2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kısacası denizin durumu onlarlada olmuyor onlarsızda olmuyor aralı hareketliliğinden dolayı zaten hiperaktif çocukların tek bir kişi tarafından idare edilmemesi gerektiğini söylüyor uzmanlar aile bireylerini yıprattıkları için yapacağın tek şey denizcim işin olduğu an aralı bırakmak onlara biter bitmez geri almak daha fazla bırakmaman bide güzel bir dille anlatman diyecem ama sen anlatmışsındır onunda çözüm olacağını sanmıyorum birazda annenin ablanın durumları seni yıprattı onunda etkiside var bence sana diyeceğim tek şey biraz araya mesafe koyman sınırlı bir şekilde ben olsam öyle yapardım gibi geliyor bizler keşke yakın oturabilsekte birbirimize çocuklarımızı emanet edebilsek biraz soluk alabilsek çok güzel olurdu ama nerdeeee

selcancım sende böyle yazıyorsun ya eşinden dolayı inanamıyorum çünkü benim gözümde selcan hayat dolu çok mutlu sorunsuz gözüküyor o kadar pozitif bi elektrik veriyosunki sanki dört dörtlük bi hayatın varmış izlenimi çiziyordun beynimde buna rağmen nasıl başarıyorsun enerjini yüksek tutmayı bir formulu varmı ben çok hassasım çabuk kırılan biriyim sevdiğim insan aynı şekilde bana değer vermezse bütün gemilerini yakan biriyim mücadeleden bıktım ben yoruldum hayatı akışına bıraktım ama bunu yaparkende kendimi çok saldım içimdeki umutları heyecanları hepsi yakıp yok ettim içimden hiç birşey gelmiyor şu an hayatımın tek anlamlı yönü oğlummuş gibi geliyor onun için varmışım gibi bu hayatta

biraz önce eşim çarşıya gitti doğaçla büyük ihtimal bana hediye alacak yemek yerken komşumla konuştum küçük bir piknik yapacaklarmış yarın gazinonun bahçesinde bana sende gel kısır yap dediler bende dedim yarın benim doğumgünüm onuda kutlamış oluruz dedim annem dedi doğumgününü söylediğini ben duydum denizde duymuştur dedi belki duyunca beni hatırlatmış gibi oldum ama hediye alsada değişeceğimi sanmıyorum ben hediyeydi şuydu buydunun peşinde değilim insan olmanın anlayışın saygının sevginin peşindeyim

canım eşinle gelesene benim eşimde yolamazki benim eşim de gelecek....

yasemincim eşindemi bizim yanımızda olacak anlamadım biz ama hatun hatun takılcaz eşler olmadan nasıl olacak ama şu olur enişte takılırsa kendi başka yerde sonra almaya gelirse olur tek erkek kalır ondan didim aynı şekilde sende gelebilirsen gel sevdacım eşinle ben onlara arkadaş bulurum babamla gezerler olmazsa nasıl fikir ama kalabilirlerde biz gelen erkek misafirlerimizi otelde ağırlıyoruz hatunlar rahat etsin diye otel dediğim babamın tanıdığı otelci arkadaşı var öyle yani babam eve gelmez zaten hep otelde arkadaşıyla takılır :))

ayşegülcüm benim herif de çok çalışıyor ondan mıdır bilmem ama evden çıkmama huyu var.alışverişe falan gitsek habire hadi eve gidelim diye tutturur.temizlik yemek çocuga bakmak ona göre çok kolay şeyler ama kendisi yarım saat kağana bakamaz.çocuk resmen bana aşık büyüyor.bilgisayara çok bağlıydı ama en son kaynanam kızdı o yüzden azalttı o huyunu.evine bana çocuguna baglı eminim sizinkilerde öyledir ama sosyal değil.
biz de tartışırken aynı senin eşin gibi benimkide lafımı dinlemez ya televizyona bakar ya kağana bişeyler söyler. kağanın yükü de hep bende.
allahtan kağan uyumlu bir çocuk bende oradan yırtıyorum.uyumlu derken tabi ki uslu bir çocuk değil ama artık aldırmıyorum evde bir çocukla yaşamaya alıştım.

canım beni sabit bir yere bırakacak oradan alacak yani o artık ne yaparsa onun arkadaşı felan var bizimle takılmaz canım ama sevdanın da eşi gelirse beraber de takılırlar oda olur yani..amam ben gece kalamam çünkü düğünümüz ona yetişmeme lazım yani sabahtan gelirim artık hanginiz olur bilmiyorum kii bize yardımcı olur ...

