletiyorum hı hı deyip geçiyor nasıl sinirlerim bozuldu bir hafta öncede dış vanayı sık dedim çeşme akıtıyor jontasını değiştireyim dedim vanayı sıkamamış gelmiş bana ne gereği var çok akmıyor çeşme o kadardan nolacak diyor çok paran var herhalde dedim sokağa atacak 5dk bi bardak dolup taşıyor dedim beceremediği gibi bide gurur yapar ya bi insan herşeyi bilmek zorunda değil ama gururda yapmamalı bilen anlayan bi insanı bulup getir yaptır buda yok yine ben gittim çarşıya iyi bir ingiliz anahtarı çeşme için satın aldım geldim vanayı kapattırdım eşime azıcıkta olsa sıktı neyse tamir ettim sonra bida dedi ne gereği vardı diye evinin işiyle bi insan neden ilgilenmez neden sorumluluk almaz anlamıyorum doğaçın iştahı azaldı hastamı acaba dr.amı götürsek diyeyim bişeyi yok der hiç unutmam doğaç bebekti gazlı bi bebekti hatırlarsanız akşam oldu nasıl ağlıyor doğaç hiç susmadan dedim hadi dr.a götürelim boşuna götürmeyelim dedi yine gazdandır dedi ya değilse çocuğun başka bi sıkıntısı varsa dedim bi bağırdım evde kayınpederimda vardı dedim bizi götür hastaneye evet yine gaz sıkışmasıydı ya başka bişey olsaydı bi insan nasıl duyarsız olur bu kadar ben yine patlama noktasına geldim kızlar bu ara benim acil tatile ihtiyacım var en acilinden göndermedide beni bi yere bahane buldu hep yok bekle öğrenci kursu çıkar gezmeye bi yere gideriz falan diye hiç bişeyde olmadı hala beklemedeyim bir sene içinde burda herkes memleketine 5 kere gitti geldi ben ankaraya gidecem senesi doldu hala antalyada babam var ailemin evi var en son doğaça hamileyken ordaydım düşünün 3sene olmuş gitmeyeli kendi işini kendi göremeyen bir tip dün doğaçı parka götürdüm götürmeden önce dedim dolapta dondurma var ye dedim beyefendi hergün tatlı bişey arar yemekten sonra neyse tamam dedi geldik parktan atıştırmalık bişey varmı dedi bana dedim ya sana dondurma var dolapta diye haa unutmuşum ben onu dedi yine dolaptan çıkarıp ben verdim eline hatta kapağını açamamış onuda ben açıverdim düşünün artıkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaa

hu huu kızlarr ben geldım hemen gırıp bakayım dedım
sevdacıma ugradıkkkkkkkkkkkkk.. resımlerı eklemıs mı dıye mrk ettım
yegenımı ve oglunu gemıye bındırdık guzelyalıdan zeynep ın bappilerınıde aynıma almıştım sevdayı aradım
gıttık esıde evdeydı 10,15 dk ugradık ve eve geldık o sırada hemen resım cektırdık sızler ıcın
oncelıkle sunu soylıyım zeynep dunya guzelı olmuşş acayıp guzelleşmış resımlerden kat kat daha guzel olmuş
maşallah cok ta uslu aral ıse hemen ortalıgı dagıtmayabaşladı
sevdacımın evı derlı topluydu buyuk salona gectık hemen aral bey orta sehpadakı süs eşyalarını ındırdı ortulerı fln hemenkaldırdık
zeynep normalde hıccc dokunmuyormuş
ay cok sanslısınız yaa
zeynepcımın sacları uzamış kıvır kıvır olmaya başlamışş.
enışteyıde cok begendım konuşkanlıgı açısından
hemen eşımle sohbete koyuldular
sevdanın kayınvalıdesıde ordaydı ama aralın pesınde koşmaktan kadınla pek sohbet edemedım
ztn sonrada cıktık eve geldık yol boyunca onde oturcam dıyee zırıl zırıl agladı aral

Son düzenleme:

canım
bende eşım açısından çokk şanlı shıssedıyorum kendımı
herşeyı onunla yapmak cok guzel bnm ıcın.
aynen senınkı gıbı bnmm eşımde tamırdır vs.. cok ıyı anlar.
konuşkandır özel gunlerıde sever kutlar
ama ben hedıye konsunda onu durduruum her ozel gunde bısey alıncaksa yandık fln derım
yoksa onun elı cok acıktır
ne yalan soylıyım ben deıl o benı ıdare eder cogu zaman alttan alır fln :hulya:

aysegulcum sakın ol canım tatıl yaparsans ana cok ıyı gelıcektır
dogacta senı yordu ıstahsızlıgı vs.. derken .. cıdden tatıle ıhtıyacın var

kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok cok cok tesekkur ederım...
sagolun.
batuhan ve enesın dogm gunlerını bende kutluyorummmmm
bıızmkıde 14 hazıran :))

