hoşbuldukk canım
ya benım bebegım 27 + 6 iken 1 kılo 185 gramdı fazlamıydı dersınız :S
Evet Site çok Yavaş Canim... Nasilsiniz Kizlar Nasil Gidiyor Gittikçe Daha Da Ağirlaşiyoruz şikayetler Artti Mi .. Benim Belime Arada Bir Ağri Giriyor Dr.gidince Söyleyeceğim Inşallah Bir Sorun çikmazdir.dr.gitmemede Daha çok Var ...
canım bel ağrısı normaldir diye düşünüyorum
gerçi benim şu an için öyle bir sorunum yok ama
gelecek günleri bilemem
sen yinede doktorunla konuş canım istersen telefon edipte sorabilirsin
benim allaha şükür hiç bir şikayetim yok inşallah sonuna kadar böyle gider
yalnız beni bu son günlerde doğum korkusu sardı
ne yapıcam bilmiyorum
bebeğimin şu andaki geliş durumu sezeryenı gösteriyo
hakımızda hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
aminnnnnnnnnnnnn
benım bel ve ozellıkle sırt agrılarım fecı hemen hemen hergun masaj yaptırıyorum eşıme
ztn bekarkende bı kere yıllar once sırt ustu duşmuştum betona bı kerede evlenmeden once eşımle (o zaman sözluyduk) kaza yaptık kızlar..şarampolden uçtuk.. o zaman belım boynum ve sırtımden fecı şekılde hasar almıştım. o gunden sonra ztn ara ara agrılarım oluyordu . şımdı bırde uzerıne hamılelık eklenınce duşunun ışte.....
en cok ıstedıgım şey dogumdan sonra yuz ustu yatıp masaj yaptırmak :))))
ve eskı kotlarımı gıyebılmek :))
dikkat et fazla ayakta kalma o yüzdende bel ağrısı çok oluyor senin ki daha kötüymüş ... ALLAH A EMANET OL ..a.s.
o yururken kı hıs banada cok oluyor bırden oğlum uyanıyor ve göbegımın tam ortası sertlesıyorr
rahatsız oluyorum ama cok deıl . sanırım uyanıyor o an neler oluo dıyee tekmelıo olabılır heueheh
bu arada bu çarşamba başka bır doktorda randevumuz var oglumla:teytey::teytey:
medical park hastanesine gidices ilk kez bakalım nasıl geçicek hastaneyi cok begendim ben umarım doktorlada elektiriğimiz tutar.. umarım iyi bi doktordur ..
gelişmeleri bildiririm kızlar :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?