2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

5-6 saat iyi tutmuş vallahi ece demekki onunda kasları gelişmiş
bizim yüzümüzden alışamıcak bunlar tuvalete yapmaya bende geçen denizde çişim geldi deyince 2-3 kere tutmama rağmen yapmamıştı
2 saat yapmayıncada kıyamadım bez bağladım hemen doldurdu bezini

ece lazımlığa yapmak istemediği için tutuyo bence sevda yani alışsa belki sıksık yapacak bilmiyorum çünkü çok seviyo bırakmıyo ya bana kalsa ben bağlamıııcam ama eşimla kayınvalidem psikolojisinin bozulduğunu düşünüyolar dün gün boyu bişey yemedi kahvaltı dışında hep az az süt istedi durdu sürekli sinirliydi geceleri de ağlayarak uyanıyo filan noldu deyince dişim patlıyo diyo belki dişten yapıyo belki çişten bilmiyorum :)))
zeynep ne kadar tatlı olmuş öyle ten rengide çok güzel nasıl bronzlaşmış çok şanslısınız sevda
benim eşimde hep evde artık canı sıkılıyo taa ramazan bayramının sonuna kadar çok uzun ya tatili

gunaydın kızlar. bend enetten araba bakıyordum sıze bır bakayım dedim.
daha kahvaltı etmedım canım hcı bısey ıstemıyor.. yıne kılo verdım her yaz oldugu gıbı.

dun bızde denıze gıttık plaja çapraz komşularımızla cok guzeldı yaaa
onlarındakızı var fulin.. aralla cok ıyı anlaşıyorlar maşallahhhh
kumda oynadılar kovalarla fln denıze gırdıler super bırgundu.
ordan sonra fulının babannesınızn kumsazdakı yazlıgına gıttık harıka bı yer yaa bahceden cılek fln yedık .
cocuklar gıderken arabada uyudular orda bahcede costular. balık tutmuştu fulının dedesı onları yedık çay ıctık bahcelerı superdı salıncak araba cocuk scooter ı vardı aral pek bı sevdı fulın orda kaldı dıye eve gelene kadar agladı ama

az önce eşim aradı ne zaman değiştirmiştin ecenin bezini diyo dün akşam 6 7 gibi değiştirmiştim sabah 9 da açmışlar kuruymuş yani şimdi bu artık tutup hazır olduğunumu gösteriyo yoksa çok etkilendi psikolojisi bozuldu yapmak istemediğinimi gösteriyo eşim ikincisi diyo tutsa tutsa uyurkende kontrol edemezki demi ama yani off bilemedim biz şimdi bıraktık ya çiş işini kesin ikinci seferde daha zor olacak

günaydın kızlar nasılsınız....
yasemincim ne yaptınız çiş olayını bittim artık biz bayadır gecede bağlamıyoruz önceden bağlıyordum ama sabahı kalkınca çok zor oluyor koşa koşa çişe gidiyoruz çok ıışıyor çok komik oluyor o hali....

canım bir çocuk çişini tutabiliyorsa kaslarının geşiltiğini vede hazır olduğunu gösteriri çünkü çişini tutabiliyorsaaltına kaçırma sorunuda olmuyor çok iyi oluyor mesela ecrinin kasları önceden hiç gelişmemişti he p sık sık çok fazla sürekli yapıyor asla tutamıyordu ama hep çişim vaar diye söylüyordu yetişemiyordu tuvalete tutamadığındna ama sonrada alıştı kslarıda gelişmeye başladı tutyor tuvalete yetişiyor artık..ama eceninki çok acayip 6 da bağlayıp etesi güne kadar yapmaması tutyor mu yoksa sorun mu var anlayamadım doğrusu....o kadar tutamazdır ...

canım ne kdar güzel eğlenmişsiiniz çok şanslısınız...

sevdacım zeynepte çok tatlı olmuş bozonzlukta yakışmış çok şnaslısınız deniz ayaklarınız altında bize ise oldukça uzak....

bize tatil yokkk hiç bir yerlre gittiğimiz yok eşimin işleri okadar yoğunki gece bile görmiyorum çok geç geliyor ama olsun bizim için çalışıyor allah razı olsun ondan onu çok seviyorum hiç bir dediğimizi eksik etmiyor .....

