2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim doğumgününüz kutlu olsun.bugün benim eşiminde doğumgünü..
ayşegülcüm sen psikoloğa mı gittin.ne zaman gittin.valla bende gitmeyi düşünüyorum.ne dedi sana biraz anlatsana..

Kızlar herşey çok güzeldi haftasonu tabi çok da yorucuydu gece 4 de yattım pastalar ancak bitti ama pilim tamamen bitmişti vs..ama herşey tam istediğim gibiydi 25 kişi falandık (gelmeyen çok oldu) pasta börek abarttım yine herzamanki gibi tabi..annemin getirdikleriyle beraber tam 15 çeşit oldu ve herkesin önce gözü doydu :)) herkese dağıttım ama hala evde pasta vs.. var bitmiyo ya deli olcam ama yemiyorum bugün yine başladım spor ve diyete..:))

dün babanemizde kaldık gece..amcamız ve yengemiz de geldi gece balkonda pasta börek yedik ,sohbet ettik vs..gece 3 kadar oturmuşuz o saatten sonrada teoyu uyandırmayalım dedik orda kaldık şimdi öğle uykusu için yatırdım ben eve kaçtım size d.günü resimlerimizi yükledim face de geri döncem teoyu almaya akşam yazarım yine..

Doğaç ve Aralın d.günlerini de kutluyorumm..nice yaşlarını beraber kutlarız dilerim..iyi ki doğmuşsunuz yakışıklılarım benim...

Ankaraya gelme olayı ise temmuzun ilk haftası bana da uyar hem d.günüm o hafta sizlerle kutlamış olurum hem de 26 da efenin d.günü var oraya gitmek isterim eğer plan değişirse..siz karar verin hangisi uyarsa size..ama benim oyum temmuzun ilk haftasına herkese uyuyormu o zaman?

slm kızlar teoşun ve aralın doğum gününü kutluyorum nice güzel sağlıklı seneler diliyorum anniş ve babişleriyle

denizcim zaten bebek işinden vazgeçtim şu an olmuyacak fikirlerim değişirse belki
şimdi noldu kızlar yeni gelişme arabayı bugün balıkesirde sattık adamın biri ustaya götürüp baktırttı hemde bizim ustamıza götürtmüş kötü diyen ustaya bu adama iyi demiş aldı adam 10.500 sattık 11e almıştık 1sene kullandık sonuçta zarar yok sayılır fazla masrafta yapmamıştık yarın devredicem ank yenisini alıp dönücez kısmetse ank. trenle gidicez tabi araba olmayınca malesef kaplumbağamıza ev arıyoruz kime bırakıcaz şaşırdık artık komşuların yarısı taşınıyor yarısıda senelik izine çıkıyor kimse kalmıyor çiceklerimi kime bırakıcaz off offf kıyamıyorum ya

selcancım ben bi kere de değil psikiyatra gittim konuştum ben sana özelden yazayım neler konuştuğumuzu ordan oku ok

işte öyle selcancım dr.a gitmesi gerekiyor erkeklerinde fakat yanaşmıyor tek taraflı olmuyor helede sorun kimdeyse onun halletmesi gerekiyor kadının yapacağı bişey yok dr. öyle diyor başkasının yerine ilaç içilirmi başkasına faydası dokunması için onun gibi bişey ama gidişatın benim için kötü olacağını söyledi işte bu ya

hayırlı olsun ayşegülcüm o arabayla acemiliğinizi attınız bence çok işinizi gördü yeni arabayla daha dikkatli usta şöför olarak kullanırsınız..
hatta sen al arabayı ankarada beraber test ederiz :))

Baban da gelmiş gözünüz aydın,epeydir görüşmüyordunuz hasret gidermişsinizdir.. babanın sözlerinden bahsetmişsin haklısın babalar daha bi inceleyici oluyor sanki yada bana öyle geliyor..

benim babam da normalde görüşemediğimiz için görüştüğümüz zaman zarfında da hep bizim tavırları inceler..hiç canım cicim değilsiniz falan diyordu geçen,çok tartışıyorsunuz vs..yani üzülüyorlar gerçekten o yüzden ben pek anlatmıyorum görünen köye kılavuz gerekmiyor hesabı biraz yanımızda kalsa çözüyor adam zaten bizi..

