2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım menü için fikirlerin işime çok yarayacak .sağol canım

günaydınnnnn
ayyyyy heyecanlandım birden tarih yer filan konuşuldukça ,
ayşegülcüm inş senin tarihde benim dediğime uyar ; ben sadece 26-27 haziran ankarada olabilirim
ana uymazsa napalım siz haftaiçi yada başka bi haftasonu buluşursunuz benim haftaiçi gelme gibi bi şansımda yok çünkü günübirlik gelmek istemiyorum........
yasemin dün akşam sen geldin aklıma hızlı trenle daha kolay olmazmı aaba diye sincandan deryaya gidiş varmı ve kolaymı acaba öyle olursa 1 saatte sincanda olursun arabayla gelmekten daha kolay
benim burdan aşti 2 saat sürüyo ordan bi o kadarda deryanın evi sürer gibi o yüzden sabah gideyim akşam dneyim çok zor bana benim olursa ayşegülde kalırım cuma akşamı giderim pazar öğlen dönerim

hatta eşim dün dedi arabayla gidelim ben oyalanırım akşam alır dönerim yok yaa dedim ecede doğaçı özlemiş kollarını açıp duruyo gitmişken kalmak istiyorum iyi dedi madem sen bilirsin

ben şimdi sadece ayşegülden haber bekliyorm tarih için
ayyyyyy inş olur :)))))

selam kızlar.
bugun aralı aşağıya vermedım
dun telde eşıme soylemıştım duyduklarımı o da annesını aramış
neden babam oyle bagırıyor arala dıye kızmış
denız artık sıze bırakmıycakmış aralı sabahları demış o da uzulmuş aglamışş
sız bılırsınız oglum demış.
baban bu degısmıyor bende yıllardır cekıyorum bılıyorsun demış..
yanı kayınvalıdeme bagırma huyu yoktur onun asla o evde ses yukselmez..
ama dedıgım gıbı bı ısın ucundan tutmaz cayının sekerını bole emıne anne atar. vs.. vs...
neysee buguns abah aral babasıyla uyandı esım ılla aasagıya bırakayım onlar dedesıyle her sabah markete gıdıyorlar 10 da bırakırlar buraya dedı sen uyu dedı
hayır dedım kı gece yıne uyumamıştım aral cokk zorluyor uyku konsuunda benı
ortamızdan bır atalım onu uykularımız ınsallah duzene gırer.. yastık tepelerıne cıkıyor kafa atıyor kafamı ıttrıyor kafasıyla yataktan dusene kadar ılerlıyor kafasıyla ıttıre ıttıre..
neyse hayır dedım bırakmıycam asagıya sen ısıne gıt dedım
neyse esım hazırlandı gıttı
ztn onada sogugum bu aralar.
aralla kakltık elımızı yuzumuzu yıkadık . evı supurduk o ara cayı koydum ben
markete ındık ekmek aldık
kahvaltı ettırdım ona . oyun oynarken babaannesı geldıııııııı
kapıyı caldı actım ıhlamur toplamıslar bahceden onları getırmıs bırde aralın zıncosunu getırdım
gel gir dedım girdi ..
dişlerini yaptırıyor bi iki diş hariç tum dişleri cekiliyormuşş
cokk uzuldum ıcım parcalandı ..
aglamamak ıcın kendımı zor tuttum .. konuşması fln degışmış..
aralda emıne uff olduuuu dişş uff oldu dedı ..
olsun oglum uzulme yapılcak cici olcak dedım ıstee
bıraz araldan fln konustuk
10 gıbı asagıya ındı ılacı var ıcmesı gereken tansıyonu ıcın saatının gecmemesı lazım
kahve yapıyım dedım olur dedı ama ılacını hatırladı ındı
bırde dun aksam arala corba yapmıs tavuk suyuna havuçlu tel şehrıyelı fln onu getırdı
bugun fılız abla gelıcek dedım . belkı o geldıgınde gelır.

ben sıze dedım dayanamaz o gelır dıye..
şuan aral evı dagıtmakla mesgul.. mahfettı buraları
ama cok guzel konuşuyor renklerı fln hep bılıyor
bana sımdı bır kıtap getırdı mavı annecim mavi pitapp dedii uzerıne baktı dunya resmı var aa dunyaaa annecim dedi evet oglum dedım dunya o dedım
dun babasının dudagını cizmişş kanamıştı sureklı onu soyluyor uzulmuşş yavrum
baba dudak kanadiiiiiii dıyor :)))) iyileşştiiii diyor uzulmesın dıye ıyıleştı demıştımm

