ztn ben 4 gundur aşağıya ınmıyorum.. aralı sabahları babası ındırıyor 11 gıbı ben gıdıp kapıdan alıyorum.
ıcerı hıc gırmıyorum.
bu durumda yapamam dogum gunu yapsamda onları cagıramam bılemıyorum ya kızgınım suan.. mantıklı dusunemeyebılırım yanı..
burda yagmurlu hava camda sılemıyorum yıne pıslenıcek
ya ztn benım yanımda bırı olsa. ben 1 gunde camlarımı sılerım mutfagınkını fln sldım o bırgunumu aldı aralla
bırd bu kapalı balkonunkıler cok zor onun dısındakılerı hemen sılerım
ama mamalar lfn yapamam yapsam kısır borek tramisu tarzı bıseyler yaparım patates salatası yaparım
slm kızlar..nasılsınız..ben annemdeyim..son dk vizemi aldım atladım geldim..inş.yarın resmen aile hekimi sertifikam olacak.ve ben atamaya katılacagım..son dk fikrim değişmesse..bakalım nereye atanacagım..
derya bayıldım ya pastalara..ilk makrna salatası nasıl yusyuvarlak duruyor öyle..ya ben aranızda en beceriksizim galiba..kk nın pasta tariflerine takıldım bu ara çıkamıyorum..hemen deniyorum..ocakta kahve fincanında keke yaptım misafirlerime .herkes çok şaşırdı..üzerinede çikolata souyla süper oldu..
5 temmuzda alanyadayız.aytaçın ablası ve eşi,kuzeni ve eşi ile birlikte gidicez..bir grup samsundan diğer grup zonguldaktan gelicek..her ikisde bize uğruyacak burdan beraber gidicez.yani yatılı 4 kişilik misafirlerim olucak..şimdiden kahvaltıda,akşam yemeğinde,akşam çayında neler yapacağımı planlıyorum..çok değişik olsun istiyorum..fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
ban akşam yemeğinde konyanın ünlü yemeği etliekmek yaptırıcam o kesin..sarmada sarıp buzluğa attım.ana yemeğe kara veremedim,ara soğuklara ve değişik bir salata tarifine ihtiyacım var..tatlı olarak irmikli şekerpare düşünüyorum yine kk dan aldım tarifi
Merhaba Yasemincim hoşgeldin! ne güzel gelmişsin anneciğinin yanına hayırlı olsun olsun canım bence iyi yaptın tabi atama neresi olur ki o çok önemli! eşin naptı onu bıraktın sanırım şimdi özlem olcak yani sizde zorrr!slm kızlar..nasılsınız..ben annemdeyim..son dk vizemi aldım atladım geldim..inş.yarın resmen aile hekimi sertifikam olacak.ve ben atamaya katılacagım..son dk fikrim değişmesse..bakalım nereye atanacagım..
Slm atikecimderya bayıldım ya pastalara..ilk makrna salatası nasıl yusyuvarlak duruyor öyle..ya ben aranızda en beceriksizim galiba..kk nın pasta tariflerine takıldım bu ara çıkamıyorum..hemen deniyorum..ocakta kahve fincanında keke yaptım misafirlerime .herkes çok şaşırdı..üzerinede çikolata souyla süper oldu..
5 temmuzda alanyadayız.aytaçın ablası ve eşi,kuzeni ve eşi ile birlikte gidicez..bir grup samsundan diğer grup zonguldaktan gelicek..her ikisde bize uğruyacak burdan beraber gidicez.yani yatılı 4 kişilik misafirlerim olucak..şimdiden kahvaltıda,akşam yemeğinde,akşam çayında neler yapacağımı planlıyorum..çok değişik olsun istiyorum..fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
ban akşam yemeğinde konyanın ünlü yemeği etliekmek yaptırıcam o kesin..sarmada sarıp buzluğa attım.ana yemeğe kara veremedim,ara soğuklara ve değişik bir salata tarifine ihtiyacım var..tatlı olarak irmikli şekerpare düşünüyorum yine kk dan aldım tarifi
Ben de camları silmekten vazgeçtim daha öğlen silmiştim akşam yağmur yağdı offfffff! bakmasınlar camıma da yaaa napıyım önemli olan kirli değil işte zaten akşam akşam kimse görmez o kalabalıkta..denizcim sinirlenme kendini üzme.ne desen olmaz.eski kuşak çok farklı çocuk yetiştiriyormuş.
bizim gibi değiller.çocuk bu yapma deyince daha çok yapıyor.bi de aral ekstra hareketli bir çocuk.camalrı da şimdilik ertele baksana yagmur yagıyor herkesin camı kirli yagmurlar bitince silersin.
evet hani sen çok heveslenmiştin.en azından bir pasta alırsınız 3 ünüz kutlarsınız.
deryacım çok güzel şeyler bulmuşsun ama hepsi fazla çok yorulursun.özellikle kağlumbağaya bayıldım.3 tuzlu 2 tatlı yapsan yeter bi de pasta olucak ama ben hamaratlı hatunum diyosan o başka tabi ki.
bu buluşma işi güzel fikir eğer benim taşınma zamanıma denk gelmezse ben de gelirim burdan ankara 3 saat.benim eşimde gönderir karışmaz.
deryacım iştahım kabardı çok güzelelr mamalar hepsine bayıldım bende şu hayalet bezeleri yapmıştım zaten ben böyle ıvrzıvır derlerya onları çok yerim çok hoşlar hepsi ama nasıl yapacaksın hepsini uğraştırıcı hepsininde rengikli olacak onlarıda gıda boyasımı yapacaksın...
teo tam bir müzisyen edasıyla kaptırmı şkendini ecrinde harika şarkı söyle her havadan bestelerimiz bizde de var amam facebook şarkısını çok seviyor hep söylüyor onu teoda aralda çalsın ecrinde hem söylesin hem oynasın bayılıyor...
kızlar eşimden izin çıkmıştı ankara için günün ayarlayın sizde hep birlikte olalımki hepinizi görme şansım olsun
denizicim çok içli dışlı olduğunuzdan vede aral sürekli yanlarında olmasndan kaynaklanıyor onlarda artık aralı aynı eşin gibi yani oğulları gibi görüp senin tavır ve davranışlarını umarsamaz bir hale geliyorlar bu duruma ya katlanacaksın yada mesafe koyacaksın arana yoksa bu hhep böyle gider yani aralı sanki k.valdenelr uzaktymış gibi 2 günde yada günda çok az yanlarında kalarak uzak tutmalısınki onlar özlesinler iyice ozman daha farklı davranırlar.....d.gününde de tabi azsınız çok yapsan kiç yeyecek ki o kadar şeyi bir pasta yemekten sonra kesebilirsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?