2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hehehhe olsun okuduysan sorun yok. sağol dilek
sende ahmet beye gidiyorsun sanırım dımı ? sen memnunmusun ?

mrb arkadaşlar ben bugün çalışabilir raporu almaya gittim bu arada yürürken karnım sertleşiyodu son günlerde onuda sordum doğum sancısıymış galiba wermiyim rapor dedi ben yinede aldım çalışabildiğim kadar çalışırım inş bi sorun çıkmaz artık daha az yürücem :çok üzgünüm: inş bi sorun olmazda zamanın beklerkızım yaa daha çantası filanda hazır değil zaten:çok üzgünüm:

ne zaman normal dogum zamanı ? umarım erkenden gelmez bebişin. bende korkuyorum erken dogumdan Allah korusunnnnnn

Son düzenleme:
cemredeniz ewet bende ahmet beye gidiyorum ve çok memnunum.ben hamile kalmadan öncede gidiyordum:)
tanyeri karın sertleşmesi doğum sancısımıymış?ben bebeğin dirseği ayağı falan diye biliyorum.baskı yapıyor ondan sertleşiyor.benim çok olur.doğum sancısıysa yakında doğar o zaman ama daha 29haftalık

bence de sertleşmesi doğum sancısı değildir yawww,eğer bir bölgesi sertleşiyorsa sadece karnının mesela sağ tarafı,sol tarafı ya da alt tarafı-üst tarafı fln o zaman bebişin ittiriyodur ama her yerin aynı anda sertleşiyor kasılıyor ve ağrıyorsa o zaman belki doğum sancısıdır...ben öyle biliyorum..gene de siz doktorunuzu dinleyin tabiii...

bazen kızım ittiriyo anlıyorum ayağını filan dayıyo zaten bu aralar onu çok yapıyo ama yürürken karnım kasılıyo durup dinlenmezsem geçmiyo kötü oluyo oda işte bakalım daha az yürücemartık ben bi başlaynca canım çıkana kadar yürüyodum 2 saat filan bide çok dikkat etmiyorum hoplaya zıplaya iniyorum merdivenleri filan öyle aklıma gelmiyo bazen hamile olduğum eskisi gibi devam ediyorum ama artık dikkat etmek lazım:çok üzgünüm:

bende kendimi tutamiyordum:dance:,bana hep hop hoppp sen hamilesin uyarisi geliyordu..dün ve bugün hava iyi diye disari cikacak oldum,kendimi benzini bitmis yada motoru tekleyen araba gibi hissettim gaza basiyorum basiyorum ama belli bir hizi gecince tekliyorum.:çok üzgünüm:.esime dedim bugün galiba ben hamileyim yürüyemiyorum biraz yavaslayalim,oda alisik degi benim yavas halime..
ben sanirim yari hasteneye gidecegim..doktorumun muayenehanesi acik degil..3 gündür göbegimin bir tarafina dokunamiyorum özellikle yorulunca mütis agriyorsenağlama sabah gecmis olarak uyaniyorum ama ayni bölgeye aksama dogru dokunamiyorum suan resmen aciyor..bana ne oldufisfisfis diye düsünmektense gidip merakimi gidereyim..insaallah önemli bisey degildir..

merhaba kızlar
dün doktora gittim ve kızımı gördüm
maşallah kızıma 2 kilo 50 gram olmuş
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nihayet dönmüş yani doğum pozizyonunu almış
şu anda haftasıından önde gidiyor gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz
eğer böyle devam ederse normal doğum olacak inşallah

ayrıca kızlar dün beşiğimizide aldık çok güzel gelince sizinle resmini paylaşıcam
biz pembeli aldık ama dün eşimin işyerindeki tecrübeli bayan arkadaşları eşimin kafasını karıştırmışlar
bundan sonra bebeğiniz olursa ve eğer erkek olursa tekrar beşikmi alıcaksınız
pembenin yerine hem erkek hemde kızın kullanacağı bir renk alsaymışsınız demişler
ama ben pembeyi çok beğendimmmmmmmmmmm
allah sağlık versinde eğer olursa yine alırız demiiiiiii amaaaa
boşverrr yaaa
kızım pembiş pembiş yatsınnnnnn istiyorum
öfff yaaa eşimde benim aklımı çelmeye çalışıyo napıcam bilmiyorum
yardım kızlarrrrr

SEVCE BAZI ŞEYLERDE UNISEX ALMAN AVANTAJLI AMA,
MADEM ÇOK BEĞENDİN, iÇiNE SİNDİ PEMBEYİ AL.
YOKSA HUZURSUZ OLURSUN...
SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLİYORUM ARKADAŞIM...

slm kızlar dün dr.gittim ve kızımızı gördük eşim ben ve annemle gittik beraber gördük çok tatlıydı bebeğimiz büyümüş maşallah 32 hft.2 günlük ve 45 sn boyu 2110gr.kilosu çıktı...dr.teyzesi tombik ve çok hareketli olduğunu söyledi.heryerlerini gördük çok heycanvericiydi annemde eşimde bende dr.da sürekli hareketlerini izledik dr.hatta gülyüzünü izlemekten ölçümlerine bakamadık diye güldü o kadar çok pozisyonlar verdiki parmağını emdi bize ceeeeeee yaptı yüzünü açıp kapadı ayaklarını ellerini gösterdi dilini çıkardı esnedi kızdı biraz buruştu güzel gözlerini açtı bakındı daha neler neler yaptı çok tatlıydı maşallah benim kızımı ALLAH A EMANET.KISACASI ÇOK GÜZELDİ KIZLAR EN GÜZELİDE ALLAH ŞÜKÜR SAĞLIUĞI YERİNDEYDİ AMA BİR SORUN VARDI ODA YİNE İÇERİDE KANAMA VARMIŞ DR.DAİNŞALLAH PLASENTAYI BIRAKMAZ DEDİ RİSKLİ BİR AY GEÇİRECEKMİŞİM ONU SÖYLEDİ NE OLUR DUA EDİN KIZLAR KIZIMIZA SAĞSALİM KAVUŞURUZDUR.

İNŞALLAH CANIM HAYIRLISIYLA NORMAL DOĞUM YAPARSIN BEBEĞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM ...Şeniz

İNŞALLAH CANIM HAYIRLISIYLA NORMAL DOĞUM YAPARSIN BEBEĞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM ...ŞenizBEŞİĞİNİZDE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH ALLAH KULLANDIRMAK NASİPEYLER .

maşallah kızına inşallah bu ayıda sorunsuz atlatırsın az kaldı artık zamanında sağsağlim doğarlar inşallah Allah hayırlısıyla zamanında kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize :dance:

karamsarcım kızına maşallah yani kilosu çok iyi ben bnimkine tombiş diyodum ama maşallah canım seninki benden geride olmasına rağmen kilosu önde gidiyo senin adına çok sevindim
inşallah kanamanda sorun çıkarmaz ve sağlıkla alırsın meleğini kucağına

karamsarcım yalnız bebeklerin boyu artık ölçülemiyo canım seninkini nasıl ölçtü dr
ben internetten FL ölçümünü 7 ile çarpıp boyunun bulunduğunu okuöuştum ve öyle hesapladım
seninkini dr mu söyledi yoksa senin hesabınmı

bende bugün doktora gittim.OĞLUŞUM 1466 GR olmuş.boyuda yaklaşık 38 cm(FL değerini 7 ile çarparak buldum) dr herşey normal dedi ama daha erken olduğu için henüz dönmemiş keyfine bakıyo tabi oğlum daha erken ne diye başımı aşağı doğru getirimki diye düşünüyo herhalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…