2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
ay tek başıma o kadar yoğun çalışıyorum ki girip anca okuyorum iki arada bi derede yazamıyorum
neyse yanıma biri gelicek yeni evlendi ünvten bi memur onun eşi geliyomuş ankaradan benden bi iki yaş küçüktür anca yaşıtım geliyo diye seviniyorum inş iyi biridr iyi anlaşırız odamız .öt kadar dipdibe surat yapıp oturmak çok zor yaşadım o günleride Allah aratmasın
akşamlarıda ece hiç durdurmuyo evde hiç bi iş yapamıyorum düzenlilkten mi bahsettiniz temizlikten mi bizim ev onlarda bayaa bi uzak eskden geldiğimden beri hiç bi işi rayına sokamadım akşamdan yemeimi yapardım şimdi yapamıyorum herşeyi eceyle yapıyoruz sandalyesini çekiyo yanıma karıştırmak istiyo yağı istiyo tuzu döküyo yarın akşam kafama koydum o uyuyunca yolluklarımı yııkıııcam halılarıda gönderiyorum yıkamaya başlamam lazım mutfak dolapları silincek ve gardrop düzenlenicek kışlıkları kaldırdım üst raflara ama tamamen ordan çıkarmam lazım bunlar en çok gözümde büyüyenler
bu hafta yemekleri sabah yapmayua başladım eşim benden önce kalkıyo ben ecenin yanında sabahlıyorum günlerdir o da garibim kahvaltıyı hazırlıyo gelşyo beni uyandırıyo traş olmaya gidiyo ben o arada fasulye temizliyorum paatlıcan soyuyorum ne yemek yaıcaksam soğan doğruyorum vs. kahvaltıya oturuncada bi yandan ocak başındayım bi yandan karnımı doyuruyorum zaten öyle 3 çeşit yemekleri unuttuk 2 3 haftadır bi çeşit yanına salata karpuz yoğurt; ocağı bazen kapatıp çıkıyorum bazen bakıcı ilgileniyo ecenin yemeklrini tamamen ona şutladım o ilileniyo zaten evdede durmuyolar kendi evinde yediriyo bişeyler heralde ona sormuyoruz artık eceye soruyoruz ne yedin ne yaptın kimler vardı ne oynadın vs. diye anlatıyo o da
ayyy ben yoruldum bunları yazarken ama hep günlük işler detaylı hiç bişey yok evdede olsam aynısı olurdu heralde benim ayağımın altında kimsenin dolaşmaması lazım ee ece varken nerdeeeeeeeee anne delisi
çok şükür eşimin gece nöbetleri bitti şimdide öğrencileri yoğun sınav yaklaştı diye ama onlarda bitsin çıkarlar hep dışarı rahat olurum şimdide alıp gdiyo biraz evle ilgileniyorum bende

kızlar bız gecen hafta arala oto koltugu aldıkk
esımde sırketın aracı oldugu ıcın oto koltuguda kendı arabamızda kurulu oldugu ıcın aral henuz bınmedı yanı..
dunde sevdalara gıderken sırketın aracı bızdeydı bugunlerde kendı arabamızla bı yere gıdelım bakalım ınsallah oturu hıcc sanmıyorum bırak oto koltuguna oturmayı aral arkada oturmak ıstemıyor kı velettttttt
dun sevdalardasn donerken yıktıı ortalıgı eve gelene dek onee oturmaya calıstı agladı durdu benı cok yordu
onu artık zaptedemıyorum bugun dıyıcem esıme markete gıdelım aralıda alalım bakalım denemek gormek ıstıyorum umarım oturur
ama zırlsada almıcam onu ordan

aldıgımız oto koltugu cok şık bışey. koala marka 9- 36 kg arası (zorunlu olan 9-36 imiş )
ama yatma ayarıda var 9-36 ların cogunda yoktu bunda var
yukarı kısmı ıse tutucak yerıyle yukarı dogru yukseltılebılıyor cocugun gelısıme gore..
cok kullanıslı bır urun paylasıyım sızınle

