2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

başlarda çok bağımlı olduğu için acı olsada emmek istedi ama ememedi öyle bıraktı
şimdi memeye aynı şeyi denedim huysuzlamadı midesi bulandı emmiyo istemiyoda
ama koli bandında çok huysuzlandı inatlaştı
bakalım inşallah devam eder böyle

nurancım kolay gelsinn inş kolay olur

ayyy o acı ojeyi ablamdan duymuştum senelerrrce tırnak yemiş biri olarak 24-25 yaşlarında sanırım acı oje sürmüştü sözde bırakcak yemiicek artık baktım çıarmış ojeyi iki günde noldu dedim ayy öylede çok acı oluyo yaa :)))) yemeye devamm

25 gün var aralarında canım.....sanırım onunda etkisi var....kaydirigubbakcemile3

çok iğrenç ecrin onaa rağmen hala emiyor

sağol canım inşallah
tadı çok kötü çok acı

denizcim annene çok geçmiş olsun
kusura bakma kaç gündür giremiyodum
şimdi yazabildim
nasıl oldu annen

AY KIZLAR NE COK YAZMISSINIZ YAA ev darmaaa dumaaannnnnn aral benı mahfettı evıde hallettı daha yenıa sagıya verdım off kı ne off yaa
oncelıklde deroşumm gecmıs olsun hatun yaaa .. nazar degdı sana goruon mu
teoşuma hele ıcım cızzz ettı yavrucum ne cok kusmus ne cok kaka yapmıs oyle yaa
Allahım cok zor herkesın bırden hasta olması buyuk gecmıs olsun

yenı gelen aysegul arkadasımız hosgeldn .. umarım kalıcı olursun memnun oldum
bızımkıde bogussun debelensın atlasın zıplasın hep oylee..
dedesıyle bogusurken ben senı yendımmmm dıyor dedesınee:)))
cok sevıyor o tur seylerı bebeklıgınden berı oyle

aysegulcum dogac a ınan ıcım cok acıyor sızlılıyor yaa
bende senın ısrarcı bır anne olmadıgını bılıyorum canım
ayrıca cok sabırlısın ben olsam kendımı yere bıtıtrdım muhakkak yemesı şart.. yemek zorunda yanı
ben yemek konsunda cok hassasım
yanı hastalandıgı zamanlar harıcınde ne yapar eder yedırırım
yoksa bende YEMEM..
o yuzdn dogac a cok cok uzuluyorum mıdesı kuculmus onun meyve suyundan baka seyı kabul etmıyor
ama bence bu ıs daha fazla boyle gıtmemelı
muhakkak bır yol bulunmalı .. annen sende dımı hala hatırlıyorum da eskıden annenle yerdı baya ıyıydı kılosu sımdı onunlada yemıyor sanırsam..
Allah kolaylık versın
Aral da hareketlı afacan sureklı cinlik yapan bi cocuk ama Allaha bınlerce ke sukur o da yemek yıyor ıstee
ama cok yese dahi hemen erıtıyor .. malum yemegımızı bıle kıpır kıpır yıyoruz..
bugun kahvaltı ettı asagıda
sonra kek yemıs
sonra ben etlı sebzelı ilikli bir corba ıçırdım ekmek dograyıp
daha sonra bır bıberon sut ıctı etı cıcıbebelı
daha uyuyacak kerata
bugun gec kaldı uykusu cunku sabah 5 lerde kalkıyor artık 1 haftadır 10 gundur boyle ve tabı alt kata verıyorum 7 gıbı..
sonra onlar da uyuyormus 1 saat kadar .. ee oyle oluncada sonra gec uyuyorr sımdı alt kata verdım yıne uyumustur belkı..
kalkıncada meyvesını yogurdunu yer
bunları dogac yese tosun paşa gıbı olur emınım.. ama bnm oglan cok yakıo
Allahım ınsallah sanada gosterır yemek yedıgı gunlerı arkadasım
kımısı var dove dove yedırır yanı sen cok sabırlısın buna ragmen dogac yemedı

