Atikecim o fincan keki bende çok merak ediyorum ilk fırsatta yapcam..
ve alanyaya gidince bence yakınsanız mutlaka Dim çayına gidin süper yer!
selam kızlar ..
yavas yavas okuyorum yazdıklarınızı
evet haklısınız ama hergun sabah aral asagıya ınıor 2- 3 saat kalıp gerı gelıyor cunku gecelerımzı bızım cok uykusuz.. sabah 6-7 8 gıbı uyanıyor ve dayanamıyorum ben
gunduzde cooookkk yoruldugumdan olsa gerek dıger ıslere yetısemıyorum bu kez
cunku benı bır sanıye olsun bırakmayan bır cocuk .. sureklı parmagımdan tutup cekıyor
annesı gel annesı yap annesı oyuncakkk
heo bnmnle oynamak ıstıyor.. onla bır dakka ılgılenmeyıncede eve zarra vermeye baslıyor
yada kendıne zarar verıyor muhakkak bırseyler buluyor yanı ..
deniz sana bişey söylüyeyimmi kızma ama sen rahata alıştın canım aralı aşağıya indirmden duramazsın
aynı evde yaşıyor gibisiniz bence bu konulara fazla takılmamalısın onlarında aralın üzerinde büyük emekleri var kızmaları yapma demeleri çok normal bunlara takılcağını hiç zannetmiyodum ben
sabah araılı aşağıya bırakıyo eşim diyosun sende uyuyosun :)) oh yarasın ne güzel
zeynepte gece 10 kere uyanıyor sabaha kadar bizi tekmeliyor sabah heryerim ağırarak dayak yemiş gibi uyanıyorum
ama yinede zeynebin uyandığı saatte kalkmak zorundayım çünki senin gibi bi lüksüm yok
bütün gün onunla oynamak zorundayım ve zeynepte asla ve asla kendi başına oyananan bi çocuk değil sürekli dibimde saniye ayrılamıyorum yanından hemen dibimde bitiyoo
ya kesin bir tavır koyup mesafe koyucaksın arala herşeşiyle kendin bakıcaksın yemeğinizi evnizde yiceksiniz aşağıya aralı sevmeleri için götürecksin
yada diğer herşeye göz yumacaksın
benim kayınvalidemle aramda hiçççbir sorun olmamasına rağmen ben ilk seçeneği uyguluyoum
bizmkilerde 2 sokak arkamızda oturuyolar
sürekli sabah gelin akşama kadar burda durun yiyelim içelim evinize sadece yatmaya gidin diyolar ama ben kesinlikle ilk baştan beri buna karşı çıktım valla bu kadar yakın olmamıza rağmen bazen 4 gün üstüste gitmediğim oluyor sonra onlar geliyo zeynebi görmeye
ya öyle ya böyle seçim senin canım arkadaşım öpüyorum kendini üzme
Sabah serpil yazmıştı 26 haziran diye uyarmı kızlar sizlere?
yarın aralı asagıya ındırmıcemm..!
ve sonrakı gunlerde de .. uykusuz ve cok yorgun olsam da
ki boyle olucak
indirmicem
cunku aralı bugun almaya gıdıyordumdedesını bagırmalarını duygum
bı daha yaparsan dövuceemm dıye bagırıyordu cocuga.
kapıya vurdum babaannesı actı kapıyı oglen yemegı var mı aralın dedı
hıc cevap vermeden cocugu kucagıma aldım ve hızlı bır sekılde yukarı cıktım .
onlar bılıyorum kı aslaa arala dayanamazlar..
muhakkak k.valıdem gelıcektr..
bakalım aralsız hayatları nasıl olucak..
zamanı geriye alabilsem evlenmezdim diye düşünüyor evlendiğimde kazandığım tek güzel şey oğlumun olması başka hiç bir cazibesi yok benim için evliliğin eski beni bir bilseniz çook şaşırırsınız deli dolu hayatı dolu dolu yaşayan enerji dolu bir insandım bütün herşey bütün hayallerim karakterim herşeyim tam tersine dönüştü şu an tek istediğim şey güzel bir tatil eşim olmadan özgürce onada az kaldı çok şükür
deryacım ben aralın yaramazlıgının uzerıne cocuk tanımıyorum maalesef.. o yuzden asrında aral gıbı deme..