4001 ci mesajım hayırlı olsunn :)))) ya ne kadar cok yazmısım kk ya hıc farkında deılım .. bugun reglı oldum bısey yapasım yok yaa

ayyyyy ne çok yazmışım valla
enesin doğumgünü kurlu olsun esraım nice güzel yaşlara inş
songül hoşgeldin babanada geçmiş olsun
yasemincim inş ecrinin iştahı düzelir artık yaa valla ne çok çektin bu konudan ilaçlara mamalara gerek kalmadan bi yese ecrin hanım
ayşegül doğaç a da faydasını görürsün inş ama bencede öyle zayıflığı yok ya ece de öyle bak dün boyunu ölçtüm 88 olmuş kilo 11 buçuk falan günde 3 4 öğün yiyo ama tutmuyo ki kilo hiçç gözüme batmıyo varsı zayıf desin insanlar yaa açıkçası bende kızım gibi olmak isterdim dün akşam 9 da geldik eve çorba yicenmi kızım dedim evet dedi ok yemedi yarım kase anca ama 5. kaşıktan sonra kaka yaptı bari dedik bitirseydinde bulaşığını yıkasaydım öyle yapsaydın anında iade nasıl bi bağırsak varsa

geleyim fotolara
ne güzle bi süpriz yapmışsın deniz şaşırdım bende sizi birlikte görünce çocukalrada sizde çok güzelsiniz ; sevdaya haber verdin hemen gittinmi eee insan düzenli olunca hemen kabul eder tabii bana öyle gelmeyin hee en az 1 saat önceden haber verin ev darmaduman oluyo rezil olmak var işinucunda
... eşleriniz anlaşmasıda ayrı güzle olmuş

ayşegülcüm inş arabaya da istediğiniz gibi müşteri bulursunuz canım ama ankaradan almakda riskli geliyo bana tanıdığın usta vs. çok yoksa büyük şehir insanları kandırmak daha kolay eşim ankaradan hiç bakmadı bilmiyoruz çünkü ama fiyatlar esk den daha düşüktü esk de arabalar pahalı

güle güle kullanın deniz inş oturur
ecede sıkılıyo uzun süreli otururmu ankaraya filan gidip bakmak lazım dün eşim bakıcısından aldı eve 10 dk da filan gelmişler oturmuş kendisi benim koltuğum diye diye eşmi rahatsız etmemiş yoksa ben korkuyorum beni işten almaya gelin eceyle diicem ama durmazsa adamın dikkatini dağıtır diye keşke hep böyle otursa yaa biz bide yazın medya markte filan bakıcaz bi dvd oynatıcı koltuğun arkasına eceye kayyu cdsi koysam tamam izler durur yol boyu
bide bir iki kere dolmuşa bindi işe getirdiğimde esk vs. şimdi dışarı çıklaım dediğimde otobüse binelim diyo yolda görünce el kaldırıyo hadi geliyo binelim diyo çok hoşuna gitti kalabalıkta yolculuk yapmak heralde

valla benım evde cok bozuluyor cocuklu ev degıl arallı ev dıyorum ben buraya
sevdanın duzenlı olgubunu bılıyordum ben hep..
ee kızıda dagıtmayınca şanslı kısma gırıyor canım
mrke tme sıze gelıncee hıc dert etmem beraber toplarızz :)))
eskıler ne demısler bır yıl cocuk bır yıl ev işi :))))

ya serpilcim sızın araba nı markası neydı kac model kac km deee
kaça aldınız bız hala alamadık yaaa hay agzına tukurem bu kredı ışlerının offf

heh bak o olur o zaman herkesi beklerim ev toplamaya

denizcim arabamız bu geçendede yazmıştım yawww okumadınmı 64000 km miydi ne 2000 model hundai accent 9650 tllllll

Son düzenleme:
oooo denizzzz sevdaya ne güzel bir sürpriz yapmışsınn eşlerin anlaşması da ayrı bi avantaj.... kuzular da çok tatlılarr valla bende yanınızda olabilmeyi çok isterdim :)

songül babana Allah acil şifalar versin...

serpilcim hayırlı olsun güle güle kullanın

bu arada aralda oto koltuğunu güle güle kullansın...

