2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yasemincim umarım bişey olmamıştır ecrine şimdi nasıl durumu bşey oldumu

sagolun arkadaslar..
ablam aradı denı bır sure daha dışımı sıkıcam dedı enıştemın duzenlı bır gelırı olmadıgı ıcın onlara yardım edemıcenden dolayı beklıcek ablam
1 yıl fln ..
karsıda uskudarda bı ev varmıs ona bakmaya gıdıcekler bugun.
Allahım herseyın hayrlısını versın
bnmde bugun moralım sıfır.. cok kötuyum..

ecrıne gecmıs olsun son durum nedır bıldır bıze yasemın..

sağolun kızlar bişey yok olmadıda şükür ama dedim ya bende umursamadım zaten çünkü içerisinde camsilden çok su vardı yaramaz işte eli dursa ayağı durmuyor.....

canım allah kolaylık versin ablana doğrusu bizde 3 kuruşun hesabını yapıyoruz çok şükür ama her ay düzenli paramız geliyor çok zor çocuğun asrafı ihtiyaçları kendinden önce geliyor işte anne yüreği ne görsek ne isteseler almak istiyoruz çok zor ablanın durumuda....gelir olmayınca düzenli çok zor her şey ....

kızlar meme işi tamamdır bir günde bıraktı batuhan hala hayretler içindeyim
meme veriyim dediğim zaman kıyamet kopuyo kaçıyo istemiyo
ama ben emzirmeyi özledim puuffff:gitme:

bugün saçlarımı kestirdim
dediğim model arkalar kısa önler uzun
çok kısa kestirmedim biraz uzun oldular
kuaför bu uzun saça nasıl kıyıcan dedi
sıkıldım artık uzun saçtan kes gitsin dedim
çok hoşuma gitti artık hep bu modeli kullanırım
fotoları çekip koyarım :)))

2008 haziran anneleri bugün yokuz hiçbirimiz hayırdır toplu halde buluştunuzda banı haber vermediniz mi :)

nurancım yeni saçını güle güle kullan ama ben çok merak ettim şimdi foto bekliyorum...
batuhanında memeyi bukadar çabuk bıraktığına bende çok şaşırdım çünki memeye çok düşkün olduğunu söylüyodun bu konuyu kolay kapatmanıza çok sevindim canım
batuhanı kocamannnn tebrik ediyorum

ayy fıstıgım nasıl tatlısın sen öyle..bebeği de çok güzelmiş annesi.kağanında var erkek et bebeği.adı da concon.beraber yatıp beraber kalkıyorlar kanka oldular.sen ne yaptın sevdacım nasıl gidiyor?
nuran saçını güle güle kullan.ama biliyorum bende özleyecegim emzirmeyi ama yeter artık 2 yıl emzirdik darısı yeni annelerin başına.göğüslerin durumu nasıl agrıyor mu?
derya sen nasılsın canım
bu arada atike ne zamandır girmiyorsun arda nasıl?
ayşegül deniz serpil özlem songül ve diğerleri nerelerdesiniz huuuuuu huuuuu
ecrin e de çok sevindim yasemincim demek ki içmemiş

Son düzenleme:
ben geldim selcancım burdayım canım çok tatlı zeynep ya nasıl büyüdüler daha dün bebekti hepsi inanamıyorum

selcancım seneye tayininizi nereye istiyorsunuz bandırmayı düşünüyormusunuz eğer oraya giderseniz sık görüşürüz eşim oralı ya gidip geliyoruz oraya oranın havacı lojmanına gittim çok güzel yeni bakım yapıldı

nurancım saçını merak ettim koyda bi bakalım gözümüz gönlümüz açılsın :))

canım benim tatlı güzel zeynebim çok şekersin ohh oyuncaklarda dağılmış nede güzel almış bebeğini gelde birde ecrinee de yaa off bu kız oyuncak özürlü mü ne ...hala oynamıyor hala okadar yığınla aldık aldırıyorda yani çok istiyor yırtıyor ortalığı sokakata bişey görsüz gezerken benim oo benim ecrinin alınnn diye yırtıyor kendini sonra alınıyor koloksiyon mu ne yapıyor oynamıyor hiç....

nurancım hadi gözünaydın nasıl oldu ya maşallah çok çabuk her şeyi hallediyor ecrin olsa asla bırakmz....parmaklar gibi.....saçlarınıda güle güle kullan canım benim ....

zeynep maşallah ne güzel oynuyo bebekleriyle
balkona taşınmışsınız artık
bizimde dünden beri havalar çok kötü kış geldi sanki
batuhanında babaannesinde bi tane et bebeği var adı ayşe onu çok seviyo
evde de ayıcığı var onunla yatıyo onu yediriyo içiriyo

kızlar dikkat ettiyseniz fotolarda göğüsler büyük duruyo çok şiştiler
koltuk altıma vuruyo ağrısı batuhanı bile düzgün kucağıma alamıyorum hemen ağrı yapıyo

nurancım harıkaaaa .. bence cok guzel olmuş ayrıca açların cok guzel parlıyor canım maşallah

ay zeyneppp cok tatlısın yaa
senın o tshırtunu yerım pıjamanı yerım yaa..
hakketten dedıgın gıbı sevdacım şenlendı guzelleştı topık bu resımlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…