2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sana hak veriyorum serpilcim herkes herşeye burun sokmaya meraklı bendede çocuk yapmaya karar verdim ya kimisi daha çok küçük doğaç dedi kimisi yap dedi her kafadan ses çıktı takma ya kafana herkeste var bu olay çok meraklı millet bende şu saçım olayında sinirlerim bozuldu kendi isteğime göre yaptırdım kimseye fikir sormadım burdaki insanlara her gördüklerinde seni soluk göstermiş yakışmamış git değiştir diye baskı gördüm yada doğaçın saç şeklinde sürekli bi baskı takmamaya çalıştım ama gerçekten ciddi baskılar yapıyolar neyse bu son halimden çok memnunlar :))

deryacım nasıl kilitledi teo yaa iyi bari açmış sonunda

nurancım doğaç bi ara bıraktı uyumayı şmdi hemen uyumaya başladı ama ben bu ara duş aldırıyorum gevşiyor hemen uyuyor sende dene banyo yaptır sonra salla uyur belki sıcak ya hava mayışıyor

dün eşimle sinemaya gittik güzel film yoktu bizde gezdik alışveriş yaptık eşime gözlük aldık kırdı doğaç öbürünü yeniledik babamada telefon aldık 3gli görüntülü konuşmalı doğaçı görsün istediği zaman diye çay içtik dün bi cafede oturduk eşimde gelişme var şu anda ama ömrü ne olur bilemem dün elleriyle fındık fıstık besleyip durdu beni ne istediysem yaptı falan dr. işini iyice konuştuk gidecekmiş kamp sonrası aslında daha iyi olur dedi sende gelirsin beni anlatırsın dedi sen anlatamıyormusun dedim anlatrım dedi ama sen daha iyi anlatırsın dedi dilsiz kocam nasıl dillendi beni dinledi iltifatlar etti falan yeni saçımı çok övdü çok çıtır oldun gittikçe gençleşiyorsun falan dedi :)) off offf inş. bu sefer bari bozulmaz ya şu futbol işinide azalt dedim dünyayla bağlantın kopuyor dedim her maçı izleme ya dedim

sağlık ocağından geliyorum aşıyı özel hastaneler yapıyo
burda yapmıyoruz dediler
batuhanın boy ve kilosunu ölçtüreyim dedim birbirine kattı ortalığı
ağladı hemde ne ağlamak hıçkıra hıçkıra
ölçtüremedik tabi sanki ne olcak anlamadım zaten oldum olası sevmez ölçümleri(

deryacım bazen batuhanda bakıyo memeye ama piss öhe falan diyo bazan kokluyo ama ağzına hiç almadı

uyku sorunu canımı çok sıkıyo öğlen uyumadığı içinde çok huysuzlanıyo
banyoyuda denedim ayşegülcüm olmadı
ev sıcak diye balkonda uyutmayı denedim olmadı
reklam müzik baby tv ne varsa denedim olmuyo uyumuyo (

ayşegülcüm inşallah hep böyle devam eder
doktora gitmesi daha iyi olur en azından azda olsa çözersiniz sorunlarınızı

ayşegülcüm çok sevindim valla umarım dediğin gibi ömrü uzun olur bu hallerin..ama doktor olayına da ok demişse iş bitmiştir hayırlı olsun canım! darısı başımıza.. bizimki de iyi bu aralar zaten bi kavga,gözyaşı,küslük ardından bir hafta iyi haller alışkanlık haline geldi:))) yaz boz gibi oldıuk yaaaa..

serpilcim sende yazmışsın ve biliyosun..eee haklısın arkadaşım tabiki sonuna kadar kime neeeee? valla o açıdan kimseye laf söyletmiyorum bende saçım,başım,hayatım vs..kimse karışamaz çünkü hayat benim hayatım isteyen de kırılsın,gücensin keyfi bilir canım yaaa..

aşı olayı da ben de alıp doktorumuza götürcem sen al burda hemşirelere yaptırırız dedi,öyle yapcam..şu esk bi gidip gelelim de.. bu aşı bi 2 yaşında bir de 2,5 yaşında oluyor serpilcim 2 doz yani..

nurancım sabah erken uyandırsan ve öğlene kadar çok yorsan belki uykusu gelir canım yaa bir de yoğurt,ayran falan yedir,içir uyku getirir yaaa:))

şu gelinliğimi ve kıyafetleri alan adamdan da tık yok yaaa sinir oldum lafta düğün temmuzda diyordu ama insan gelinliği almazmı bi an önce..salladı sanırsam vazgeçti falan bende çok heveslenmiştim yaaa telefonun da kaydetmemişim salak gibi arıyamıyorum silinmiş son arananlardan..face den msj attım bakalım döncekmi..
zaten eşim sürekli kızıp duruyordu bu adam kafa buluyor olmasın falan diye umarım öyle değildir..

