Bizimki de hala kutuda duruyor..geçen yıl amcam oxford ün. gitmişti ama vermeyi unuttum sonradan aklıma geldi :)) şimdi yer aranıyorum şöyle sağlam ama uzak olmayan vazgeçtim yutdışından dizimin dibinde olsun:))kızlar sızz cocukların göbeklerını ne yaptınızz. bızımkı hala aralın anı kutusunda duruyor yaa
Canım benim bir çoğumuz için Öyküm çok çok özel eminim..resimlerine falan bende bakamıyorum çok çok güzel meleğim..hep dualarımda gülşah var o bilmase de Allah ona en az öykü kadar sevebileceği bir bebek versin inşallah hazır olunca diye..dualerımız seninle meleklerin en güzeli,özeli..Kızlar
dun öykümün doğum günüydü...
seni seviyoruzz melekleri kıskandıran bebek.. ve hiç unutmadık..
dun kafam hoş değildi aklımdan cıkmışş gülşahla konuşunda dank etti..
Allahım gülşahada hayırlı guzeller guzeli.. bır omur mutlu olucakları saglıklı bir evlat nasip eyle Yarabbim..
içim çok acıyor resimlerine baktıkca.. sızlıyor yüreğim.. bu acıyı Allahım kımseye yaşatmasın
bnmde en buyuk ablam öldu annem 20 küsür yıldır aglar.. hala o sarı saçlarını saklar..
unutulmayacak tek acı bu...
Aaaa bebesiz olmaz yasemine de dedim enişteye öyle söyle:)) Aralımı da görcemm gelsin bi de benim evi talan etsin :))bende dun muratla konuştum bu ayın sonu gıbı ankaraya gıdelım dedım orda akrabalar var cok sevıyorum esımın babasının yegenı ve esı sıbel ablalar.
cok kafa dengıdır onlarda. sureklı cagırıyorlar gıtmek ıstıyoruz. cumadan ızın al gıdelım dedım
neyse deryalarada gıdıcem bızım kızlar hepımız ora buluscaz dedım
aralı goturmıyelım dedı.. sacmalama aralsız olmaz herkes cocuguyla gelıcek dedım
ay bazen benı delırtıyor.. bıızm arabayla nasıl gıdıcez muayenesı yapılmadı fln dedı
o zaman sırketına racını alırsın dedım ızın ıstersın dedım dugun var fln dersın dedım
bakalım bugunde konusucam..
kesın tarıh soylenmesı gerek ama... cunku murat c tesı 4 e kadar calısıyor normalde.
yanı c tesı calısmaması ıcın onceden ızın alması gerek ve bunun ıcınde kesın tarıh lazım bıze..
Serpilcim bende niye kalmıyosun kız daha resmen tanışmadık diye mi,aşkolsun!günaydınnnnn
ayyyyy heyecanlandım birden tarih yer filan konuşuldukça ,
ayşegülcüm inş senin tarihde benim dediğime uyar ; ben sadece 26-27 haziran ankarada olabilirim
ana uymazsa napalım siz haftaiçi yada başka bi haftasonu buluşursunuz benim haftaiçi gelme gibi bi şansımda yok çünkü günübirlik gelmek istemiyorum........
yasemin dün akşam sen geldin aklıma hızlı trenle daha kolay olmazmı aaba diye sincandan deryaya gidiş varmı ve kolaymı acaba öyle olursa 1 saatte sincanda olursun arabayla gelmekten daha kolay
benim burdan aşti 2 saat sürüyo ordan bi o kadarda deryanın evi sürer gibi o yüzden sabah gideyim akşam dneyim çok zor bana benim olursa ayşegülde kalırım cuma akşamı giderim pazar öğlen dönerim
hatta eşim dün dedi arabayla gidelim ben oyalanırım akşam alır dönerim yok yaa dedim ecede doğaçı özlemiş kollarını açıp duruyo gitmişken kalmak istiyorum iyi dedi madem sen bilirsin
ben şimdi sadece ayşegülden haber bekliyorm tarih için
ayyyyyy inş olur :)))))
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım..:)deryacım menü için fikirlerin işime çok yarayacak .sağol canım
deryacım senin işin olursa seni zor durumda bırakmayalım canım istersen dışarıda da buluşabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?