2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

burda da şarkı soylemeyı çoookkkkkkkkkkk seven biricik oglum bana yine şarkı besteliyor :))

bu arada soylemeden gecemicem Aral bana annesiiiii dıye seslenıyor
her zaman her yerde.. babasınada babası
veeee bugun sabah 4 te kalktıı
hergun boyle...

nurancım çok güzel olmuş saçlar yakışmış hem kıvırcık hem düz haliylede çok hoş durmuş gerçekten saçlarında çok sağlıklı ışıl ışıl yani ne kullanıyorsun sen bakıyım saçına onuda arada anlat ....

canım hakkatten göğüsler çok fena olmuş ayyy çok ağrırı yaa ben yıllar oldu neredeyse bu duyguyu tekrar tatmak isterim böyleee dolsa göğüslerim sütle off off amam daha çok ecrinim emmedi yaa içimde kaldı.....

maşallah arralım benim çok tatlı aral zayıf duruyor zeynebe oranla fotolarda fotolardanmı yoksa aral daha mı zayıf göteriyor acaba bilmiyorum....

deniz gerçekten mi 4 de mi kalkıyor ee peki sen napıyorsun? kaçta yatıyorsunuz?
nurancım fazla kısa değilmiş güzel olmuş gerçekten de çok güzel parlıyor saçların.
maşayla daha güzel olmuş.güle güle kullan.
ayşegülcüm biz daha doğu görevimizi yapmadık.ya malatya ya merzifon yazacagız
ya da yine tayin çıkmayacak.

Slmmm güzel annelerrr!
ben döndümmm revirden canlı yayın!:)))
Neyseki biraz olsun atlattık teyzleri eşim ve ben iyileştik sayılır teo da ishali halaaa devam etse de onun dışında bi şikayeti yok gibi..tabi poposu pişik oldu bebeğimin acıyooo diyip duruyor temizlerken geçen biraz açık kalsın hava alsın dedim kucağımda otururken pattttt yapıverdi ishal ya yavrum her yer battı görmeliydiniz.. ay neyse ben bahsetmiycem hastalıklardan falan fenalık geldi..

Resimler eklenmiş güzel güzel içim açıldı cidden nurancım güle güle kullan saçlarını ama daha da kısaltsaydın keşke kısa saçın rahatlığı cidden ayrı..yakışmış güle güle uzat canım evet göğüsler de bomba olmuş ama gayet güzel duruyor valla!:))

Zeyno ve Aral da süperler kocaman oldular yaa maşallah hepsine resimlere baktıkça inanamıyorum bazen boşuna demiyorlar dünyaya gelen büyüyor diye..:))

Ben temmuz ortasına kadar ankaradayım bayanlar gelmek isteyenlere duyurulur kpssye girip öyle gitcem Akçaya gelin emi hepinizi beklerim!

Bu aralar d günü olayına takılmış durumdayım yine.araştıryorum ne mamalar yapsam diye çok güzel şeyler buldum ekliycem şimdi resimlerini size de fikir olur hem biraz da farklı şekilde göze ve mideye hitap edelim dimi! (zaten kilo alıyorum her geçen gün

Kaplumbağa makarna salatası

4 renk patates salatası

Olmazsa olmaz yaprak sarma (ben yapmıycam,yaptırcam )

Sosisli milföy çubukları!

Bonibonlu muffinler

Hayalet beze..

Bir kurabiye hamurundan bir çok çeşit kurabiye yapmayı düşünüyorum kızlar,nasıl ama süperler dimi?

Havuçlu kremalı kek..

Islak kurabiye..(ablam yapıcak)

Muzlu krep..

Geçen sene yaptığım çikotoplar! yoğun istek üzerine bu sene de sahnedeler..

Şu geçen yaptığım kurabiyelerin daha düzgünü:))

Peynirli buzluk böreği..

Tabi bir de cailloulu pastamızzzz! Nasıl yetişecekse bütün bunlar bilmem şimdiden telaşı sardı bile!

Son düzenleme:
EEE içiniz açıldımııı???
Çok kötüyüm biliyorum aslında daha bitmedi bi kaç da d.günü dışında ilerde yapmayı düşündüğüm şeyler var onlardan da ekleyim..

Kelebek kurabiye uğraştırır gibi geldi gözüm korktu..

Renkli krepler..

Rengarenk muffinler..

Meyveli jöleli kavun..

Sosisli makarna mutlaka deneyin teo bayıldı buna ve çok kolay!

ışte Teoman Asrının sosisli makarna keyfi.. evimizde kepekli makarna vardı onunla yaptım (annesinin diet makarnaları :)) ama çok sevdi mutlaka deneyin yemeyenler özellikle.. sosisleri kesip makarnalarla delin ve haşlayın o kadarrr!

Asrının 2010 plaj kıyafeti:))
Ayakkabılar kışın aldığımız ayakkabılar hani bahsetmiştim daha önce biraz sıkıyor ama napalım olmazsa alcaz yenisini mecburen..

Havluya da bayıldım çok pratik geldi bulursanız alın migrostan aldık panço gibi kolları falan yok...

deryacım hoşgeldin özlettin yaa :)))
çok geçmiş olsun teo hala hasta demek oda atlatır umarım en kısa zamanda

makarnaları bende yapıyorum kızkardeşimden öğrenmiştim
cidden çok güzel oluyolar hanımlar mutlaka deneyin

mamalar harika gözüküyo canım insanın hepsini yapası geliyo
birçoğunu bende düşünmüştüm çok güzeller yenmeye kıyılmaz ki

aral ne güzel org çalıyo batuhanda flütle darbuka çalıyo berbaber grup olur albüm çıkarırlar :)))))
arkadaşlarıyla iyi anlaşıyo anlaşılan ama en iyi arkadaşı sensin park videonuzu gördüm kız nasıl sığdın oraya delikafadulden

günaydın kızlarr
oooooo şenlenmiş buralar ne güzel
deryacım hoşgeldin teo da iyileşir inş bi an önce pişik için silverdin yanık kremi sürüyodu arkadaşım çok çabuk iyileştiriyomuş onun ikizleri sık sık pişik olurdu bi o iyi gelmiş aklında olsun canım
teonun cicileri çok güzel güle güle kullansın ; mamalarda öyle insanın hepsini yapası geliyo görünce ama yapıcak adam yok ben artık üşeniyorum hergün kek yapardım bir zamanlar şimdi kaç ay önce yaptığımı hatırlamıyorum biz doğumgünü yapmıııcamız için tarifde bakmıyorum ama incirli keki tavsiye edrim çok güzel oluyo krem şantili filan haftasonu yedim bayıldım
biz de yarın akşam pasta siparişini veririz heralde küçük bi meyveli pasta yaptırcam 3ümüze yeter bide süsleriz salonumuzu tamam zaten mum söndürmekten başka şeyi görmez gözü

siz cts mi yapcaksınız pazar mı doğumgününü evdemi dışardamı karar verdinmi

nurancım saçların güzel olmuş güle güle kullan hiç toplamıyosun heralde ama hem toplamaya hem açık bırakmaya uygun bi saç olmuş

zeyneple aralda çok tatlılar maşallah Allah nazarlardan saklasın

memeler çok büyüdü ya yavaş yavaş inerler böylede güzel duruyolar ama:))))
saçlarıma bişey yapmıyorum yıkıyorum çıkıyorum :))))
saçlarım yakışmaz diye korktuğum için uzun olsun istedim biraz kullanıyim biraz daha kısaltıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…