2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım kızım 9 kilo bu aralar diş sorunuuz var iştah giitti keyfimiz yok ara sırada ishal oluyor yani iki diş çıktı kızımın keyfı kaçtı:)
ama çok mutlu yemegini çignemekten büyük bir zevk alıyor mümkün oldugunca ısırarak yemesini saglıyorum çok mutlu oluyor sürekli bir şeyler ısırmak istiyor eline ne geçerse dişlerini kullanmaya bayılıyor sizler ne alemdesiniz ben bayadır fırsat bulamıyorum çogu konudan uzak kaldım ama kızım büyüdükçe fırsat bulacagım sanırım

kızlar ben akşam çok ateşlendim üşüme ile beraber ateşim çıktı çok
sonra terledim ve düştü ateşim
bebeğe bi zararı olurmu yüksek ateşin bi bilginiz varmı
sizin başınıza geldimi böyle bişey
az önce baktım internetten ateş bebeği etkileyebiliyomuş
çok korktum ben ama allahıma şükür kızımın hareketlerini tekip ediyorum ve hareket ediyo
inşallah etkilenmez bebeğğim

benim 4.aylarda başıma gelmişti grip olmuştum çok şiddetli ve ateşim yükselmişti dr.gitmemiştim ALLAH ŞÜKÜR 7 AYLIĞIZ BİR SORUN YOK ... doğru ama yüksek ateş bebeği etkiliyor inşallah bişey olmazdır... ama daha ateşin varsa dr.git.bana parol vermişlerdi ağrı ve ateş düşürücü canım istersen alıp bir tane yutabilirsin çünkü hamilelikte kullanılan bir ağrı kesici .a.s.

ayçacım bizimde 29+3 kilomuz 1670 gr olmuşuz ama hala adımız belli değil :uhm:

ilgin için sağol karamsarcım
az önce doktordan geldim bende senin dediğin gibi parol verdi
ve boğaz enfeksiyonu olmuşum ateşimde o yüzden çıkmış
onun içinde antibiyotik verdi
ama ben antibiyotiği kullanıp kullnmamakkta kararsızım

CANIM SENİN MESAJININ İÇİNE EKLEDİM KIZIMIN KİLO ve BOY BİLGİSİNİ.

SEVGİLER...

Merhaba kizlar, benim de bebisim 28+1 iken kilosu 1080gr boyu da 38cm'di. Sizin degerlerinize bakinca kilosu az gibi geliyor. Doktor da ultrasonla 1 hafta fark gorunuyor diyor adet tarihine gore. Endiselendim ben de biraz. Gerci zayif bir anne adayiyim. 49 kiloyum su anda. Onun etkisi olabilir mi bilmiyorum. Tecrubeli anneler bizleri bilgilendirseler :)

canim normaldir bence herkezinki bir olmaz
bende haftaya gidecegim doktora 31 haftalik olacagim ne kadar oldu oglusum merak ediyorum

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK....................29+3........1670
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.buteo.........................27 haziran...ERKEK
31.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
32helen.....................30 haziran.......KIZ......

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLARI[/QUOTE]

kızlar ben gün yaklaştıkça korkmaya başladım.benneyaptımki Normal doğum istiyordum ama şimdi sezeryanmı olsa ki diye düşünüyorum.Bugü üç çocuğunu da sezeryanla doğum yapmış olan bir hemşire tanıdığımızla konuştum.o diyoki sezeryan bebek için çok sağlıklı çünkü risksiz diyo ama normal doğum da her saniye bir risk söz konusudur ama normal doğum anne için sağlıklıdır diyo.normaln bizim için sağlıklı olduğundan eminiz ama biliyosunuz terslikler olabiliyo bebek gelirken bu yüzden sezeryan daha risksiz ve zahmetsiz ama annelere çok tavsiye edilmiyo.Siz ne düşünüyosunuz ?Kafam karıştı zaten vazgeçmeye meyilliyim bunları duyunca iyice vazgeçtim.Eşim de normal daha iyidir diyo(doktor olduğu için her doktor gibi tavsiye ediyor).:uhm:
Düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyorum
sevgilerlea.s.

Bende normal düşünüyorum benim doktorum sezeryan yapmış memnun değil banada önbermiyor bebek için sağlıklı olabilir ama bebeklerede bizler bakıcaz bizimde sağlıklı olmamız gerekir hepinize iyi doğumlar

:sm_cool:arkadaşlar benide listeye eklermisiniz:dance:kızım olucak adı şevval haziran 13 ALLAH kısmet edersea.s.a.s.a.s.

bende sezeryanı hiç düşünmedim inşallah şimdiden sonrada bi problem çıkmaz ve normal doğum yaparım bebek içinde normalin daha iyi olduğunu söylüyor benim doktorumda ve sezeryanı tavsiye etmiyor Allah ım kolay doğum versin hepimize ben merak ediyorum bide o yüzden de normal istiyorum sancı nasıl bişey bebek nasıl çıkıcak her anını yaşamak istiyorum sırnaşık şey

[/QUOTE]

benide ekleyinnn ayol benimde 8 haziranda oğlum olucak kısmetse :teytey:
ama ismine daha karar veremedik yerimseniben şuanki kilosunu bimiyorum
en son 15 martta gittik dr a 1 kılo 185 gramdı şuan ne kadar olmuştur bılemıyorum a.s.

hoşbuldukk canım

ya benım bebegım 27 + 6 iken 1 kılo 185 gramdı fazlamıydı dersınız :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…