2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yeni arkadaşımız ayşegül hoşgeldin aramıza
kabul etmek ne demek aşk olsun sürekli gel
bağımlısı olacaksın buranın...

serpil sen arabanızın resminimi ekledin?
deniz kenarı çizikmi falan diye sormuşta

denizcim sizinde araba koltuğunuz hayırlı olsun
aralı orda otururken düşünemiyorum :)
limandan bizim eve gelene kadar saniyeler içinde öne geçmeye çalışıp el fireninin üzerine oturduda kendileri :))

çok geçmiş olsun deryacım nolmuş size böyle ya ailecek acil şifa diliyorum size allah sana güç versin canım çok zor gerçekten inş. teoşda biran önce toparlanır çok üzüldüm yaa

ayşegül senin yeme konusunda ısrarcı olmadığına bende şahit oldum canım
yemeyince zorlamıyosun ama neden böyle yapıyo bu çocuk
kusmasına çok üzüldüm
doktorada gittin bütün tahlillerinide yaptırdın
hiçbirşeyi yok maşallah
anlamıyorum ...

demek ki bir benim cadı tamma deyip daha zararlı şeyelr yapıyor bunu daha iyi anlıyorum sizin yazdıklarınızdan eskiden ecrin gerçekten dinlerdi zaten yazılarım da da diyorum eskiye göre daha da arttırdı diye tamm derdi yapmazdı ama şimdilerde bana sananne ellerim toplardı eskiden yardımederdi, silerdi biryerleri şimdi bezi alıp yere atıytor cam sili sıkp silerdi şimdi cam sili alıp ağzını açıp heryerlere döküyor her şeyi döküyor yani bunlar bazıları işte genelde hep böyşegibisinnden konuşuyor asilik oldu yani sanırım buda bir dönem geçecektir eskiden beni dinleyen çocuk şimdilerde hiç dinlemez oldu birde kılzarın ablaların yanına gider aam erkek varsa abilerin yanına gitmeyi onları taklitetmeyi daha çok seviyor bu yüzdende biraz erkeke hareketleri var.

derya çokkk geçmiş olsun hepinize bulaştı demek acil şifalar diliyorum canım iyileşinde haftaya gidersiniz eskye nolcak
sevdacım eceyi anlatıyosun sandım ; büyümüş bizim sıpalar kızzz maşallah hepsine
ben de sonucumu öğrendim atanamamışım ağustosta tekrar deniicem zaten benim hesaplarıma göre 3 seneyi bulur bana sıra gelmesi hayırlısı bir de ben heryeri yazmıyorum batı olsun yakın olsun istiyorum ya uzuyo ondan amannn işim var rahatım yerinde zaten burdaki hocalarn dilinde tüy bitt ihergün beni ikna etmeye çalışmaktan ama ben yaşayıp göörmek istiyorum öğretmenlik mi memurluk mu asıl yapmam gereken iş (bence öğretmenlik:))))

benimde yarın yemeğe misafirim var
daha menümü bile düşünmedim eşimin arkadaşı evlenmişti 2 ay önce onları alıcam eşli
kaynaşma amaçlı
temizlik yemek hepsi gözümde büyüyor şuan
gerçi kalabalık değil 2 kişi ama misafir işte 2 kişide 20 kişide olsa aynı telaşa aynı hazırlık aynı temizlik
yarın eşim evde havada güzel olursa dışarı çıkarlar bende yaprım artık hazırlığımı ...

kızlar birde ecrin erkeke çocukları hani böyle boğuşmayı severya kızlar pek yapmaz ecrin bboşuşuyor vede karete felan yapmaya çalışıyor koltuklarda zıplama hiç eksik olmuyor sizde de bu tür hareketler varmı .....

hayırlısı olsun canım inş.bir dahakine olur.....

yaparsın sen maşallah menüyü belirledinmi hepsi olur....

atanamamana üzldüm serpil ya olsun bi dahaki sefere inşallah
dediğin gibi işin var rahatın yerinde daha ne olsun be bacım

yok yasemincim ece çıkar yatağın üstünde zıplar vs ama öyle boğuşmayı filan bilmiyo karate vs. onlardan hiiiçççç anlamaz ayyyyyyy iki zıplar düşerse gelir yanıma annee tığnaaamm ayy benim kızım çok kokoş çıt kırıldım olcak galiba yaa :)))))

deryacım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
hatırlarsan bizde aynı şekilde hastalanmıştık hemde sülalecek
salgın var canım inşallah biran önce toparlanırsınız

ay batuhanda evde başbaşayken çok iyi laf dinler dağıtmaz
ama birisi gelsin babası dahil yada biz bi yerler gidelim ozaman çok yaramazlaşıyo
çocuk bunlar yapmaları çok normal gerçi yapmazlarsa asıl problem olur

bugün batuhanı memeden kesmeye başladım
sabah koli bandı yapıştırdım kıyameti kopardı çok huysuzlandı
bende bandı çıkarıp acı oje sürdüm hem kokusu hemde tadı midesini bulandırdı
hiç huysuzlanmadı ağlamadı da yatıyo şimdi umarım böyle devam eder
acı ojeyide batuhan parmak çok emiyodu onu bırakması içinde sürüyodum oda işe yaramış 1 günde huysuzlanmadan bırakmıştı
gündüz rahatta bakalım gece neler yaşıcaz...

yasemin sen böyle demeden önce bende ecrine erkek gibi kız diye içimden geçiriyordum anlattıklarından benim amcamın küçük bi kızı var aynı ecrin gibi iştah dışında halada aynıdır çok yaramaz erkek çocuğu halt etmiş dersiniz görseniz çok hareketli şimdi 5 yaşına geldi hala aynı sadece huysuzluğu kalmadı ama hareketlilik yaramazlık son haddinde devam ediyor abisi var o da onun tam tersi çok sakin uysal uyumlu bi çocuk nadirde olsa erkek gibi kız çocukları çıkabiliyor ama nadir oluyor çok sık rastlanmıyor ama

ciddi misin çok şaşırdım yaa hatta şok oldum ben ecrine 3 ay abartmıyorum 3 ay denedim acı ojeyelde parmaklarını o acı oje vrarken bile emdi asla vazgeçirremedim...nasıl bıraktı batuhan çok şaşırdım benede artık sürmüyorum parmaklarına çünkü öylede emiyor....

sanırım oda bizde ....ayyyyyyyyydelikafadulden

acı oje birde iğrenç tadı ağzını çalkala gitmiyor bile ağzından o iğrenç tadı ona rağmen ecrin emiyor yaa ....nasıl oluyordu ecrin bu kadar inatçı zor bir çocuk oluyor anlamıyorum şaşırıyorum valla.....

bende şaşıyorum valla:)
zeynepte yatağın üzerinde koltuklarda falan zıplar ama karete falan bilmez kız nerden öğreniyo bu kız bunları anlamıyorum
eltinin çocuğuydu galiba resilmlerde gördüm eceyle yaşıt ondan öğreniyo olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…