kız arkadasım gıttı ama cok buyuk sorun yaratarak gıttı. hamılelıgıne verdım
selcancım kağanın doğum günü kutlu olsun ; pasta ne kadar güzel görünüyo öyle ellerine sağlık yakın olsak pastalarımızı sana yaptırırdık vallaslm kızlar ben geldim.niğdedeydik hiç ugrayamadım buralara.
kağanın dogumgününü yaptık,gezdik geldik.daha sonra ugrarım kagan yazdırmıyor
selcancım kağanın doğumgünü kutlu olsun nice yıllar görsün inşallah
ankara buluşmasıda gerçekleşmiş ayyy çok özendim keşke bende orda olabilseydim
resimlere baktım hepsi harika sizde çocuklarda çok eğlenmişsiniz
fotolara yorum yapamadım zeynepten ötürü ama hepiniz çok çok güzel çıkmışsınız
oyuncak kavgası çok komikti
hele o dudaktan öpüşmeleri ayy ne güldüm ya :)
ecenin babasını araması biraz serpili üzmüş sanırım
zeynepte aynı babasını arar hemen
annemlere kalmaya gidince sokakta falan bi çocukla baba görsün hemen anne benimde babam var diyo
ay nasıl içim parçalanıyo o öyle deyince var tabi annecim allahım eksikliğini göstermesin diye dua ediyorum hemen
sibelcim geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama bundada bi hayır varıdr üzülme sakın
bende zeynepten önce ilk hamileliğmde 2 aylıkken kalbi durmuş bebeğin ve o şekilde ben 2 hafta gezmişim
dr daha uzun zaman geçseydi benimde zehirlenebileceğimi söylemişti
sanırım sendede aynı durum olmuş uzn süre o şekilde durmuş olabilir
allahıma şükretki sana bişey olmadı canım benim
buluşma işine gelince biliyosun ben denizle buluştum inşallah seninledi görüşürüz ama senn ev baya uzak bize istersen ortada biyerde deniz sen ve ben buluşabiliriz ne dersiniz ?
sibelcim . cok gecmıs olsun ve yazması cok zor ama başın sagolsun ..
Allah bı daha yaşatmasın cok cok uzuldum canım. dr ne ıle ılgılı olabılıcegı konusunda bışey soyledımı ?
sibelcim çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun acaba neden oludukii biliyorsun bende ecrinden sonra hamile kalmıştım ama ben tabi kazara olduğundan hamilelik bile ihtimali görmüyordum lkendimde ilaç kullanmıştım bu yüzden gelişememiş ölmüştü ne yazık ki çok üzülmüştüm çok şükür sen atlatmısın tekrar kalırsın inş...hayırlısıyla ...
sibelcim geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama bundada bi hayır varıdr üzülme sakın
bende zeynepten önce ilk hamileliğmde 2 aylıkken kalbi durmuş bebeğin ve o şekilde ben 2 hafta gezmişim
dr daha uzun zaman geçseydi benimde zehirlenebileceğimi söylemişti
sanırım sendede aynı durum olmuş uzn süre o şekilde durmuş olabilir
allahıma şükretki sana bişey olmadı canım benim
buluşma işine gelince biliyosun ben denizle buluştum inşallah seninledi görüşürüz ama senn ev baya uzak bize istersen ortada biyerde deniz sen ve ben buluşabiliriz ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?