2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi bakıyım sevdacım nette var mı o şarkı sözleriylede anlaşılmıyo gerçketen nasıl söylendiği
tarçını izliyosanız karşılaşmışsınızdır belki
"ben bir ineğim ben bir ineğim
ot yerim süt veririm sütümü için
sütümü için yani büyümeyi seçin
ben bir tavuğum ben bir tavuğum
arpa ve buğday yerim yumurta veririm
yumurtamı yiyin ve büyümeyi seçin
ben bir arıyım ben bir arıyım çiçek çiçek dolaşırım bal yaparım
balımı yiyin yani büyümeyi seçin

bal süt yumurta hep gün yerim mutlaka
sağlıklı ve güçlüyüm
büyürüm büyürümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte buda çok güzel eğlenceli bi şarkı hem dinliyoruz evde hem söylüyoruz

yasemincim bir araya gelince sohbet ederiz konuşuruz herşeyi yazıyl olmuyor herşey dün eşimle konuştum sonunda yine her zamanki gibi haklısın dedi dr.a gitmeyi ikna ettim gerekirse ilaç kullan dedim bizim aile huzurumuz mutluluğumuz için bakalım nasıl olacak kampta giderim dr.a dedi gidecekmi bakalım gitmezse zaten sözlerinin hepsinin yine boş olduğunu anlıcam

ben ank.da olucam kızlar vakti uyan gelir görüşürüz napalım deryayla her halukarda görüşürüz biz serpilide geldiği zaman görüşürüz diğer kızlarda aynı şekilde geldiğinizde görüşürüz zaten herkesin zamanını tutturmak çok zor bu pazar gece trene binmeyi düşünüyoruz yer varsa tabi okullar kapanıyorya kalabalık olabilir telefonumu almayan msj atsın vereyim gelince görüşelim

tişörtler çok güzel güzel hediye gerçekten bugün sinemaya gidelim dedi eşim bakalım hangi film var güzel bileniniz varmı kızlar bugün bakarım bende hediyeye artık

serpilcim ohhh eceye ne güzel sizin tam kuyruğunuz olmuş bizdede durum farksız neyseki tuvaletin kapısını açma huyunu bıraktı biri girince ardından açıyordu kapıyı ama kuyrukluk tam gaz devam

selam kızlarrr

sevda cok teşekkur ederım guzel dıleklerıne .
deryacım ya tshırlere bayıldım bayıldımmmm.
hele o en sondakı tam muratlık cunku bayılıyor superman e :))))
koca adam :))))

aysegul ne guzel esın senı sınemaya davet etmıss.. beraber soyle 2 saat fln vakıt gecırın ..
uumarım ıyı olur hersey

kızlar ben de 26 27 de orda olamıcam demek yasemnde gelemıypr serpıl aysegul derya bır bulusucaklar demek kı
sonrakı haftra da ben Allah ızın verırse orda olucam o zaman yıne deryada toplasırmıyızz o hafta selcanda gelıcekmıs konuştuk.. o zaman selcan ben ayşegul derya yıne deryalarda toplanabılırmıyız kı
deryacım sana bırgunluk yuk olabılırmıyız ..
bız ztn c tesı pazra ankarada bulunabılıcez c tesı esımın akrabalarında kalcaz pazar deyyyyaya gelırızz ve ordan eve donucez

bugun aralı havuza ındırdım ayy ayy bayıldı yaa su canavarıı..
yorulmadı da baya oynadık fln sonra aglaya aglaya cıktık babanneye verdım uyutsun dıye.
suan uyuyor bende yemek yapıyorum

Son düzenleme:
bugun aralı havuza ındırdım ayy ayy bayıldı yaa su canavarıı..
yorulmadı da baya oynadık fln sonra aglaya aglaya cıktık babanneye verdım uyutsun dıye.
suan uyuyor bende yemek yapıyorum
aynennnn yaaaaa..
bende az önce küvetini doldurdum oynasın diye ama 1 saat içinden çıkmadı en son elleri ayakları büzüştü falan zar zor çıkardım bi dünya ağladı cıp cıp diye..su kuşu bunlar yaaa..
siz ne güzel şanslısınız havuz olayınız var aral enerjisini en güzel havuzda atar valla senin için büyük kolaylık aslında deniz..

