2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende seni bu yakada zannetmiştimmm
ataşehirde çok sevdiğim bir yakınım varrr ona gideceğimiz zaman sana da yarım saatliğinide olsa uğramak isterim canım

ooo keyifler yerinde buluşulmuşta yine kıskandım bakın şimdi ben giremiyorum kızlar ecrin hastaydı yaa arttı iyce çok kötüyüz gece gündüz ağlama hiç bir lokma yemiyor yine sanırım aldığı kiloyuda verecek çok canım sıkkın...

deryacım ayşegülcüm ne kadar iyi etmişsiziniz...ne güzel eğlenmişsiniz....

batuhanımada geçmiş olsun allah şifalar versin......

kızlarrrr dun aralla havuzdaydıkk aral havuza duştu bnmde elımde tel vardı yanındaydım havuzun ıcındeydım ben o kenarda oturuyordu neyse yavas yavas havuza ınmemeye calısırken dengesınıkaybettı bende hemen onu tutıyım derken telımde suya batmışşşş.. ve telım pert .. haberınız olsun... (

resımlerı gordummm yenı. ay harıka yaaa sevıyorum sızıı hatunlar.. bnm yerımede gezeydınızzzz

batuhana cok gecmıs olsunnn bnmkıde tam hastalanıyordu hemen aferın verdım dogruldu neysekıı
ya havuz sularını ıcıyor salak seyyy

slmmm
resimlere bakıp içi giden herkesi 3 temmuzda bekleriz efendim..buyrunnn!:))
serpilcim haftasonu alışveriş planı varmış sanırsam hem de çocukları satıp ..uyar bana ama eceyi de görmek isterim ve teo ile karşılaştırmak..alışverişi erken bitirip onları buluşturalım derim ve pazar günü biraz geç bin otobüse daha çok zaman geçirmiş oluruz canım..

asrının demirini sormuşsun geçen gittiğimizde ölçtüler 12 civarındaydı yani normale döndü ama depolaması gerekiyormuş o yüzden ilacın hepsini vereceğim canım..bizim ilaç çok güzel eğer sizinkini içmezse adını veririm portakal suyuyla teo bayıla bayıla içiyor..

geçmiş olsun denizcim..çocukla her şey zor ve zahmetli:)) allah eksikliklerini göstermesin ama zorrrr!
sizin d.günü resimlerinizde süper bayıldım çiftlik falan nbe güzelmiş ama en güzeli doğum günü çocuğu!:)) kıskanma tamam sen de güzelsin annesi:)=)

ewet deryacım 3 temmuzda düğüne gidicem eskye bi etek yada belki bi elbise işyerindede giyebillcem bişey bulursam alıcam inş olmadı eskden bakıcam oda aceleye gelicek dersanede birlikte çalıştığım bi arkadaşım evleniyo o yüzden aaaabiye almıyım diyorum :)
ece eğer durursa bırakabilirim ama zannetmiyorum (alışverişten ziyade çocukların ve bizim bilikte vakit geçirmesini daha çok istiyorum dolaşırken gözüme bişey takılırsa da bakabilirim ben önemli değell çok da yanii )ya bi kere yabancılık çeker bide tatil olduğunu anlıyo çocuk aklına geldikçe başlar ağlamaya anneciim babacıımm diye yinede duruma göre bakıcaz inş bide sende fzla araba varmış sevindim ben ecenin kini getirmeyim o zaman yük yapmayım kendime
demiride şimdilik içiyo ama inş devam eder depolansın bizimkide inş yaaaaaa

bız arabayı sattık suan arabamız yok o tarıhe kadar almaya calısıcaz umarım alabılırz bı tane.. yada artık esıme baskı yapıcam sırketın aracını alsın ızın ısteyıp. hafta ıcı onda kalıyor ztn arac. yakıtını koyar gelırıs nolcakk

ay bı ayakkabı aldım dun 9 pont esım bak bunla sen rahat edemezsınn almıyak dedı
benımaayak 37,5 38 ı buyuk geldı 37 oldu ama bugun gıydım 37 de rajhat edemedım
off ya gıdıp degıstırıcemm dugun ıcn almıstım baksa bısey bulurum ınsallah

denizcim geçmiş olsun canım çocukla havuz çok zor gerçekten...

deryacım ben 3 temmuzda gelip gelmeyeceğim kesin değil dedim y eşimin senelik zini ne zman belli değil ona bağlıyım artık....