bende dun muratla konuştum bu ayın sonu gıbı ankaraya gıdelım dedım orda akrabalar var cok sevıyorum esımın babasının yegenı ve esı sıbel ablalar.
cok kafa dengıdır onlarda. sureklı cagırıyorlar gıtmek ıstıyoruz. cumadan ızın al gıdelım dedım
neyse deryalarada gıdıcem bızım kızlar hepımız ora buluscaz dedım
aralı goturmıyelım dedı.. sacmalama aralsız olmaz herkes cocuguyla gelıcek dedım
ay bazen benı delırtıyor.. bıızm arabayla nasıl gıdıcez muayenesı yapılmadı fln dedı
o zaman sırketına racını alırsın dedım ızın ıstersın dedım dugun var fln dersın dedım
bakalım bugunde konusucam..
kesın tarıh soylenmesı gerek ama... cunku murat c tesı 4 e kadar calısıyor normalde.
yanı c tesı calısmaması ıcın onceden ızın alması gerek ve bunun ıcınde kesın tarıh lazım bıze..

Kızlar
dun öykümün doğum günüydü...
seni seviyoruzz melekleri kıskandıran bebek.. ve hiç unutmadık..
dun kafam hoş değildi aklımdan cıkmışş gülşahla konuşunda dank etti..
Allahım gülşahada hayırlı guzeller guzeli.. bır omur mutlu olucakları saglıklı bir evlat nasip eyle Yarabbim..
içim çok acıyor resimlerine baktıkca.. sızlıyor yüreğim.. bu acıyı Allahım kımseye yaşatmasın
bnmde en buyuk ablam öldu annem 20 küsür yıldır aglar.. hala o sarı saçlarını saklar..
unutulmayacak tek acı bu...

ankaraya emoş gelemıceycek sanırsam cunku onlar temmuz un ılk haftası da calısıyorlar

kızlar sızz cocukların göbeklerını ne yaptınızz. bızımkı hala aralın anı kutusunda duruyor yaa

denizcim ecenin göbeği sandıkta duruyo benim eşiminki kayınvalidemin sandığında babası gibi olsun ailesine bağlı olsun diye bende öyle yaptım ; inş öyle de bi evlat olur
bugün benim fıstığımın doğumgünü
sabah sen doğumgünü çocuğusun annecim dedim evet dedi ama pek anlamadı ; akşamı bekliyo babası gelince pasta alıcaz mum üfliicez dedim tamam dedi
dün vermiştim pasta siparişini bizimki 3 kişilik normal meyveli bi pasta olcak salonuda ece için biraz süsliicem o kadar

eceye nice mutlu yıllar dılıyorummm.. cimcimee cok tatlı
inşallah ömrudee tatlı bereketli huzurlu geçer... abla oldu artıkk ecede :))
bnm oglumda p. tesi abiii oluyorrrr

bu arada deryanın dedıgı gıbı yaptım oglum oto koltuguna abıler oturur dedım
sen abı oldun fln afferınler cok guzell oldular havada uçuştu oylee bındı ama ındır ındır dıyor arada
ama cok buyuktepkı gostermedı gercı yıne aglıyor ama ben yanında oluyorum arkada ve susturuyorum
bır tane dıreksıyonumuz var araba gıbı her turlu sesı cıkartıyor onla oyalanıyorz.. ıste bı yerlere baktırıyorum
sımdı evde de bısey olunca yada yapınca sen abı oldun fln dıyorum
hemen oto koltugugugugugu dıyor :)))) deli

Biz Aralı galatasaray ılk okuluna gondermek ıstıyoruz.
ıstanbulda tabıkı o okul.. ve senede sadece secılı olarak kurrayla 50 kısı alıyorlarmış sanırsam.
ama o okula gırerse ortaokulu ve lıseyıde o sekılde galatasaray okullarında gecırebılıcek..
galatasaray lısesını bılırsınız meshur su ıstıklal caddesındekı okul.
cok ısterım mesela Aralın oraya gıdebılmesını
orayamı atsam ecepp göbegını dıye dusunuyorum ama boyle seylerede ınanmıyorum aslında
ondan sordum sızın boyle ınanclarınız varmı dıye

