2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagol aysegul
emıne annem cok ıyıdrı onu ztn cok sevıyorum ama bazen anne sunu yapmayalım arala bunu demıyelımd edıgımde benı duymuyormus gıbı yapıyor..
her zaman dıyorum onun hakkını asla odıyemem ben hamıleyken bana cok baktı sonrasında bıze cok baktı ..
tam bır anne gıbı davrandı..
halada oyle..
ona bısey ola dızınden bır amelıyat gecırse fln ınanın bakarım kı yatan hastaya bakmak cok zordur..
ama kayınpederımden hoslanmıyorum
cok beyefendı gıbı gozukur ama cok saygısız tavırlarına sahıt oldum
ve emıne annemı kullanıyormus gıbı gelıyor
bı suyunu bıle almaktan acız bır adam yanı o kadın orda dızım dızım dıye ınlıyor hergun apranakslarla ayakta duruyor ama o sordugu sorulara yanır bıle vermıyor kadını bıseye tutmuyor
hıc bır yardımı yok emıne anneme.. tum bunlar bende bırıktı 3 yıldır cok sey gordum tavırlarıyla ılgılı
ve sogudum o adamdan. ztn bnm asıl sorunum o...
onun tavırları ..
o gun soyledım ztn hoslanmıyorum babandan dedım alt katta murata...
bana deıl annene olan tavırlarından dolayı en cok sogudum dedim.
ama emıen anne cok alıstırmıs bu adamı boyle.. herkes soyluyor tum akrabaları soluyor
ya karnı burnunda hamıleyken agılıp onun ayakkabısını baglarmışş bunu akrabalır soyledı
o da napıyım ben oyle bırıyım fln dedı
cok uzulmustum bunu duydugumda
tamam bende muratın ayagını bıle yıkadım
emıne annemın ayaklarına kremlerle masajlar yaptım nasırları var dıye
hemde o kadar cok kı..
ama hersey karsılıklı... o da ben hamıleyken yemegımı yanıma getırırdı..

benımde dertlesmeye ıhtıyacım var... elestrıye deıl ((
her zaman elstrıye acıgımdır ama o kadar yorgunum kı
kendı aılemın sorunları derya salıh ıkılısının yılardır bana cektırdıklerı annemı uzmelerı .. maddı manevı sorunları . derken burda da sorunlarım basladı.
deryay aral ıcın bırıktırdıgım parayı yolladım.. ev tutucaklarmıs uskudrada dıe bugun almıs
yanı tek sorunum burası aral alt kat deıl..
annem bı yandan arar aglar derya bı yandan.. gecen gun cok fena oldum yıne bagıra bagıra agladım..

yalnıs yazmıs olabılırı aral bırakmıyor kızlar..
derya o konularda muratta yavastır delırtır benı aralın odasını hala yapmadık ama besık yatagı ve dolabı orda ısıgı n kabloları cıkmıs 1 yıldır oylee bı yapamadı adam
sınır olduyorum sınırrr
ama hergun gelıyor hadı dısarıc ıkalım yemek yıyelım dısarda
sınemaya gıdelım fln der bnmle saatlerce magaza dolasır fln
ama hepsının eksıklerı var aynı bızım oldugu gıbı..
onemlı olan sevgımızın tukenmemesı
aysegulde cok canlı bır kızken hakketten sakın sessz bırı olmus .. bunlara ızın vermemek onları açmak kendımıze yoneltmek onemlı olan
dun burda bır komsumla konsutum
ben esıme hadı dısarı cıkalım dedıgımde bana NEDEN dıyor dedı sınır oluyorum dedı cok yavas dedı

