2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam. yasemın gecmıs olsun

fazla ugrayamıyorum. yaz bıttı bıtecek bıseyler yapamadık . annemı yarın ıst a bırakıyoruzz.
ordan belkkı bu bacagıyla koye gıdıcekmışş hey Allahım ya.
artık kendı aılemı ablamın durumunu vs.. o taraftan kımseyı yaz sonuna kadar dusunmemeye ılgılenmemeye karar verdım
koca kışş bunalımlı olarak yazı bekledımm.. ış bulamadım vs.. evde tıkalı kaldım..
şimdi bu yazıda dıgerlerı gıbı heba etmek ıstemıyorum aklımı başıma aldım kocamla aralımlaa mutlu olmak ıstıyorummmm..

ay bende bugun başlıyım dedım çiş olayına gıttık lazımlıga yaptık (daha kucultucu alamadık)
ablamın verdıgı lazımlık vardı ona yaptık bezı takma dedı aa dedıma rtık soylıcek heralde. takmadım bende
baya oyle shortla durdu sora geldı yanıma anne şortumm ıslandıı cunku çiş yaptım dedi gulerek..
cok haylazlar yaaa
bıde dıokı hadıı banyoooo yapalımmmm
banyo yaptırım dıee ciş yapmış olabılır altınaa sıpa.. :)))
gunde2 3 kez yıkanıyoruz onun harıcınde havuzdayızz :) suya bayılıo yaa
dun aksam 6 da havuzdaydık

sevda sende bırgun zeynep ı kap gel beraber vakıt gecırelım cocuklar havuzda eglensınler.
her zamna beklerım fırsat bulursan gel..

kızlar aılem konsuudna yıllardır cok uzuldum cok agladım yardımlar ettım kafaya taktım taktım agladımm
artık bıraz bosverıyım dıyorum acaba gunah ıslermıyım .. banada yazık ama deıl mı
onlar sebebıyle kendı yuvamı mutlulugumu bılemedım yaşayamadım

gecmis silinmis..kizlar 2.testimi yaptim pozitif bu sefer silik degil..doktordan da randevu aldim..bi garip hissediyom kendimi..

aaaa cnm ismin yasemindi dimi kusura bakma...
istiyordunuz sanırım...
Gözünüz aydın... Hayırlı uğurlu bir evlat olu inşallahhh...

naber kızlar bende bakıp bakıp çıkıyorum geçmişin silindiği aklıma geldi bi ara....

internet olayını hallettik nihayet
ayyy ne zormuş intirnetziz olmak yokken napıyomuşuz bilmem ...
bütün bilgiler her an elinin altında

yasemincim hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü ve imanlı bir evlat olsun inşallah...
senin atama işyerin ne oldu ertelicekmisin şimdi ?

benim gibi herkesindemi interneti yoktu kimse uğramamış ...
yoksa tatilemi çıkıldı?
dderya gitmiş olmalı

amin canim..
benimpanimda bu yöndeydi aslinda..ilk zor dönemlerde burda olurum eylül gibi atama olursa bi yere 4-5 ay calisip dogum izniyle esimin yanina gelmek ..hem dogacak kuzumda burdann vize alabilir belki bi ise yarar..zaten bundan sonra is hayatinda olursam her halukarda dogum izni vs e kalacak bu is..kizim büyümeden ben ara verip zor gelmeden 1 tane daha olsun istedik rabbim ilk sevinci yasatti insaallah ömür verirse nisan bebegi olacak..

niye geçmiş silindi yaa bende uğradığım yok tatile çıkmmadım eve girmiyorum kii hiç düğünümüz var bu hafta yine onun telaşındayız çok yorgunum yaaa..

adaşım yaseminim çok sevindim hadi hayırlısı inş.sağlıckla kucağına alırsın bebişini....

slm güzellerrrr...
akçaydan slmlarr öpücükler hepınıze..klavyem bozuk çocuklar su döktü zor yazıyorum..

yasemıncım çok sevındım allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın tatlım..umarım kolay bır hamılelık dönemı olur..tayın olayı da ınşallah ıstedığın gıbı olur zamanlama süper olmuş..

ben de dışarıdaydım teoyla gezdık kordonda 1 saat önce geldık ,tatıl yerlerının bu güzellığı var ışte akşam yemeğımızı yedık çıktık zaman sorunu olmadan..
şımdı de tam karşımızda dısko var gümbür gümbür çalıyor sessızlığı bozuyor teo da alıştı bu seste uyuyor neysekı..

aılecek hastaydık ben dışında..daha yenı ıyıleştı herkes ,ablam da hasta olunca çocuklar ve ev bana kaldı çok zordu son bır hafta...

teoş denızden çıkmıyor bayılıyor ya denızde ya bahçede çeşme başında hortumu açıp kapatıyor sıpa her daım ıslak..