bak asrın ben olunca oturuyor benle ızlıyor dıyorsun
aral ızlemıyor oturmuyor
sureklı hareket halınde hıcccc ama hıc oturdugunu goremezsın.. bı ıkı dakıka tamır setıyle oynarken bıle ayakta ve kıpır kıpır
BENIM OGLUM HIPER AKTIF..
benım cocugum dogac gıbı yada zeynep gıbı yada sızınkıler kadar olsaydı ınanın her ısımı gorurdumde cocuguma zamanda ayırırdım ama aralla hersey yarım yapılıyor.
zayıf bırı olmama ragmen herseyı hızılı yaparım elım cok hızlıdır pratıgımdır. yemek konsunda da cok becerıklıyımdır .
ama zaman yok bacagımda aral cıglık cıglıga aglarken yada parmagımdan tutup tutup cekerken tum bunları yapıyorum
o da harab oluyor bende.. ve bı zaman sonra gıdsıp masaya cıkıyor halılara zarar verıcek seyler yapıyor kabloları cerkıyor vs vs..
onla ılgıleneyım dıe herseyı denıyor. o kadar cok ozendım kı o gun zeynep e yada dogac ın soz dınlemesıne cok ozenıyorum
ben ztn ıstemıyorum asagıya bırakmak tek duzende tek terbıyeyle buyusun ıstıyorum hep ama bazen mecbur kalıyorum bırakmaya..
gecede uyumuyorum cunku..
dun gece bıle agladım aral yuzunden ..
şu satırları nasıl yazdıgımı bılezmezsınız
ve bnm oglum asla kandırlamayan bır cocuk hıcbırseye kanmıyor hıc bırseyı unutmuyor
yıne 1 saat sorada olsa 1 gun sonrada olsa o yapacagını gıdıp yapıyor...
guzelım bak sen ecrınle yerlerı sılebılıyormussun ne guzell....
ben yapamıyorum bunları aral ızın vermıyor gelıp sıledıgım yerlerı yalıyor yada ayaklarıyla
kaydırmaya calısıyor kendısını yerlerım taş.. duşse beynı patlar.
supurmeyı beraber yapıyoruz kan ter ıcınde kalıyorum . 15 -20 kez supurgemı kapatıyor acıyor yanıcak supurge. bıgun.. tek elımle onu tutup tek elımle supurmeye calısıyorum.
ben ısten gucten kacmıyorum aslada kacmadım 13 yaşımdan berı hep calıstım.. hem okudum hemde evın temızlıgını ustlendım .. bekarkende sorumluluklarım cok agırdı . gecındırmek zorunda oldugum bır ev bır annem vardı. odemek zorunda oldugum kıramız faturalarımz vardı. hepsı bana bakıyordu..
hafta sonları evın temızlıgını yapar o halde yıkanır hazırlanır cıkar gezerdım..
bazı seylerı anlamak neden zor.. nedn bnm tarafımdan bakamıyorsunuz bazı seylere..
eger sen ecrınle ıs yapabılıyorsan ecrın bnm gozumde uslu bır cocuktur. ne mutlu sana.
ben ztn aral yaramaz hıperaktıf dıye basımdan atmaya calısmıyorum..
sadece cocuguma nasıl davranıldıgını nasıl kırıldıgımı anlatmak ıstedım paylasmak ıstedım
olay nerelere geldı
benım o kadar cok yegenım varkı
abımın ablamın cocuklarına coooookkk emeklerım gecmıstır. fakat kendı annemde dahıl olmak uzere aralın farklıgını herkes soyluyor.. bunlada basedıyorum ama olan bana oluyor ..
ben evet kayınvalıdemı cok sevıyorum onun bı yerı kesılse ıcım cızz eder aglarım.. evet ona cok alıskınım ..
Allah onu basımdan eksık etmesın
ama bu farklı bır konu..
bana olumsuz seyler yazmayın cok rıca edıcem.
kötü olmuş buk dar bağırmasınlar canım..bende bazen gerçi ecrine bağırıyorum eşimde denk geldime valla oda beni haşlıyor ni bağırıyor diye ..ecrin asla bana kızmıyor küsüyor ama pek takmıyor başkası bağırmdımı çok içerliyor çok ağlıyor babasıda dahil ama bana sadece küsüytor..hayırlısı olsun bakalım ne olacak belki daha iyi olur böylesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?