bak ne güzel diyosun karşılıklı yapıyoruz diyorsun ben kayınvalidemi dr. dr. gezdirdim hamileyken bile ank. dr.a götürdüm bi yere gezmeye gidelim her istediğini almışımdır içi kalmasın diye ama ben doğaç bebekken çok sık hasta olurdu bi kere ateşi 41lere çıkmıştı yakınımızda olmasına rağmen gelip yardımcı olmamıştı hamileliğimde yalnız kaldım ank.da gelip yanımda durmadı beni çağırdılar ama benim düşük tehlikem vardı seyehat yasaktı gidemiyordum bi yere bunuda söylüyordum o halde bile hep benden bekliyolardı arayıp sormamı görümcemin düğünü öncesi ne paralar verdim ne yardımlar ettim düğünde herkes nasıl övdü beni ne iyi gelininiz diye ama yine yaranamadım olmayacakta sıkıldım tek taraflı menfaatten kusuruma bakmasın ama eşimde ailesine çekmiş çok bencil herşeyi benden bekliyor dün kapı kapanmasın diye kağıt koyuyoruz doğaçta kağıtı çekiyor kapı kapanıyor deniz kızdı doğaça kağıtı çekme ne istiyosun kağıttan diye sonra eğilip kağıtı yerine koymak yerine ayağıyla kağıtı sokmaya çalışıyor görmelisin deryacım ne üşengeç eğilse incileri dökülcek evde giymesi için eşofman aldım kalk bi dene dedim kalkmama gerek yok dedi ver dedi yattığı yerde üstünde tutup olup olmayacağına bakıyor dedim ne üşengeçsin çok yoruldum diyor doğaç oynamaya götürdüm geldim diyor içinde hiç heyecan enerji yok o kadar salık bir erkekk sanki dünya yıkılmış altında kalmış gibi

denizcim ben aralı aşağıya bırakıp uyuyosun falan diye yazdım ama bunu seni üzmek için değil kayınvalidenle aynı apartmanda oturmanın senin için bir avantaj olduğunu belirtmek için yazmıştım
sen aşağıyla sorunlarım var diye anlatınca iyi yönlerininde var olduğunu ima etmiştim ama sanırım tam anlatamdım biliyosun burda her zaman söylüyorum seni bu konuda kıskanıyorum diye emine annenlede tanıştım gerçekten seni kızı gibi görüyo ve aralla çok güzel ilgileniyo yoksa aralın nekadar afcan bir çocuk olduğunu tabiki biliyorum bizde 15 dakika oturdunuz 1 sanıye yerinde oturmadı sürekli hareket halinde sende peşinde koşmaktan yoruluyorsun bütün gün ve ne güzelki bu konuda kayınvalidenden yardım alıyosun sabah bırakıhp yatıp uyuyup dinlenebiliyosun.....ben buraya yazarken fazla ayrıntılara girmeden düz yazıyorum kısa yazıyorum her zaman demekki daha ayrıntılı yazmam gerekiyo yalnış anlaşılabiyo

Ayşegül bugün her yazdığının altına imza atasım geliyor:)))
Bende çok özeniyorum kızlar siz anlattıkça ve eşim böyle erkeklerin olabildiğine inanmıyor beni deli ediyor..gerçi önümüzde çok iyi bi örnek var en yakın arkadaşı (hani sürekli takıldığımız çift) çocuk eşini mutlu etcem diye ne yapcağını şaşırıyor resmen,çok saygılı kadına kadın olduğunu her an hatırlatıyor vs..mutfağa eşinden önce giriyor her işe yardım ediyor! bizdeyse yemek hazırlarım o ara zor zapteder asrını (hatta çoğu zaman bana yollar durmuyor diye) yemek yer (ben hala asrına yedirmekle uğraşırım) sonra eline sağlık der kalkar bi günde şu sofrayı toplayım falan demez yani..

