2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen deniz bide yanında yatsak uyuyana kadar seyrederiz herade bizde ama çok şükür bi kaç saat de olsa yatağında yatıyo sonra ya ben onun yanında uyanıyorum yada sabah o bizim yanımıza hangimiz nasıl gidiyoruz bilmiyorum son zamanlarda
uykusunda gülüyo ağlıyo sabah ne gördün rüyanda deyince emiri gördüm diyo hep yine sallıyo
dün bide bi kadını dolamış diline kadın geldi çocuu aldı dittiler ağladı filan diyo nerde görmüş o kadın kim çözemedik dün gündelerdi ordamı gördü ne

ya bide aklıma gelmişken sorayım ,
çocuk şarkılarından hengilerini söylüyosunuz biz artık sıkıldık kardeşimin topu ; ceviz adam ;kırmızı balığı söylüyorum bide komşu komşu yu öğrendi ali baba fışfış kayıkçı filan başka neler var
şimdi nettede bi bakıyım hazır işim yokken sizinde bildiğiniz varsa yazın

serpil bizde alibaba- minimin ibir kuş-yağmur yağıyor-dahadün annemizin-uçuç uğurböceği -fışfış kayıkçı-dün küçük birkedi yanıma geldi -sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak sayyy bakk 12345 12345 diye :)bilirsiniz trt nin çocuk korosunda söylenirdi ne izlerdim o koroyu :)
şarkılarını söylüyoruz

bende geçen internetten araştırdım çoookkkkk şarkı varda sadece sözleri olduğu için nasıl bir ritimle söyleneceği belli olmuyo bu yüzden hoş olmuyo

serpılım o dedıklerınden harıc ku vak vak vak ku vak vak vak kuyruyun neredee cok sevıyoruz
bırde bır aslan mıyavvv demış mınık fare kukremışş (kukreme sesıı cıkarıyoruz beraber)
fareden korktu kedı kedı pırr ucuverdıı (kayahanın sarkısıydı)
baska bır kuçucuk aslancık varmışş kırlarda ko ko koşar oynarmışşş fln fılan dıye gıdıo
bırde parmaklarımızı tutarak ve gostererek soyledıgımzı sarkılarımız var
bu anne ordek (baş parmak) bu baba ordekkk (dıger ayagın baş parmagı ) :))))))
bunlarda yavruları (dıger parmaklar) (yalnız ayak parmakları olcakk oyle cok datlu oluyor :))))
derede yuzerler vak vak ederler bı balık gorunce elüppp dıye yerlerr derede yuzerler derken ayakları bırlestırıyoruz oturdugumzu yerde yuzme seklı yapıyoruzz vak vak ederler derkende acıp acıp agız gıbı kapatıyoruzz
lüpp dıye yerler derkende bı tane ayagı alıp agzına dogruuu uzatıyouzz ıkımız bırden gerıye hooopppp duşuyoruzz yatakta )))

başka bırgun bırgun bır cocuk evede gıtmış kımse yok açmış bakmış dolabı şekerde sanmış ilacı
yemış yemış bıtırmış akşama sancı başlamış kıvrım kıvrım kıvranmış (derken gobegımızı tutup kıvranıyoruz)
hastaneyi boylaaaamışş bı dahada boyle yapmamışşş

sorduğum iyi olmuş önceden söylerdim sizin yazdıklarınızın çoğunuda bırakmışım bu aralar

ama "dün küçük bi kedi yanıma geldi" onu bilmiyorum sevda

bide şu kayahanınkini söyleyim sevmişti onu ece

kızlar bende uzun yoldaa arabada dınlemek ıcın kıpır kıpır sarkılar ıstıyorummm
tatıle gıdersek eger arabada dınlerız esımle dıye
lutfen bır ıkı yazın herkesten beklıyorum ben bıraz buldum lıste yapıyorum hadı yardım edın bana :))

valla son zamanlarda sadece ecenin sevdiği şarkıları dinliyoruz
hande yener bodrum sopa yasak aşk
sagopa kajmer istisnalar kaideyi bozmaz
bende işyerinde sertab erener koparılan çiçekler dinliyorum bol bol hiççç yormuyo şarkı çok güzel
yeni çıkanlardan ise hiçç haberim yokk

offf ya tayin istemiştik olmadı (((
bi kaç senedir hayatımız çok hızlı değişiyo bu da olur belki dedik ama daha 6 senelik öğretmen eşime sıra gelirmiii ((((( hayırlısı bakalım biz ne zaman eskişehire yerleşicez

dunkü mini kutlamamızz...
bu kutlama benı cokk mutlu etti.. işte cekirdek aile kutlaması

