karamsarcım en az senin gibi bende heyecanla senin doğumu bekliyorum...tüm hazırlıklar bittimi.cuma günü kucağındamı olacak kızın inşallah...bizim içinde öpmeyi unutma.bu ararda kızın geliyor ama annesi daha ismine karar veremedi.ne diycez kızına.bu arada bir arkadaşım bana çantana kekik koy hastanede sıcak suyun içine koyup iç dedi bana....sancının gelmesini sağlıyormuş sanırım...
Kizlar Bu Günden Itaberen Artik Giremeyeceğim Yarin Hastaneye Yatacağim Ve Cuma Bir Aksilik Olmazsa Sezeryana Alacak Dr.ve Bebeğime Inşallah Hayirlisiyla Sağlicakla Kavuşurum... Tabi 2 Günde Hastanede Yatacağim Bir Aksilik Olmaz Inşallah Sonrasinda Küçük Meleğimle Eve Geleceğiz Yani Pazartesiye Kadar Yokum ...
gözün aydınnnnn denizzz..iyi acısız,sorunsuz atlatmışın muayeneni darısı bize inşallahhhh bu bebeklerin yeri rahat heralde gelecekleri yok ,benim belim çok ağrıyor ama geceki kasık ve karın ağrım geçti,oğlum dalga geçiyo sanırım her ihtimale karşı akşam acile gitcem
cilemsin artık bebegimin ayagını tutuyorumm al sanaıste bırakmıyorumm dıye kızıyorum cıddı cıddı tutuyorum ayakını .. o bıle guzel ama artık kavusmak ıstıyorum ..
off gergınlıgımı atmam lazımm..
mınıgımı hayal etmek bıle muhtesem yınedee..
bu arada yuryuş yaparken kasıklarıma agrı gırıyor basınc gırıyor ama eve gelıp dınlenınc egecıyor
ayrıcaaa bugun farkettım ıyıce penguen gıbı olmuş yuruyuşlerım.. bı saga bı sola devrılıyorum :))
9haziran akşamı az hareket ediyor diye hastaneye gittik gece gidiş o gidiş 11 haziranda oğlum doğdu ve artık nihayet evimizdeyiz:sm_cool: ,çok maceralıydı en uygun zamanda doğum hikayemizi yazacağım şunu söyleyim o göbek boşuna büyümemiş teyzeleri çünkü tosuncuk varmış meğer karnımda 4,850gr doğduoğlum herkesi ve en çok da beni şaşırttı bu kadar beklemiyoduk tabi mecburen epidural sezeryan ile dünyaya geldi çok isabetli bir kararmış doğum için hepinize tavsiye edrim 20 dakika içinde oğlum doğdu ve ben hiçççç acı hissetmedim sadece mutluluktan ağladım devamını uygun bi zamnda yazarım şu an tek sorunumuz süt geldi ama meme ucumu tutamıyor mecbur pompayla sağıp içiriyorum zor oluyor ama herşey düzelecek..doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim çünkü gerçekten muhteşem bir duygu,yapacakların da Allah yanında olsun diyorum tek avazda doğum yaparsınız inşallahhh
sevgili kadınlar klubü üyelerinin değerli haziran anneleri ve adayları
ben cemredeniz nickli deniz hanımın eşiyim bu sabah saat 12 de dr kontrolüne gittiğimizde dr bize suyunda kirlenme olduğunu zaten bebeğin yeterli süreyide doldurduğunu belirterek bizi doğuma aldı ( valizle gitmiştik iyikide ) ve bizde doğumhaneye transfer olduk :) saat 3 gibi suni sancı verdiler ve saat 19:05 te ARAL DENİZ dünyamıza geldi .. ikiside çok sağlıklı ve ikisininde keyfi yerinde maşallah soranlarına selam ederler. ben ailemi eve bırakmaya geldim sizlere bunu paylaşmayı bir borç bilirim kendisi yarın taburcu olacak validemle ben bu akşam yanında kalacağız şimdi tekrar oraya gidiyorum hepinize sevgiler selamlar allah doğum yapanların bebeklerini analı babalı büyütmelerini doğum yapacaklarında tez zamanda acısız sancısız kurtulmalarını nasip etsin
bu arada epidüralli normal doğum oldu bilginize
iyi akşamlar dilerim
KIZLARRRRRRRRRR evımızdeyızz cok datluu bır oglum oldu..... Allahıma saat bası sukredıyorum..
sızlere yazıcam eve sımdıkk gırdıkk evı suslemısler ablamalr teyzemler sagolsunlar esım dusunmuss suprrıssssssss yapmıs banaa cokmutluyum cokkk.. herseyı detaylı anlatıcam açımm yemek yıyem
4 saat sancı cektım 15:00 te baslattılar 19:05 de dogum yaptım .
öpuyorum sızııı..
oglum 3 kılo 670 gram dogdu 52 cm boyunda..
bu arada eşim doğum saatine önem çok gösteriyor 19:05 GALATASARAYın kuruluş tarihi 1905 ile uyumlu diye illa bunuda yazmamı istedi hadi hepinize şimdilik ii günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
denizcim tebrik ederim aral deniz nihayet teşrif etmiş dünyamıza Allah bir ömür boyu ayırmasın,hayırlı olsun canım..( ben senden önce doğurdumnaniknanik )
doğurdum........sezeryan....salı gittim perşembe geldim yani dün...en yakın zamanda ayrıntıları yazıcam hepinizi öptümmmmmmm..................
selam kızlar fırsat bulupta giremiyorum siteye
kızımla vakit geçirmek o kadar güzelki biran bile yanından ayrılmak istemiyorum yavrumun
cemrecim sen hala bekliyomusun canım
sanırım sen normal doğum istiyodun inşallaah istediğin gibi olur canım yaa
kızlar dün 16.45 itibariyle doğurdum. doğum hikayemi en kısa zamanda yazacam. 24 saat sonunda normal ve vakumlu doğum oldu.
Kızlar herşey çok güzeldi haftasonu tabi çok da yorucuydu gece 4 de yattım pastalar ancak bitti ama pilim tamamen bitmişti vs..ama herşey tam istediğim gibiydi 25 kişi falandık (gelmeyen çok oldu) pasta börek abarttım yine herzamanki gibi tabi..annemin getirdikleriyle beraber tam 15 çeşit oldu ve herkesin önce gözü doydu :)) herkese dağıttım ama hala evde pasta vs.. var bitmiyo ya deli olcam ama yemiyorum bugün yine başladım spor ve diyete..:))
dün babanemizde kaldık gece..amcamız ve yengemiz de geldi gece balkonda pasta börek yedik ,sohbet ettik vs..gece 3 kadar oturmuşuz o saatten sonrada teoyu uyandırmayalım dedik orda kaldık şimdi öğle uykusu için yatırdım ben eve kaçtım size d.günü resimlerimizi yükledim face de geri döncem teoyu almaya akşam yazarım yine..
Doğaç ve Aralın d.günlerini de kutluyorumm..nice yaşlarını beraber kutlarız dilerim..iyi ki doğmuşsunuz yakışıklılarım benim...
Ankaraya gelme olayı ise temmuzun ilk haftası bana da uyar hem d.günüm o hafta sizlerle kutlamış olurum hem de 26 da efenin d.günü var oraya gitmek isterim eğer plan değişirse..siz karar verin hangisi uyarsa size..ama benim oyum temmuzun ilk haftasına herkese uyuyormu o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?