deryacım batuhan sabahları 8 de kalkıyo gece 10-11 gibi uyuyo
emzirdiğim zamanlar da aynıydı öğlen 2 de uyuyodu bir iki saat yattıktan sonra kalkıyo gecede en geç 11 de uyumuş oluyodu.
batuhanın yemeklerinin yanında mutlaka ayran veya yoğurt veriyorum çok seviyo zaten
ayakta sallanmaya alışmadı sanırım daha

selam kızlarr gecmıse bakmadanyazıyorumm.. cok yorgunum cokkkkkkkkkkk
derya hakketten bu adam oyle bısey yapmasınn esınınd edıgı gıbı .. ayy umarım oyle bısey deıldır

kurban olurum ben onun o ellerınee
canım ya hem guldum hem uzuldum :)
ama maşallah gerı açmış aral olsa açamazdı açmazdı ınadına
sarı ınadı var sarıııı eşşek kafalıda :))

Aral boyle ne kadar gıder sızce kızlar.. bu saat oldu tek bı ıs yaptırmadı bana uyumadı benı delırttı aglatttı
o kadar yaramaz o kadar hıperaktıf kı anlatılmaz yaşanır..
böyle gıderse kışın benzden kesınce yarım gun kreş şart olur bana
babaannemızde dışlerını cektırıyor bugun en son 3 taneyı bırden de cektırmıss
hıc dıs yok artık agzında damak yapılcak fln vs.. o da kenınde deıl yaa
ama yınede aralı aldım ona gıttık esım aramıstı
ona annenı ara nasıl ıldu dıye sorr dedım kadın dıscıye gıttı bugun cok korkuyordu artık takati kalmamıştı ara sorr dedım
o da aramış kendı anasını neysee ıyıyım oglum demışş cok zor yaa neysebende gıttım onu oyle gorunce agladım
aralı ben uyutayım denız getırsın demış ama aral benı bırakmadı bens alladım uyudu aşağıda şapşal şey yaaa

ay şimdi bende gülüyorum ama dün çok panik oldum nolcak diye..çünkü açılmasa ve zaman geçse ağlardı belki yada babası gelse kapıyı açamasa falan..Allahtan söz dinledi kuzum!
benim bir arkadaşım var onun da ikizleri var,ikizler annelerini yatak odasına kilitlemişler..yani kapıyı kapatıp anahtarını çevirmişler kız odada kalmış onlar dışarda o da deli olmuş 1 saat dil dökmüş çocuklara ama ne anlayacaklar en sonunda anahtarı yere atmışlar kapının altından annelerine vermişler falan da öyle açılmış..çok fenalar çokkkk!
dinlerken bende hem güldüm hem üzüldüm ama valla dikkatli olmak gerek hala bilinçsizler..

sen naptın deniz alttakilerle sorunları düzeldimi biraz? bir de anlamadım niye ağladın kadın diş yaptırıyor altı üstü bence sen çok duygusalsın yanılıyormuyum hı?
bende asrınla beraber temizlik yapıyım dedim sabah ama sadece oturma odasının koltuklarını silip üstlerine örtü örtebildik izin vermiyo asrın da..her yer oyuncakkkk offf oynasa bari içim yanmaz sadece dağıtıyor sıpaaa!
yarın eskişehire gitcezzzzzzzz hem de oğlumla ikimizzz!

umarım istasyona gidebiliriz ikimiz elimiz de ufak bi bavul da olcak eşim akşamı bekle ben bırakıyım diyor ama saat kaybederiz olmassss dedim..o da ertesi gün öğleden sonra bincek gelcek..

çok mutluyum o açıdan çokkkk 10 sene sonra ev arkadaşlarımla yine aynı çatı altında sabahlıycaz..birimiz çocuklu(ben),birimiz hamile birimiz evli çocuksuz ve diğeri de bekar ..her telden var yani..

evet derya cok cok cok duygusalım ben .. cok aşırııı duyarlıyımm.. bu yonumu ozellıkle bastırmaya calısıyorum ..
cunku cok duyarlı oldugum zamanalar hep ceremesını ben cektım yınede..
tam akrep burcuyum ben .. annemı cok sevıyorum bırde antıbıyotıkten gecen gun hastalandı fazla gelmıs bunyesıne.. kustu sabaha kadar ateslendı .. dışlerden dolayı cok cekıyor bırde dızlerı cok aşırı agrıyor.. hjergun ılaclarla kremlerle yaşıyor..
bana cok emegı var.. onun yerı benım gozumde kaynana asla olmadı ne yalan soylıyım ..
onu oyle dışsız dudakları ıce çökuk halsız solgun gorunce ıçım cok acıdı ..
ztn evde de bır posta aglamstım

ya ben cok delıyım boşver benı :))

durumlara gelınce emeın annemle cok bır sorumun yoktu arala ck karısması harıcınde.. kayınpederımle var.. onun tavırlarıyla.
bıraz takıgım ona karsı
konusmuyorum aşağıya ınmıyorum mecbur kaldıgım zaman aralı bırakırken gıdıyorum sonra onu babanne oyalarken ben kacıyorum ama bugunorda uyuttum ben sora kactımm ancak..

