2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
saatlerdir dışardayız yorulduk ya eceye dün bisiklet aldık parka gidiyrıuz sabahları çarışıy turlayıp geliyoruz iyi oluyo ama çok sıcak bugün yavrum uyudu gelir gelmez banyo yapıcaktı halbuki

kızlar benim için tek uygun tarih 26-27 haziran ama bakalım ayşegüle bağlı ne zaman geliyo başka bi tarih olursa siz buluşursunuz artık napalımmm

Son düzenleme:
ben o tarihte orda olucam serpilcim kesin bu hafta sonu yola çıkarız arabayla babamda ok dedi ank. gitmeye denizde bu haftasonu gidiyor kampa 26sına haliyle orda olurum yani

canlarım ben gelemıyorum o tarıhte..
sıze ıyı sohbetler eglenceler.. bır sonrakı hafta gelebılırım ben ancak (

Günaydınnnn Hayırlı Haftalar kızlar..

Ecenin, Teonun vede Dağaçın doğumgünleri kutlu olsunnnn öpüyorum hepsini çok seviyorummm

Deryacımm bu konuda benim yaşadığım problemleri biliyorunuz az da olsa
Senin yazdıklarını okuyunca bende çok kötü oldum hele Doğaç gelince aklıma gözlerim doldu
Çocuk gerçekten insanın elini kolunu bağlıyor
ınşallah hakkınızda hayırlısı olsun

slm kızlar bu sabah babamla kouştum ben mutsuzluğumu babamda zaten gözlemlediğini söyledi denizin normal olmadığını çok sessiz içine kapanık antisosyal olduğuu söyledi paranız var pulunuz var arabanız var bir haftasonunu evde geçirdiniz ya diyo böyle bişey dedi nasıl bir genç dedi anlamadım dedi babamda anlattım bir bir dr.a gittiğimi dr.un anlattıklarını ama onun dr.a gitmediğini falan en son yaşadığımız durumu anlattım çok mutsuz olduğumu falan babam çok üzüldü bana göz yaşımı akıtmamak için zor zapdettim kendimi güçlü olmaya çalıştım bana bıraktı babam herşeyi nasıl istersem öyle yapmamı mutsuz olmamı istemedğini söylüyor

sırf doğaç için duruyorum yoksa bi sn durmazdım onun mutlu olması benim mutluluğumdan daha önemli ama ileride zaman ne gösterir nereye kadar dayanırım bilemiyorum

ayşegülcümmm sende artık dayanamıyormusun cnm Allah yardımcımız olsun
bizimkilere Allah akıl fikir versin....

sonu gelmeyen mutuszluklar hayatta gülmemizi pozitif içi dışı kıpır kıpr olan insanı bile ne kaar değiştiriyor değil mi.....

ayşegülcümmm sende artık dayanamıyormusun cnm Allah yardımcımız olsun
bizimkilere Allah akıl fikir versin....

evet esracım dayanamıyorum artık dr. bana seninde mutlu olman gerekiyor dedi yoksa boşvermekle kendini tehlikeye atarsın dedi psikolojin bozulur mutsuzluktan dedi bilemiyorum ya anne olmak ne kadar zor herşeyi silip atmak çekip gitmek çok zor

kaç gündür denizde içip içip duruyor sürekli geçen aç karnına bile oturdu bra içiyor iyice tozuttu oda sıkıldım bu hayattan ya yüzüm eskisi gibi gülmüyor hiç bir şey beni mutlu etmiyor doğaçın doğumgünü resimlerinde farkettinizmi deniz resimlerde bi yerde var toplu halde olanda başkada yok ben giyinip süslendim doğumgünü için doğaçın niye süsleniyon ne var evdeyiz diyor bana gereksiz görüyor ya dedim resim çekinmicekmiyiz sende giy üstünü dedim ona haaa tamam diyor bu kadarınıda insan akıl edemezmi tamam kendi aramızda kutluyoruz ama insan birazda özenir yinede yaa

