2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemin senin adına çok sevindim canım atamanda iyi biryer olur inşallah
tuvalet eğitimine bende başlamadım henüz
zeynepte beni çok uğraştıracağa benziyor çünki çokk şiş yapışor günde 6 tane bez değiştiriyorum inanırmısınz
sürekli elinde su biberonu bütünnnn gün su içiyo haliylede çok çiş yapıyo
bezi açsam 10 dakkada bir tuvalete götürmem gerekecek benimde şu ara çok zor geliyo banada
bilmiyorum ne yapacağımı ne zaman başlayacağımı
bende açtımmı kesinlikle bi daha bağlama istemiyorum gece bile
yatağına hasta yataklarına serilen bezlerden varya onlardan alıp yayıcam işede geçirmiyo
ama dışarı gezmeye çıktığımızda neler olur bilmiyorum :)

atikecim ayy ne güzel tatile çıkıyosunuz demek gez eğlen coşş
sana çok iyi gelecek eminim ...

slm. kızlar çok yorgunum kulakllarım çınladı meğer adım geçmiş burda..çiş konusu bizde bazen kabus bazne çok iyi çünkü ecrin 10.dk çiş yaptığından hasta olduğundna unutabiliyor nezyızkki ..hasta olmasa her şey oakadar kolay ki...acele etmeyin oldumu olur vakti zamanı var demek ki...

adaşım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı inş..atanırsında başlarsın mesleğine ne güzel bende evde otur otur sıkıldım ecrin hasta hiç çıkamıyorum havalar deseniz bir bak iyi beş dk.sonra yağmur çok fena buralar çok esiyor ecrinede dokanıyor...

benimde pek keyfim yok bu hft.sonu düğünümüz var ecrinle nasıl olacak bilmiyorum çok yaramazlık yapıyor düğünlerde hiç durmuyor ya..
serpilcim bizde de aynı dertler var canım kızlar cadı yaa çok fenalar çamurlu ayakkabılarla yeni yıkadığım halıda gezinmiş off off bütün günüm tenizlik yapmakla geçiyor ama yinede işleri bitiremiyorum bu sıralar ecrinde hasta olduğundna lokma sokmuyor ağzına bir görseniz sürekli bişeyelr istiyor pilav istedi en son 1 kaşık bile yemedi ağzına zorla sokuyorum tükürüyor yaa hiç sevmiyorum bu huyunu ağzından çıkarmasa....

hala bir şeyelri oturtaa-madık ecrinle hala kendi yemiyor yenice bişeyelr istemeye ilk defa çikolata felan yemeğe başladı bu zamna kadar hiç yememişti yemiyordu da dondurma bile...hala her şeyi karışştırıp püre yapıyorum çok yoruluyorum artık....ağzından çıkarıvermese yemekleri....

sabah k.valtı yapmadı saat 1 de az yarım bardak süt içireyim dedim tükürdü onuda içmedi sağosun eşimde belkiş yer diye küçükken onlşarla yaşardı yaa kavanozlardan almış herobaby nin klavanoz pürelerinden ondan 2 kaşık yedi hep gerisini tükürdü çok kötüyüz bende bağırmaktan boğazlarım acı sinir oluyoru artık şuruplarını içecek hep aç karnına gidiyor.....

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr...
zeynebi uyuttum geldim şimdi ama kimse yok
bari bende yatıp uyuyayım biraz hava böyle kapalı olunca çok uykum geliyo
ya haziran ayı bitti ama dışarısı çok soğuk şu an zeynebe uzun kollu giydiremiyorum şimdide bacaklar kollar açık illa kısa kollu istiyom diyo buz gibi olmuş eli kolu
önümüzdeki haftada böyle galiba
tamda eşim bu hafta yıllık iznine çıkıyo şansa bakın

yarın derya ayşegül serpil buluşuyo sanırım inşallah bi aksilik çıkmaz
güzel haberler bekliyoruz kızlar

sevdacım naber ne zamandır konuşamıyoruz..benim gebelik 3 aylık oldu diğer kızlardan kim vardı hamile ayşegül de hamilemiydi?of kaçırdım hep yaww..derya dan da tişört alıcaktım ama onunla da konuşamadım...sizler nasılsınız?

canım hoşgeldin yoktun merakettik seni nasıl gidiyor hamilelik senden başka sanırım hamile yok....valla iyi cesaret ettin canım benim....

hadi bakalım kızlar buşuşun fotoları koyun merakla bekliyoruz ...
eğer yarın buluşsaymışızdı gelemezöişimdi ecrin hasta hala iyi olmadı....

merhaba kızlar :)))
burda havalar çok kötü yaa kış sanki
eve tıkıldık yine yağmur durunca anca biraz çıkıyoruz o kadar (

kızlarr kankam geldı ankaradakı arkadasım ebru.. bır kac gundur ugrayamadım suanda da cok yogunum.. gecmısı okuyamadım o gıdınce artık okurum. opuldunuzzz

bende tuvalet egıtımıne su aralar basladım ama yınede bezıne yapıuyor yaptıgı annn ayy anne kucuk tuvalette dıoo yanı unutttummm anlamında bır soylemesı var..
bu yasz cogu yavas yavas baslar dıye dusunuyorum. arala tuvalet kucultusu alıcam o da gıdıp bezle oturuo yoksa oturaga..
bende bı kere bırakınca gecede baglama taraftarı deılım . yokda gece baglanması gerektıgını dusunup rahat davranabılırlermıs

berbebek günaydınnnnn
nerelerdesin canım niye uğramıyosun ?
beren nasıl doğumgünü oldumu?
bizimle niçin resimlerini paylaşmıyosun ?
hadi ama bekilyoruz

tam geliyorum açıyorum sayfayı beren bi işler çıkarıyor bana burası öylece açık kalıyor , okuyamıyorum bile.. hızına yetişemez olduk artık :) bi de bu aralar konuşma da iyice coştu patır patır çene yarıştırıyoruz :)
geçenlerde aramızda geçendiyalog (dereotlu makarna salatası yerken) ...
dereotunu aceleden biraz fazla büyük doğramışım da...

