deryacım tabi ki ayrı yaşamak yerine önce psikoloja gitmek daha iyi olur.ana bunları oraya götürmek de ayrı bir mesele.
bu arada denizcim öykü kim canım ?
canım batuhanın göbeğini ozamanlarda kızkardeşim üniv.de okuyodu tıp fak. ile mühendislik fakültesinin ortasına gömdükızlar sızz cocukların göbeklerını ne yaptınızz. bızımkı hala aralın anı kutusunda duruyor yaa
denizcim ecenin göbeği sandıkta duruyo benim eşiminki kayınvalidemin sandığında babası gibi olsun ailesine bağlı olsun diye bende öyle yaptım ; inş öyle de bi evlat olur
bugün benim fıstığımın doğumgünü
sabah sen doğumgünü çocuğusun annecim dedim evet dedi ama pek anlamadı ; akşamı bekliyo babası gelince pasta alıcaz mum üfliicez dedim tamam dedi
dün vermiştim pasta siparişini bizimki 3 kişilik normal meyveli bi pasta olcak salonuda ece için biraz süsliicem o kadar
bugün gece kuşu benim herhalde recep ivedik 3ü indiriyorum onun son partı kaldı onu bekliyorum yarın izleyebilirsek izlerz artık kuaföre gidicem dipleri geldi saçımın yine uzadı saçım kestireyim azcık daha diyorum bu kısa saç hoşuma gitti :)) bu arada babamla konuştuk yarın akşam biniyormuş otobüse cmtesi doğaçın doğumgününe yetişiyor pasta siparişi vereyim bide yarın arabayı çok seviyor doğaç arabalı şeker hamurundan yaptırabilirsem yaptırcam bakalım olmasa sade bişeyde olabilir geçen sene bulamadığımız rakamlı mumuda daha doğumgünü gelmeden görmüştük bir markette hemen almıştık onuda koyarız artık :)
Veeee artık oğluşumun da d.günüsüne girmiş bulunmaktayızzz...
2 sene önce bu saatlerde gözümde 1 gr uyku yoktu hastane odasında oğluşumla konuşuyordum yarın artık o güzel yüzünü göreceğim,kavuşacağız diye..ne geceydi beee saatler geçmek bilmemişti..
Üzerinden koskoca ama bir o kadar da kısacık bi zaman geçti sanki..artık ben ,ben değilim hadi eşimi de geçtim oğlumla ikimiz biziz! attığım her adımda ,aldığım her nefeste,kalbimin her çarpışında içimde Asrınım var iki kişilik bir hayat.. Artık Derya değil sıfatların en güzeli yüklendi üzerime anneyimm..
Ve bu beni bir anda dünyanın en mutlu kadını yapabiliyor tüm dertleri,sıkıntıları bir kenara atıp bu güzel duygu curcunasını yaşarsam,dünya ondan ve benden ibaret oluveriyor..
Kısaca iyi ki doğmuşsun canım oğlum,iyiki doğmuşsun hayatıma..veee iyi ki de doğurmuşum seni!
Annemmmm aşkların en güzeli ,en doyulmayanısın senn!
Seni sevmek bir yaşam biçimi oldu artık..ölene kadar ve öldükten sonra tüm hücrelerimle seni taşıyacağım inan!
Ayşegülcüm yaaaa çok çokkk pardon canım benim! ben bugün kendi derdimle öylesine meşguldüm ki tamamen unutmuşum senin d.gününü bilmiyorumkismile ..
Canım d.günün kutlu olsun yeni yaşın sana hayal ettiğin herşeyi getirsin diliyorum.. öpüyorummmm seniiii!opuyorumnanaktan
önemli değil deryacım biliyorum bu ara hepimizin sorunu var ben doğumgünümde normal günüm gibi yaşadım farklı bi günmüş gibi hissetmedim zaten güzel dileklerin içinde teşekkür ederim canım ben hepinizin içinden geçeni biliyorum dile getirmesenizde
hapy birthday teoooo doğum günü kutlu olsun zeytinin daha nice güzel sağlıklı seneler diliyorum teoşa sen teoşu doğuruyordun bugün bende hastaneye gidiyordum deryacım ben 1gün bekledim doğaçı hastanede :))
serpilcim resim bekliyoruz ona göre ilk fırsatta koy merak ettim bende bi pasta yaptırcam bi börek bi salata düşünüyorum öncesinde yemek yeriz o zaten tıkar yeter diye düşünüyorum
doğaç çok geveze bi erkek çocuğu çenesi çok düşük yarım yamalakta olsa herşeyi tekrarlıyor en sevdiğim lafı dur yapma diyeceğinde veme dur diyor :)) babama emin dede diyor sadece dede demiyor ismiyle hitap ediyor annemede bazen ismiyle hitap ediyor biyan diyor beyhan adı annemin çok şeker oluyor denizin adını söyleyemiyor babanın adı ne diyoruz su diyor deniz de su ya :))tam maskot bunlar ya doğaç kayuyu tvden izleyemiyor ben netten izletiyorum o da kayuyu çok seviyor gördüğü her yerde avmlerde hemen kayuu diyor digitürkte bizim trt çocuk gelmiş yakalayabilsem gece bahçesini izleticem netten çok zor oluyor izlemesi ya baby tvden gına geldi artık ezberledik oda bizdesenin bide baban geliyo onun içinde hazırlanırsınız
ne güzel yaa ; doğaç napıcak bakalım dedesini görünce
aam tlf da sesi süperdi çok canayakın bewlli teezeeeee dedi ya bayıldım
bende eceye komşu komşu yu öğrettim bi huuuu deyişi var ço komik uuuuuuuu diyo macur balası ama akşam hem ananesine hem babannesine söylemedi tlfda kayyuyu izliiicem diye
sağol denizcim güzel dileklerin için bence süper bi fikir kutla git yalovaya boşver onu şunu bunu oğluna yaşat bu güzel günüAysegul canım dogum gunun kutlu olsun canım .. nıce guzel seneler dılıyorum.. ıyıkı senı o tatlı bal oglunu tanımısım.. dıleklerının gerceklerstıgı bır yaş oolsun ınşallahhh :)
teoşumunda dogum gunu kutlu olsunnn .. Allah nıce guzel mutlu yaşlarını nasıp etsın..
bızlerede gormeyı onlarla gurur duymayı ınşallah..
bnm oglumunda dogum gunu yaklaşıyor neredeyse hepsı abı abla oldu benım oglumda olsun artıkk :)
belkı yapabılırımd ogum gunu ama emıne annemın tum dişleri cekılıyor bırakın yemek yemegı konusamıyor ble..
c tesı kalanlar cekılcekmış . pazar gunu yalovaya gıtsek orda kutlasak dıyorum ama
yalovadakı teyzeler yanı esımın teyzelerı cok hamaratlar onlara sıparıs versem seve seve yaparlar
bızde dısardan pastasıdır krakerlerdır ıceceklerdır alsak gıtsek nasıl olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?