2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam.. cok cok guzel bır hafta sonuydu
cıftlıge gıttık oglumund ogum gununu orda kutladık ama harıkaydı yaa..
stres attık.. çaldık soyledık yedık ıctık superdıııııııı........

nurancım Aralında orası cok sık kalkmaya başladı afedersınız..
ve o zamanlar anne acidii çüküm kalktiii diyor :)) bezini açıyorum ve inmesini bekliyoruzz
iiiinnnn diyor orasınaa :)) bez sıkıyor sanırım o zamanlar maşallahıda var :)))) ondan sanırım

bizde bu son günlerde yatmadan yatmaya içeri giriyoruz desem yeridir :)
benim geçen sene denizi sevmeyen kızm ı bu sene denizden getiremiyorum ağlayarak alıyorum denizden
beline kadar kendi giriyor suya ordan eğilip suyun içinden taş kum alıyor kovasına su doldurup döküyor çok eğleniyor bende hergün götürüyorum 2 saat falan tutuyorum 11 gibi gidiyoruz 1 gibi geliyoruz
sonra gelince yemeğini yediriyorum 2 gibi uyutuyorum 5 e kadar uyuyor çünki çok yoruluyo
sonra zaten eşim gelmiş oluyo yemek yiyoruz yine sahile gezmeye iniyoruz eve gelmemiz bazen 11 i buluyor çay bahçesinde oturuyoruz yürüyüş yapıyoruz zeynebi parka götürüyoz
bizde böyle kızlanr bu yazımız güzel geçiceğe benziyor geçen sene zeynep küçüktü fazla inemiyoduk sahile
ondan önceki sene yeni doğum yapmıştım
bu sene acısını çıkarıyoruz kızımla :)

ben batuhanı akşam üzeri çıkarıyorum
çok sıcak oluyo durulmuyo dışarda
bizde balkonda idare ediyoruz
aşkam üzeri 5 gibi çıkıyoruz dışarı
8-9 gibi giriyorz içeri

batuhanı doktora götürdük
boğaz enfeksiyonu dedi
antibiyotikle ateş düşürücü verdi
ilaç içmeyi hiç sevmiyo yaa hemen tükütüyo
yemeğine suyuna katsam anlıyo içmiyo
sürekli banyoya ılık suya sokuyoruz ateşi düşsün diye
çok huysuz

oy ne güzel sevda yaaa çok imrendim sizeee
eneste suyu çok sevmeye başladı bi giriyor banyoya
leğeni dolduruyorum ılık suylaaa
oyuncaklarını topluyor cup suyun içine...

akşam dedim gel popoyu yıkayım dedim
koşa koşa geldi sonra kalına ne geldiyse içeri geri gitti koşa koşa
meğer yuncaklarını toplamış cıbı cıbı yapıcakmış kaydirigubbakcemile3
yok annecim sadece popoyu yıkıcam diyorum bu seferde kızıyor bana :)
su kuşu oldu sonunda benimkide kaydirigubbakcemile3

geçen sene denize sokmamıştık
bu sene gidebilseydik enes çok eğlenecekti neyse kısmet...

ben batuhanı akşam üzeri çıkarıyorum
çok sıcak oluyo durulmuyo dışarda
bizde balkonda idare ediyoruz
aşkam üzeri 5 gibi çıkıyoruz dışarı
8-9 gibi giriyorz içeri

eneste akşam üzeri çıkıyor sonra zor sokuyoruz içeriiii

geçmiş olsun canım
biz şurup içiremiyoruz bugünlerde demiştik iğne vermişti 10 tane iğneyi yiyince sabah akşam anca iyileşmişti enes...

