- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
slmmm
resimlere bakıp içi giden herkesi 3 temmuzda bekleriz efendim..buyrunnn!:))
serpilcim haftasonu alışveriş planı varmış sanırsam hem de çocukları satıp..uyar bana ama eceyi de görmek isterim ve teo ile karşılaştırmak..alışverişi erken bitirip onları buluşturalım derim ve pazar günü biraz geç bin otobüse daha çok zaman geçirmiş oluruz canım..
asrının demirini sormuşsun geçen gittiğimizde ölçtüler 12 civarındaydı yani normale döndü ama depolaması gerekiyormuş o yüzden ilacın hepsini vereceğim canım..bizim ilaç çok güzel eğer sizinkini içmezse adını veririm portakal suyuyla teo bayıla bayıla içiyor..
hoşgeldin yasemin
hayırlı olsun sertifikan inş atamanda olur hemen
burda bezden kurtulan bi tek ecrin başka başlayan yok benim bildiğim ben akşamları açıyorum altını 2 3 saat açık duruyo uyuyunca bağlıyomu ama kesinlikle yapmıyo bi kaç kere kaçırsa altına öğrencek belki ama bi kere kakasını az bişey yaptığından lazımlığa şimdi yapmak istemiyo bende uğraşmıyorum kayınvalidem gelicek iki hafta sonra ona öğrettiricem inş ; ama uzun süre tutmasıda iyi bişey ya değilmi kasları gelişmiş demek diyorum ne bileyim inş zeynepte öğrenir çabucak
hayırlı olsun yasemin ...
biz henüz başlamadık tuvalet eğitimine..yeni yeni başlayacam.tatili bekledim
tatil konusunda haklısın serpil..öğretmenliğin en sevdiğim yanlarından biri tatilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?