2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK....................29+3........1670
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.buteo.........................27 haziran...ERKEK
31.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
32helen.....................30 haziran.......KIZ......

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLARI

berrincim adı üstünde 'normal'.bence en güzeli,bizden çok bebişlerimizin sağlığı daha önemli.sezeryanla doğumlarda bebeklerde akciğer sorunu olma ihtimali daha yüksekmiş.inşallah normal olur bnim.ama benim vajinamda ciddi anlamda darlık olduğu için sezeryan olur diye düşünüyorum....hayırlısı olsun.allah bu güzel dönemi yaşamamızı sağladı,inşallah kucaklarımıza almayıda nasip eder...

selam kızlar ya site çok yavaş ya
açılmıyo neredeyse
sinir oldum iki gündür

Evet Site çok Yavaş Canim... Nasilsiniz Kizlar Nasil Gidiyor Gittikçe Daha Da Ağirlaşiyoruz şikayetler Artti Mi .. Benim Belime Arada Bir Ağri Giriyor Dr.gidince Söyleyeceğim Inşallah Bir Sorun çikmazdir.dr.gitmemede Daha çok Var ...

canım bel ağrısı normaldir diye düşünüyorum
gerçi benim şu an için öyle bir sorunum yok ama
gelecek günleri bilemem
sen yinede doktorunla konuş canım istersen telefon edipte sorabilirsin
benim allaha şükür hiç bir şikayetim yok inşallah sonuna kadar böyle gider
yalnız beni bu son günlerde doğum korkusu sardı
ne yapıcam bilmiyorum
bebeğimin şu andaki geliş durumu sezeryenı gösteriyo
hakımızda hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
aminnnnnnnnnnnnn

benım bel ve ozellıkle sırt agrılarım fecı hemen hemen hergun masaj yaptırıyorum eşıme
ztn bekarkende bı kere yıllar once sırt ustu duşmuştum betona bı kerede evlenmeden once eşımle (o zaman sözluyduk) kaza yaptık kızlar..şarampolden uçtuk.. o zaman belım boynum ve sırtımden fecı şekılde hasar almıştım. o gunden sonra ztn ara ara agrılarım oluyordu . şımdı bırde uzerıne hamılelık eklenınce duşunun ışte.....
en cok ıstedıgım şey dogumdan sonra yuz ustu yatıp masaj yaptırmak :))))
ve eskı kotlarımı gıyebılmek :))

slm kızlar hepimizi doğumun nasıl olacağı konusunda tasası başlamış. ben norml doğum istiyorum ama çevremde nerdeyse normal doğum yapan kimse kalmadı son na kadar bekliyolar hep bi sorun oluyo bende merak ediyom bakalım ne olacak hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun...

eski kotlarını giymek isteyen bir tek ben değilim herhalde en çok özlediğim şeylerden bitanesi benimde o ama ben sırtüstü yatabiliyorum arkadaşlar hatta rahat ediyorum ama kızım o zaman çok tekmelyo bende sıkışıyo herhalde diye hemen soluma dönüyorum bide bendede oturduğum yada çok ayakta kaldığım zamanlar bel arısı oluyo normal iye biliyorum....

önemli olan bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamız inşallah hiç bir sorun çıkmaz ...
senin adına çok sevindim şikayetin yok ne güzel gerçi benimde yok aslında ama bu bel ağrısı hiç normal değil üstelik şiddetli zaten hmen 5 sn ye felan sürüyor ve geçiyor devam etse kesin dr.giderim.

dikkat et fazla ayakta kalma o yüzdende bel ağrısı çok oluyor senin ki daha kötüymüş ... ALLAH A EMANET OL ..a.s.

evet şu bel agrıları berbat bişey ben ilk hamileliğimdede cok cekmiştim bel agrısından bide o zaman cok ta kilo almıştım 23 kilo aldım.Ama cok şükür ikincisi öle degil:teytey:.daha 8 kilo aldım şimdiye kadar.benim bebeğimde teyzeleri 28 haftalıkken 1055gr dı.ama ben hiç sorun etmiyorum bebeğimin kilosunu çünkü ilk kızım 3kilo800gr dogmuştu bu ay 3 yaşına giricek daha 13 kilo yani kilolu dogdu ama dogduktan sonra hiç kilo alamadı ama arkadaşların cocuklarına bakıyorum da 3 kilo cıvarı dogup 2 yasında 15 kilo hayret ediyorum (maaşalllah)

bu arada bu çarşamba başka bır doktorda randevumuz var oglumla:teytey::teytey:
medical park hastanesine gidices ilk kez bakalım nasıl geçicek hastaneyi cok begendim ben umarım doktorlada elektiriğimiz tutar.. umarım iyi bi doktordur ..
gelişmeleri bildiririm kızlar :içelim:

meraba kızlar az kaldı artık doğuma bi an önce zaman geçsin istiyorum ama hiç ilerlemiyo sanki sizede öyle oluyomu. bu arada sabahtan beri yerinde durmuyo kızım sağ tarafım acıdı eli var galiba orda uzatıp duruyo. bide yürürken karnımın ortası nasıl sertleşti bi kaç kere arka arkaya oldu bu. :çok üzgünüm:şimdi bile otururken bazen ortası acıyor karnımın ve sağ tarafı şimdi sizce bu doğum sancısı mı böyle mi olacak eğer öyleyse daha erken değilmi endişelenmeye başladım inşallah sancı filan değildir kızım poposunu sığdırmaya çalışıyodur:uhm:

o yururken kı hıs banada cok oluyor bırden oğlum uyanıyor ve göbegımın tam ortası sertlesıyorr
rahatsız oluyorum ama cok deıl . sanırım uyanıyor o an neler oluo dıyee tekmelıo olabılır heueheh

inşallah öyledir canım yaa her gün yeni yeni şeyler yapıyolar doğduktan sonra nasıl olcak acaba CADIARZU hayırlısıyla b izamanı gelsede doğursaydık

canım bende şimdiye kadar medical parka gidiyodum
doktorumda murat arslan dı
ama şimdi bende hastane değiştirdim ve osmangazi tıp merkezine gdicem bakalım
medicaldeki drum 1,250 ytl istedi doğum için
açıkçası çok geldi bana
osmangazi 300 ytl
o yüzden değiştirdim bende
ama medicaldeki doktorlar çok ilgili ve güzel bir hastane tavsiye ederim
osmangazide çok güzel ve temiz tavsiye edenler olduğu için gönül rahatlığı ile değiştirdim doktorumu

zaman ne kadar yavaş ilerliyor haftalar geçsin istiyorum oğlumu çok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…