Aral uyudu sabah evı onunla supurmustuk
o uyuduktan sonrada sıldım toz aldım balkonları yıkadım tencerelerımı yıkadım elımde.
cunku yemek yapıcam onlara lazım.
banyoyu sıldım camasır yıkanıo suanda onları asıcam
ve sonra fılız abla gelıcek. artık yemegı onla yaparım o aralı oyalayabılırse
dolma yapmıstım bıraz ondan var yanınada bıseyler yapcam

kızlar sızz cocukların göbeklerını ne yaptınızz. bızımkı hala aralın anı kutusunda duruyor yaa
Bizimki de hala kutuda duruyor..geçen yıl amcam oxford ün. gitmişti ama vermeyi unuttum sonradan aklıma geldi :)) şimdi yer aranıyorum şöyle sağlam ama uzak olmayan vazgeçtim yutdışından dizimin dibinde olsun:))
Canım benim bir çoğumuz için Öyküm çok çok özel eminim..resimlerine falan bende bakamıyorum çok çok güzel meleğim..hep dualarımda gülşah var o bilmase de Allah ona en az öykü kadar sevebileceği bir bebek versin inşallah hazır olunca diye..dualerımız seninle meleklerin en güzeli,özeli..
Aaaa bebesiz olmaz yasemine de dedim enişteye öyle söyle:)) Aralımı da görcemm gelsin bi de benim evi talan etsin :))
Serpilcim bende niye kalmıyosun kız daha resmen tanışmadık diye mi,aşkolsun! valla hiç çekinmeyin deniz,yasemin,serpil yatılı olarak gelebilirsiniz seve seve ağırlarım kızlar!

Ayrıca serpil iyi düşünmüşsün tren olayını canım evet yasemin sincan bize yakın sayılır eğer arabayla gelmezseniz eşim gelir karşılar sizi..

deryacım menü için fikirlerin işime çok yarayacak .sağol canım
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım..:)
deryacım senin işin olursa seni zor durumda bırakmayalım canım istersen dışarıda da buluşabiliriz...

Ay saçmalama yasemin yaaa..siz buraya gelceksiniz de misafirim olmayacaksınız yok öyleee! sıkılırsanız onu bilemem belki öğleden sonra göksuparka falan gideriz hep beraber çoluk çocuk!

Ececimmmmm ,prensesssss iyiki doğmuşsun tatlım nice güzel senelere üfle o mumunu emi! Allah hepsine güzel yazılar yazsın inşallahhh!
Şeniz opuyorumnanaktan

yarın da benim prensimin d.günü biz de d.günü videoları alıp onlardan örnek alıyoruz.. bugün nihayet pastanın siparişini verdik ama 3 kilodan az olmuyormuş mecbur 3 kilo vermiş eşim de..off o kadar pasta umarım biter yaaaa

Deniz sen yazdıkça özendim valla 2 gün kaldı ben de hala tık yok sabah beri teoyla bilgisayardaki video görüntülerini seyrediyoruz..canım hiç iş falan yapmak istemiyor yaaa..

zaten camlar hep battı yağan yağmurlar sağolsun artık silmiycem vazgeçtim..

babanesi çok hasta dün ona çorba falan yaptım eşim götürdü çok da ters zamanda hasta oldu yaaaa teo ayağımın altında iş güç yaptırmıyo ,sendromu üstünde bu günlerde beni deli ediyor..

Annem desen pazartesi günü geldi giderken telefonunu da burda unutmuş ama halaa gelip almadı arayamıyorum da doğal olarak merak ettim gelecekti teoyu tutmaya..

tüm işler,pasta börek herşey benim üstümde ve bende de bi isteksizlik var ki sormayın havadan heralde bunaltı bunaltı..

ıstanbulda olsak bende isterdim o okulda okusun yada okuyabilsin ama torpil oynuyodur zaten o kuralarda..
Arala da aferin bak ne güzel yavaş yavaş alışır artık koltuğuna..bende hep arkada oturuyorum zaten eşim accık manyak ya teo yanlız kalmıycak derdine :))

Dün akşam eşimle çok pis tartıştık zaten gündüzden dolmuştum biliyorsunuz gardımı almıştım :))

eve biraz geç geldi ardından hastayım azcık dinleneyim öyle gidelim alışverişe dedi (bende kaç gündür alışveriş için onun keyfini bekliyorum börek falan yapıp koycam buzluğa kaç gündür..)

neyse ok dedim ama saat oldu 21.00 o saatten sonra pasta siparişi vercez ve alışveriş yapcaz olaccak iş mi yani.. neyse o herşeye bağırıp çağırmaya da başlayınca bende film koptu yeter senin kaprislerini çekmek istemiyorum artık diye ben sürdürmek istemiyorum artık bu evliliği diye bir başladım..yavrum benim teo da ı love youuu diye şarkı söyleyip bizi susturmaya,sesimizi bastırmaya çalışıyor sonra düşününce nasıl içime battı nasıl üzüldüm ,nasıl kızdım eşime de kendime de..

neyse teo uyudu biz tv başındayız baktım tık yok muhabbet açısından tek kelime edemiyoruz artık(tam da evcilik oyununa bakıyoruz adamlar boğazda yemek yiyor,eğleniyor falan :)) ben konuşmaya başladım biticek artık diye..öyle kesin ve katii konuştum ki.. bana sürekli borçlardan,yorgunluktan,işteki memnuniyetsizliğinden bahsediyor bütün bunlar yüzünden kafası çok doluymuş hareketlerinin farkında değilmiş vs.. ama ona göre herşey normal yani..