Sizin eşler çok anlayışlı,düşünceli ve pozitif kızlar..bu çok önemli benim eşim mesela acayip negatiftir hep kötü ,olumsuz düşünür her konuda beni çıldırdır..hiç mesela gelecekle ilgili güzel hayaller kuramam onunla..her planı ben yaparım evle ilgili,asrınla ilgili,bizle ilgili sonrada benim niye en son hbrim oluyor diyip konuşur durur ve hiç bir zaman plan yapmaz öneride bulunmaz sadece ve sadece evde uyusun nette iddia oynasın o kadar! biz de azıcık uzak duralım kafa şişirmeyelim:)) offf hepsinin ayrı derdi işte!

ayyy kızlar herkes iyi dolmuş valla yaa ; burasıda olmasaymış biz kime derta yanar parlardık bilmem ;
gerçi ben eşime patlardım surat yapardım heralde
Allah yardımcınız olsun bu eşleri bi hale yola koymak lazım aslıda ayşegül seninki geçen seneki ayrılıktan sonra bi ara iyiydi o yüzdne biraz daha bekle yine toparlanır belki dönüşte özlediği için ama keşke herzaman öyle olsa o üşengeçlik hiç gitmez

benimkide gezme konularında filan şunu yapalım buraya gidelim dediğimde dinler tamam der ama icraat yok bu hafta sonu arkadaşlarımla çıkcm derim hiç de çıkmadım daha nasıl bişeyse arkadaşlarla çıkmak çocuğu babaya bırakıp tamam der ama ben kıyamam işim bitmez plan yapamam yok vazgeçtim dediğimde anında organizasyon yapar gider ; eceyi parka vs. götürelim hep birlikte yapalım der bende gitsinler biraz ev işlerine bakayım derim aman yaparsın sende işle bozdun kafayı eceyle vakit geçir der eeee ben yapamadıkça gerilirim laf söylerim bi yapamadın der bu sefer ayyyyyyyyyy bazen ben mi dırdırcıyım o mu analyışsız oldu anlamıyorum bide yaz geldi yorulduk tatil istiyoruz ya heralde ondan ipler geriliyo kopma noktasına geliyo sıcakta insanların tahammül sınırlarıda düşüyo yaa

şimdi bende imzamı atıyorum deryacım aynııııııııııııı benimki varsa yoksa futbol ve diğer spor dalları ha bide meşhur memleketi bandırması var bandırma aşağı bandırma yukarı geçen israillilerin yaptığı katliamdaki türklerden biri bandırmalıymış gelmiş onu söylüyor bana araştırmış bulmuş haberini ne çok önemliymiş bandırmalı olması ya :)insan insandır bide nette okey oynar saatlerce evde geçen süresi hep böyle bide doğaç ağlasın neden ağlatıyosunuz bu çocuğu diye hayıflanır oturduğu yerden hayallere gelince bizdede ben yaparım hayalleri oda iyi güzel der sadece o kadar oysa o şırnaktayken ben hamileyken o zor zamanlarında benim kurduğum hayallerle avunurdu şimdi ise ayşegülün saçma sapan vır vırları onun için ben derdim sabret aşkım oğlumuz olacak evimiz olacak sen işten geleceksin oğlun koşacak kollarına seni baba diye karşılayacak derdim mutlu olurdu ama o beni mutlu edecek küçücük şeyleri bile bulamıyor beni tanımak için zahmet bile vermiyor

Yok serpilcim hiç dırdırlanma senin eşin de süperrr! zaten deniz,sevda ve senin eşin özellikle çok çok ideal koca! gerçi nuranın eşi de öyleydi biraz jestler falan yanılmıyorsam..
bi sihirli değnek yokmu yaaaa dokunduruversek sevgiliyken olan hallerine dönseler keşke!

