2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldim.niğdedeydik hiç ugrayamadım buralara.
kağanın dogumgününü yaptık,gezdik geldik.daha sonra ugrarım kagan yazdırmıyor

selcancım kağanın doğumgünü kutlu olsun nice yıllar görsün inşallah

ankara buluşmasıda gerçekleşmiş ayyy çok özendim keşke bende orda olabilseydim
resimlere baktım hepsi harika sizde çocuklarda çok eğlenmişsiniz
fotolara yorum yapamadım zeynepten ötürü ama hepiniz çok çok güzel çıkmışsınız
oyuncak kavgası çok komikti
hele o dudaktan öpüşmeleri ayy ne güldüm ya :)

ecenin babasını araması biraz serpili üzmüş sanırım
zeynepte aynı babasını arar hemen
annemlere kalmaya gidince sokakta falan bi çocukla baba görsün hemen anne benimde babam var diyo
ay nasıl içim parçalanıyo o öyle deyince var tabi annecim allahım eksikliğini göstermesin diye dua ediyorum hemen

ardanın doğum günüde olduuu
hepimiz bitirdik sanırm artık
doğum günün kutlu olsun arda hep mutlu ol inşallah
atike sen yazmasan pastadakmi ikinin ters olduğunu anlamamıştım :)
olsun oda ayrı bi güzellik vermiş :)

ardanın doğum günüde olduuu
hepimiz bitirdik sanırm artık
doğum günün kutlu olsun arda hep mutlu ol inşallah
atike sen yazmasan pastadakmi ikinin ters olduğunu anlamamıştım :)
olsun oda ayrı bi güzellik vermiş :)

kızlar günaydın facebook fotolar videolar bayldım hepsine çok güzel...

tekrar ankara çkartması çok güzel olmuş ....helala size buluştunuz yine yaaa imrendim valla ...

aradamında kağanımında ftolar çok güzel iyi doğdunuz....

selam cnm arkadaşlarım ben cts günü doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için bebeğimin ama 8 haftalıkken öldüğünü öğrendim ve hemen aldırdım çok zor bir durum ama annelerin içine doğarmış ya ben de hep bir korkuyla gitmiştim doktora içime doğan oldu..ama allah a şükür eşim hep yanımdaydı kayınvalidem de rüya ya baktı kolayca atlattım şimdi çok iyiyim artık ocak annesi de olamayacağım ama allah a şükür haziran annesiyim ve sizin gibi insanlarla arkadaşım hepinizi çok seviyorum allah canlarımızı bize bağışlasın ...........

sevdacım ben bursadayım bütün yaz beni hiç tanımıyorsunuz ama tanışırız inşallah bir gün benim eşim pek yalnız çıkmama izin vermiyor eğer sizin eşleriniz izin verirse deniz le beraber bize beklerim karar verirseniz adresimi ve telimi veririm size..

sibelcim . cok gecmıs olsun ve yazması cok zor ama başın sagolsun ..
Allah bı daha yaşatmasın cok cok uzuldum canım. dr ne ıle ılgılı olabılıcegı konusunda bışey soyledımı ?

sibelcim çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun acaba neden oludukii biliyorsun bende ecrinden sonra hamile kalmıştım ama ben tabi kazara olduğundan hamilelik bile ihtimali görmüyordum lkendimde ilaç kullanmıştım bu yüzden gelişememiş ölmüştü ne yazık ki çok üzülmüştüm çok şükür sen atlatmısın tekrar kalırsın inş...hayırlısıyla ...

sibelcim geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama bundada bi hayır varıdr üzülme sakın
bende zeynepten önce ilk hamileliğmde 2 aylıkken kalbi durmuş bebeğin ve o şekilde ben 2 hafta gezmişim
dr daha uzun zaman geçseydi benimde zehirlenebileceğimi söylemişti
sanırım sendede aynı durum olmuş uzn süre o şekilde durmuş olabilir
allahıma şükretki sana bişey olmadı canım benim

buluşma işine gelince biliyosun ben denizle buluştum inşallah seninledi görüşürüz ama senn ev baya uzak bize istersen ortada biyerde deniz sen ve ben buluşabiliriz ne dersiniz ?

kız arkadasım gıttı ama cok buyuk sorun yaratarak gıttı. hamılelıgıne verdım

hayırdır denizcim neler oldu arkadaşınla ; bugün rahatça okuyabildiğim için yeni gördüm

slm kızlar ben geldim.niğdedeydik hiç ugrayamadım buralara.
kağanın dogumgününü yaptık,gezdik geldik.daha sonra ugrarım kagan yazdırmıyor
selcancım kağanın doğum günü kutlu olsun ; pasta ne kadar güzel görünüyo öyle ellerine sağlık yakın olsak pastalarımızı sana yaptırırdık valla

