2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum ki canım her gidişimde sağolsun hem kilosunu hem boyunu ölçüyor dr. sadece kilo konusunda uyarıyor ultrasonda eksik yada fazla olabiliyor diye ama boy için hiç böyle bir şey demedi demek ki doğru ...inşallah dediğin gibi kanamamda dururda bir sorun çıkmazdır inşallah hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız...Şeniz

kilosu çok güzel sağlığıda iyi olmasına çok sevindim daha erken döner inşallah ...yerimseniben

masaallah karamsarcim kiziyin kilosu cok guzel
insaallah bi sorun cikmadan kucaginada alirsin dikkat et canim kendini yorma oldumu

maşallah karamsar maşallah kızınaa :)
ne buyuk mutluluk dımı onu orda gormek ızlemek valla saatlerde ızlerım bende oglumu mumkun olsa :)
Allah onları bıze bagıslasın
aman dıkkatlı ol artık yuzduk yuzduk kuyruguna geldıkk kendıne cok ıyı bak

sağolun kızlar dikkat etmeye çalışıyorum kendim iyiyim bebeğimi seyretmeye doyamıyorum çok tatlı oluyorlar gerçekten .inşallah hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız.

Kızlar selam.. benim dünden itibaren ayak bileklerim acayip şişmiş durumda... dün işten eve gittiğimdi gördüğümde şok oldum nerdeyse iki katı olmuş ayaklarım. sizde var mı böyle bi durum cuma günü dr gittiğimde hiç böyle bi durum yoktu. herşey normaldi ama dünden itibaren ayaklarımda şişme var el yüzümde bi değişiklik yok size de oluyor mu dr gitmelimiyim karar vermedim aradım uşamadım bilgi verirseniz sevinirim

canim kendini cok yorduysan vede hep ayni pozusyonda durup hareket etmediysen oluyor dinlenmen lazim
ben cumartesi aksami dugune gittim 4saat felan hep sandalyede oturdum kalktigimda zor yuruyordum eve geldim bacaklarimi bukemedim hemen bi dus aldim ayagimin altina yastik koyup yattim ve sonra gecti
devamli ayni sekilde durmak iyi degil ondan oluyor

çok uzun süre ayakta kaldıysan şişmesi normal canım
benimde oluyo arada
ama sen çok endişelendiysen doktorunu arayıp sor istersen

ya ben çilek görünce dayanamıyorum yiyorum ama hormonlu olduklarını da biliyorum yedikten sonra da vicdanım sızlıyo.sizce kötümü yapmışım??

bu hafta sonu yarım kıloya yakın cılek yedım kafamçokkarıştı
pışman deılım yıne olsa yıne yerım sırnaşık şey cnm cok ıstemıstı cunku

bende bilemiyorum nasil hickiriyo
sadece bazen kalp atar gibi hareket ediyor bes alti defa arkarkaya yapiyor omu aceba

bende çağlaya takmış durumdayım.hemen hemen hergün yiyorum.hatta öğrencilerim eve kadar alıp getirmişler.çok bahsediyorum sanırım.
ayaklarda şişme bendede var.tuzu fazla kullanınıcada oluyor.1 numara büyük ayakkabı giyioyrum.sola yatıp dinlenince geçiyor.
karamsarcım maşallah bebişin kocaman olmuş.bundan sonrada rahat geçirirsin hamişliğini inşallah
bende mayısın 2sinde gidicem iznimi doğum sonrasına erteleticem.çok merak ediyorum.kaç kilo oldu acaba.
hepimize bundan sonrada rahat.sıkntısız günler

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ......32+4iken..2050gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.............32+2iken....2110gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK....................29+3........1670
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.buteo.........................27 haziran...ERKEK
31.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
32helen.....................30 haziran.......KIZ......

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…