nurancım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır soğuk bişeylermi yediki ?
ayy bari yazın hasta olmasınlar yaaaaa

yerim ben enesi aslında artık her akşam duş aldırmak lazım çünki sürekli dışarı çıkıyolar toz toprak içinde alıyoruz içeri :)

bugün hava burda çokkk bozuk bizde eve mahkum olduk
sabahtan kayınvalideme gitttim halılarını yıkamıştı onları yerleştirmedin önce derince bir temizlik yaptık
zeynebide kah dedesi kah babannesi dışarıda oyaladı
benim kızda çoğu konuda olduğu gibi bu konudada baya bir gelişme var
artık dışarıda durma sevdasınamıdır bilemem ama en azından babanne ve dedesiyle duruyor birazcıkk

hee geçen kandil akşamı ayşegül aradı canım arkadaşım çok düşünceli burdan numaraları olan diğer arkadaşlarıda aramış
inşallah ankara tatili güzel geçer dinç bir şekilde evine döner

Slmmmmm
ben geldimmmm...
çok çok güzel bir haftasonuydu..özlediğim şehrimdeydim (gerçi benim dışımda tüm arkadaşlar sattı ama biz bize yettik) asrın da bayıldı koşturdu durdu,hiç eve dönmek istemedi..
hızlı tren olayı zaten süper olmuş benim evimden kızılaya gitme saatime,eskişehire gidiyor..artık arada kaçacammmmm..

sizler nasılsınız bakemm?
aralın havuz keyfine bayıldım insanın canı çekiyor ama..
eminim zeyno da denizde ne pozlar veriyordur..
batuhancım ve ecrincim hastaymış umarım iyileşmişlerdir..acil şifalar!

pipi olayı ise bizde de var..bezini açınca el hemen oraya gidiyor mıncıklaya mıncıklaya kocaman yapıyor..sonrada pipi ellemeeee oynamaaaaa diye ağlıyor:)) büyüyorlarrr!

Bugün öğleden sonra canım sıkıldı ayşegülü aradım hazırlanın eşim iş çıkışı sizi alsın göksüparka gidelim diye ve iyi de etmişim..
eşim bizi bıraktı başta annem de vardı sonra gitti..doğaç ve teo çok güzel anlaştılar..ayşegülle biz hayran hayran bakakaldık onlara..oynuyorlar,koşuyorlar sonra birbirlerini görüp gülüyorlar koşup sarılıyorlar,öpüşüyorlar falan..çok alemdiler! bir ara yine birbirlerine sarıldılar ama dengeleri şaştı ve küt diye yere düştüler tabi doğaçım altta kaldı önce doğaç ardından doğaça üzülen teo bir ağlamaya başladı biz ayşegülle gülsek mi ağlasak mı bilemedik..

biz de ayşegülle özlemişiz birbirimizi bir yandan çocukları takip ettik bir yandan sohbet ettik ama karar verdik ki geçen seneden daha rahatız artık oynuyorlar ve devamında oyuncak kavgası da oluyor :))

epey oynadılar sonra bize geldik doğaç hiç bi şey yemiyor olduğu halde teyzesinin biber dolmasını yedi ve bitirdi tam sevindik ne güzel birbirlerine bakıp yediler maşallah falan diye..teo bağırdı ve o da korktu bir ağlamaya başladı susturamadık ve beklenen son ne yediyse kustu..o kadar da sevinmiştik yedi diye..uyku saatleri gelene kadar süper anlaştılar sonra cıvımaya ağlama sesleri gelmeye başladı ve ayşegül kalktı 23.30 gibi..ama doyamadık haftaiçi yine buluşcaz en kötü ihtimal cumartesi serpil gelince görüşcez inşallah bakalım ecoşu görünce bizim delikanlılar napacaklar..

resim ve video çektim eklerim buraya yada face de..

hoşgeldin deryacım facede gördüm eskişenihrresimlerinizi çok eğlenmişsiniz fotolardan bile belli ama diğerlerinin ekmesi çok kötü olmuş yaaa
bu insanlar niye söz veripte gelmezlerki anlam veremiyorum çok çok acil bi işi çıkarsa o ayrı ama diğer ekstradan çıkan şeyler ertelenebilir bence çünki verilmiş bi söz var ortada
neyse sonuçta sen ordaydın vede oğlunla eminim çok duygusul anlar yaşamışsındır...