Biz de o günden sonra gelişmeler oldu tabi daha bir ilgili oldu eşim,ara ara gelip sarılıyor öpüyor,yardım ediyor vs..ama bu seferde ben bunların hepsinin yapmacık olduğunu düşünüyorum hani söyleyince yapıyor yaa..amannn napıyım valla şaşırdım zamana bıraktım ama çok çok çok sinirli ve gergin ona bi çözüm bulmam lazım acilen..

sigara içersem rahatlıycam gfalan diyor sürekli beni deli ediyor benim pes edip iç dememi bekliyor ama daha çok bekler..

bu arada misafirlerden 1 dal sigara kalmış balkonda ben de bugün yanlızdım ya yakıyım bakalım dedim kendimi deniycem lafta ama o neeee ölüyorum sandım ciğerler cidden unutmuş sigarayı falan 2 nefes çektim boğuluyorum sandım söndürdüm..benim için sigara olayı gerçekten kapanmış demekki..:dance:

Eşimle olan bu sorunlar da umarım gelip geçici bir zamandır diye düşünmek istiyorum çünkü onun beni ne kadar sevdiğini biliyorum ama kafasında sorunlar olunca öncelikleri yada ilgisi değişti sanırım..
yani hep diyorum ya bizi yıllardır tanıyan insanlar hadi bee diyip beni dinlemiyorlar bile ya da inanmıoyorlar eşimin beni artık sevmediğine çünkü nyıllarca ona neler çektirdiğimi peşimde nasıl koşturduğuna koca ankara şahit oldu :))
gece rüyamda zaten onu kaybediyordum lafta eski bi sevgilisiyle görüşüyor ve bizi terkediyor falan..ama nasıl üzüldüm rüyamda ne ağladım asrına nasıl kıyarsın diye sabah bi kaşık suda boğabilirdim onu o şekilde uyandım hemne telefonla arayıp kızdım ,nasıl gülüyor..

Resimleri görünce bende dayanamadım,kızlar sizin göbişler benimkinin yanında ufacık...benim göbiş 1 metre önden gidiyor taşıyamıyorum artık:)

yaz geldı ya ondan açıldım ascıkk

denizcim tebrik ederim aral deniz nihayet teşrif etmiş dünyamıza Allah bir ömür boyu ayırmasın,hayırlı olsun canım..( ben senden önce doğurdumnaniknanik )

doğurdum........sezeryan....salı gittim perşembe geldim yani dün...en yakın zamanda ayrıntıları yazıcam hepinizi öptümmmmmmm..................

kızlar dün 16.45 itibariyle doğurdum. doğum hikayemi en kısa zamanda yazacam. 24 saat sonunda normal ve vakumlu doğum oldu.

kızlar 2 sene önce bugünlerden bş kaç msj alıntı yaptım..ne günlermiş be..boshayallersmile

çokkkk güzel yaa
derya zaten senin göbeği hiç unutmadım ; şaşırmamıştık teonun kilosuna boyuna

denizniki de güzelmiş benim hiç öyle göbeğim olmadı ; bi kaç fotoda zorla çıkatrtırdım belimi çekip filan zaten yüzde kilo filan da yok ece tekmelemese hamile olduğumu unuturdum heralde :))))

günaydın bu arada

teonun fotolar harika herşey çok güzelmiş çok eğlenmişsiniz belli tekrar nice yıllara

ankara da temmuzun ilk haftası yapabilirsiniz yasemin ve denize de o uyuyodu zaten ama ben o tarihte eskde olucam arkadaşımın düğünü var ben inş bi sonraki haftasonu ayşegüle gidicem sen müsait olursan pazar günü ben dönmeden dışarda bi yerde görüşürüz deryacım ben cuma akşamı gidip pazar akşam üstü filan dönmeyi planlıyorum ; sana da uyar dimi ayşegül olumunekankayizsmile

gözleerim dolduu off off çok şükür allahıma ne güzel bir şey buu ne kadar şanslıyız çok şükür allahıma....benimde var göbüşlü fotolar ama ne yazık ki koyamıyorum kiiii beeremedim hala şuraya koymıyorum görünmüyor....

gunaydınn
aynen benımde gozlerımd olduu..
eşımın yazdıkları ozellılle benı cok duygulandırdı..
ne gunlermışş off bee...
dunya herseye ragmen evlatlarımızla daha bır guzell deıl mı kızlar..

oyy deroşum bana nasıl uyar anlatamm.. 26 27 de ımkanı yok gelemem cok yakınlarımızın bırının sunnetı dıgerlerınınde nıkahlı dugunu var.. muhakkak gıdılmesı gereken yerler.
ay ınsallahhhh temmuzun ılkk haftası olurrr
dogum gunun o haftamı deryacım a.s.