denizcim seni görünce o kadar mutlu oldumki anlatamam
ama çok az oturdunuz enişteyle birlikte bi gün yine bekleriz
eşim eşini ve seni çok beğendi çok iyi eğlenceli insanlar dedi zaten burdan hepinizi tanıyo gibi :)
anlatıyorum sürekli
kızlar aral tam bi afacan inanın 2 dakika yerinde sabit duramıyo
denizin neden kilo alamadığı ortada :)
deniz mutfakta bir bardak su içene kadar çekmecemi açtı fırınımı açtı tepsilerimi çıkardı bunları saniyeler içinde arka arkaya yaptı ya şaşırdım kaldım :)
çok tatlı ya maşallah
denizin dediği gibi gelir gelmez orta sehpamın üzerindekileri indirdi örtüyü çekti kaldırmak zorunda kaldık :))
zeynebin onları ellemediğin söyleyince deniz çok şaşırdı
zeynebin işi gücü benim oyuncaklarla oynamak istesin hemen banada otur diyo beraber oynuyoruz oyuncak yaptı benide
aral sürekli şarkı söyledi konuştu hiç yabancılık çekmedi kendi eviymiş gibi davrandı çok hoşuma gitti
zeynep denizler gelince hemen değişti dahada sakinleşti babasının kucağından inmedi nerdeyse
15-20 dakikalığınada olsa geldiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım
inşalalh artık dahada sık görüşürüz evi öğrendin nasılsa

bu arada denicim belki dikkatini çekmiştir diye yazıyorum kayınvalidemin morali bozuktu
eminim bu sizede yansımıştır
benim sorumsuz bir kaynım var kadını üzmüş biraz bu yüzden suratı asıktı
kusura bakmayın canım
yoksa neşeli konuşkan biridir kendisi
sakın üstünüze alınmayın
aralı ve sizi çok sevmiş oda özellikle seni çok beğendi güzel kız dedi :))

eşim gerçekten çok konuşkan sıcakkanlıdır deniz senin eşinde çok canayakın konuşkan ve kibar
sürekli görüşürsek iyi anlaşacaktlarına eminm
ama bak hemen futbol konusuna geçmişler allahtan şampiyonluğun üzerinden biraz zaman geçtide sakinledi eşim yoksa uzardı o muhabbet
bizim fenerbahçe aşkımız daire kapısının girişinde başlıyor gördün eşimin üzerinde fenerbahçenenin tişört forma ve şortlarından başka bişey göremzsin zaten
bu derece fanatiğiz...

ayy resimler süper ..denizcim sevdacım sizin adınıza çok sevindim.darısı bizim başımıza inşallah birgün görüşeceğiz.
bu erkekler çocuk büyütmeyi ev işini falan çok hafife alıyorlar.enes ne güzel 14 ay emmiş işte az bir zaman değil.tabi ki sen de isterdin daha fazla emzirmeyi ama olmamış işte mecbur kalmışsın.merak ediyorum erkekler emzirse kaç gün dayanabilirler acaba?
canım enesin kafasının 44.5 çıkması moralini bozmasın ama ihmal de etmeyin.belki genetik olarak kafası küçüktür.sen böyle anlatınca bende kağanın kini ölçtüm.54 çıktı.ama bunda bence çocukların boyu kilosu falan da etkilidir.sen eşine bakma doktora götür canım.içimiz rahat eder en azından.....

ayşegülcüm mamamızın adı pediasure vitamin şurubumuzun adı ise efa p alıntıdır....EVET TÜRKİYEDE BİR İLK......

HEM OMEGA- İÇEREN

HEM PREBİYOTİK İÇEREN

HEMDE ANTİOKSİDAN İÇEREN İLK VE TEK ŞURUP İNGİLTERDEN SONRA ŞİMDİ TÜRKİYEDE

denizcim sevdacım resimler çok güzel ne iyietöişsin deniz oturmaya gidin böyle yaa iyi olur keşke bizde gelebilse sizde bana gelseniz ama sakın ayıplamayın benim 1 sn ye toplu durmaz aynıo aral gibi heryerleri dağıtma huyumuz vardırda birde karıştırma huyumuz ...gerçekten çok şanslısın sevda buu saat oldu daha yenice evi toparlayabildim bu dağınıklığı ecrin yatmadan az önce yapmıştı toplaması oldukça uzun sürüyırda sinirediyor beni sürekli bieyleri yaa dürüyorum ya kaldırıyorum ya siliyorum yada süpürüyırum olmadı çöpe attıklarımda çok oluyor kırdığından çok aşırı hareketli vede hiç yardımcı olmuyor bana kızlar ecrin bana direk BANANE SEN TOPLA DAĞITMA KZIM DEDıĞıMDE DE SANANE DıYOR ıŞıN NE TOPLA VS DıYE SÖZLER SUYUYORUM AĞZINDAN ÇOK KZIYORUM YAAAA

SEVDACIM EVıNDE ÇOK GÜZEL ECRıN OLSA ARKADAKı GÜMÜŞLÜĞÜ ıNDıRTıRDı ÇÜNKÜ BU GÜN KENDı GÜMÜŞLÜĞÜN KAPAĞINI AÇMIŞ YEMEK MASASININ ÜZERıNE ÇIKMIŞ HATTA BıR ıKı SÜS EŞYAMI BıLE KIRMIŞTI BEN YEMEK YAPARKEN....KAPISINI KAPATSAMDA AÇIYOR MALUM LOJMAN KıLıT YOK NE YAZIK Kı....

Son düzenleme:
SEVDACIM DENıZCıM Tartılar ele alınmış kaç kilo çıktılar bakıyım hııııı......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…