ayşegülle buluşmanız çok güzel olmuş çok sevindim teoyla doğaçta ne güzel anlaşmış oynamış maşallah bi tek doğaçın kusması kötü olmuş bende sevinçle dolma yediğin okurken birden kustuğunu okuyunca üzüldüm ((
canım ayşegül ya ne üzülüyodur kimbilir bu duruma
inşallah düzelir
fotoları bekliyoruzzzzz

resimlere baktım çok çok güzelsiniz
hele doğaçla teonun koşma videosu süper elele tutuşmuşlar bide ayyy kocaman maşallah
ayşegülde sende çok güzel görünüyorsunuz bence sık sık tekrarlayın bu buluşmayı ne güzel arabayla 5 dakikalık aranız varmış ayşegülle

günaydın kızlarrrr
kaç gündür girip okuyorum ama hiç yazmadım galiba
aralın keyfe hayran kaldım valla ne güzel imkanlarınız var deniz şanslısınız sevda sizde tabiiki ayyy içinden porsuk geçen bi şehirde otursamda yetecek bana :))) sevmiyorum bu şehri
bi kaç gündürde eşimle limoniydik tatil yüzünden onun annesi babasıda gelsin eceyle ilgilenirler dedim hemde ölüdenize gitmek istiyorum bir senedir tamam tamam deyip duruyodu şimdi iş ciddiye binince eskye yakın yerlere bakıyo erdek filan bende sinir oldumne sene boyu tamam dedin bana o zaman çocuk kandırır gibi dedim işte ben onun annesini filan karıştırıyomuşum arabayla gidemezmişiz çok uzakmış otobüsle gitmemiz lazımmış meğer ne bileyim ben yaa arabayla heryere gidebiliriz sanıyodum dedim kaydirigubbakcemile3 neyse sonuç olarak sen ayarla nereye ne zaman gidiceemizi gidelim sen sürekli bilg başındasın dedi anlaştık inş bi aksilik çıkmaz ama bi kaç gün surat astım yine vazgeçecek diye dedim de zaten "senelerdir çalışıyorum daha bi tatili hakedemedim ne zaman hakettiğimi düşünürsen haber ver ona göre plan yapıyım bende" dedim ehh bu lafın üstüne götürür artık
eceyle gece otobüs yolculuğu nasıl olur acaba

aslında ece otobüs delisi "hadi anne otobüse binlim parka gidelim" diyo otobüse bincez dobaka(doğaç) a gidicez diyo
şu haftasonu bi gelseydi resimleri gördüm daha da heveslendim inş kızımda gelince yine öyle oynarlar ; nasıl eğlenmişler deryacım cts ne zaman buluşcaz gündüzmü akşammı nasıl konuştunuz ayşegülle

batuhana da geçmiş olsun ; bizde cuma günü hepatit a aşısını yaptırdık bide kanına baktırcaktım ama durmaz dedi dr zaten çok ağladı aşıda ama zaten o hep diyodu yüzü beyaz kullan diye yazdırdık artık ferrasanol bide çinko şurubu ben işe gitmeden demiri şurubunu gönlünü yapıp veriyorum içiyo çok şükür bakıcısıda annesi şurup almış filan diye veriyomuş onuda içiyomuş inş bi şişeyi bitirince iyi çıkar tahlilleri derya sen kullandınmı teoya bittimi ilaçları tekrar ölçtürdünmü

deryacım ve ayşegülcüm yanınızda olmayı çok istiyorum yaaa ohh ne güzel serpilde gelicekmiş...
derya benim dayımın kızı ankara eryamanda oturuyor sana yakınmı eğer yolumuz düşerse seni ve teoyu görmeyi çok isterimmm
kızlar sizlerlerde biraraya gelmeyi çok istiyorum balıkesirde ayşegülle
bursa da sevdayla ve denizleee
eskişehirde yaseminleee ve eşkişehir aşığı serpilleeee

deryacım fotolar harika
kıskandım yani :))
bende olmayı çok isterdim çok güzel eğlenmişsiniz

esracım ben anadolu yakasında ataşehirde yeditepe üniv. orda oturuyorum
sen nerde oturuyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…