2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dun eşım aralla dışarı cıktı bahceye ındırdı
bende duş aldım nyse geldıler..
aralın elınde kırmızı bır gül süslü püslü bir kutuda annecimm all çiçekk dedi :)))
cok sevındım yaaaa kım aldı oglumn bu cıcegı bana dedım babaaaa dedı :))
sonra eşıme senden mı oglumdan mı dedım tabıkı bednen ama aral versın ıstedım dedı
sarıldı senı sevıyorm hayatımın en guzel aşkısın dedı :)) ehuheeeee
ve kac gundru yalvarıyordu bana dışarı cıkalım dıyee cıkmıyordum
dun akşam benı dışarı cıklardı baya gezdık şehrın merkezıne gıttık . benı bnm sevdıgım bır magaza var oraya soktu . işeyler denettırdı ama ben sadece yeşıl beyaz (bu senenın moda rengı ya BURSADA şampıyon oldu ya)
bır atlet aldım yuzucu atletlerınden cok cici bişey
sonra yuruduk konuştuk fln eve gerı geldık :)

amann kayyununa tüm bölümlerini ezberledik ece yinede izliyo sinir ediyo beni yeni bölümler koysalar artık "şimdi dozi gelcek" ; "dibırt bascak" artık olmadan söylemeye başladı mimiklerine kada ezberledi gerçi tüm çizgifilmler öyle gece bahçesi filan hep tekrar

resmen bizle oturup sohbet ediyolar ; duygularını anlatıyolar ; karar veriyolar şaşıryoruz biz ecenin kullandığı kelimeleri kurduğu cümleleri duyunca merak ediyorum hepsi karşılaşınca neler olacak nasıl anlaşacaklar genelde yaşıtlarıyla iyi anlaşyo ece artık birlikte oynamayı öğrendi belkide özlediği için rahat rahat başka odada bırakıp oturabiliyorum arkadaşlarımla kavga ettikleri zamanda koşarak geliyo zaten ya şikayet etmeye ya ağlamaya :)))

kızlar saçımı yine koyu yaptırdım baya kısa kestirdim kakulde yaptırdım resmimi koyuyorum şimdi kuaförden çıkmış halim değil hemen eve gelip yıkadım ben tavuskuşu gibi fön yaptılar sevmiyorum öyle hemen düzelttim hani yaprak dökümündeki sedef var ya onun saç modeli yaptırdım koyu yaptırmamı sebebi yine zeminin sarı olması açılcak yine sarı olcak ama doğal koyu bir sarıya dönecek şu an açık kumral rengi

güle güle kullan canımm . ama bır oncekı kesım cok guzeldi.

evet o da güzeldi ama denizcim azıcık uzayınca model bozuluyodu ondan arkası özellikle hemen değişti enseye indi kıvrıldı havası gitti şimdi bu model aynı yaprak dökümündeki sedefin yani seda demirin saçının aynısı resmi cep telle çektim bide kendim çektim yeni yıkadım ıslak ve hacimsiz bu resimde yarın doğaçın doğumgünü ya güzelce yapıp resim çekip tekrar koyarım

okuu okuu bitiremedim kızlar...

ececimmm geçmiş doğum günün kutlu olsun güzel kızımız iyiki doğdun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara miniğim ailenle...

geçte olsa ayşegülcüm geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım arkadaşım...doğaçta maşallah çok dillendi bak önceden ne kadar çok üzülüyordun şimdileede ooo oo maşallahjı var...

deryacım okurken yaşadıklarınızı teonun yaptıkları içimi cızz ettiirdi sanki kendim yaşıyormuş yaşadıklarda tabi gözümün önüne geldi çok kötü bir durum umarım her şey üzelir umarım eskisinden daha da iyi olursnuz canım eşinle..teo cum doğum günün kutşu olsun güzel kuzum benim nice sağlıklı hayırlı mutlu yıllara sevdiklerinle ve ailenele...

