2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın serpilcim sağol canım.ne güzel eski arkadaşlar hep buluşuyorlar benim azdır samimi olduklarım süreklide görüşürüz baazılarıda uzaklara gitti işte dünya telaşesi görüşmedik mi görüşmüyoruz onlar aramıyor bende aramıyorum yani çokta doğrusu aklıma gelmiyorlar....

günaydın kızlar nasılsınız
serpilcim bende hastaneye falan gitim onun için görmüşsündür içine dogmuş.
bende bel çukurlaşması varmış bi de doguştan bazı omurlarım birleşmemiş o yüzden belim agrıyormuş.
canım sıkıldı biraz agır bişey kaldırma dedi oğlum var 16 kilo dedim güldü.
bu arada deryacım balkonda kalmanın nasıl bişey oldugunu biliyorum sagolsun kagan 2 kere yaşattı.
pastanede çalışan oğlanı çagırdım eşime haber verdiler eşim gelip açmıştı kapıyı..havada soguktu tir tir titremiştim.
yasemin geçmiş olsun canım
kağanın da son dişleri çıkıyor yazık hiçbişey yiyemiyor.dolabı açıyor yumurta domates zeytin ne varsa istiyor bir lokma alıyor anne diş acıyoo diyor.sonra meme istiyor.açlıktan saat başı emiyor.
yemek yiyemeyince anne ayrannn yap,bardak dök diyor yazık çok çaresiz yavrum benim...

selam kızlar bızde bugun burdakı unlu bır cocuk hastanesıne gıttık aralın hıperaktıflık testı ıcın dedım ya sıze 4 tane psıkolog dr varmıs dıye
ay gıttık bır heveslıydı kı doktoraa gıdıyoruzz dıye sarkılar soyleye soyleye gıdıyor yolda.. neyse agustosun ıkısınde randevu alın gun vercekler sıze o zaman baslıyor dedıler gerı geldık gelırken esım bızı kahvaltıya goturdu bugun cok guzel kahvaltı ettım yanı aralı murat tuttu cunku hehehehhe sonmra eve geldık havuza gırdıkkk kolluklarını takmıyor ay benı cok yordu yıne onu kollamaktan tutmaktan sıcagın alnında mahfoldum mayosunuda bulamadım ztn bugun cıkardım yukarı sut ıcıp uyudu kerata..

ecrıne cok buyuk gecmıs olsun .. yasemıncım allah kolaylıkar versın

Aral Denız hayvanat bahcesındee

şapkama gulmeyın normalde oyle takmıyorumm orda oylee olmuşş :)))

Aral havuzun meşhurr duşundaa
anne mutlukkk suuu anne mutluga gıdelımmmm

burda da sevınclee havuza gıderkenn :)))

vee hemenn uzerımdekııı fazlalıklardan kurtulayımmm dedı kollugu kopardı

iki sanıyecik kadar oturduu .. bugun oglum 3. kez bu yıl havuza ındmış oldu.. ve bugun cocuk havuzunda yuzmeye calıstı ılk kez.. cok cok hosuna gıttı gecen gun belıne kadar zorla soktuydum hemen cıkmak ıstedı
sımdı yuz oglum deyınce yuzduu yanı tabı ben tuttum

sağolun arkadaşlar ..selcancım sizde çok geçmiş olsun son dişler yaa kurtulacaksınız ne güzel bizizm daha var sonların 1 çıkattı daha üsttekiler duruyor ama yakındır genelde diş çıkaracağı zamnalarda ecrin grip vs oluyor sanırım dişinde etkisi oluyor dr.demişti....

denizicm çok tatlı aralyaa bayılıyorum sarı kafa aman dikkatet allah korusun yavrum bişey oluverir zor sizin durum bize göre haklısın en azından ben su vs ğraşmıyorum yoksa valla bütün gün suyun başından alamazdım balık ecrin......bu hiparaktiflik için ne diyecekler bakalım merakla sonucu bekliycem ben hala hiç bir dr. götürmedim ecrinin bu sıralar normal her şeysi çok ilgilenmiyorum uzun zamnadır ecrin konuşma vs.her şey bitti yapacak bişey kalmadı .....

