2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr enesin 17. dişi çıktı...

ateş
ishal
huysuluk
iştahsızlık

sebebi dişmiş :gitme:
canım benim neyseki birini atlattık...

slm kızlar cepten yaziyorum su an gecmisi okumam mumkun degil umarim hepiniz iyisinizdir dun akcayda deryaylaydik dogacla teo ozlemisler birbirlerini sarılıp opustuler durup durup bugun antalyaya gececektik uzun yol oncesi arabayı sanayıye sokalim dedik yarın nasipse yola cıkıcaz firsat buldukca cepten baglanirim opuyorum hepinizi

enese gecmıs olsun

bızde dun gece 4 cıvarı atesler ıcınde uyandık
aral agladı babası odasına kostu hemen bana bagırdı koşş yanıo cocuk dıee resmen tum vucudu pembe renktı.. hemen soguk duşa soktuk hem agladı hemde cıkmak ıstemedı suyu cok sevıyor .
oyuncaklarıyla oynamak ıstedı ama elı kalkmadı oglumun. bızım sularda sogugu bıle ılık yanı sınır olduk esımle
yavrumun hıc gucu yoktu sudayken calpol verdık hemen
20 dk sonrada aferın surup verdık
atesı dusmedı soguk kompresler yaptık vs.. sonra fıtılı aklıma geldı babannesındeydı fıtılı mecburen 5 e dogru onu uyandırdık geldı fıtılı soktu
ondan sonra terlemeye basladı ve atesı dustu
ama sabaha kadar uyumadık.. agladı sureklı yavrum
havuzun sularını ıcıyor ya klorlu suyu yapma etme demekten onu kollamaktan 46 kıloya dustum bu yaz.
klorlu suları ıctıkce kı havuzlarda cok saglıklı ortamlar sayılmaz hasta oldu şapşal
bugun maşallah ıyı ztn arkaa dışlerı henuz cıkmadı delırtıyor oglumu bu dışler 16 dışımız var hala 20 olmadı
bnmde dısım kırıldı bu aksam dıscıme gıdıcem . 3 gundur oynuyor yerınden elımle tutup ceksem gelır aslında ama bende o cesaret yok bırde koku ıcınde onu damagı yarıp cıkarması gerekıcek
cok korkuyorum
bu sabahta yalovadan emıne annemın kardesının hanımı ve kızı geldı teyzelerde geldıler aral suan cok mutlu orda.

aysegulcum ıyı gezmeler canımm bnm yerımede gezz tozz ben hala bursadayım.. delırmenın esıgındeyım..
araba da alamadık fıyatlar yaz oldugu ıcın acayıp fırlamıs durumda eee arabasızda bı yere gıdılmıyor. anlayacagın bu yazdan hıc bısey anlamadım..

aralıma geçmiş olsunnn...
denizcim geçen bir yerde okudum direk soğuk suyun altına sokmak iyi değilmiş.. gerçi su ılıktı diyorsun.
soğuk su vücudun içindeki ısıyı daha da arttırıyormuş en iyisi ılık suymuş.
kızlar sizinde aklınızda bulunsun...
ohh ayşegülcümmm sizden geçtim teoyla doğaçı bilem kıskandım yerim ben onların öpüşüp koklaşmalarını opuyorumnanaktan

kızlarrrr arabamızı aldık
esım dun musterı geldı dedı gec geldı gelırken aradı affettırcem kendımı dedı cuınku dıscıye gıdıcektıkkk randevuyu kacırdıkk neyse geldı elınde gul ben tabı aralla ugrasıyorum o sırada.
gul tek bır tane ve ıkı kutunun ıcınde cekeyım bakayım ne renk dedım bır cektım kurdelasında anahtar var
sıfır araba almıs gıtmışşş
2011 model c3 müz olduuuu uzerı cam tavan cok cici
once kızdım cok pahalı neden yaptın fln dıyee ama sonra bısey dıyemedım beraber calısırız oderız dedım
cok heveslı cok mutluydu
uzerınde de not vardı gülün bırıcık aşkıma SEN BUNU HAKEDIYORSUN dıye :))

yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun denizcim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
arabasız olmuyo demi insanın biyere gidesi gelmiyo...