derya göbeklerimiz aynıymış.şimdi bazen resimlere bakıyorum da nasıl taşımışım diyorum.benden başka hiç böyle hamile görmemiştim senin göbegi görmem iyi oldu.düşünsene senle ikimiz çarşıda falan gezseydik herkes bize bakardı. tabi o zamanlar sizinle tanışmadıgım için çok kızıyorum kendime..
ayşegülcüm şimdi okuyacagım mesajını...

ayyyy kızlar sonunda öğrenim kredisi ödeme derdinden kurtuluyoruz Allah ım 12 milyarımız gitti evlendik evleneli yaa neler yapılamzdı o parayla neyseee bugün banka promosyonumuz yatmış sonunda eşim çekip oraya yatırcak 1150 veee kurtulcaz Allah ın izniyle çok mutluyumm sempatiksalakcinni
bi haber daha bekliyoruz müjdeli olursa çifte bayram edicez inş çokk dua ettim inş kabul olur
yaz gelince düğünler başladı ya benimde arkadşımın düğününe elbise almam lazım burdan bulamadım bişey ayşegül geldiğimde bi alışverişmi yapsak nee ben ecenin arabasını da getircem zaten rahatça gezebilirim ama keşke aynı haftaya denk gelebilseydik hepimiz ne iyi olurdu yasemini eskde bu yaz görüşürüz bi denizi göremiicem sanırım ve aralı senağlama

eceyle babasının dünkü muhabbeti

ece : baba bak yağyağyoo ; bizim hammımız yıkanıyo gördün?
baba: gördüm kızım çocuklarda gitmiş
ece: eet babayay çağmış ditmişyey; uyumuşyay
hadi didelim biyaz uyuyalım bizde :)))
..............
bizim muhabbetimiz
anne: annecim inekler bize ne verir
ece :düt veyiy
anne: tavuklar ne verir
ece : yumuuuaaa veyiy
anne: arılar ne verir
ece: bal veyiy
anne: koyunlar ne verir
ece: mamuk veyiy
ece: ben arıyımmm ben arıymmm bal yapayımmm

eşimle nazarımız değicek gece kaç kere gidip öpüyoruz sarılıyoruz konuşmalarına bayılıyoruz ne zaman büyüdüler yaa daha dün doğmuşlardı
geçen haftalarda başladı kurmaya ilk en uzun cümlesi kesintisiz: anne benim pantomumu değiştiyy

Son düzenleme:
ayşegülcüm bi de doğaç ısordum dün
hatırlıyomusun dedim
eeet hatııladım dedi na yapmıştınız dedim oynaadık dedi ne oynadınız bebek oynaaadık :)))) eeet özdedim :):):
bi sallıyo ama bazen babası da diyo kızım inş ilerde okulda da böyle böyle anladın mı dediklerinde eet andadım demezsin diyo anlamayan gözlerle bakıp :)))

Son düzenleme:
ay yerım ben o eceyıı ztn bellı onun ne bıtırım bısey oldugu
bende onu senı goremıcem buyuk ıhtımall..
bızde esımle aynı sızın gıbıyız yaa serpil
gece aral uyunca yataga (bızım) koyuyoruzz neyse ıcerı odaya gıdıyoruz yatmaya geldıgımzıde baya onu ıızlıyoruzz
başında konuşuyoruzz gunlerın nasıl gecıtıgını anıları aralla zamanı.. aralla yaşamayı.
aralın yaptıklarını.
nazarımız degıcek ya bı elını o tututoy bır elını ben
aral bırde gece sayıklıyor konusuyor
oto koltugugugu dıyor mesela :))
bıseyler dıyor
dede gıttı fln yanı gunluk ne yaşadıysa soyluyor cok guluyoruzz :)))

ayşegül hayırlı olsun arabanızıda satmışsınız canım dün gece okudum ama cevap yazmadım heralde
sabah da unttum ya kusura bakma iyi satmıisınız
babanda olunca daha rahat blursunuz ankarada hem de ucuzdu biz ararken aam çok iyi anlamak lazım yaa dolandırıcı çok
akşamları ece uyuyunca hemen bilg ve tv başına geçiyoruz iki günde 3 tane film izledik ya ne zamandır yapmadığımız keyifti ; soysuzlar çetesi suretler ve avatar ı izledik ; suretler le avatarı beğendim en çokk ece dursa sinemada izlemek gibisi olmaz ama napalım idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…