- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
oo topik hızlanmış denizcim arabanız hayırlı olsun aralada çok geçmiş olsun canım eşin çok güzel spriz yapmış valla ...
serpilcim esk.olduğunu tahmin etmedim doğrusu çünkü ankarada hala diye düşünüyordum çünkü tel.numaram felan vardı sende ve esk.gelince muhakak arar beni diye düşünüyordum en azından 5 dk.ayırırdın bana ama neyse artık seney demiycem zaten geldiğinle gittiğin bir oluyor..
sevdacım güzel haberlerlerini bekliyorum canım benim..ben 2. hala yumuşak bakmıyorum yaa ecrin hiç uysal değil sürekli benim tartışıyor kızıyor huysuz yemek uyku hala çok sorun bizde hala düzen tutumadı kii nasıl olacak 2.le diye düşünüyıorum çok zayıfım zayıfladımda ecrin sürekli hasta oluyor öçok zor hala benim işim...
deryacım ne güzel ayşegüllede orada da buluşmuş eğlenmişsiniz size gerçekten imreniyorum yaz hala devamediyor gezin canlarım benim....
canım çok geçmiş olsun dediğin gibi belki havuz suyundan mikrop kapmıştırenese gecmıs olsun
bızde dun gece 4 cıvarı atesler ıcınde uyandık
aral agladı babası odasına kostu hemen bana bagırdı koşş yanıo cocuk dıee resmen tum vucudu pembe renktı.. hemen soguk duşa soktuk hem agladı hemde cıkmak ıstemedı suyu cok sevıyor .
oyuncaklarıyla oynamak ıstedı ama elı kalkmadı oglumun. bızım sularda sogugu bıle ılık yanı sınır olduk esımle
yavrumun hıc gucu yoktu sudayken calpol verdık hemen
20 dk sonrada aferın surup verdık
atesı dusmedı soguk kompresler yaptık vs.. sonra fıtılı aklıma geldı babannesındeydı fıtılı mecburen 5 e dogru onu uyandırdık geldı fıtılı soktu
ondan sonra terlemeye basladı ve atesı dustu
ama sabaha kadar uyumadık.. agladı sureklı yavrum
havuzun sularını ıcıyor ya klorlu suyu yapma etme demekten onu kollamaktan 46 kıloya dustum bu yaz.
klorlu suları ıctıkce kı havuzlarda cok saglıklı ortamlar sayılmaz hasta oldu şapşal
bugun maşallah ıyı ztn arkaa dışlerı henuz cıkmadı delırtıyor oglumu bu dışler 16 dışımız var hala 20 olmadı
bnmde dısım kırıldı bu aksam dıscıme gıdıcem . 3 gundur oynuyor yerınden elımle tutup ceksem gelır aslında ama bende o cesaret yok bırde koku ıcınde onu damagı yarıp cıkarması gerekıcek
cok korkuyorum
bu sabahta yalovadan emıne annemın kardesının hanımı ve kızı geldı teyzelerde geldıler aral suan cok mutlu orda.
kızlarrrr arabamızı aldık
esım dun musterı geldı dedı gec geldı gelırken aradı affettırcem kendımı dedı cuınku dıscıye gıdıcektıkkk randevuyu kacırdıkk neyse geldı elınde gul ben tabı aralla ugrasıyorum o sırada.
gul tek bır tane ve ıkı kutunun ıcınde cekeyım bakayım ne renk dedım bır cektım kurdelasında anahtar var
sıfır araba almıs gıtmışşş
2011 model c3 müz olduuuu uzerı cam tavan cok cici
once kızdım cok pahalı neden yaptın fln dıyee ama sonra bısey dıyemedım beraber calısırız oderız dedım
cok heveslı cok mutluydu
uzerınde de not vardı gülün bırıcık aşkıma SEN BUNU HAKEDIYORSUN dıye :))
kızlarrr enesin 17. dişi çıktı...
ateş
ishal
huysuluk
iştahsızlık
sebebi dişmiş :gitme:
canım benim neyseki birini atlattık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?