merhabalaaarrrr yaza gelince topiğe giren yok tabiii çok az ilerlemiş nerdeyse 3 haftadır
biz pazar günü eskişehirden döndük ve dün işe başladık ; başladık diyorum çünkü ece de iki gündür benimle işte . sıcak olmasa daha kolay olucaktı ama yine çok şükür bi zorluk çıkarmıyo şimdi de uyududa bilg bana kaldı
geçmişi esk de girebildiğim zamanlarda okumuştum batuhanda bezden kurtulmuş ne güzel darısı başımıza ece eskde lazımlığa yapıyodu ama öncedende yazmıştım ece çok tutuyo öyle sık çıkmıyo günde bir kere kaka 3 kere en fazla çiş yapıyo ne güzel düzen tutacaktı işe getirince bağlıyorum mecbur artık ramazanda öğrenir heralde bakalım
eskişehir yine çok güzeldi bol bol gezdik yinede doyamadık ayyy kilolarıda aldım geldim her akşam piknik yaptık nerdeyse tabi birazda sinirlenip döndüm orda çoksöylendim eve gidince hiç söylemezse döve döve öğreticem çişini diye şimdi kayınvalidemler haftaya gelicek bez hala dötünde :))) orda nasıl şımarık yaramaz bi ece vardı burda nasıl uysal söz dinleyen çok değişiyolar kalabalığı görünce bende öyle ; seneye bi kutu sinir ilacı alıp gidecem D
enesle arala geçmiş olsun ece de iki gündür çok cereyanda kalıo yaa hayırlısı inş bişey olmaz 40 ların üzerinde bi sıcak var ya dayanılcak gibi değil iç anadolunun baharı güzel sadece ne kışını ne yazını sevmiyorum
deniz arabanız hayırlı olsun hele alışıkkken arabasız kalmak çok zor ; biz en çok bu izinden zevk aldık gecenin bi vakti çocuk uyuyunca çık git çok büyük rahatlık yaa

slmmmmmm.

,kac zamandır yazamıyorum okuyup cıkıyorum klavye hala bozuk yazasım gelmıyo yaaa..,
,.
herkes nasıl umarım ıyısınızdır.,.
denızcım arabanızı güle güle kullanın canım kazasız belasız..eş,ınde tam jest adamı valla her zaman söyluyorum allah mutlulugunuzu bozmasın canım ee arabayla bı akçay denemesı yapın ayseguller gıbı yerimseniben ,
,
geçen surprız yaptı aysegul aksamuzerı esı,annesı,babası geldıler bı cayımızı ıcıp dönduler ama onun da yazdıgı gıbı teoyla dogac özlemısler gercekten sarılıp durdular bı dahakı sefer uzun beklıyorum yatılı gelcek ınsallah denıze falan da sokcaz balıkları.babalar da tanıstı anlastı yanı dedeler..esı de cok efendı ben begendım aysegul her ne kadar cok sessız dese de bence gayet konuskan,sevdım enısteyı aynen dogackaydirigubbakcemile3,
,.
teo da burda keyfı çok yerınde sureklı bahcede havuzda denızde...ablalarıyla ozellıkle ecemle cok ıyı anlasıyor ama ıremle cok fenaaa dovuyor artık kızımı sıpa sacından tutup yoluyor tırnaklıyor falan,

aralıma da cok gecmıs olsun ınsallah bugun ıyıdır,.
esranın da dedıgı gıbı ılık suya sokmak gerekıyor denız en ıyısını yapmıssınız zaten..gecenlerde teo da hasta oldu kızlar ablam falan o ates olayı bızde de vardı antıbıyotıksız gecmedı malesef bu sıcaklarda cok zor yavvv,
,
2bebekler de sırada bakıyorum hadı baklaım sevda haberlerını beklıyoruz o zaman:CüvCüv:,
,
bızım de bezden yana sıkayetımız yok hıc nıyetı yok bende hala beklıyorum o ıstemeden asla zorlamama kararı aldım o hazır olunca söylermıs herkes aynı seyı söyluyor yoksa ters tepkı yaparmıs

serpılcım kılo olayı bende de cok fena yaaa yıne 75 kılo oldum akcay benım ıstahımı acıyor resmen o kadar yuzuyorum yuruyus yapıyorum yıne de kılo aldım,
denız sen gel bak burda ben sana nasıl aldırıyorum kıloları daha dun mahallade lokma dagıttılar hayır ıcın yanı ank da pısı derle r bende aldım teo da bayıldı bızde göturduk valla hamurlarıbilmiyorumkismile

oo topik hızlanmış denizcim arabanız hayırlı olsun aralada çok geçmiş olsun canım eşin çok güzel spriz yapmış valla ...

