evet denizcim ben uzun bi zaman orda olucam gelirsen görüşürüz opuyorumnanaktanaysegul sen bır sonrakı haftada ankarada olucakmısın ..?
slm kızlar bu sabah babamla kouştum ben mutsuzluğumu babamda zaten gözlemlediğini söyledi denizin normal olmadığını çok sessiz içine kapanık antisosyal olduğuu söyledi paranız var pulunuz var arabanız var bir haftasonunu evde geçirdiniz ya diyo böyle bişey dedi nasıl bir genç dedi anlamadım dedi babamda anlattım bir bir dr.a gittiğimi dr.un anlattıklarını ama onun dr.a gitmediğini falan en son yaşadığımız durumu anlattım çok mutsuz olduğumu falan babam çok üzüldü bana göz yaşımı akıtmamak için zor zapdettim kendimi güçlü olmaya çalıştım bana bıraktı babam herşeyi nasıl istersem öyle yapmamı mutsuz olmamı istemedğini söylüyor
ayşegülcümmm sende artık dayanamıyormusun cnm Allah yardımcımız olsun
bizimkilere Allah akıl fikir versin....
selam kızlarrrrr bugun benımde oglumunn bal dudaklımın sarı paşamın dogum gunuu
o benım nefesın prensım... o bnm hayata tutunma nedenım..
ıyıkı dogurmuşum ıyıkı yanımda boylee guzel bır evladım var..
Aral Deniz benı ANNE yaparak dunyaları bana veren yegane degerım..
anne olmak buyuk bır onur erdem guç ve kutsallık... ıyıkı anne olmuşum ...
onu cok sevıyorum canımdakı can damarımdakı kan onsuz yaşamak ıse asla duşunemedıgım tek şey..
Rabbım bu guzel duyguları hepımıze yaşattı kı çok şanslı ınsanlarız bız..
bugun çok mutluyum.. oğlum abi oldu
bugun çok mutluyum gelecege baktıgımda sarııııı parlakk bır guneş yaşanacak gunlerımı
yuregımı aydınlatıyorrr..
evıme neşe getıren bu cok ozel varlık aynı sızlerde oldugu gıbı benıde mest edıyor..
Aralım artık 2 yaşında.. artık dahada buyudu.. herşeyı konuşuyor herşeyı anlatıyor sohbet bıle edıp beraber şarkıları soyleyebılıyoruz..
ve Aralın bana 2 yaş hedıyesı candan ercetının annemm şarkısını soylemesı oldu
bnm telefonun kendı annem aradıgında o şarkıyla çalıyordu
aralda 2 gundur sureklı o şarkıyı açıp annanenin müsikkk dıyorduu.. candan ercetın soyerken bnm sıpada tekrarlıyor
cok mutlu oldum ya ıkı gundur :))
iyiki dogdun birtanemm.. senı sevıyorum .. sen bnm gururumsun sen bnm gelecegımsın..
nice guzel yaşlara oğlum..
slm kızlar bu sabah babamla kouştum ben mutsuzluğumu babamda zaten gözlemlediğini söyledi denizin normal olmadığını çok sessiz içine kapanık antisosyal olduğuu söyledi paranız var pulunuz var arabanız var bir haftasonunu evde geçirdiniz ya diyo böyle bişey dedi nasıl bir genç dedi anlamadım dedi babamda anlattım bir bir dr.a gittiğimi dr.un anlattıklarını ama onun dr.a gitmediğini falan en son yaşadığımız durumu anlattım çok mutsuz olduğumu falan babam çok üzüldü bana göz yaşımı akıtmamak için zor zapdettim kendimi güçlü olmaya çalıştım bana bıraktı babam herşeyi nasıl istersem öyle yapmamı mutsuz olmamı istemedğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?