ben geldim kızlar biz bugün ecrinin dr.götürdük kendi dr.muz yokmuş başka bir dr.bakıttık ecrinin boğazlar acımış içe akıntı yapmış miğdede ecrnini biraz sorunluya kusuyor biliyorsunuz onu daha da tekiklemiş işte yeme içmeden kesmiş kusmayı artmış karın ağrısıda bundanmış bir sürü ilaç verdi dr.geldik iyikide götürmüşüz arttsaydı daha da fena olurdu hemen azıtıyor çünkü...boy kilo baktılar boyu hiç uzamaış nasıl canım sıkıldı ama tam 2 yaş giyiniyor 92 cm diye alıyoruz ama canım sıkıldı doğrusu kilosuda iyi maşallah zaten almıtı mama sağolsun şişirdi ama iştah yine yok ki..zaten olsa hastalanmaz yaa hiç böyle meyve felany meiyor dr.üzerine düşmededi 8 saat aç kalabilir dedi gelde bana anlat deli oluyorum artık yemedimi sinir oluyorum malum önceden bu yana artık dayanamıyoyrum geriliyoruım artık çok kızıyrum bağırıyorum..

alışveriş yaptık birazda ecrine dayanamadım oyuncak aldım bowling aldımm bu seferde birde şu hani bomcuklarla siralama tellerin arasından geçen oyuncaklar varya aslında kendimiz bile yapabileceğimiz basit bir şey ama eşim işte al bundan dedi ecrinde tv de görüyordu aldım umarım oynar oyuncak pek oynamıyor da....deryacım lw gittik bablar gününe tşört almaya kalmamaış demiştim sana kalmaz diye başka bir cici aldık çıktık babalarımızada kıyafet altık babalar gününe ben kendime bişey almadım eşim aldı artık bende bir daha ki aya düğünümüz ar ona alıcam...

Son düzenleme:
iyi yolculuklar deryacım vaktin olursa bizede uğra canım beklerim ..ecrin kıştan bu yana süreklli çiştenm bi çıkar bir bağlanır hasta oldumu yine hasta çişini kaçırıyor yazık yavrum bez sorunumuz yok yani kıştan beri iyi öğrendi ama böyle hasta oldumu bağlanıyor evde bağlanmıyor tuvalete gidiyordu hep ...

serpilcim çok çok çok haklısın katılıyorum hatta katılmaklada kalmıyorum sinir oluyorum yaaa....

ayşegülcüm hadi hayırlısı inş eşin hep böyle gider aam değişmesi bence dr.gitmesi daha iyi olur daha etkili olur...

denizicm üzme kednidi canım sende aralda çok aşırı hareketli bugün dr.da ecrin için dedi hiparaktif diye biraz odayı birbirine kattıda fazla tv izzlemesin balık yada balık yağı ver dedi bana sakinleştirimiş işte....

canım sıkıldı kızlar ecrinin hatalığına yine antibiyotik verdiler ne yazık ki hiç iyi geçmiyor günümüz yaaa kusmasıda baya bi artmıştı zaten eşim zorla aportopar götürttü bana kalsa götürmeyecektim daha her zmana zaten kusuyor iştahsız vs.diye ama iyiki göütrmüşüz....

günaydın kızlarrr
deryacım teo napmış öyle geçmiş olsun geri açması daha büyük olay bence aferin ona abi olmuş artık
akılları fikirleri yaramazlıkta hep
yasemin sizede geçmiş olsun canım yazın da hastalık hiç çekilmez ya ahh bi farkında olsada yese artık ecrin hem kendi çekiyo hem sana çektiriyo
deryacım esk e gidiyosun demek sonunda benim yerimede gezin 3 temmuzdada ben gidicem inş arkadaşımın düğününe izmirden ünvte arkadaşım da gelecek inş çok istiyorum onunla görüşmeyi bugün zrıııcamda kayınvalidemlerde kalalım birlikte diicem bakalım yada evlenen arkadaşta kalırız benim annemle aynı sokakta oturuyolar eceyi uyutur orda bırakırım en benim düğünümde görüşmüştük ünvte daha sonra dersanede çalışırken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi canım yaa 5 sene bitecek valla görüşmeyeli zaman su gibi akıyo (((
ayşegülcüm maşallah diyim eşine inş böyle devam eder kısa süreli olmaz drada giderse daha hale yola sokarsınız canım ilişkinizi
bende dün selcanı gördüm rüyamda kağanla ama pek hatırlamıyorum neler konuştuğumuzu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…