Serpilcim Aştiden ankaraya biniyorsun kızılayda metroya geçiş var zaten hiç çıkmadan..batıkent son durak orda iniyosun ordan ringler var bizim evin önünde duruyor..ya gerçi gelceğin zaman biz de karşılarız Eceyle zor olur canım sen hbr ver yeter ok!
:)))))) anammmm siz batıkenttemi oturuyosunuz arkadaşımda öyle gidiyo 3buçuk 4 saati buluyo eve varması tırstım birden :)))
tamam canım en iyisi ayşegül de geldiğinde gelmem ikinizi birden görürüm zatn ayşegül öğrendi bizim evi yine gelcek inş (dimi ayşegüll) sende gelirsin teoyla bide öyle görüşürüz birinciyi başarırsam ben önce:))
serpilcim batıkenttende uzakta oturuyolar biz batıkentte oturuyoruzcanım onlar eryamandalar daha uzak batıkentten otobüs kalkıyor deryaların eve onu söylüyor derya :)) ben geleyim gideriz birlikte bizdede kalabilirsiniz cumadan gelip pazara kadar dolu dolu geçririz zamanı :))
ayyyy bak o süper olur eşim seni tanıyo ya izin verir ; tamam öyle yaparız canım yoksa o kadar yolu bi günde bünyem kaldırmaz :)delikafadulden
heyyybenıde alın yoldan bı yerlerden ayoll...
ya deryacım mamalar cok cok guzel hepsınımı yapıcaksın bılmıyorum ama benım hıcc keyfım yokk yapmayabılırımde dogum gunu ogluma..
bıraz aşağıdakılerle soğuğum.. hevesım kalmadı bıseye..
Aral bugun neysekı 15 gunden sonra 8 de kalktı ohh bee
ay neydı oylee 4 te 5 te uyanmalar ay cıldırcaktım yaaa
annesssiii kalkk
annesii gell oyuncakkk
aysegul aralda burdakılere hep ısımlerıyle hıtap edıyor balkondan efe öyküüü
bırde bızım havuz acıldı offf bu yıl cekıcem ben emınım gecen gun havuza ınelım cıp cıppp dıye tutturdu gıttık
ortalıgı bırbırıne kattı tabıkı sokmadım
suan onun ıcın erken ama sureklı yakasından tuttum o yuruo ben pesınden o kosuo pen pesınden duşer fln dıe havuza odum koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?