serpilcim esk.olduğunu tahmin etmedim doğrusu çünkü ankarada hala diye düşünüyordum çünkü tel.numaram felan vardı sende ve esk.gelince muhakak arar beni diye düşünüyordum en azından 5 dk.ayırırdın bana ama neyse artık seney demiycem zaten geldiğinle gittiğin bir oluyor..

sevdacım güzel haberlerlerini bekliyorum canım benim..ben 2. hala yumuşak bakmıyorum yaa ecrin hiç uysal değil sürekli benim tartışıyor kızıyor huysuz yemek uyku hala çok sorun bizde hala düzen tutumadı kii nasıl olacak 2.le diye düşünüyıorum çok zayıfım zayıfladımda ecrin sürekli hasta oluyor öçok zor hala benim işim...

deryacım ne güzel ayşegüllede orada da buluşmuş eğlenmişsiniz size gerçekten imreniyorum yaz hala devamediyor gezin canlarım benim....

eşim hala izine çıkmadı yazın sonunda sanırım verecekelr ama eşim bir kaç günlüğüne alıp bir yerlere gidelim diyor tatil için bende istemiyorum bir kaç gün kafamı mı dinliycem yorulcam gelicem diye heryerlere savruluyoruz dönüyoruz ist. döünüyoruz kaplıcalara sonra tatil için deniz kıyısı vs. bir sürü yer geziyor kafasında ama ben pek hevesli değilim sanırım iyiiym bu yaz geziyorum çok eve girmiyorum ama tatil amaçlı değil sokaka geziyoruz sürekli düğün felan oynuyoruz habire kızımla ...

ARKADAŞLAR NETTE GEZİNİRKEN BİR ANNEİN ŞU SORUSUNA RASTLADIM İLGİMİ ÇEKTİ SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ ECRİN BURDA YAZILALANDAN BİLE OLDUKÇA FAZLA..

kızım 26 aylık ezber yeteneği ve taklit yeteneğinin yaşıtlarına kıyasla fazla olduğunu düşünüyorum.mesela şuanda 5-6 tane şarkıyı kelimeri düzgün telafuz ederek söyleyebiliyor.(özel olarak ezberletme çabasına girmeden)Bi kere bile gördüğü insanı unutmuyor.Bizi şaşıtacak bağlantılar ve eşleştirmeler yapabiliyor.Özel bir çabaya gerek duymadan öğreniyor ve bu bizi şarıtıyor.merak ediyoeum bunları yapması normal mı?kızımın zeka seviyesini ;neleri yapmasının normal olduğunu nasıl öğrenebilirim? ..5
Şub
2007

20:31Cevaplayan: Uzm.Dr. Mehtap KILIÇ .Cevap: .yıldız hanım, gerçekten hafızası başarılı bir çocuğunuz var. bişr çocuk gelişimi uzmanından yardım alıp, yaşına uygun zeka testi de yaptırıp başarısına göre eğitim almasına yardımcı olabilirisniz. sağlıklı günler dilerim.

evet yasemincim arayamıyorum ben ya orda çünkü hep ailecek geziyoruz sinirlenmemimn bi sebebide bu zaten baktım hep eşimin sülalesinin gönlünü yapıyoruz bu sene her akşam dayımlara teyzemlere abimlere benim sülalemi ziyarete götüttürdüm hep eşime iş çıkardım durmasın evinde diye :)))))) öyle oluncada arkadaşlarımlada görüşmedim kimseyi aramadım eşimle birlikte geçirdim tüm vaktimi güzelde oldu vallahi özlüyoruz birbirimizi bir de biz orda yatakları ayırıyoruz mecburen ben eceyle yatıyorum evli değilmiş gibi oluyo güzel oluyo

anlıyorum serpilcim haklısın dedimya sizde tabi senede kaç kere geliyorsunuz doğru yani bende eşimle gezmek dolaşmak isterim vakit geçirmek isterim yani...

canım çok geçmiş olsun dediğin gibi belki havuz suyundan mikrop kapmıştır
sende eridin gittin 46 kiloya düşmüşsün bitanem yaa biraz zorla bişeyler ye

hayırlı olsun canım güle güle kazasız belasız kullanınkaydirigubbakcemile3
eşinin jesti süper gerçekten kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…