ayy denizcim canım çekti ya havuza girsem serinlesem diye ohh valla tadını çıkarın ama anlattığın gibi aral unsuruyla sende çok tadını çıkaramıyorsundur gerçi biz olsak bizimkilerde rahat durmazdı biz düşerse diye korkardık herhalde derin baya diyorsun çünkü aralım çok tatlı çıkmış yaa nasıl eğleniyor ...

bakalım ne diyecek dr. arala merak ettim geçmiş olsun yasemincim ecrinede hiç derdi bitmedi kuzumunda inş. düzelir seni üzmez artık

kızlar siz çocuklarla her gün dışarı çıkıyormusunuz evde neler yapıyorsunuz vakit nasıl geçiyor.....

gündüz zorunlu olmadıkça çıkmıyoruz dışarı çok sıcak çünkü akşam serinliğinde yada akşamın ilerleyen saatlerinde dışarı çıkıyoruz felaket sıcak dayanılcak gibi değil çünkü

bu arada biletlerimizi aldık kızlar pazar gecesi trene biip çuf çuf geliyoruz ankaraya görüşemicez sizlerle telefonum var artık çoğunuzda gerekirse ben gerekirse sizler ararsınız iletişim kurarız bu şekilde

bız sureklııııı dısardayız gece gunduz sabah oglen.. bahce park havuz marketler avmler.

dun carreforu a gıttık acıdımy ıne aralıda alalım dedım anlıyor bızım dısarı cıkıcagımızı hemen o da hazırlanmaya basladı sarkılar soylemeye basladı . ıyı o da gelsın dedım. bızde baba ogul tshırtlerınden aldık hem arala hem babasına aynı tshırtten aldık super oldu

kızlar bız aralın dogum gununu ıznık golunun ordakı cıftlıkte kutluyoruz..umarım hersey guzel olur.. cıftlık bana cok ıyı gelır umarım.. ıstıyordum oraya gıtmeyı ıyı oldu bu.
yalnız arabayı sattık bız. yenı araba ıcınde kredımız onay cıktıgı halde bankanın muduru orda olmadıgı ıcın bekletılıyor..
alır almaz bı araba almamız lazım. ankaraya gıdıcez hemen bı araba almamız lazım didimm eşime. :)
bakalım inşallah bulcaz bı tane
arabayı alan kışıu bugun ıcın gelır alırım demış de yarın nasıl ıznık e gıdıcez bılemıyorum :SSSSS

slm kızlar bugün son gecemiz balıkesirdeki yarın gece yolcuyuz eşimin valizi hazır sabah erkenden yolcu bizde yavaş yavaş hazırlanıyoruz bekle bizi ankaraaaaaaa yupiiiii

telın hep açık olsunn canımmmmmmmmmm
ıyı yolculuklarrrrr ıyı tatıllerr umarım hersey guzel gıder :) dogacımı opuyorumm senıde tabıkı

telın hep açık olsunn canımmmmmmmmmm
ıyı yolculuklarrrrr ıyı tatıllerr umarım hersey guzel gıder :) dogacımı opuyorumm senıde tabıkı

sağol denizcim allaha emanet olun telefonum hep açık görüşürüz hepinizle neti kapatıyoruz bugün kablonun teslim günü:) bida giremicem döndüğümüzdede allah kerim öptüm hepinizi

bugün batuhanın ateşi çıktı 39 derece oldu
ilaç verdim düştü biraz
yarın doktora aşı için gidicektik ama ateşli olduğu için yapmazlar

kızlar batuhanın bu aralar eli hep pipisinde
uyarmamaya çalışıyorum dikkatini başka şeylere çekmeye uğraşıyorum
ama eli hep orda yine de, ne yapmalı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…