Ayrıca face den ve burdan kutlayan sız tum dostlarıma cok teşekkur ederımm
ıyıkı hazıran annelerındeyım sagolun kızlar..

ayy kızlar oku oku bitmedi dolmuş topik bugün ben devir işleriyle uğraştım bütün gün sonunda satıp kurtulduk bozuk arabadan 500 lira kaybımız oldu ama onuda 1sene kullandığımıza saydık adam farkında olduğunu söyledi ucuz olduğu için almış zaten hor kullanılmış bir araba dedi ustada anlatmış sorunlarını ne diyim hayrını görsünler sırada yeni araba almak var inş. iyi bişey buluruz ford fiesta dizel düşünüyoruz kısmet bakıcaz artık ford focusta olabilir

selcana yazdığımı zaten deniz ve serpil biliyor merak etmenize gerek yok kızlar derya sanada gelince anlatırım canım diğer kızlarada aynı şekilde görüşürsek derim :))

denizcim tekrar aralımın sarı prensimin doğum gününü kutluyorum gülen yüzü hiç solmasın kuzunun

derya bende senin gibiyim zoraki davranışlarda tatmin etmiyor beni 2gün sonra eskiye dönüyolar anlamını yitiriyor kavga etmeden düzelse derimki içinden gelyor beni seviyor gayret ediyor ama malesef olmuyor

serpilcim bana uyar canım herkesin hali vakti uyar bana inş. arabayı biran önce alırızda seni kırıkkaleye biz bırakırız bizde annemin köye uğrarız çok istiyoruz köye gitmeyi özledik bahçemizi şarkılara gelince ben çok kötüyüm bu konuda basit şarkılar söylüyorum

gündemde şarkılardan berksan var yeni albüm çıkarmış candan erçetin var yeni albümü sertap var aklıma gelen bunlar sıla yeni albüm çıkarmış sanırım bide hareketli klibi dönüyor kanalda

aralın doğumgünü kutlu olsun deniz
mini kutlamanızda çok şeker olmuş...
sağlıklı mutlu huzurlu ömür diliyorum ...

serpilcim şarkı sözü şöyle

dün küçük bir kedi yanıma geldi
ne acı ne acı miyavlıyordu
gittim evden süt getirdim
sütünü içince kaçtı gitti
(burası biraz hızlı ) minik kedi minik kedi yine gel yine gel gel minik kedi yine gel...

slm kızlar geçmişi okudum ama öncelikle size bir haber verecektim çok üzgünüm ama ben 26 da ankaraya gelemeyeceğim eşimiin iş yerinden sorun çıkarmışlar ama diğer yandan bu hiç gelemeyeceğiz anlamına gelmiyor eşimde senelik izninde yani işinin değişiyle 1 ay sonra felan anraya geleceğiz umarım o zman görüşürüz hem senelik izni olduğundan akrabalrımız var onlarda kalacağız yani erken dönemeizede gerek kalmayacak çünkü biliyorsunuz akşamı düğünümüz vardı 6 gibi esk.olmama gerekiyor teyzemlerin düğünü çünkü ..üzgünüm ama ne yazık kii durum bundan ibaret inş..bir daha kii ay yine müsait olursanız buluşuruz ozamnada konuşuruz artık gününü ....:gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
denizcim çok şirin bir kutlama olmuş tekrara hayırlı yaşlar olsun...

ayşegülcüm arabanız satılmış iyi gitmiş aslında anlatışına göre araba bakımsızdı iyi olmuş inş..bir dahakini daha iyi ve uyguna alırsınız dikkatedin bu seferde..bu mesaj olayıda nee bende bilmek istiyorum banada gönder ....

deryacım ben yaşadıklarımı beni tanıyanlara anlattım mı ayı sizinki gibi tepki alıyorum çünkü kimse inanmak istemiyor eşimin o şekilde davrandığına ama hani eşimi ne kadar uzaktan bilenler ise ben hala eşimi seviyorum deyincede şaşırıyorlar ama seviyorum çok hemde çok çünkü her şeye rağmen eşimde beni seviyor bunu biliyorum görüyorumda aslında....