nbizde de pek değişilik yok anlattıklarına göre canım.benim eşim çok çalışıyor oyüzden hiç eve gelemez gelsede uyuyakalır amam allah şükür başka bir sorunumuz yok gezmeyi sevmez alışverişten nefreteder başımın etini yer....hadii hadiii diyeee

şimdi kızlar kesin gelirim ddemiyorum allah tan bir aksilik çıkmazsa tabiamam arabaylamı yoksa hızlı trenlemi gelcez oda belli değil amam şayet ozamna kime gidicez kimde buluşucaz yada kim bizi acaba misafiredecek deryacım sana mı gelelim canım eşim beni bırakır o artık gider bir yerlere takılır yani..ama şayet eşinin işi olmazsa eşinlede olabilir hani benim düşüncem ...bana ayrıntı verin kızlar ...sabah yada öğlen gibi çıkarız akşam olmadan döneriz yani çok kalmıycaz zaten akşam düğünümüz var gelmemiz gerekiyor zaten...

beni aydınlatın arabayla g,dersek çok iyi olur çünkü nereye gideceğimizi biliriz yoksa başka türlü biri bizi karşılamak zorunda kalır belki ecrini getiremeyebilirim bu yüzden trenle 2 saat için yola dayanamaz alışkın değil...

Yasemincim o zaman arabayla gelin Ecrin de gelsin o olmadan olmaz almam seni:)) eşim cumartesileri yarım gün çalışıyor öğlen çıkıyor bazen işi uzuyor da ama umarım o gün bişey çıkmaz da eşine eşlik edebilir canım..
Selcancım sende gelebilseydin keşke ama d.gününüze denk gelmiş şansa bak olsun gelin hatta burda kutlarız arkadaşlarıyla:)

ayşegülcüm sana soacaktım ecrin değişik çocuklar bebekelr gördümü bak oda yiyor hadi vs derken yarım kase bazen yiyor dün mesala bebek görmeye gittik oarad ardında gezine gezine yarım saatte yarım kase çorba içirdim zaten biz hep sıvı çorba yiyoruz başka şeyelr yemiyor ecrin bu yüzdem bende her şeyi çorba gibi yapıp yerimeye çalışıyorum ama evde çok aşırı zor yiyor böyle kreşe felan gitse sanırım yiyecek çorbada olsa en azından yiyecek yani..yoksa hiç bir şey yemiyor hala stüde sevmedi içmiyor çok canımı sıkıyor yaaaa......

Sütü ne yap et alıştır yasemincim olmazsa olmaz! bizde hala kutu süt içiyoruz muzlu,bazen kandırıyorum onu içine muzlu nesquik atıyorum falan binbir zahmetle kutuya sokuyorum ama farketmiyor sende denesen öyle bişeyler pipetle falan belki hoşuna gider hı?

inş.canım dedimya belli olmaz araba işi amaecrinin öyle olursa getirirm zaten baka ecrinsiz zaten alınmıyoruz eve...mecbur artık eşimle şimsi yine konuştum büyük bir ihtimalle arabayla vede ecrile gelcez dediğim gibi ben sizi bırakırım dedi amam ben isterimki eşlerimizde tanışsın makaksat kaynaşmaları umarım herşey yolunda gider....sen artık adres felan tarifedersin nerede biz pekbilmiyoruz ...

canım biz zaten başta kutu süt almıştık ilk çekti sonra asla almadı oyun oynadı halada öyle bardakla zaten asla biberonu unuttu diyebilirim yani,meyveli vs dendik olmadı yaa

kızlar hemen tam gün belirlemişsiniz sanki banamı öyle geldi biraz bekleyin ben zaman vericem size daha çok erken yasemincim sende telini ver özelden bize iletişim kuralım ben nete giremicem malum ankaraya gidince yemek işine gelince evet çocuklarla yiyor ama dışarı ortamı olmayacak mesela denizgilde kekle makarna yemişti azda olsa burağı kıskandırmıştık yemişti ama ev ortamında çocuk bulmam zor görümcemde dedi anaokulunda öğretmendi ya ordaki yeme sorunu olan çocuklar okulda yiyorlarmış ama evde yine yemiyolarmış aileler şikayet ediyormuş evde yemiyolar diye ben kesin göndercem seneye 3 yaşını doldursun vede bezden kurtulsun göndercem canına minnet doğaçın sadece yemek değil çok şey öğreneceğinede eminim çok merkalı yeni şeyleri öğrenmeye hiç sıkılmadan uğraşır herşeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…