5-6 saat iyi tutmuş vallahi ece demekki onunda kasları gelişmiş
bizim yüzümüzden alışamıcak bunlar tuvalete yapmaya bende geçen denizde çişim geldi deyince 2-3 kere tutmama rağmen yapmamıştı
2 saat yapmayıncada kıyamadım bez bağladım hemen doldurdu bezini
az önce eşim aradı ne zaman değiştirmiştin ecenin bezini diyo dün akşam 6 7 gibi değiştirmiştim sabah 9 da açmışlar kuruymuş yani şimdi bu artık tutup hazır olduğunumu gösteriyo yoksa çok etkilendi psikolojisi bozuldu yapmak istemediğinimi gösteriyo eşim ikincisi diyotutsa tutsa uyurkende kontrol edemezki demi ama yani off bilemedim biz şimdi bıraktık ya çiş işini kesin ikinci seferde daha zor olacak
dun bızde denıze gıttık plaja çapraz komşularımızla cok guzeldı yaaa
onlarındakızı var fulin.. aralla cok ıyı anlaşıyorlar maşallahhhh
kumda oynadılar kovalarla fln denıze gırdıler super bırgundu.
ordan sonra fulının babannesınızn kumsazdakı yazlıgına gıttık harıka bı yer yaa bahceden cılek fln yedık .
cocuklar gıderken arabada uyudular orda bahcede costular. balık tutmuştu fulının dedesı onları yedık çay ıctık bahcelerı superdı salıncak araba cocuk scooter ı vardı aral pek bı sevdı fulın orda kaldı dıye eve gelene kadar agladı ama
Denizcim ins gönlünüze göre araba bulursunuz...
Yasemincim atamada eskisehirde yer olursa düsünüyom ankaraya git gel bile yapabilriim annemler ankarada kizimi birakirim bi müddet hemen ev kurmak kolay degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?