- saç verme anne
- (güldüm) saç değil kızım o dereotu
- komik giill (diiil) saç verme dedim sana...

Slmmmm kızlarrr
çok yoğun bir haftasonuydu..ama çok çok güzeldi asrın da benim kadar mutlu oldu sanıyorum..
ayşegül ve serpil geldi çok güzel eğlendik resim ve videoları face attım ordan bakarsınız..3 küçük afacan kah berabersarılıp öpüşüp sevgi yumağı oldular kah menimmm diye birbirlerinin elinden çekip ağlaştılar ama çok tatlılardı çokk..
serpil ile ilk kez tanıştık ama onunla da önceden tanışır bi havamız vardı o da ayşegül gibi çok tatlı,mütavazi ,aşırılığı olmayan hanım hanımcık bir hatun çok sevdimmm..hele eceeeee yok mu o zilli çok tatlı..o her ne kadar mıncıklatmasa da kendini uzaktan sevdim ama maşallah çok dilli bayıldım bizim oğluşların yanında tam bir çiçekti bıcır bıcır!:))
bugün için hayvanat bahçesi planımız vardı ama sabah hava kapalı olunca iptal ettik serpil de erken gitmek istemiş ama keşke iptal etmeseydik öğlen hava süperdi güneş açtı falan..(
dün babane ve dedesi geldi teonun akşam onu oraya bıraktık hasret gidersinler diye hatta ilk kez bizden ayrı bir yerde uyudu gece..ama hiç uyanmamış ve bizi aramamış yavrum benim...

biz de gece arkadaşlar geldi çocuksuz çocuksuz muhabbet ettik biraz da içtik ama çok çok güzel bir gündü..keşke bitmeseydi!

neyse kızlar feci uykum var yarın yazarım..

cok sevındım sızın adınızaa.. ınsallah bende gelebılırım daha ortada araba fln yok ne zormuss bızım ıcın arabasızlık aksıne bu hafta sonuda dugunler vardı off offf
bu hafta muhakkak almamız lazıma raba hafta sonu ordaolmak ısterım cunku..
aysegul derya ve ben en azından goruselım ısterım..

slmlaaarrrr
ayyy ne iyi yapmışım gitmekle
ayşegülü özlemişim çok iyi geldi
deryayla da sanki öncedende buluşmuşuzda tanışıyomuşuz gibiydi zaten biraz hemşerim gibi görüyorum yaa ondan galiba çok sevdim seni deryaa :))))
teo harika bi çocuk maşallah mazlum bizimiklerin yannıda sakin sessiz bayıldım doğaç la ece aynı bide aynı evde iki gün kalınca doydular birbirlerine oyuncak kavgası vs oldu ikiside aşağı kalmıyo ece ısırmaya kalkıyo doğaç oturuyosa tekme atıyo yoksa ittiriyo sonra bi bakıyoruz öpüşüyolar çok komiklerdi yaa
harikalar diyarındad çok eğlendik erya fotoları koymuş ama bende koydum belki arda değişik olanları vardır bendekileri onun bilga atmıştık bide hep aynı anda elimizde foto makinası iş üzerindeydik
ama yol çok uzak yaaa benim batıkente gitmem 3 saati buldu ece otobüste uyudu uyku saatine denk getirdim rahattı da metro ve ankarayda sonrada ring otobüsünde attı kendini yerlere sıkıldı çocuk dün gelirkende öyle geldik çok şükür ama otobüste uyudu yine rahatıı yani

ece hiç bişey yemedi deli etti beni iki günde 3 4 kilo süt içmiştir heralde sürekli süt istedi bu sefer yolda kusacak diye korktum hep az az atıştırdı peşinde dolandırdı eşek beni
aştide köfte alldım da yedi 3 4 tane ekmekle birlikte içim rahat bindik otobüse eve gelince çorba yaptım yedi hemen kızımda eşim gibi eşim yememiş evde kızıda babasından ayrı olunca yemedi
yawrum babayı çok aradı ev yakın olsa çıkıp gidebilirdim ilk akşam yarım saat içli içli ağladı gündüz iyi gece hüzünleniyo çocuk ikin gece yarısı uyandı odaları dolaştı sen git dyo bana ağlıyo yanına yaklaştırmıyo doğaç uyancak diye korktum gönlünü yaptım ama sabaha kadar ağlamaklı uyudu zaten 1 saat gönlünü yapmaya uğraştım eşim arıyo eceyi çok özledim ne zaman geliyosunuz diye yok dedik ne ece bizsiz ne biz onsuz bi gece ayrı kalamıııcaz eve gelince yattı rahat rahat uyudu sabah 8 oluyodu uyandığında 6 da kalkan çocuk akşam sızıp kaldı filan yorgunlukalrı atacaklr şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…