2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada edremit havaalanı bitmiş uçak seferleri başlamış sanırım ,artık saatlerce teo ile yol çekmek yok! bu süper oldu yaaa ama 2 yaş üstü çocuklara bilet alınıyor keşke doldurmadan gitseydim:))

denizcim sakın yanlış anlama beni ama bak ecrinde geceelri uymaz bu sabahta 5 buçukta kaktı çok sersem gibiyim ama kendi,m bakıyorum sabah kalktım mutfağı heryerleri sildim karnını doyurmak biliyorsun ecrinin nasıl kabus sabah yemiycem diye ağlaması kustu her yerler yine battı birde beni düşün bence sen alışmışsın k.valdene kopamıyorsun aslında boş ver aman takma kafana yaaaa...

Son düzenleme:
aynen canım allah korusun ya çok hasta olduğumda yada çok acil bir işim çıktımı götüremeyeceğim bir yer alış veriş gezme vs asla yani ecinde gelir bizimla beni sinir etsede beni deli etsede gelir ....

kötü olmuş buk dar bağırmasınlar canım..bende bazen gerçi ecrine bağırıyorum eşimde denk geldime valla oda beni haşlıyor ni bağırıyor diye ..ecrin asla bana kızmıyor küsüyor ama pek takmıyor başkası bağırmdımı çok içerliyor çok ağlıyor babasıda dahil ama bana sadece küsüytor..hayırlısı olsun bakalım ne olacak belki daha iyi olur böylesi...

canım benim üzülme inş..her şey ypluna girer ama zamnaı geri alamayız kiii ne yazık ki ileriye bak ileride neler yapaağını düşün oğlunu düşün ....

ecrinde bebn iş yaparken bacağıma sarılıp çok ağlıyor ama ne yaparsın yemek yapaak insan yok mecburen ağlaya aqülaya yapıyorum hatta geçenelrde inadına sıcak tavayı devirmeye kaktı elini yaktı ....delikafadulden

guzelım bak sen ecrınle yerlerı sılebılıyormussun ne guzell....
ben yapamıyorum bunları aral ızın vermıyor gelıp sıledıgım yerlerı yalıyor yada ayaklarıyla
kaydırmaya calısıyor kendısını yerlerım taş.. duşse beynı patlar.
supurmeyı beraber yapıyoruz kan ter ıcınde kalıyorum . 15 -20 kez supurgemı kapatıyor acıyor yanıcak supurge. bıgun.. tek elımle onu tutup tek elımle supurmeye calısıyorum.
ben ısten gucten kacmıyorum aslada kacmadım 13 yaşımdan berı hep calıstım.. hem okudum hemde evın temızlıgını ustlendım .. bekarkende sorumluluklarım cok agırdı . gecındırmek zorunda oldugum bır ev bır annem vardı. odemek zorunda oldugum kıramız faturalarımz vardı. hepsı bana bakıyordu..
hafta sonları evın temızlıgını yapar o halde yıkanır hazırlanır cıkar gezerdım..
bazı seylerı anlamak neden zor.. nedn bnm tarafımdan bakamıyorsunuz bazı seylere..
eger sen ecrınle ıs yapabılıyorsan ecrın bnm gozumde uslu bır cocuktur. ne mutlu sana.
ben ztn aral yaramaz hıperaktıf dıye basımdan atmaya calısmıyorum..
sadece cocuguma nasıl davranıldıgını nasıl kırıldıgımı anlatmak ıstedım paylasmak ıstedım
olay nerelere geldı
benım o kadar cok yegenım varkı
abımın ablamın cocuklarına coooookkk emeklerım gecmıstır. fakat kendı annemde dahıl olmak uzere aralın farklıgını herkes soyluyor.. bunlada basedıyorum ama olan bana oluyor ..
ben evet kayınvalıdemı cok sevıyorum onun bı yerı kesılse ıcım cızz eder aglarım.. evet ona cok alıskınım ..
Allah onu basımdan eksık etmesın
ama bu farklı bır konu..

bana olumsuz seyler yazmayın cok rıca edıcem.

herkes okuyor amam yazan yok nerelrdesiniz ben çıkıyorum artık okudum aklımda kalanalrı yazdım ecrin uymuşken karnımı doyurdum akşam yemeği hazırlayacağım kalkıyım....

valla denizcim geçen yazdım ecrin cam sili içti ecrin ben yerleri silerim arkamdan batırır yalar ben umursamıyorum artık çünlkü e bulsa ağzına sokuyor sanki aynı ecrinin anlatıyorsun pis kız dirim hep silgi yapcam der alır bezii ağzına sıokar hemde tıka basa viledanın o sildiği başı varya onu yalar eline alır sıkar oyuncak yapar kızarım yapar kaldırırm yasa başlar aynı yani.. abartmıyorum seni anlıyorum ....

evet bnm zoruma gıden bu tur seyler..
ben burda cocugumla daha ıyı vakıt gecırıyorum..
bnm ıcın esyanın onemı yok.. maddelerın onemı yok
sadece kendıne zarar vermesın .
bnm cocugumda aral benı uzuyorsun küstüm senle konsumuyorum dedıgımde aslaa benı oyle bırakmaz .. annecimmm dıye sarılır sıkı sıkı operoper oper
takii karsılıgını alana dek..ama baskası derse cok zoruna gıdıyor..
cok duygusal bır cocuk .. cok duyarlı bır cocuk.. sevecen sıcakkanlı sosyal yonu kuvvetlı cok guzel konusan .
bunun yanında asırı hareketlı .
ama bnm ogluma sureklı yapma aral aral arl demelerınden dolayı ıyıce azdı.
ben ıstıyorum kı hıc gormesınler bır kac gun aralı esımlede aksam konusucam asagıya ındırmesın aksamları geldıgınde.
ıstemıyorum.
bu duurmdan dolayı bnm canım yanmıyor mu .. o kadar cok uzuluyorum kı
ama gururum herseyden onde gelıyor..

