derya çokkk geçmiş olsun hepinize bulaştı demek acil şifalar diliyorum canım iyileşinde haftaya gidersiniz eskye nolcak
sevdacım eceyi anlatıyosun sandım ; büyümüş bizim sıpalar kızzz maşallah hepsine
ben de sonucumu öğrendim atanamamışım ağustosta tekrar deniicem zaten benim hesaplarıma göre 3 seneyi bulur bana sıra gelmesi hayırlısı bir de ben heryeri yazmıyorum batı olsun yakın olsun istiyorum ya uzuyo ondan amannn işim var rahatım yerinde zaten burdaki hocalarn dilinde tüy bitt ihergün beni ikna etmeye çalışmaktan ama ben yaşayıp göörmek istiyorum öğretmenlik mi memurluk mu asıl yapmam gereken iş (bence öğretmenlik:))))
benimde yarın yemeğe misafirim var
daha menümü bile düşünmedim eşimin arkadaşı evlenmişti 2 ay önce onları alıcam eşli
kaynaşma amaçlı
temizlik yemek hepsi gözümde büyüyor şuan
gerçi kalabalık değil 2 kişi ama misafir işte 2 kişide 20 kişide olsa aynı telaşa aynı hazırlık aynı temizlik
yarın eşim evde havada güzel olursa dışarı çıkarlar bende yaprım artık hazırlığımı ...
bugün batuhanı memeden kesmeye başladım
sabah koli bandı yapıştırdım kıyameti kopardı çok huysuzlandı
bende bandı çıkarıp acı oje sürdüm hem kokusu hemde tadı midesini bulandırdı
hiç huysuzlanmadı ağlamadı da yatıyo şimdi umarım böyle devam eder
acı ojeyide batuhan parmak çok emiyodu onu bırakması içinde sürüyodum oda işe yaramış 1 günde huysuzlanmadan bırakmıştı
gündüz rahatta bakalım gece neler yaşıcaz...
yasemin sen böyle demeden önce bende ecrine erkek gibi kız diye içimden geçiriyordum anlattıklarından benim amcamın küçük bi kızı var aynı ecrin gibi iştah dışında halada aynıdır çok yaramaz erkek çocuğu halt etmiş dersiniz görseniz çok hareketli şimdi 5 yaşına geldi hala aynı sadece huysuzluğu kalmadı ama hareketlilik yaramazlık son haddinde devam ediyor abisi var o da onun tam tersi çok sakin uysal uyumlu bi çocuk nadirde olsa erkek gibi kız çocukları çıkabiliyor ama nadir oluyor çok sık rastlanmıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?