bizde tatili girdik çok şükür.o kadar dinlenmeye ihiyacım var ki.
5 temmuzda antalyadayız

slm kızlar nerelerdesiniz yaa
atike ne güzel ya öyle imreniyorum ki tatil zamanlarında öğretmenlere şimdi kaç ay evdesiniz harikaa valla bugün işim yok nasıl zaman geçirip akşamı edeceğimi bilmiyorum gerçi öğlen de oldu ya
ece iyice sinirli iki üç gündür bide bacaklarını bişey yemiş yakarca yada toz piresi kumda oynayıp duruyo ya krem aldık eşimde yoksa su çiçeğimi diyo hemen:):):):) akşam bana kapıyı açıyolar anne sen işe(işten) geldin; hadi biz hazırız gidelim diyo hep otobüse binelim dobaça gidelim söylemeseydim keşke yatcaz kalkcaz gitcez diyorum yat kalk istemiyorum diyo ; bi gün daha nasıl sabredecek acaba
bu arada kpss giriş belgem gelmiş az önce bakıcı arayıp söyledi sevindim hafatsonu yokken eskdeyken gelir diye endişelenip duruyodum

slm kizlar nasilsiniz..ben evime döndüm..artik resmen aile hekimi sertifikam var temmuzda nasipse atamaya basvuracam..eylül gibi trde olurum sanirim..

söyle bi göz gezdirdim kimse wc egitiminden bahsetmemis yoksa ben mi kacirdim..biz bugün basladik..4 kez üst degistik bi kerede kucagima..lazimligi sevmiyo kolzete kücük daha ne yapacagimi sasirdim simdi uyuyo ve bez yok altinda..bakalim ne kadar sürede ögrenecegiz..

hoşgeldin yasemin
hayırlı olsun sertifikan inş atamanda olur hemen
burda bezden kurtulan bi tek ecrin başka başlayan yok benim bildiğim ben akşamları açıyorum altını 2 3 saat açık duruyo uyuyunca bağlıyomu ama kesinlikle yapmıyo bi kaç kere kaçırsa altına öğrencek belki ama bi kere kakasını az bişey yaptığından lazımlığa şimdi yapmak istemiyo bende uğraşmıyorum kayınvalidem gelicek iki hafta sonra ona öğrettiricem inş ; ama uzun süre tutmasıda iyi bişey ya değilmi kasları gelişmiş demek diyorum ne bileyim inş zeynepte öğrenir çabucak

hayırlı olsun yasemin ...
biz henüz başlamadık tuvalet eğitimine..yeni yeni başlayacam.tatili bekledim
tatil konusunda haklısın serpil..öğretmenliğin en sevdiğim yanlarından biri tatilleri

eşimle konuştum şimdi üst komşunun kızı geliyo bizede dün akşam geldi ilk ben bi eceye bakcam diye girdi 5 yaşında iyi oynadılar ecede çok sevindi diye sevindik yine gel dedik ama kızda bugün kaç kere gelmiş zile basmış kapıyıa vurmuş uyuyamamış ece o yüzden sinirli biraz ; babası da kızmış git odana demiş ses geliyo lap lup diyo kalktım koridora baktım benim ayakkabılarıı giymiş geliyo diyo ayyyyy evide leş gibi yaptı ne bulsa giyiyo ayağına bu çocuk neyse çıkmışlar artık mont giymiş şapka takmış yolda gözlük görmüş onu aldırmış bide onu takmış tanınmak istemeyen insanlar gibi dolaşıyo şimdi diyo ; yemek yememiş döner almaya gitmişler eşim çok koyma yiyemez o diyomuş yicem baba koykoy diyomuş şaşkın zilli akşam bi postada bana yapar bunları

hayırlı olsun yasemin ...
biz henüz başlamadık tuvalet eğitimine..yeni yeni başlayacam.tatili bekledim
tatil konusunda haklısın serpil..öğretmenliğin en sevdiğim yanlarından biri tatilleri

hosbuldum serpil..saolasiniz kizlar..bakalim nereye olacak bizim atama..bize durum vahim ozaman serpil 10dk ya kalmadan bida yapiyo..sonra basliyo aglamaya..bi türlü yetisemiyom üzerini degisiyom damlattigi yeri temizliyon bi bakiyom bida yapmis dön bastan lazimliga oturttum yaklasik 1 saat tuttu yapmadi kaldirdim 10dk kalmadan yapti benim isi´m zor anlasilan..baslamisken birakmakta istemiyorum bu durumda disarida cikilmaz oyyy oyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…