offffffff ya bu ne sıcak kızlar valla bunaldım ; hocayada dedim odanıza bi klima alın bende nasipleneyim diye cam açıyorum cereyan yapıyo açmıyorum çokkkfena

deryacım ben dışarda buluşmayı teklif ediyorum harikalar diyarı olurr acity olur benim bilmediğim başka güzel bi yer olur ; pazar sabahı buluşalım ben bu mesajı sabah yazmıştımda silinmişti tekrar yazamadım
zaten efenin doğumgünü cts gündüz yada akşamdır demi pazar müsait olursun heralde bende akşam üzeri eve dönerim
pazar günü eşinde evde olur en uygun yer dışarsı olur ; öncesinde doğaçla ecede birbirine alışır hepsi birden yabancılık çekmezler hiç olmazsa diye düşündüm ben sizceeeeeeeeeeeeeeee
demek selcanda geliyo ; kapan ve selcanlada tanışmak isterdim (( inş sizlede konyada görüşürüz ben seviyorum konyayı kırıkkaledeyken tekrar gitmek istiyorum ama bakalım

kızlar şimdi son durum 26 haziranda serğil-ayşegül ve ben görüşüyoruz..(efenin d.günü inşallah akşam falan olur ,her durumda bi yarım saat uğrarrım yine sizinle görüşürüm) ben gerçi sizi evimde ağırlamak isterim o gün ama d.gününe gidersek nasıl olcek bilmem en kötü akşam görüşürüz yaaa!
temmuz 3 sanırım o tarihte de ayşegül,deniz,selcan ve gelebilirse yasemin görüşcez dimi?

Aaaa olur tabi serpilcim ben pazarı niye unutuyorsam :)) şaşkın bennn!
nasıl isterseniz bizim eve yakın zaten harikalar diyarı falan gezeriz ,çocuklar mızıldarsa eve geçeriz o zaman..

yaaa ne demezzsınnn.. kollauklarını taktırmıyorr sımıtınede gırmıyorr ve elını tutturmuyor havuzund uşuna gıdıp açıp altında oynamak ıstıyor havuza gırmıyor bebek havuzu kısmına belıne kadar gırdı o kadar o da kolluksuzz
ve oyle olunca deryacım bana cok zorluk oluyor cunku sureklı onu tutmak vede kollamak zorundayım.. elını morartıyoruma rtık o cekıo ben cekıyorum .. havuzun kenarından yurumeye calısıyor bır duşşse 1,80 havuzun derınlıgı .. yanı cok yoruluyorum havuzdada
bugunde tek kollguunu yırttı bılıyormusun
yenı kolluk alıncak mecbur
bırde dıyorum kı su can yeleklerı varya cocuklarııcn ondan mı alsam acepp
umarım taktırır onu da bende rahat ederım

yemeklerımı yaptım evı topladım geberdımm havuza ınıyorum baktım bnm arkadaslarım orda.. bır yarım s aat takılıyıma ral hala uyuyorr :)))))

tabi denizcim en iyisi yelekler biz bu sene yelek alcaz teoya çocuk için en sağlamı o bence..tabi giydirirse..:))

günaydınnnnn..
eee hanımlar nerdesiniz kimseler teşrif etmemişşş!

dün asrın bana naptı kızlar ,deliye döndüm resmen..beni balkona kilitledi!
soğan almak için balkona çıktım o da mutfakta masada oturuyordu ,cereyan yapmasın diye de kapıyı kapattım ..benim maymun kalkmış yanıma gelcem diye kapının koluna asılmış o da aşağıya çekince kilitleniyor..deli oldum açılmıyor kapı,evin kapısı da içten kilitli yani babamız gelse de açamaz falan..artık traif ettim tut yukarı kaldır aşkım falan diyorum bana gülüyor anlamıyor ki yavrum..en son dediğimi yapabildi çok şükür de açıldı yoksa tam eşimin gelme saatiydi o da kapıyı açamayınca deli olup kırardı falan..:)) aman sizde dikkatli olun valla!

bu arada inşallah bu cumartesi eskişehirime gitcem bi aksilik olmazsa çok mutluyummmmmm..

aman deryacım dikkat etmek lazım çok fena oldular heryeri kurcalıyolar
Allah tan anlamışta açmış teo :)) yoksa kalmıştın balkonda :))

bende aşıyı yaptırıcam pazartesi gidicem doktora
fiyatı 36 lira bugün sağlık ocağına gidicem bi sorayım orada yapıyolarmı
yapıyolarsa daha hastaneye gitmeme gerek kalmaz

batuhanın öğlen uykuları yok artık uyuyamıyo
memeden kestikten sonra oldu salla salla yok uyuyamıyo
akşamda 10 gibi uyuyakalıyo nasıl eski düzenine sokucam bilemiyorum
işlerim hep kalıyo öğlen 1 saatte uyusa işime bakabiliyodum şimdi o da yok
burayada giremiyorum sadece okuyup çıkıyorum anca...