Kızlar tamam bence bu konuyu kapatalım herkes birbirini yanlış anlıyor,işin içine yazı girince farklı algılanabiliyor sözler o yüzden birbirimizi kırmayalım..hepimizin desteğe,dertleşmeye ihtiyacı var kafa dağıtmaya giriyoruz bu sayfaya kırılıp,gücenmeyelim..denizcim ters anlama yazılanları eleştiri değil yazılanlar hepimiz çocukluyuz ve herşey onlarla zor oluyor hepimizin dediği bu seni anlıyoruz tabi Asrın aral gibi olsa ben ne yapardım bilmem diyorum ya Allah dağına göre kar verirmiş :))
neyse hadi kapansın bu konuuu...kırılma sende tamam mı!
hadi gel ankaraya patlatalım birbirimizin beynini konuşa konuşa..

ben ne zaman bır derdımı yazsam sureklı elestrılıyormusum gıbı gelıyor. oysa ben herkese onların tarafından bakarak cvplar yazıyorum. uzulme akısına bırak yada gecıcek sabret.. haklısın zor bır durum soyle yap boyle yap dıyorum ama benıdme cocugum boyle bende boyleyım yada rahatsın rahata alısmısın gıbı sozler kırıcı.

ben her zaman bırını dınledıgımde o kısı bana derdını actıgında
once onu dınlerım .. ve o zaten kırılgandır hassastır o an ona bendee yada benımde dıye baslayan cumleler kurmam..
ona onun durumunu yorumlarım..
bu ısın zorlugundan nasıl cıkacagını yada ona
o an kendını ıyı hıssetmesını saglıyacak cumleler kurmayı tercıh ederım.
ne yapalım bnm cocugumda boyle katlanıcaksın deıl
bunu bende bılıyorum cocuk deılım ..
ztn onları herseyıyle dunyamıza sokan bızler deılmıyız
hepımız cocugumuz ıcın canımızı dusunmeden verırız...!
yoksa dıger yazılan seylere bır lafım yok ..
evlerı ayır vs.. bunlar bnmde dusundugum seylerdı ve dedıgınız yapıcam haklısınız yazdım

ama suan her açıdan hassas bır surecteyım en son duymak ıstedıklerım canımı daha cok yakıyor.
ve yanımda kımsem yok kendı aılem uzakta.. bır sız varsınız

denizicm bencede kapatalım bu konuyu üzme sende kendini..niyetim asla seni kırmak değil ...zaten senin derdinde aralla değil bunu anladım ben k.valdenelerle ilgili ya uzak duracaksın ya da konuş anlat ...denim de diyorum da kötü bişey demedim seni incitecek...

Son düzenleme:
denizicim asla rahata alışmışsın felan diye düşünmedim aianaki ilk szölerimde de krıcı birşey7 demek istemedim sana sadece sürekli aral yanlarında olunca kendi oğulları gibi görmeye başlamışlardir dedim....

sevda oyle bırseyler ıma etti. cok uzuldum.. dısardan nasıl yanlıs gozuktugumu farkettım.
bencede kapatalım bu konuyu. herkesın canını sıkmaya hakkımız yok.
ben sadece cok uzgunum.. başım hergun agrıyor dusunmekten kurmaktan..

üzülme canım bana bak neler yaşadım şimdiki halimi görsen valla bumuydu bunları anlatan kız dersin okadra mutluyum ki eşim sürekli ilgileniyor halimi isteğimi soruyor eve geliyor bir görsen ve bana hep başka hiç bir şeye kafana takma sen bize bak kızma bak diyor sende aynsını yap eşinle oğlunla mutlu mesut yaşa keyfine bak üzme kendini canım benim....

anammmmm oku oku bitiremedim.kağanı uyuttum geldim.
hanginize cvp yazacagımı bilemedim.
öncelikle ben denizi çok iyi anlıyorum belli ki aral farklı bir çocuk ama genel olarak hepimiz yeterince vaktimizin olmadıgından şikayetçiyiz.
denizcim senin yerinde ben olsam yani kağan sabah 5 de kalksa bende oğlumu gönderirdim.
bu çok dogal.ama oğluma böyle kızsalardı birkaç gün soguk durup ,sorduklarında da sebebini yüzlerine söylerdim.şuan da yapmak istediğin şeylerde haklısın yani..
sevda da kötü manada söylememiş biraz dinlenirsin manasında söylemiş.
ki dinlenmek en büyük hakkın.sen gerçekten çok sabırlısın bu kadar yorulmana ragmen
oğluna kızmadıgın için seni tebrik ediyorum.
hepimiz aynı durumdayız kaç parçaya bölünüyoruz çocuk ,ev işi ,yemek ,ütü ,eşlerimiz ,eşlerimizin ailesi derken sabır taşı çatlıyor.
bu konuları yüzyüze konuşsak herşeyin daha farklı olacagını düşünüyorum.dertleşmek çok iyi gelicektir.
ama ayın 26 da ben gelemem ki kaganın doğumgünü var ve biz niğdede olacagız çok üzüldüm şimdi.
o kadar çok tanışmak istiyorum ki sizlerle anlatamam.hele derya ve ayşegül eşlerini anlattıkça benim hislerime tercüman oluyorlar.yaz yaz bitmez
deniz bi de senin kendi ailende falan da sorunlar var iyice bunaldın değil mi? anlıyorum seni....

denzicim ben sana açıklamamı geri sayfalarda yaptım okumadın sanırım...

aral ve ecrin gerçekten zor çocuklar allah size kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…