2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o kadar yorgunumki pzt sendromunu hala atamadım heralde üstümden
cts temizliğimi yaptım halılarımı yıkattım mutfağınkini sericem bu akşam bide eşim nöbetçi salonu süpürürüm o yokken rahat rahat camlarımı filan silmiştim tabii yağmur yapdı haftaya bi daha silerim artık cts bunlarla uğraştım aman sessiz olayım alelacele dolapları sildim ece uyuduktan sonra baktım uyanmıyo dolma yaptım çorba yaptım hala uyanmıyo ortalığı toparladım dışarı çamaşır toplamaya çıkcaktım ki uyandı o gün hem o uzun uyudu hemde benim elim çabuktur biraz tüm işleri bitirdim gitti sonra park sefası akşam oturması derken cılkım çıktı ece doğduğundan beri ilk defa arkadaşlarda uyuttum bizde 12 ye kadar balkonda oturduk iyi geldi hep uyku saati gelince kalkardık
pazar yine park sefası sonra ikizlere oturmaya gittik ilayda geldi özlemişleri birbirlerini akşam kayra geldi yine yorucu eğlenceli bi gündü
dün akşam iş çıkışı yemeğe gittik ordada kaydırak bi kaç da büyük çocuk vardı düştü peşlerine en yukardan kaydı durdu dönerli kaydırağı seviyo ece benim yüreğim kaldırmıyo bakamıyorum çok yüksek yükseklik korkum da var ; zaten ece de bize git sen otur dediği için yemeğimizi yedik rahatça iyi oldu acayip yoruld eve geldikten sonra 2 saat uyumak için uğraştı yorgunluktan uyuyamıyo en sonunda uyududa rahatladık bende yattım hemen öööyle geçti günler yaz gelmesi iyimi oldu kötümü bilmiyorum yaaaaaa

serpilcim yaz geldi içeri girmek bilmiyolar şimdi de
güzel gün geçirmişsiniz değişiklik olmuş ne güzel

teonun plaj kıyafetleri çok güzel olmuş havlu
çok kullanışlı bende bi araştırıyım

Günaydınnnn
Serpilcim cumartesi akşam düşünüyorum d.gününü gelebilirseniz beklerim canım,ne dersin?
Ayşegülll sen ne zaman gelcen?
O mamalar bence de çok güzeller ama zamanım yetermi bilmem çok telaşe yapcam yine biliyorum bu sefer kendim rahat rahat hazırlanamıyorum..
O havlu için de dediğim gibi migrosa bak nuran 18.5 tl yanılmıyosam..

Bir de grup kuruyormuşsunuz sanırım ama bi piyanistte biz de var hatta klarnet te çalıyoruz babasının oğlu!:)) durun bende bakıyım resmi varsa yükleyim:))

Bunun videosu da var çok komik face eklerim:))

Klarnet çalerkeni bulamadım şimdi...ama bu orgu da babası teodan daha çok sevdi her akşam döktürüyor adam,kulağı süper valla herşeyi çok güzel çalıyor bi klarneti halledemedi kuzum fırsat olmuyo onunla çalışmaya ders almak gerek..babam da yaza bizim gruba katarız diyordum dedi geçen çok güldüm..

Son düzenleme:
aman aman ne güzel çalıyo teo maşallah :)))
tey teyy teyy aralda gelsin batuhanda hadi hep beraber
başka varmı çalan aslında soliste ihtiyaç var :))))

günaydın kızlar tekrar geçmiş olsun deryacım mamalar çok güzel ama ben yapmak yerine yemeyi tercih etsem nasıl olur ben çok beceriksizim kızlar ya gayretliyimdir ama beceremem böyle şeyleri elim lezzetsizdir ( teonun cicileride çok güzelmiş güle güle kullansın deryacım bu ayın sonu kısmetse geliyoruz ank. hazır ol görüşcez madem ordasın :))

denizcim aral çok şeker gözüküyor aynı doğaç gibi kendinden büyük abileriyle abi edasında oynuyor bi görseniz asker arkadaşı sanki büyük abiler abi demek yok bert(mert) döttuu(göktuğ) ada(arda )diye isimleriyle hitap ediyor bağırıyor balkonlardan görünce beeerrrt diye :))

nurancım saçların süper olmuş biraz daha kestirsen daha güzel olur önün uzun olduğu arkanın kısa olduğu kısacası model çok ortada durmuyor kısaltırsan daha şık olur ama saçların çok güzel gerçekten çok canlı maşallah göğüslerde maşallah silikon gibi duruyor ben sütü pompalamayı bırakınca bir beden küçüldüğünü hatırlıyorum göğsümün seninde söner bi beden küçülür belki ama böyle kalsalar keşke değilmi genç kız göğsü gibi :))

evet ayşegülcüm dediğim gibi başta korktum olurmu diye bi müddet kullandıktan sonra daha kısaltıcam model daha çok belli olacak ozaman
gerçekten sönmesin memişler öyle gayet iyiler :)))

kızlar solistiniz de ece olur ; kendi besteleri var aynı şarkıyı ister hareketli ister slow söyler benim kızım :))))
derya aştiden nasıl geliniyo kaç saat sürüyo otobüsle ; madem daha ordasın ayşegül gelince buluşalım dışardada buluşabiliriz ben 2 saat aştiye kadar eceyi oyalayabilirimde ondan sonrasını hiç bilmiyorum ya ondan telaşım şimdi doğumgününde eceyle teo çok tanışamaz kalabalıkta sakin bi zamanda biraraya getirmek lazım onları bence .... ben ankarada bi kızılayı bi ankamalli biliyorum yaa tek gelsem problem değilde eceyle olunca zor olur diye düşünüp düşünüp vazgeçiyprum eşimde gitceksen git artık diicek nerdeyse sürekli dilimde :)

Serpilcim Aştiden ankaraya biniyorsun kızılayda metroya geçiş var zaten hiç çıkmadan..batıkent son durak orda iniyosun ordan ringler var bizim evin önünde duruyor..ya gerçi gelceğin zaman biz de karşılarız Eceyle zor olur canım sen hbr ver yeter ok!