çok komikler dimi oyuncak kavgası sonra komik görünüyo ama çıldırıyolar resmen sempatiksalakcinni yaaa ece öpmeyi çok seviyoı ama farkettiyseniz her öpüşmeden sonra ağzını siliyo temiz çocuk canıııımmmm delikafadulden

bu arada ardanında doğum günü kutluolsun pastayı bende atike yazınca farkettim ama rengine bayıldım doğrusu

dün akşam ayşegül aradı herkese selamı var ; doğaç da ordan bağırıyo tezeee diye zaten ece uyuduktan sonra özellikle hep bana bişeyler anlattı teseeee dütdüt gidiyooo filan :) hiç yabancılık çekmedi ilk gördüklerinde ece ayşegüle sarıldı dobakın annesi diye sonra doğaçı görünce sarıldı o benim arkadşım dedi doğaç da bize sarıldı öptü canım ya özledim valla hepsini bi daha gitsek keşke

bu aralar ben fecı yogunum . annem ve derya ablamın bıtmek bılmeyen sorunlarıyla bogusuyorum.. enıstemden ayrılan ablam tek basına ev tuttu ama o evı begenmedıler ve baska bır eve daha tasındılar ıkı cocuk annem amelıyatlı cok seyler cektıler hala da cekyıorlar suan bu yenı evden de tasınıyorlar.. bugun ıstanbula gıdıyoruz gece . sırketın arabası hafta ıcı bızde oldugundan annemı ve aytac ı alıcam aksam 19,00 gıbı yola cıkıcaz
onları alıcam
ablam cok kötu durumda ıkı kere bayılmıs hıcc bısey yıyemıyormus cocuklara bakıcak durumda deılmıs 10 ghun ıcınde kadın basına ıkı kere tasındılar.
enıstem 15 gun sonunda aytacı gormeye ırmagı gormeye geldıgınde cıkarıp ablama 50 lıra vermıs .. bır annemın emeklısıne kalmıs durumdalar bırde elıf ablam yollarsa o . ama ev tasımak cok buyuk zahmet ve buyukmasraf. ablam sımdı bu evden de cıkıcakmıs ev sahıbı burayı karsılayamazsınzı sız demıs cok gelıomus dogalgazı fln .
barı annemı aytacı alayımda kız ırmakla daha rahat eder. annem sureklı aglyıormuss hıc durmadan. o oyle olunca derya ııce kendını salmıs. of offff
dert bıtmıyor kı bende..
buyuk ıhtımal gelemıcem ankarayada. ztn araba yok alamadık henuz.. sırketın aracını o kadar uzun yola hayatta vermezler.. muratta ıs yerınde cok rahat deıl su son donemlerde cunku .
Allah hayır etsın sonumuzu

denizcim çok üzüldüm canım gerçekten çok zor bir durum ailende sende çok zor bir sönemden geçiyorsunuz böyle sorumsuz olunca enişten hem ablana hem anne etmiş olmuş keşke daha duyarlı olsaydı ailesine karşı nedne bu kadar soğuk nedne bakmıyor ablanlara....

sibelcim . cok gecmıs olsun ve yazması cok zor ama başın sagolsun ..
Allah bı daha yaşatmasın cok cok uzuldum canım. dr ne ıle ılgılı olabılıcegı konusunda bışey soyledımı ?

sağol denizcim dr.genetik olabilir dedi ama kürtajdan sonra da senin kanın çok çabuk pıhtılaşıyor bir daha hamile kalmadan önce kan pıhtılaşma testi yaptır dedi eğer varsa aspirin içecekmişim hamile kalmadan önce..

sağol cnm..ben ilaç fln kullanmadım ama inan zaten doğmayacağını hissetmiştim sanki o yokmuş karnımda gibi geliyordu öyle de oldu sonradan..eşim sayeseinde çok rahat atlattım bir de acıbademdeki doktorum çok iyiydi çok ilgilendi sağolsun..şu an yakın zamanda hamilelik düşünmüyorum önce fazla kilolarımı vericem sonrada sağlıklı yaşamaya başlayacağım şimdiki hedeflerim bunlar bakalım..

sağol hayatım..benim de karnımda 1 ay ölü halde durdu ve hiç bir belirti olmadı dediğim gibi rutin kontrole gitmiştim ama içimde de bir his vardı mesela benim kontrolüm aslında bu haftasonuydu ama ben 1 hafta öncesine aldım çok acele ediyordum görmek için anneler herşeyi gerçekten hissediyorlar...

aslında benim ev o kadar uzak değil heykele çıkarsanız ücretsiz servisimiz var siteye ama siz bilirsiniz tabi orta bir yerde de buluşabilirz inşallah tanışırız bir gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…