oooo denizzzz sevdaya ne güzel bir sürpriz yapmışsınn eşlerin anlaşması da ayrı bi avantaj.... kuzular da çok tatlılarr valla bende yanınızda olabilmeyi çok isterdim :)
songül babana Allah acil şifalar versin...
yok kız o ışıktan öyle görünüyo sen diyince bende baktım bu foto zaten sahibinden aldım adam satııcaa zaman eklemişti bizdeki halide şu an cillop gibi tabii eşim parkederken kaldırıma bir iki sürttü acamilik olsun o kadar ilk kullanıyo demiiiihayırlı olsun canım aracınızz km sı cok ıyıymışş yılına gore
Allah kaza bela vermesın
esracım hoslgeldın datlummm enesın kafa capından fln bahsetmıssın tam anlayamadım bır sorun mu var
benım yegenım burdaydı bıkere gırdım o anda oyle bır okudum yazdım hemencecık cıktım
umarım bir sorun yoktur doktore gıttınız mı
kızz serpil o arabanın sol tamponu ezılmış len sızmı yaptınızz
ya bızde daha dogrusu bennnn astra ıstıyorum vbe ıstedıgım araba 28 mılyardan den aşaı deıl :S
bızım arabamız benzınlı suandakı tptronık dızel yakıtlı olunca fıyat buralara fırlıyor.. ama cok ıstıyorum olunca duzgun guzel bır arabamız olsun yıllarca kullanalım
suandakı aracımızda guzel ama eskı model ve benzınlı 99 model seat cordoba mız var
merhaba arkadaşar benim ikinci oğlumda 2008 doğumlu benide aranıza alırmısınız.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?