cok sagol canım... denizcim koltugunuz hayırlı olsun inş aral güzel güzel biner korktugun basına gelmez

hayırlı olsun canım aracınızz km sı cok ıyıymışş yılına gore
Allah kaza bela vermesın

esracım hoslgeldın datlummm enesın kafa capından fln bahsetmıssın tam anlayamadım bır sorun mu var
benım yegenım burdaydı bıkere gırdım o anda oyle bır okudum yazdım hemencecık cıktım
umarım bir sorun yoktur doktore gıttınız mı

kızz serpil o arabanın sol tamponu ezılmış len sızmı yaptınızz
ya bızde daha dogrusu bennnn astra ıstıyorum vbe ıstedıgım araba 28 mılyardan den aşaı deıl :S
bızım arabamız benzınlı suandakı tptronık dızel yakıtlı olunca fıyat buralara fırlıyor.. ama cok ıstıyorum olunca duzgun guzel bır arabamız olsun yıllarca kullanalım
suandakı aracımızda guzel ama eskı model ve benzınlı 99 model seat cordoba mız var

ALES açıklandı şimdi 85 almışım çok iyi bi puan ama beklediğimin altında geldi performansım düşmüş demek 6 senede offffffffff
neysee yarında daha büyük bi gün kurumlararası açıklanıyo tercih yapmıştım çıkmaz ama yinede kaç senede kapatıcaanı merak ediyorum
yaa benim şimdi mat çalışmam lazım bu puanı heba etmiyim yükseklisansa başvurayım bari diyorum ama nerdee çalışcak adam
neyse çıkmam lazım şimdi ağdacıma gidiiiciiiim offffffffff acılı bi yarım saat beni bekliyo of of of

yok kız o ışıktan öyle görünüyo sen diyince bende baktım bu foto zaten sahibinden aldım adam satııcaa zaman eklemişti bizdeki halide şu an cillop gibi tabii eşim parkederken kaldırıma bir iki sürttü acamilik olsun o kadar ilk kullanıyo demiiii
ya tabisiz model yükseltmek istiyosunuz kullanmayı biliyosunuz daha iyi bişey alırsınız 22500 e aldılar astra yeni kasaymış arkadaşım inş sizde bulursunuz gönlünüze göre

denizcim normale göre kafa çevresi küçük
haftaya arkadaş çapadan randevu alıcak götürücez doktora
bu hafta hasta diye götüremedik

ayyy kızlar döktürmüşsünüz valla denizcim ben isim düşünmezmiyim erkek olursa doğaç efeyle uyumlu olsun diye doruk ege düşünüyorum kız olursada suğra düşünüyorum hani bi kere sanada önermiştim yiğenine isim arıyodunuz da yazmştım bende suğra arapça anlamı küçük minik demek bayılıyorum değişik isimlere ya geçen parkta bi kadın kızına ta^ra ismini koymuş ilginç geldi o da bakalım hayırlısı olsun ya benimde adetimin 2. günü deniz bu ayda zor bizim eşim kampa gidiyo ya 1.5 ay yok ayrıyız artık olursa ağustosa ve sonraki aylara kaldı bebek işi
geçmiş olsun songülcüm acil şifa diliyorum canım bu arada yıldızın konuşmamasını takma o kadar 10 kelime az değil herhagi bir sorunu olsa o kadarınıda diyemezdi

serpilcim inş. istediğin sonucu alırsın canım ya umarım yanına iyi bir arkadaş gelir doğaçı ben eceyle çok benzetyorum aynı gibiler valla bizimle birlikte yapıyo oda herişi fasulye bile ayıklıyo ya barbunyayı falan ayıklıyo her akşam annemle fındık ve ceviz kırma merasimleri var görmelisiniz onun evdeki görevi gibi annem kırıyo o içinden çıkarıp ev halkının ağzına veriyo kendi bi iki tane yiyor :))

sagol aysegülcüm...​
evet 10 kelime az degil ama kızım cok tembel bu konuda hiç özenmiyor konusmaya ona kızıyorum bişeyler ögretmeye calısıyorum hiç umrunda olmuyor yüzüme bile bakmıyor etrafında yasıtı cok cocuk var ve onlar cümle bile kurabiliyorlar buda onlara öylece bakıyor mutsuz bi cocuk bu bendenmi kaynaklanıyor acaba benmi bi yerde yanlıs yaptım hiçbirsey yemiyor konusmuyor sözümü hiç dinlemiyor benden baska hiçkimsede kesinlikle durmuyor 5 dk kayboluyum kıyameti koparıyor... ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…