- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bak ne güzel diyosun karşılıklı yapıyoruz diyorsun ben kayınvalidemi dr. dr. gezdirdim hamileyken bile ank. dr.a götürdüm bi yere gezmeye gidelim her istediğini almışımdır içi kalmasın diye ama ben doğaç bebekken çok sık hasta olurdu bi kere ateşi 41lere çıkmıştı yakınımızda olmasına rağmen gelip yardımcı olmamıştı hamileliğimde yalnız kaldım ank.da gelip yanımda durmadı beni çağırdılar ama benim düşük tehlikem vardı seyehat yasaktı gidemiyordum bi yere bunuda söylüyordum o halde bile hep benden bekliyolardı arayıp sormamı görümcemin düğünü öncesi ne paralar verdim ne yardımlar ettim düğünde herkes nasıl övdü beni ne iyi gelininiz diye ama yine yaranamadım olmayacakta sıkıldım tek taraflı menfaatten kusuruma bakmasın ama eşimde ailesine çekmiş çok bencil herşeyi benden bekliyor dün kapı kapanmasın diye kağıt koyuyoruz doğaçta kağıtı çekiyor kapı kapanıyor deniz kızdı doğaça kağıtı çekme ne istiyosun kağıttan diye sonra eğilip kağıtı yerine koymak yerine ayağıyla kağıtı sokmaya çalışıyor görmelisin deryacım ne üşengeç eğilse incileri dökülcek evde giymesi için eşofman aldım kalk bi dene dedim kalkmama gerek yok dedi ver dedi yattığı yerde üstünde tutup olup olmayacağına bakıyor dedim ne üşengeçsin çok yoruldum diyor doğaç oynamaya götürdüm geldim diyor içinde hiç heyecan enerji yok o kadar salık bir erkekk sanki dünya yıkılmış altında kalmış gibisagol aysegul
emıne annem cok ıyıdrı onu ztn cok sevıyorum ama bazen anne sunu yapmayalım arala bunu demıyelımd edıgımde benı duymuyormus gıbı yapıyor..
her zaman dıyorum onun hakkını asla odıyemem ben hamıleyken bana cok baktı sonrasında bıze cok baktı ..
tam bır anne gıbı davrandı..
halada oyle..
ona bısey ola dızınden bır amelıyat gecırse fln ınanın bakarım kı yatan hastaya bakmak cok zordur..
ama kayınpederımden hoslanmıyorum
cok beyefendı gıbı gozukur ama cok saygısız tavırlarına sahıt oldum
ve emıne annemı kullanıyormus gıbı gelıyor
bı suyunu bıle almaktan acız bır adam yanı o kadın orda dızım dızım dıye ınlıyor hergun apranakslarla ayakta duruyor ama o sordugu sorulara yanır bıle vermıyor kadını bıseye tutmuyor
hıc bır yardımı yok emıne anneme.. tum bunlar bende bırıktı 3 yıldır cok sey gordum tavırlarıyla ılgılı
ve sogudum o adamdan. ztn bnm asıl sorunum o...
onun tavırları ..
o gun soyledım ztn hoslanmıyorum babandan dedım alt katta murata...
bana deıl annene olan tavırlarından dolayı en cok sogudum dedim.
ama emıen anne cok alıstırmıs bu adamı boyle.. herkes soyluyor tum akrabaları soluyor
ya karnı burnunda hamıleyken agılıp onun ayakkabısını baglarmışş bunu akrabalır soyledı
o da napıyım ben oyle bırıyım fln dedı
cok uzulmustum bunu duydugumda
tamam bende muratın ayagını bıle yıkadım
emıne annemın ayaklarına kremlerle masajlar yaptım nasırları var dıye
hemde o kadar cok kı..
ama hersey karsılıklı... o da ben hamıleyken yemegımı yanıma getırırdı..
Ayşegül bugün her yazdığının altına imza atasım geliyor:)))
Bende çok özeniyorum kızlar siz anlattıkça ve eşim böyle erkeklerin olabildiğine inanmıyor beni deli ediyor..gerçi önümüzde çok iyi bi örnek var en yakın arkadaşı (hani sürekli takıldığımız çift) çocuk eşini mutlu etcem diye ne yapcağını şaşırıyor resmen,çok saygılı kadına kadın olduğunu her an hatırlatıyor vs..mutfağa eşinden önce giriyor her işe yardım ediyor! bizdeyse yemek hazırlarım o ara zor zapteder asrını (hatta çoğu zaman bana yollar durmuyor diye) yemek yer (ben hala asrına yedirmekle uğraşırım) sonra eline sağlık der kalkar bi günde şu sofrayı toplayım falan demez yani..
Sizin eşler çok anlayışlı,düşünceli ve pozitif kızlar..bu çok önemli benim eşim mesela acayip negatiftir hep kötü ,olumsuz düşünür her konuda beni çıldırdır..hiç mesela gelecekle ilgili güzel hayaller kuramam onunla..her planı ben yaparım evle ilgili,asrınla ilgili,bizle ilgili sonrada benim niye en son hbrim oluyor diyip konuşur durur ve hiç bir zaman plan yapmaz öneride bulunmaz sadece ve sadece evde uyusun nette iddia oynasın o kadar! biz de azıcık uzak duralım kafa şişirmeyelim:)) offf hepsinin ayrı derdi işte!
Offf ne güzel dertleşiyoruz mutfak beni bekliyor Asrın uyanmadan dolapları temizlemem lazım haftasonun yaklaşıyor ve ben de gerildim yüzüm yine sivilce doldu stresten,manyakmıyım neyim?
deryacım gelince bol bol dertleşiriz merak etme geçen sene çocuklar yüzünden fazla konuşamadık ama bu sefer büyüdüler uslu dururlar gibi geliyor bana :))
Umarımmmmm,sendromlu günlerine rastlamasak bari :))
ne zaman gelceksin tam olarak bellimi,arabayla mı gelceksin bir de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?