dün çevrenın yoğun ısrarıyla saçımızı kestırdık,herkes yazın sıcakta yazık dıye dıye kestırttı yıne..abı olduk şımdı dedesı şekerle falan kandırıp kestırdı

bu sene ıremle daha ıyı teo sureklı beraberler yaramazlık peşındeler..tabı bazen kavgamız oluyor menımmm kavgaları..

babamız 3 gün önce döndü ,o gıttığınden berı bı tuhaf oldu dıbımden ayrılmıyor tuvalette,duşta her yerde ..çok fena oldu yanımdan ayrılmıyor ,ayrılsa kıyamet kopuyor doya doya yüzemedım bıle süreklı onunla kıyıda takılıyoruz..

yarın tuvalet eğtmıne ıyıden ıyıye başlamak ıstıyorum,gerçı hala nıyetı yok ama bu yaz halletsem hazır süreklı çıplakken..
bır de dışarısı ıçın portatıf tuvaletler var kızlar arkadaşım da vardı nerde tuvaletım geldı derse yaptırdı ona bı bakın çok kullanışlı..

Deryacım fotoları gördüm imrendim yaaa bol bol eğlenin zemuszemus
Geçmiş silindi die kimsenin içinden yazmak gelmiyor yada herkes tatilde sanırım...

Kızlar ya hep sorun hep sorun diceksiniz diye dertlerimi de paylaşmaktan çekiniyorum artık yaaaaa
Hepimiz birbirine benzer problemleri az çok yaşıyoruz fakat benim psikolojim de bozuk olduğundan bazı şeyleri kaldıramıyorum.
Enesin yaramazlıklarından bıktım artık yaaa..
Tamam çocuktur yapar ama kendine zarar vericek diye hop oturup hop kalkıyoruz...
Su istiyor veriyorum içerde içicem diyo tamam oğlum git dökmeden iç diyorum annem içerde
beyfendi bardağa elini sokmuş duvara vuruyormuş...
çok inatçı neyi yapma desem inadına yapma dediğimi yapıyor
canının acısını bilmiyor
yemek yemiyor hala 11,5 kilo
nasıl ayakta duruyor şaşıyoruz.
yememesi de beni çok geriyor...çıldırıyorum ya...
yemediği için bünye zayıf durmadan hasta tabiki
çimdikliyor, ısırıyor, çevresine ve kendisine zarar vermekten hoşlanıyor
içerde durmuyor sıkılıyor
annem başedemediğinden durmadan sokaktalar... iyice alıştı içeri girmek istemiyor
durmadan peşindeyiz yola kaçıyor.
ya bana bu halleri anormal gelmeye başladı sizce abartıyormuyum? mafoldumben senağlama

Son düzenleme:
2 yas dönemi zorluklarini hepimiz az cok yasiyoruz..canim ya senin söyledigin gibi psikolojinin bozuk olmasi enesin sürecini daha agir yapiyor ama bu senin elinde degil..cocuklar hemen herseyi hissediyor..yaklasik bir haftadir bende yetisemiyorum halsizlik yorgunluk sicaklar ama kizim full enerji yetisemedigim yerde gerildigim an olay cigirindan cikiyor taki ben sakinlesip gercekten sakinlesip tatli dil ve kararlilikla konusana dek..yoksa inadina kuvvet..yapma etme gitme demek yap et git demek oluyo bunu söyle yapalim böyle yapalim diye sabirla ki sabir herzaman bulunmuoy yönlendirmek ise yariyo...
Allah yardimcin olsun..abarttigini düsünmüyorum bir cocuk haylazlastigi zaman neler yapabilecegini az cok bilyiorum..

nihayet senden de ses cikti derya demek tatildeydin..teonun saclarina üzüldüm burasida bi 35 derece bi20 sicak olunca keselim diyoruz serinleyince vazgeciyoruz..

esracım bencede abartmıyosun bunların hepsi normal ama senin şu an yaşadığın bazı problemler seni güçsüz bırakıyo
bide çalışıyosun akşam eve yorgun gelyosun dinlenmek istiyosun haliyle
iştahsızlık bizdede büyük sorun zeynep 12 kiloya düştü hiçbişey yemiyor çıldırıcam artık hep zorla zorla yedirmeye çalışıyorum 2 kaşık yiyo doydum diyo sonra mümkün değil ağzını açmıyo
zaten iştahsızdı havalarda ısınınca hepten gitti iştah
dahada zayıflamasından korkuyorum

yine kimseler yok
bi tahmin yapayım baklım tutacakmı :))
deniz istanbula annesini bırakmaya gitti...
serpil yıllık iznine çıktı ve eskişehire gitti ...
selcanın memleketi tokat yada yozgattı oda oraya gitti...
atike akdeniz tarafına gitmişti daha dönmedi sanırım...
ayşegü zaten ankarada
deryada akçayda oda belli
ee geriye kim kaldı eksik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…