Son düzenleme:
nuranmcım annem ıyıye gıdıyor ama benım ıstanbulda aklım
cunku durumlar cok karısık
ablamla enıstem bosanıcakmıs ablam ıkı gundur benı yıne cok uzdu
ev arıyor haldır haldır
ev sahıbı evden cıkmalarını beklıyor
annem hastanede bılıyorsunuz ayrı evı vardı yıne evını dagıtıp deryaya yerlestı hanı enıstemım dogru duzgun bır ısı yok dıyee
emeklı maasımı verırım dıyee
ama suan hala hastanede doktora benı cıkarma demıs normalde suana kadar cıkması gerekıodu ama
annem p tesı gunu cıkıcak buyuk abıme gıdıcek bıraz orda kalıcak
derya ıse ev arıyor ırmakla beraber yolalra duşmuş.. ırmak arabasında uyuya kalıyormuşş
derya sabahlara kadar dusunmekten uyuyamıyormuş
enıştem gece taksıcılık yapıyor... kazangı para gunluk 20 lıra 30 lıra
bazen hıç....
ablam dun sabaha karsı uyumuş ırmagın aglamasına uyanmışş bırde kendı cıglıgına..
ırmak annesının uykuda cıglık atmasından korkup uyanmıs aglamaya baslamıs
ablam sureklı uyurken cıglık atmaya başladı yıne..
enıştemle evlendıgınden berı psıkolojısı alt ust oldu
bu tur seyler yapıo bılmeden..
bızde taşınırlarken onlara yardım edıcez.
enıştemle bılmem kacıncı kez bosanma kararı alması bu
bakalım bu kez nasıl sonuclanıcak..
dert cok bende yanı. yazsam sayfalar yetmez..

sorma denzcim annemde çok şaşkın neler ne oyunlar yapıyoruz ıııııı cık diyor başka bişey demiyor fırlatıyor bütün yiyecekleri hiç bi kelime söylemeden önüne koyuyoruz yerse diye fırlatıyor dediğim gibi eşimde çok sinirleniyor yemiyor diye o da arada yemesin boşverin diyor ama bi müddet sonra gerçekten bişey yemiyor diye sinirleniyor o alerji şurubunu içerken ne iştahlıydı ya diyodum ya 1ayda 1.5a yakın kilo almıştı şu diş meselesi çıkınca şurupta fayda etmedi tekrar dişten sonra verdim bu sefer asabiyet verdi sinirlerini gerçi hırçın bi çocuk oldu şurubu bıraktım şimdi sakin bi çocuk oldu o hırçın zamanları burdada anlattığım zamanlar hem diş hemde o şurubu verdiğim zamanlardı şaşırdım yolunu bulamadım bulamıyorum dr. daşaşkın zaten ne vereceğini napacağını şaşırdı komşularımda şaşkın burda yer diye aşağılarda neler neler yemiyoruz indiriyoruz bişeyler dün mesela lahmacun söyledik hep beraber dışarıda yedik iki kere ısırdı sadece ayran içti o kadar komşularım bile deli oldular nasıl çocuk bu ya diye büyümesini beklemekten başka çare yok yaseminin kullandığı o mamada umudum artık sabah içti kusmadan çok şükür öğlen uykusundan kalktı afedersiniz ağzı açlıktan kokuyor ya içim acıyor hasta ondan yemiyor desek huysuz değil ateş yok burnu akmıyor ishal değil ne bileyim hiç bir belirti yok

ayşegülcüm sen yazdıkça sanki ecrinin anlatıryormuşsun gibi geldi inankii umarım düzelirde sende rahatedersin ama ilerleyen zamnalarda da çok fazla değişeen bişey olmuyor diyorlar iştahsız olan bebekelrin hepside ileride yine iştahsızlık oluyormuş ecrinde hala aynı amaa sağolsun dr.muz çok ilgilendi tabikide bende bunu söylemeden geçemem çünkü ben ağladım ben sinir sahibi oldum gece artık uykusunda bile uyanıyordu açlıktan yemediği için am neyseki gece yatmadan önce bari yiyorda artık bu konuda biraz rahatım amam biliyorsunki ecrin meyve suyu süt vs.asla sevmiyor içmiyorda.

denizicim çok üzüldüm
ablanda kolay şeyler yaşamadı inşallah boşanmadan düzeltirler
annene çok geçmiş olsun oda etkileniyo bu yaşananlardan
artık rahat etmesi gerekirken sıkıntılarla uğraşıyo iyice hastalanıcak Allah korusun
acil şifalar diliyorum canım annene...