çocuk şarjkılarımız aynı bizde aynılarını söylüyoruz farklı bişey yok....

serpilcim esk.inş.buluşalım inş.bu sefer olur....eceyde maşallah artık büyüdüler ben ecrin için bü-yüdü felan diyorum da bana çevremmedki ecrinden büyük çocuğu olanlar bile bize çok küçük geliyor kendimizinkiler seninki bir de daha küçük yaş itibarıyla diyorlar ama hani ecrini görenler daha büyük gösteriyor diyorlar aslında ecrin uzun boylu değil ama maşallah çene çok.....

denizicm aklıma şarkılar pek gelmiyor ama evrinin bayıldı ezbere söyledi şu aralar murat bozun şarkısı hayat sana güüzell ismail yk facebook sibel canında hadi bütün aşklar alaturka diye şarkısını seviyor bende mecburen onunla dinliyorum ama çok güzel şarkılar hareketli...

Slm kızlar..
bugün ablamdaydık ,yarın akçaya gidiyorlar kızlarımla vedalaştım 1 ay göremeyecem onları:gitme:
teo ablalarıyla çok mutlu o yüzden bende çok mutlu oluyorum umarım biz akçaya gittiğimizde de çok kavgaları olmaz..
giderken otobüsle gittik (2 otobüs) ağaçlara,bayraklara baka baka geçti yollar,çok seviyor otobüsü falan değişik geliyor..

babanemiz de gitti bugün artık yine oğluşumla başbaşayız..gerçi bu geldiğinde hiç faydası olmadı babanesinin ya arkadaşlarıyla gezdi yada hasta yattı 1 kez bile kızılaya falan inemedim..

Kızlar şimdi son durum ne oldu temmuzun ilk haftasımı? serpilcim keşke sana da uysa yaaa ..ama ben çok üzülmüyorum biz nasılsa görüşcez biliyorum.. ayrıca öğrenim kredisine amma çok para gitmiş yawww şaşırdım..iyi ki de almamışım zamanında,alanlara hep özenirdim falan,iyi etmişim!
ece de açılmış bakıyorum diyaloğunuza bayıldım :)) maşallah o cimcimeye!

Ayşegülcüm gelince hbr ver canım belki bi ön buluşma yaparız kızlar gelmeden dimi? hem de uzun uzun konuşuruzzz:))

Denizcim sizin ön kutlamanızda çok güzelmiş aral bey üfleme provalarımı yaptı şimdi :))

Ve ben kesin kararımı verdim seneye evde d.günü yapmıycammmm(geçen sene de böyle demiştim gerçi..) hem çok yoruldum hem de abarttım (benim hatam) zaten beklediğim kadar insan da gelmedi..bakarsınız seneye kendi yerimde yaparım :))

Bu arada kutlamıycam kutlamıycam diyip duruyorum ya babalar gününü..bugün teoyla waikikiye girdik çok güzel babalar günü tişörtleri vardı dayanamadık 3 tane aldık babaya sürpriz..işte onlar..
ben çok beğendim,siz de hediye sıkıntısı falan yaşıyorsanız alın valla iyi gelir..

Son düzenleme:
yaaa bi sürü yazmıştım hepsi gitti ((
denizcim sizin kutlmananız ;
teo nun da tshirtleri çok güzel
geçen sene bizde almıştık bu sene bakıyım varsa alıyım kızıma yine
zaten bu aralar babasıyla zaman geçirmeye de bayılıyo akşamları bakıcıdan o alıyo bu ahfta bakıcıya gidiyo ece evde durası yok ben giderken çok ağlıyo gelirken arabada anlata anlata geliyolarmış evde nereye gitse peşine takılıyo baba nereye gidiyoss diye nerdeyse onla birlikte wc ye banyoya girecek kapıdan döndürüyorum ayıp olmaz diye :)))) çocuk alışık tabi ben banyo yaparken banyoda oturup beni seyretmeye babasınada aynısını yapmak istiyo
geçen akşam pijamama dondurma döküldü eşim siliyo ece de bi gördü kıyameti kopardı " babaaa annenin memesi ; ayıp ; bırak "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…