slm..kızlar çok canım sıkkın yaa ecrin sinirediyoer benii..deli oluyor resmen dediği dedikbir tuhaf oldu ...çiş sorunumuz var birde bu sıralar aşırı suu içiyor bu yğzen birde tuvalete yetişiyorsa birde kaçırıyor 2 dk .bir çişi geliyor aşırı çok yaa...acyip canım sıkkın uyku sorunumuz var dün gece 2 de yattık sabah kadar uyumadı anne karnım acıyor diye bütün gece ağladı sabah geçmiş neyseki.....

deryacım çok güzelmiş tişörtler bayıldım bakalım bizim buralarda var mı yada kaldımı çauk bitiyor yaa.

pek giremiyor çok doluyum yanii aşırı uyku uyumayan çocukla çok zor ündüzde aynı şekilde ..off sinirlerim altüst keyfim yok.....

aaa çişe alıştımı yasemin? ben hala zorlamıyorum teoyu akçaya saklıyorum..

öğlen uykusu olmazsa gerçekten zor bende her işimi o ara halklediyorum..allah kolaylık versin.. nurancım ne güzel atlattınız meme olayını da dimi darısı selcana!:)) teo hala bazen açıyor memeyi seviyor,öpüyor ağzına alıyor süt bitti diyip gülüyor ama emmmiyor..batuhan da yapıyor mu öyle..

slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun ; tüm dualarımız kabul olsun inş
ben her zamanki gibi adetliyim yine (( ya bide şu adet dönemimde insanalrın bakışlarını bile bazen yanlış yorumluyorum ya sinir oluyorum kendime ayy kırıldımı bana; aa küsmüşmüde konuşmuyo vs.
neyse iş arkadaşım geldi bugün izindeydi ; tlfda filan konuşurduk arardı bişey sormak için çocuklarla alakalı filan ama işyerinden başka görüşmedim bi kere o bana geldi bi kere ben ona ev; çocuk görmeye filan
ama msndede tlfda laf dönüp dolaşıp ikinciyi ne zaman yapıcan yapda ikisi bir büyüsün ikiz gibi sonra zor olur öyle diyo tecrübeliler ; ece olmadan öncede böyleydi yaaa ben anlamıyorum o çocuğu yapcak olanda bakıcak olanda beni nasıl etkiliiiceni düşünen katlanacak olanda benim niye insanlar çok zevk alır başkalarına özellikle karı koca arasında konuşulup karar verilemsi gereken bişey için ısrarla onuşurlar bilmem...... ben de en son tlf aradığında dedim insanlar çok biliyo boş ver tecrübelileri karı koca karar verir ona başkasına bişey söylemek düşmez gibi bişey söyledim şimdi görünce baktım hııı meraba dedi sadece zaten bakıcı konusundada kırılmıştım ona uzatmıyım şimdi bide ben suçlu oldum yani yanlışmı anladım acaba dedim yemeğe çıktık arkadaşlarla birlikte ama yok değil doğru anlamışım ; kafama takmamam gerken bişey aslında ama canım sıkıldı işte ister istemez eşim de izinden döndüğünde kesinlikle taviz verme bu konuları hiç konuşmayın demişti sanırım ondan önce benim tavır almam lazım ama kızlar düşünün yani kaç senedir burda çalışıyorum insanlarla (benimle aynı zamanda girmiş arkadaşlarım hariç) iş yerinden başka biyerde görüşmüyorum ve istiyorum ki muhabbetimde ona göre olsun ya yeri geliyo dün tanıdığın insanlar yatak odası muhabbeti yapmaya çalışıyo ki ben ne ailemle ne çok yakın arkadaşlarımla konuşmam böyle şeyleri artık bendemi bi sorun var geniş mi olmak lazım amannnn zamanımızı böyle değerlendirilelim dedikody yapalım konuşalım diyemi düşünmek lazım bilmiyorum işte mesafe koyuncada bazen yalnız kalıyorum sinir oluyorum
ayy neyse yazdıklarımın cevabınıda biliyorum ben mesafeli olmaya devam edicem insanalrda beni suratsız havalı olarak nitelendirmeye ama sinir olduuüm bişey yazdım ya size rahatladım bi nebze ayy yoksa akşama kadar bazne hiç iş olmuyo burasıda olmada kafayı yerdim herakde yada onlardan biri olurdum ağzımdasakız (Allah korusun)
inşallah yeni oda arkadaşım kafalarımızn uyuşacağı biri olur anlaşırız karşılıklı :Saruboceq:

hepatit a aşısınıda eczaneden alıp biz mi götürcez hastnaeye
arıyorum drun hep hastası var konuşamadık ne zamana kadar süresi var acaba kızlar biraz bilgi verirmisiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…