ciddi misin çok şaşırdım yaa hatta şok oldum ben ecrine 3 ay abartmıyorum 3 ay denedim acı ojeyelde parmaklarını o acı oje vrarken bile emdi asla vazgeçirremedim...nasıl bıraktı batuhan çok şaşırdım benede artık sürmüyorum parmaklarına çünkü öylede emiyor....
bende şaşıyorum valla:)
zeynepte yatağın üzerinde koltuklarda falan zıplar ama karete falan bilmez kız nerden öğreniyo bu kız bunları anlamıyorum
eltinin çocuğuydu galiba resilmlerde gördüm eceyle yaşıt ondan öğreniyo olmasın...
nurancım kolay gelsinn inş kolay olur
ayyy o acı ojeyi ablamdan duymuştum senelerrrce tırnak yemiş biri olarak 24-25 yaşlarında sanırım acı oje sürmüştü sözde bırakcak yemiicek artık baktım çıarmış ojeyi iki günde noldu dedim ayy öylede çok acı oluyo yaa :)))) yemeye devamm
nurancım kolay gelsinn inş kolay olur
ayyy o acı ojeyi ablamdan duymuştum senelerrrce tırnak yemiş biri olarak 24-25 yaşlarında sanırım acı oje sürmüştü sözde bırakcak yemiicek artık baktım çıarmış ojeyi iki günde noldu dedim ayy öylede çok acı oluyo yaa :)))) yemeye devamm
sorma denzcim annemde çok şaşkın neler ne oyunlar yapıyoruz ıııııı cık diyor başka bişey demiyor fırlatıyor bütün yiyecekleri hiç bi kelime söylemeden önüne koyuyoruz yerse diye fırlatıyor dediğim gibi eşimde çok sinirleniyor yemiyor diye o da arada yemesin boşverin diyor ama bi müddet sonra gerçekten bişey yemiyor diye sinirleniyor o alerji şurubunu içerken ne iştahlıydı ya diyodum ya 1ayda 1.5a yakın kilo almıştı şu diş meselesi çıkınca şurupta fayda etmedi tekrar dişten sonra verdim bu sefer asabiyet verdi sinirlerini gerçi hırçın bi çocuk oldu şurubu bıraktım şimdi sakin bi çocuk oldu o hırçın zamanları burdada anlattığım zamanlar hem diş hemde o şurubu verdiğim zamanlardı şaşırdım yolunu bulamadım bulamıyorum dr. daşaşkın zaten ne vereceğini napacağını şaşırdı komşularımda şaşkın burda yer diye aşağılarda neler neler yemiyoruz indiriyoruz bişeyler dün mesela lahmacun söyledik hep beraber dışarıda yedik iki kere ısırdı sadece ayran içti o kadar komşularım bile deli oldular nasıl çocuk bu ya diye büyümesini beklemekten başka çare yok yaseminin kullandığı o mamada umudum artık sabah içti kusmadan çok şükür öğlen uykusundan kalktı afedersiniz ağzı açlıktan kokuyor ya içim acıyor hasta ondan yemiyor desek huysuz değil ateş yok burnu akmıyor ishal değil ne bileyim hiç bir belirti yok
deryacım coook gecmiş olsun ogluna cok üzüldüm benim kızımda teo gibi olmustu ben hasta falan olmadıgım halde cok zorlanmıstım allah sana kolaylık teoyada acil sifalar versindenizcim ablana cok üzüldüm birde kızı var sanırsam inşallah bosanmadan hallederler sorunlarını cünkü esler bosanınca arada olan cocuklara oluyor cok üzülüyorumnurancım allah kolaylık versin bende memeden keserken salca sürmüstüm ve hemen tiksinip bidaha istememişti okadar düskündüki beni emmeye cok sasırmıstım
derya çokk geçmiş olsun.canım ya çok üzüldüm.nasıl bir hastalıksa hemen bulaşıvermiş.zayıfladı diye üzülme annesi çabuk toparlar..
kolay gelsin nurancım.göğüslerin şişip agrı yapmaması için bir demet maydanoz suyu falan içmelisin.biraz sirke iç, nane ye.çabuk kesilir.bir biz kaldık heralde meme emen.birkeresinde koli bandı yapıştırdım çekti çıkardı.salça sürdüm daha çok hoşuna gitti çünkü tam bir salçaseverdir.birkeresinde sürmeyle boyadım ,koşup mutfakdan bez getirdi -sil- diye bagırdı.bazen gece geliyor memeyi açıp emiyor sonra gidip yatıyor.bizim doğumgünümüze de 20 kaldı.ondan sonra bırakırız bizde yavaş yavaş....
bu acı öje bizde de işe yarar bence...
sagol serpilcim iyiyiz bol bol temizlik yapıyorum.dün kalan halıları yıkadım.kağan da yardım etti kendi çapında.sonra ou da yıkadım hortumla.köy çocukları gibiydi çok komik yıkandı gelene geçene -bakk bıcı bıcı yapıyom -diye bagırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?