selcancım sende böyle yazıyorsun ya eşinden dolayı inanamıyorum çünkü benim gözümde selcan hayat dolu çok mutlu sorunsuz gözüküyor o kadar pozitif bi elektrik veriyosunki sanki dört dörtlük bi hayatın varmış izlenimi çiziyordun beynimde buna rağmen nasıl başarıyorsun enerjini yüksek tutmayı bir formulu varmı ben çok hassasım çabuk kırılan biriyim sevdiğim insan aynı şekilde bana değer vermezse bütün gemilerini yakan biriyim mücadeleden bıktım ben yoruldum hayatı akışına bıraktım ama bunu yaparkende kendimi çok saldım içimdeki umutları heyecanları hepsi yakıp yok ettim içimden hiç birşey gelmiyor şu an hayatımın tek anlamlı yönü oğlummuş gibi geliyor onun için varmışım gibi bu hayattaanammmmm oku oku bitiremedim.kağanı uyuttum geldim.
hanginize cvp yazacagımı bilemedim.
öncelikle ben denizi çok iyi anlıyorum belli ki aral farklı bir çocuk ama genel olarak hepimiz yeterince vaktimizin olmadıgından şikayetçiyiz.
denizcim senin yerinde ben olsam yani kağan sabah 5 de kalksa bende oğlumu gönderirdim.
bu çok dogal.ama oğluma böyle kızsalardı birkaç gün soguk durup ,sorduklarında da sebebini yüzlerine söylerdim.şuan da yapmak istediğin şeylerde haklısın yani..
sevda da kötü manada söylememiş biraz dinlenirsin manasında söylemiş.
ki dinlenmek en büyük hakkın.sen gerçekten çok sabırlısın bu kadar yorulmana ragmen
oğluna kızmadıgın için seni tebrik ediyorum.
hepimiz aynı durumdayız kaç parçaya bölünüyoruz çocuk ,ev işi ,yemek ,ütü ,eşlerimiz ,eşlerimizin ailesi derken sabır taşı çatlıyor.
bu konuları yüzyüze konuşsak herşeyin daha farklı olacagını düşünüyorum.dertleşmek çok iyi gelicektir.
ama ayın 26 da ben gelemem ki kaganın doğumgünü var ve biz niğdede olacagız çok üzüldüm şimdi.
o kadar çok tanışmak istiyorum ki sizlerle anlatamam.hele derya ve ayşegül eşlerini anlattıkça benim hislerime tercüman oluyorlar.yaz yaz bitmez
deniz bi de senin kendi ailende falan da sorunlar var iyice bunaldın değil mi? anlıyorum seni....
ankaraya bende gelmek isterdim ama eşim yollamazkii(
canım eşinle gelesene benim eşimde yolamazki benim eşim de gelecek....
yasemincim eşindemi bizim yanımızda olacak anlamadım biz ama hatun hatun takılcaz eşler olmadan nasıl olacak ama şu olur enişte takılırsa kendi başka yerde sonra almaya gelirse olur tek erkek kalır ondan didim aynı şekilde sende gelebilirsen gel sevdacım eşinle ben onlara arkadaş bulurum babamla gezerler olmazsa nasıl fikir ama kalabilirlerde biz gelen erkek misafirlerimizi otelde ağırlıyoruz hatunlar rahat etsin diye otel dediğim babamın tanıdığı otelci arkadaşı var öyle yani babam eve gelmez zaten hep otelde arkadaşıyla takılır :))
ayşegülcüm benim herif de çok çalışıyor ondan mıdır bilmem ama evden çıkmama huyu var.alışverişe falan gitsek habire hadi eve gidelim diye tutturur.temizlik yemek çocuga bakmak ona göre çok kolay şeyler ama kendisi yarım saat kağana bakamaz.çocuk resmen bana aşık büyüyor.bilgisayara çok bağlıydı ama en son kaynanam kızdı o yüzden azalttı o huyunu.evine bana çocuguna baglı eminim sizinkilerde öyledir ama sosyal değil.
biz de tartışırken aynı senin eşin gibi benimkide lafımı dinlemez ya televizyona bakar ya kağana bişeyler söyler. kağanın yükü de hep bende.
allahtan kağan uyumlu bir çocuk bende oradan yırtıyorum.uyumlu derken tabi ki uslu bir çocuk değil ama artık aldırmıyorum evde bir çocukla yaşamaya alıştım.
Yasemincim o zaman arabayla gelin Ecrin de gelsin o olmadan olmaz almam seni:)) eşim cumartesileri yarım gün çalışıyor öğlen çıkıyor bazen işi uzuyor da ama umarım o gün bişey çıkmaz da eşine eşlik edebilir canım..
Selcancım sende gelebilseydin keşke ama d.gününüze denk gelmiş şansa bak olsun gelin hatta burda kutlarız arkadaşlarıyla:)
Sütü ne yap et alıştır yasemincim olmazsa olmaz! bizde hala kutu süt içiyoruz muzlu,bazen kandırıyorum onu içine muzlu nesquik atıyorum falan binbir zahmetle kutuya sokuyorum ama farketmiyor sende denesen öyle bişeyler pipetle falan belki hoşuna gider hı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?