:)))))) anammmm siz batıkenttemi oturuyosunuz arkadaşımda öyle gidiyo 3buçuk 4 saati buluyo eve varması tırstım birden :)))
tamam canım en iyisi ayşegül de geldiğinde gelmem ikinizi birden görürüm zatn ayşegül öğrendi bizim evi yine gelcek inş (dimi ayşegüll) sende gelirsin teoyla bide öyle görüşürüz birinciyi başarırsam ben önce:))

serpilcim batıkenttende uzakta oturuyolar biz batıkentte oturuyoruzcanım onlar eryamandalar daha uzak batıkentten otobüs kalkıyor deryaların eve onu söylüyor derya :)) ben geleyim gideriz birlikte bizdede kalabilirsiniz cumadan gelip pazara kadar dolu dolu geçririz zamanı :))

ayyyy bak o süper olur eşim seni tanıyo ya izin verir ; tamam öyle yaparız canım yoksa o kadar yolu bi günde bünyem kaldırmaz :)delikafadulden

ayyyy bak o süper olur eşim seni tanıyo ya izin verir ; tamam öyle yaparız canım yoksa o kadar yolu bi günde bünyem kaldırmaz :)delikafadulden

ben sizi alırım aştiden geliriz bize öğrenmiş olursum metronun batıkent istikametinide ben olmasamda sonra deryaya bida gidebilirsin :)) evet eşin tanıyor bizi artık çok sakin bi yer bizim ev sitemizin parkı falanda var eğlenir çocuklar gezeriz bol bol gimsayı falan kızılayı deryayıda alırız evlere tıkılmayız havalar güzelleşir ben ev ortamından sıkıldım artık balıkesirde cinnet geçircem psikolojim bozuldu allak bullak oldum artık aaa çiftliğede gideriz çocuklar hayvanlara bakar eğlenirler :))

heyyybenıde alın yoldan bı yerlerden ayoll...

ya deryacım mamalar cok cok guzel hepsınımı yapıcaksın bılmıyorum ama benım hıcc keyfım yokk yapmayabılırımde dogum gunu ogluma..
bıraz aşağıdakılerle soğuğum.. hevesım kalmadı bıseye..
Aral bugun neysekı 15 gunden sonra 8 de kalktı ohh bee
ay neydı oylee 4 te 5 te uyanmalar ay cıldırcaktım yaaa
annesssiii kalkk
annesii gell oyuncakkk

aysegul aralda burdakılere hep ısımlerıyle hıtap edıyor balkondan efe öyküüü
bırde bızım havuz acıldı offf bu yıl cekıcem ben emınım gecen gun havuza ınelım cıp cıppp dıye tutturdu gıttık
ortalıgı bırbırıne kattı tabıkı sokmadım
suan onun ıcın erken ama sureklı yakasından tuttum o yuruo ben pesınden o kosuo pen pesınden duşer fln dıe havuza odum koptu

Son düzenleme:

denizcim seni unuturmuyuz canım inş. sende aynı zamana ayar yaparsın sende bizde kalırsın cümbür cemaat takılırız inş. nasip olur ayarlayamasanda 1.5 ay ordayım yine gelirsin bize olmadı balıkesire döünce deryaya akçaya gideriz :)

Ayşegüllll ürkütme yafru ceylanıııı ben mahsus söylemiyorum o kadar uzak olduğunu herkes korkuyo sonra,gelmiyo Ya uzak derken otobüsle kızılaya tam 1 saatte gidiyorum o kadar yani:)))

Ayy ne güzel planlar yapılmış yaaa hemen gelin hemenn bekliyorum ayşegül gelirken bursadan denizi de al,yasemin de gelmek istiyordu onu da alın var mı başka ankara yolcusuuuuu????
Valla daha aoç gitmedik oğluşum hayvanat bahçesi görmedi gelin de beraber gidelim süper olur,hep gezelim heppp!

Denizcim sende tadım yok falan yapma,yap Aralıma d.günü partisi! yılda bir kez yaa annesi 1 güncük oğluşun için yorulmaya değmezmi?? ben hep böyle motive ettim kendimi ve yine giriştim:)))

Bir de ben çaktırmadan öyle çok kişi çağırdım ki herkes gelirse çocuklarla beraber 40 kişi falan olcak sanırsam (lafta kendi aramızda olcaktı :))) Umarım üstesinden gelebilirim!

Ya bu arada ben o kadar mamanın resmini boşa mı ekledim yaaa kimseye faydası olmadı sanırım gerçi yapan yaptı d.gününü ama lazım olur güzel orjinal şeyler kızlar!

O sosisli makarna özellikle çok severek yiyor Teoş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…