Ben sevilmek istiyorum dedim yani bunu hissetmek eskisi gibi..karşımda sadece bana düşman bi rakip var dedim (ki öyleyiz sürekli sidik yarışında bana karşı)
sat arabayı,kalan takıları öde borçları sonra sen yoluna ben yoluma dedim..yeter ki kafan rahatlasın huzurlu ol..
En son akçay dönüşü benim iş bulup kendime ev tutmama karar verdik annemle olmaz bende farkındayım anlaşamıyoruz çünkü)

Ay neyse çok uzattım biliyorum.. ama ciddi ciddi bir ayrılık konuşması oldu tabi ben sürekli ağlıyorum söylemem gerek yok bir tek asrınımı düşünüyorum ve ona üzülüyorum çünkü babasına gerçekten çokk düşkün nasıl sevişip,oynuyorlar..onu bu sevgiden ayırırsam vijdanım beni yer bitirir biliyorum ona bu haksızlığı yapmak istemiyorum..oldu da ayrıldık mesela eşim zaten sürekli tepemizde olur onu da biliyorum yine dışarıdan müdahale eder..offf öyle bir kaosun içindeyim ki çırpındıkça batmak bu yaaa..

ama sabah işe yaradı sanırım konuştuklarım teo 7 de kalktı babasıyla ve babaaa diye kucağından inmedi bebek gibi sanki çocu anladfı dün konuşulanları babasını yollamadı işe o da biraz izin aldı geç gitti oğluyla 2-3 saat zaman geçirdiler sabah..ama teo cidden çok ilginçti sabah hiç öyle babammm diye ağlamazdı

derya sana geldıgımızde o gun coluk combalak bıraz zor cıkarız anam parma göle fln ):))
ama ben cok gezmek ıstıyorum deroşş dışarda da fotolar cekerız bızım miçolarla :)))
ya bende camalrı sılıcem esım aradı camlara baktıkca delırıyorum sılmem lazım dedım
sen bırak beraber sılerız sakın başlama hem yagmur yagıyor ha bıre dedı
c tesı fln sılerız beraber :)))

deryaaa sacmalama ne bıtmesı yaa...
ztn sende ıstemezsın bıtmesınıı
16 yıllık bır florttens onra guzel bır evlılık ruya gıbı bır dugun
basketbolcu olcak guzel bır delıkanlıdan sonraa
olmazzz
sızın aranızdakı sorun halledılmıycek gıbı deıl canım..
ben bılıyorum onu bugun yıne kendını affettırıcektır canım
lutfen aglama sakin ol
ya teonun sız kavga ederken yaptıg sey ıcımı yaktı resmen..
cok zor oluyor bılıyorum
o an cocugu gozun gormuyor ama sonra o orda anne babaa dıye bagırdıkca
ıste o an dunyanın en kotu anne babası olarak hıssedıyorsun..

Ne güzel siz beraber siliyorsunuz bak camları bile biz de öyle bi dayanışma yok evin tüm sorumluluğu bende herşeyi ama herşeyi ben düşünüyorum mesela d.günü nerde olcaka,ne yenecek ,ne lazım,teo ne giycek,kimler gelcek,aranacak,pastası nasıl olcak,nereye yaptırcaz vs.. uazayıp gidiyor o hiçç ama hiç birşeye fikir vermez sadece zaten bana sormuyorsun sen kararını vermişsin diye kavga çıkarır..

offf aslında hep bizim hatamız bak ayşegül aynı şey sende de var canım herşeye çok atlıyoruz ben yaparım,ben hallederim vs..diye aslında bırak kendi yapsın,düşünsün karım yapamaz diyebilsin arada..ama yok bende illa kendim yapcam,benim zevkim olacak,istediğim gibi olmalı mantığı var biraz mükemmelliyetçiyim sanırım.. d.gününe bile arkadaşlar gelirken yapıp getirelim bişeyler diyor istemniyorum çünkü biliyorum normal kek,kurabiye vs..gelcek illa kendi belirlediğim menüm olmak zorunda sanki..ablam da bi ton kızdı bugün bana bu yüzden..teyzemi arayıp kaplumbağa şeklide yapsın diye talimat verdim salatayı:)) bende ilgincim yani bu da kendime özeleştirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…