selam kızlarrrrr bugun benımde oglumunn bal dudaklımın sarı paşamın dogum gunuu
o benım nefesın prensım... o bnm hayata tutunma nedenım..
ıyıkı dogurmuşum ıyıkı yanımda boylee guzel bır evladım var..
Aral Deniz benı ANNE yaparak dunyaları bana veren yegane degerım..
anne olmak buyuk bır onur erdem guç ve kutsallık... ıyıkı anne olmuşum ...
onu cok sevıyorum canımdakı can damarımdakı kan onsuz yaşamak ıse asla duşunemedıgım tek şey..
Rabbım bu guzel duyguları hepımıze yaşattı kı çok şanslı ınsanlarız bız..
bugun çok mutluyum.. oğlum abi oldu
bugun çok mutluyum gelecege baktıgımda sarııııı parlakk bır guneş yaşanacak gunlerımı
yuregımı aydınlatıyorrr..
evıme neşe getıren bu cok ozel varlık aynı sızlerde oldugu gıbı benıde mest edıyor..
Aralım artık 2 yaşında.. artık dahada buyudu.. herşeyı konuşuyor herşeyı anlatıyor sohbet bıle edıp beraber şarkıları soyleyebılıyoruz..
ve Aralın bana 2 yaş hedıyesı candan ercetının annemm şarkısını soylemesı oldu
bnm telefonun kendı annem aradıgında o şarkıyla çalıyordu
aralda 2 gundur sureklı o şarkıyı açıp annanenin müsikkk dıyorduu.. candan ercetın soyerken bnm sıpada tekrarlıyor
cok mutlu oldum ya ıkı gundur :))
iyiki dogdun birtanemm.. senı sevıyorum .. sen bnm gururumsun sen bnm gelecegımsın..
nice guzel yaşlara oğlum..

ikinize de beraber nice seneler inşallah canım... Her yeni yaşınız bir öncekinden güzel geçmesi dileğiyle....Mutlu yıllar Aral Deniz....

sagol arkadasım.. valla ıcım ıcıme sıgmıyor.. haftayada dogum gununu kutlıcaz resımlerı paylasıcam
sızlerle

babalar hemen farkediyo heralde kızlarının yüzündeki üzüntüyü mutluluğu, benim babamda sınavlarım için konuşurdu nur içinde yatsın

ayşegülcüm senin için de derya için de geçici şeyler olduğunu düşünüyodum hani benim en sinirli anımda eşime çok kızdığım kırıldığım bi zamanda (hiç demedim ama) yok ya gitmez bu evlilik mutlu değilim vs. gibi düşünüp sonra barıştığımızda unttuğum pişman olduğum gibi sanki boşanma kararı çokkk kavga gürültü olur artık hiç anlaşamaz insanlar da o zaman alınır gibi gelirdi bana
o yüzden şimdi sen derya böyle anlatınca kendimi koyamıyorum yerinize tavsiyede bulunamıyorum ne yapılması gerekir bilmiyorum sizin için üzülüyorum endişeleniyorum çocukları düşünüyorum Allah yardımcınız olsun eşleriniz de akıllarını başlarına toplasalar keşke bi an önce üzmeseler artık sizi çocukda varken bitirmek çok zor olur ama böyle mutsuz bi hayatta nereye kadar çekilir

serpile katılıyorum aysegul
evet senın skıntınlarını bende bılıyorum hatta bende kaldıgında esımlede gece konsumustunuz bu konuyu..
evlılık cok zor zanaat.. tabıkı hemen boşanılmaz.. ama ona gore davranmanı onerırım yanı ıkıncı cocugu dusunuyorsun.. boyel mutsuz bır evlılık ıcerısınde ıkıncı cocuk ne kadar dogru sence..
bıraz daha bekle derım bu konuda sana madem kuruntuların ve senı olumsuzluklara ıten nedenlerın var..
dogacak cocugunda yaşantısını dusunmek gerek her zaman .

bu arada sagol serpıl teyzesıı aral eceyı opuyormuşşş :))

kızlar buguns aglık ocagındana radılar aralı goturdum rutın kontrolmuş.. bısıkletıyle gıttık sıcakta ama canımcıktı ınmek ıstedı fln neyse

hemsırelerde aralın hıperaktıv oldugunu dusunuyorlar.. orayı bırbırıne kattı.. off kı ne off
boyu 90 cm cıktı kılosu 12,800 cıktı hareketlılıgıne gore cok cok ıyı dedı
gelısımlerını sordu bazı sorular vardı cvpladım cok ıyı dedı onde ılerlıyor dedı..
bana bır cocuk hastanesı tavsıye ettıler 4 psıkolog varmıs oraya goturucem aralı..

haftaya partı yapıyorum. ama bugun aral ıcın dısarı cıkıcaz koruparka gıdıcez aılecek.
orda trene bınmek ıstıyormus aral ona bıncez bırde cok buyuk bır oyun evı var oraya goturcez .. bugunluk yeter
hafta sonuda nasıp olursa kutlma yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…