Son düzenleme:
ayşegülcüm saçın ıslak olduğu için pek anlaşılmıyo
kurut bide fön çek harika olucaktır eminim
güle güle kullan canım saçlarını :)))

batuhanı memeden kestikten sonra uyutamıyorum
hep alışmış memede uyumaya şimdi ayakta sallıyorum dalamıyo bitürlü uykuya
kaç gündür öğlende uyumuyo sabah 9 da kalkıyo gece 11 oluyo uykusu var ama uyuyamıyo
kucağıma alıyorum öyle uyutayim diyorum yok çok zor oluyo ya
gözünden uyku akıyo resmen
dün sırf uyusun diye meme veriyim dedim bi bağırıyo vuruyo meme pis diye
napcam bilmiyorum :bbo:

bugün doğaçın doğum günü sanırım:)))
iyiki doğdun doğaç mutlu sağlıklı yıllar ...

saçın da güzel olmuş ayşegül bi önceki kesim benim de çok hoşuma gitmişti ama bu da yakışmış kıs saç yakışıyo sana hem rahat olur tatilde

kıyamam batuhana yanına yatarak uyumaya alışsa çok ii olur nurancım öğle uykusuna tekrar geri döner inş en kısa zamanda eeee onun içinde zor bi dönem

ecenide 3. köpek dişi patlamış 4.de delmek üzere yarına patlar en az bizim derken 14 oluverdi birden anlamdıkda çıktığını köpekler zor olur derlerdi ya inş son azılarıda böyle çıkar

slm kızlar sağolun evet doğumgünü doğaçın bugü babam geldi emin dede diye gezip duruyor peşinde dedesinin dün sipariş verdim pastasını araba resimli yaptırıyorum bakalım nasıl olacak dediğim gibi sadece milföy börek bide patates salatası yapıcam çünkü öncesinde yemek yiyeceğiz 4kişiyiz sadece gerek yok fazlasına diye düşünüyorum saçımıda bugün yataktan kalkınca haline bayıldım dik dik olmuş çok havalı duruyor bence :)) mag rain gibi oldum :))

hayırlı olsun canım incileriniz güle güle ısırsın mamalarını ece yeni dişleriyle

nurancım doğaçta uyuyamıyor sallasamda ben bıraktım sallama işini artık akşama doğru kendi kendine yıkılıyor bi yerde gecede biz yatınca uyuyo kendisi uğraşmıcam boşuna saldım kendi uyusun kaçta uyursa napıyım olmuyo bi türlü braz önce 1saat salladım geberdim tam yerine koydum uyandı gülmeye başladı bıraktım bende artık

iyikiii dogdunn doğaççç ıyıkı dogdunn doğaççç...
nice mutlu guzels enelere dogacımmmmm .. senı sevıyorum bal dudaklımm aralın kankisi :))
Allahım teker teker dogum gunlerı gelıyor gecıyor.. hepsını cok sevıyorum yavrularımın.. sızde kardesım gıbısınızz..
aralın dogumgununu haftaya yapmaya karar verdık cunku teyzelerın bu hafta sonu cınarcık tarafında bır yazlıkta gunlerı varmışş evde yoklar yanı..
bugun havuzdaydık arallla allahım suyu bu kadar seven bır cocuk yoktur sanırım .. su delısı olduaglaya aglayaa eve cıkardım babaannesı aldı uyutayım dedı verdım ıste o uyudu bvende havuza ındım kenarında arkadaslarla sohbet ettık kahve fln ıclldı guzeldı yanı sora murat gelcek dıye 3,30 da eve cıktım yemek yaptım o sırada o geldı beraber sofra hazırladık fln sımdı aral uyandu yemegını belkı yemıstır asagıdan bagırıyor babası onu almaya gıttıı

kızlar ankara ısını tarhı bellı oldumu
bızım 26 hazıran 27 hazıranda muhakkak bursada bulunmamız gerekıyormus
esımın akrabasının sunnetı var cok yakınız.. onun oncekı gunde baska bır akrabalarının nıkahı var
ıkısıde cık yakın bulunmamız gerekıyor ..
ay ınsallah baska bır tarıhe alabılırsınız bellı olmadıysa (

iyiki doğdun doğaç nice sağlıklı yıllara...fotolara baktım çok güzel ece ninde fotolar çok güze...

denizcim çok üzüldüm benim için farketmez kızlar ne zamna müsait olurlar ona göre halledin madem dedim yaa inş.bir aksilik çıkmazsa ben gelmeyi çok istiyorum bizim de düğünümüz var akşama kalmadan koştur koştur yetişmeye çalışacağız nasıl olacak bilmeme artık..eğer toplanılamıyorsa başka bir güne erteleyelim herkes olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…