iyi geceler:) oğlumla benide aranıza alırmsınız.1,5yıllık evliyim ve 29haftalık hamileyim.
sevce merhaba ben 'bursada doğum' başlığında soru sormuştum cevabı burdan aldım :) bende medicale gidiyorum.dr. ahmet yılmaz.murat bey doçent olduğu için çok pahalı.ama ahmet bey 250ytl dedi:)
güzel paylaşımlara
iyi geceler:) oğlumla benide aranıza alırmsınız.1,5yıllık evliyim ve 29haftalık hamileyim.
sevce merhaba ben 'bursada doğum' başlığında soru sormuştum cevabı burdan aldım :) bende medicale gidiyorum.dr. ahmet yılmaz.murat bey doçent olduğu için çok pahalı.ama ahmet bey 250ytl dedi:)
güzel paylaşımlara
dilekcim bende ahmet yılmaz a gıdıcem yarın nasıl bır doktor ? ben dogum 500 sanıyordum orda 250 mi dediler sana alla alaaa:uhm::uhm:
biraz bilgi verirmisin bu konuda canım?
ben bu medical parkı anlamadım kızlar
doktoruna göre fiyat veriyolar sanırım
murat bey 1250
ablam yeni doğum yaptı orada nazan hanımda 550
ahmet beyinde 250 olduğunu yazmışsınız
bu kadar tutarsızlık olmazki fiyatlarda demi amaaaa
bende cok heyecanliyim yarin sabah oglumu gorecegim nasil oldu bakalim
sizler nasilsiniz kizlar
kızlar ben acıbadem e gidiyordum şu zamana kadar ama değiştireceğim şimdiden sonra doktoru pek sevemedim.sanırım doruka gideceğim bakalım ama doğuma da az kaldı bir an önce güvenebileceğim bir hastane ve doktorla konuşmak istiyorum inşallah dorukta anlaşırım.orda doğum 500müş ssklı olunca epidural normal doğum ise 750-800fln sanırım çok ucuz geldi bana ama hastane de çok kalabalık görünüyor neyse acıbadem çok iyiydi ama orda da verdiği paranın karşılığını almak istiyor insan iyi muamele göremeyince paramla rezil mi olacağım dedim ve vazgeçtim ordan..ben doğuma giren herkesin bayan olduğu bir hastane istiyorum çünkü erkeklerden utanıyorum şimdilik doruk var gibi sizler de tavsiye ederseniz çok minnettar kalırım..herkese hayırlı doğumlar dilerim..
teşekkür ederim cnm gidip bir bakıcam artık az kaldı bir karar vermek lazım..temiz olması önemli benim için bir de yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı?odada banyo fln var mı varsa temiz mi onlar da..?
ben doktordan geldim oglum cok saglikliymis kilosuda 1700 grammis
sadece donmemis doktor sezeryan olabilir dedi ama insaallah doner
slm bebisim maşallahhh bebişinede sanadaa o zaman :)
belki doner ya kaç haftalıksın sen suanda
evet odaları cok guzel ıkı kısılık ve tek kısılık odaları var banyolarına gırdım baktımm kaçarmı bendenn sırnaşık şey
duşu var duşakabinli geniş lavobosuna bılem baktım cok temızz.. dolap var o da baya genıss butun kıyafetlerın sıgar sırnaşık şeysırnaşık şey
yatakları surgulu olanlardan yanlarında tutma yerlerı bıle var :)
yogun bakım unıtesı varmıs bebekte eger bısye olursa fln fılan dıe
şöylekı eger gıdıp bebegın nufus cuzdanını ve saglık karnesını cıkarırsanız bedava imiş fakat aksi halde ondan da ucret alıyorlarmış arkadaşım
evet cok az kaldı dogumlarımıza ve bı an evvel bı doktora alışmamıs gerekıyor .. bu cok onemlı. ayrıca onlarında bızı tanıyıp hakkımızda bılgı sahıbı olmaları muhakkak gerekıyor
iyi akşamlar hanımlar.
ben sorduğumda doğum fiyatını önce hangi doktor dediler.ahmet bey dedim +ssk+eşim borusanda çalışıyor anlaşmalı kuruma giriyor.sanırım onun için 250ytl dediler.normalde sezeryanda 250ytl.epidural olursa +350ytl dediler.bu cumartesi gidince birdaha konuşucam ve odaları bende gezicem.aylardır gidiyorum ama biraz asansör paniğim var.15kat olunca çıkamadım.busefer çıkayım bari merak ettim.ahmet bey çok beyefendi bi doktor.ben memnunum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?