kızlar meme kesme işi tam gaz devam ediyo
valla ojeden öyle bir tiksinmişki bugün hiç meme istemedi arada baktı sonra kapattı
ben çok zor geçicek diye tahmin ederken çok şükür iyi şimdi
hiç huysuzlanmadı rahatta uyudu bakalım gece bizi neler bekliyo

deryacım coook gecmiş olsun ogluna cok üzüldüm benim kızımda teo gibi olmustu ben hasta falan olmadıgım halde cok zorlanmıstım allah sana kolaylık teoyada acil sifalar versin​
denizcim ablana cok üzüldüm birde kızı var sanırsam inşallah bosanmadan hallederler sorunlarını cünkü esler bosanınca arada olan cocuklara oluyor cok üzülüyorum
nurancım allah kolaylık versin bende memeden keserken salca sürmüstüm ve hemen tiksinip bidaha istememişti okadar düskündüki beni emmeye cok sasırmıstım​

günaydın kızlar :)))
gecemiz çok rahat geçtikaydirigubbakcemile3 sabaha karşı uyandı yanıma aldım uyudu geri:ecrin_bebek:
7 gibi tekrar uyandı mememi açtı baktı elini koydu uyudu
bidaha 9 da kalktı artık:lepi:
benimde göğüslerim çok şişti sağdım onu içiriyorum bende
süt kesilene kadar bari böyle içse:ecrin_bebek:

sağol canım batuhanda çok düşkün memeye
koli bandını denedim kıyameti kopardı
bantlandığını anladı sanırsam
ama ojede anlamadı sanki meme pis olmuş gibi oldu
emmiyo huysuzluğuda yok hiç böyle tahmin etmiyodum

derya çokk geçmiş olsun.canım ya çok üzüldüm.nasıl bir hastalıksa hemen bulaşıvermiş.zayıfladı diye üzülme annesi çabuk toparlar..

kolay gelsin nurancım.göğüslerin şişip agrı yapmaması için bir demet maydanoz suyu falan içmelisin.biraz sirke iç, nane ye.çabuk kesilir.bir biz kaldık heralde meme emen.birkeresinde koli bandı yapıştırdım çekti çıkardı.salça sürdüm daha çok hoşuna gitti çünkü tam bir salçaseverdir.birkeresinde sürmeyle boyadım ,koşup mutfakdan bez getirdi -sil- diye bagırdı.bazen gece geliyor memeyi açıp emiyor sonra gidip yatıyor.bizim doğumgünümüze de 20 kaldı.ondan sonra bırakırız bizde yavaş yavaş....
bu acı öje bizde de işe yarar bence...
sagol serpilcim iyiyiz bol bol temizlik yapıyorum.dün kalan halıları yıkadım.kağan da yardım etti kendi çapında.sonra ou da yıkadım hortumla.köy çocukları gibiydi çok komik yıkandı gelene geçene -bakk bıcı bıcı yapıyom -diye bagırdı.

off kızlar yaa ben bu cdauı ecrin ne yapacağım bilemem ben temeizlik yaparken camsili almış yaa sıkıp dururken ağzına sokmuş içiyordu neyseki aldım elinden içinde az biraz camsil vardı üzerinede su koymuştumm sordum içtin mi diye içtim dedi içmiş sanırım biraz yaa bişey olur mu ki ....

Son düzenleme:

maşallah canım kağana akıllı çocuk kandırılmıyo kolay kolayalkisalkisalkis
acı oje çok işe yaradı hatta biraz önce gel meme em dedim kucağıma aldım nasıl bağırdı itti beni meme öööhhöö piss dedi:ecrin_bebek:
çok süt birikti koltuk altıma vuruyo sancısı annemde sağma dedi sağarsan yine süt oluşur kesilmez dedi
bende maydanoz suyunu hiç mi hiç sevmem ama sirkeyle naneyi deniyim

evet nurancım sağma sağarsan yeni süt üretir meme çekmek zorudasın canım o ağrıyı ben 2gün ateşlendim sütüm kesilirken süt ateşi oldum ama 2günden sonra birşeyin kalmaz sabret birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…