Offf ne güzel dertleşiyoruz mutfak beni bekliyor Asrın uyanmadan dolapları temizlemem lazım haftasonun yaklaşıyor ve ben de gerildim yüzüm yine sivilce doldu stresten,manyakmıyım neyim?

zamanı geriye alabilsem evlenmezdim diye düşünüyor evlendiğimde kazandığım tek güzel şey oğlumun olması başka hiç bir cazibesi yok benim için evliliğin eski beni bir bilseniz çook şaşırırsınız deli dolu hayatı dolu dolu yaşayan enerji dolu bir insandım bütün herşey bütün hayallerim karakterim herşeyim tam tersine dönüştü şu an tek istediğim şey güzel bir tatil eşim olmadan özgürce onada az kaldı çok şükür

Offf ne güzel dertleşiyoruz mutfak beni bekliyor Asrın uyanmadan dolapları temizlemem lazım haftasonun yaklaşıyor ve ben de gerildim yüzüm yine sivilce doldu stresten,manyakmıyım neyim?

deryacım gelince bol bol dertleşiriz merak etme geçen sene çocuklar yüzünden fazla konuşamadık ama bu sefer büyüdüler uslu dururlar gibi geliyor bana :))

Güzel şeyler beklemedikçe olumsuz düşündükçe insan daha da batıyor derine ayşegülcüm..mutlaka evlilik çok değiştiriyor insanı bekarken olduğu gibi rahat olamıyosun,daha ağırlaşıyosun yaş itibariyle,sorumluluklar vs..yani evlendim ve süper iyi oldu herşeyim değişti şahane oldu diyen var mı aramızda bilmem..o yüzden kendini üzme herşey çokkk güzel olacak emin ol,içindeki pollyannayı öldürme yoksa umutsuz yaşanmazz! eşin belki pes edecek ve sana ayak uydurcak bazen yazıyosun ya değişti süper diye nasıl seviniyorum sen git bakalım arada özlem olsun işe yarar eminim bende gitcem akçaya bakalım görcez ne değişecek!

deryacım gelince bol bol dertleşiriz merak etme geçen sene çocuklar yüzünden fazla konuşamadık ama bu sefer büyüdüler uslu dururlar gibi geliyor bana :))

Umarımmmmm,sendromlu günlerine rastlamasak bari :))
ne zaman gelceksin tam olarak bellimi,arabayla mı gelceksin bir de?

aral sımdı uyudu onun ardından dagıttıklarını toplıcam ogle yemegımı yıyıcem.
gebercem zayıflıktan.

valla temıslık fln yapmıyorum dedıgım gıbı dogum gunu yapmıcam..
ztn bulasık camasır utu yemek ev supurup sılmek tum vaktımı alıyor..
umarım bende ankaraya gelebılırım bol bol konusuruz..
Aral beyle ne kadar mumkun olursa o kadar :)

Umarımmmmm,sendromlu günlerine rastlamasak bari :))
ne zaman gelceksin tam olarak bellimi,arabayla mı gelceksin bir de?

deryacım eşim 20 si yada 21inde gidiyormuş kampa bizde babam o vakite kadar gelirse arabayla gidicez ankaraya arabayı satmak için burda zor yoksa satmamız ben kadın halimle uğraşam eşimin zaten fırsatı olmaz pazarlara götürsün falan babam boş artık devretti restaurantı kapattı yeni bir serüveni daha :)) işsiz şu aralar sanırım sonunda kendi dükkanını açacak boş durup duruyor dükkan yani kısacası o işle ilgilenecek yeni araba bulursakta alıp geleceğiz ankaradan deniz gitsin hemen gidelim bizde ardından diyoruz burda durmanın bi anlamı yok çünkü tam gün veremiyorum babamda gelsin bakalım haber veririm doğaçın doğumgününe yetişirim demiş anneme kız derya bu arada senin aile durumunlada benzeşiyoruz biz senin anne baba ayrı benimkiler nikahlı ama ayrı yaşıyolar falan çok benziyor bende annemle büyüdüm amaaaan ne uzun hikayeler hayal kırıklıkları kader ne dersen diyecen bu durumlara

ınşallah yaaa bende çok istiyorum hepinizle yüzyüze görüşebilmeyi..kandırın kocaları hadi kızlar siz işinizi bilirsiniz! kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…