batuhanda artık tuvalete yapıyo ama canı isterse tabi
geceleri bağlıyorum ama sabaha kadar tutuyo oda kupkuru kalkıyo
sonra tuvalete gidiyo yapıyo
aam bazen suyu aç diyo pipisine az su tutuyorum sonra işiyo :)))

haftasonu eşimin kuzenin doğum günü vardı oraya gittik
onun da kızı var adı nehir
batuhanla çok iyi anlaşıyorlar video çektim çok komiktiler faceye ekledim :)))

biz hallettik cok sükür...bende 2 gün baya zorlandim biliyorsunuz lazimliga aglaya aglaya oturuyodu saatlerrce otursa yapmiyodu bezlemeyince altina kacirmaya kalksa aciyo diyo agliyodu islaniyoya hic hosuna gitmedi aglayinca tamamini yapamayip 10 dk sonra yine islatiyodu..benim kizim cikoyu sever yani cikolata bide parki bigün israr ettim kizim lütfen otur yap ciko verecem parka götürecem agladi sizladi yapti ilk defa lazimliga dedim acimaz annem
hemen cikosunu verdim parka götürdüm sen yine yap dedim ödüllendirdim..hosuna gitti ..sonra ben sormaya basladim cis varmi diye vay yada yok diyodu bi sefer sormadim kendi dedi yapayim diye..gündüzü halletik gece bezlemek istemesemde ilk gün 2 kere kacirdi babasi razi olmadi uyanamiyorsun cis iscinde uyuyo diye bi deneyim dedim bezlemedim ben kalkip onu lazimliga oturttum..yapti uyurken:)))2 kere kaldiriyodum dün 1 kere kaldirdim .bugün uyanamamisim yapmamis..ama ben siviya dikkat ediyom..yatarken süt icerse uyuduktan 2 saat sonra yaptiriyom kalkip yapiyo..
kaldi disari meselesi..ctesi parka giderken yedek kiyafet aldim bezlemedim gelene dek yapmadi..gelince wcye yapti sanirm onuda hallettik bugün rutin göz muayenesi var bezlemesem disarda cis derse ya wc bulamassam korkuyom iste...

krepe gelince 1 yumurta 1 bardak un ayni bardakla süt tuz katiyom ben eskiden azda kabartma tozu atardim ama gerek yok onsuz daha iyi oluyo...tavaya azcik yag sürüyom..gayet güzel oldu bugün...

serpilcim bizde babayla cebellestik ilk denemede o bozdu isi zaten eve geldi bakti hatice zeynep agliyo hemen bezledi dayanamadi..bende dedim bu is olmaz diye ama icimde olma yönünde his vardi hislerime güvenirim.son denemem basarili oldu cok sükür...

Denizcim ins gönlünüze göre araba bulursunuz...
Yasemincim atamada eskisehirde yer olursa düsünüyom ankaraya git gel bile yapabilriim annemler ankarada kizimi birakirim bi müddet hemen ev kurmak kolay degil..

canım esk. çok güzel nbir yer olursa ne kadar güzel olur arada görüşürüz ....tabi ev bulmak düzen kurmak oldukça zor i..allah gönlüne göre versin canım benim....
Denizcim ins gönlünüze göre araba bulursunuz...
Yasemincim atamada eskisehirde yer olursa düsünüyom ankaraya git gel bile yapabilriim annemler ankarada kizimi birakirim bi müddet hemen ev kurmak kolay degil..

nerdesiniz hanımlar :)))
biz çiş olayını baya kolayladık artık kendisi diyo çiş geldi diye hemen tuvalete gidiyoruz
suyla oynarken yapıyo
şimdi kaldı gece vede dışarıda nasıl olucak ??
gece zor olucak gibi geliyo çünkü geceleri uykudan uyandığında çok huzursuz oluyo çok ağlıyo
ee uyandırmadan nasıl gidicez çişe ??
uyandırmadan gitsm çişi yaparken uyanır falan bilmiyorum işte bi o kaldı ...

deryacım hani sen sormuştun ya teo durup dururken çok ağlıyo diye
batuhanda geceleri öyle uykudan birden kalkıyo ve yıkıyo ortalığı
eşimin kuzeniyle konuştum onun kızıda durup duruken çok ağlıyomuş kriz geçircek gibi diyodu
oda tam kızı ağladığı sırada popusuna bakmış kurt görmüş ondanmış ağlamaları ilaç kullanmışlar geçmiş
bende batuhana bakıyım dedim ama kaç gündür gece ağlamaları yok ondan bakamadım
normal zamanda baktım vede kakasına bişey göremedim
belki diyorum teoda da öyle bişey vardır aklında bulunsun diye demek istedim
ama umarım öyle bişey değildir.

geçmiş olsun yasemincim üşüttümü?
yemiyorlar içmiyorlar bünyeleri çok zayıf ya eneste sık sık hasta oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…