canım çok geçmiş olsun
dişler mahvetti enesi
batuhanında 18. dişi çıktı şükür bi rahatsızlık geçirmedi
slm kizlar..hasta delikanlilalara gecmis olsun..deniz arabaniz hayirli olsun..darisi basimiza..bulantilarim basladi kizalar..esim bugünlerde evde suan mutfakta salata yapiyo..iyi denk geldi evde olmasi..yarin ilk dr rendevum var cokkkk heycanliyim..
slm kızlar yıne cepten yazıyorum 2gun once gorumcem dogum yaptı erken geldı pamuk sekerı bembeyaz bı oglanmıs merak edıyoruz sımdı tatıl super gıdıyo bızım
dogac denızden korktu dun bugunde kampın plajına gıdıcez uyansın bı yoksa cok huysuz oluyo serpılcım ugrayamadık sanada vakıt kaybı olmasın dıye malum yolumuz cok uzundu denizcim arabanız hayırlı olsun canım allah kaza bela vermesın bızde aldık ford focus cok memnunuz sukur sıfir ayarında araba alıstık surmeyede dogacın ıstahıda ıyı gıdıyor eskıye gore baya ıyı kılo almıyor sıcaktan sanırım kısın alır bende boyle kızlar durumlar opt. Sızı kocaman
aysegulcum sızınde yenı arabanız hayırlı olsunnn
bu kez ıyı bı yerlere baktırsaydınızz bısey cıkmaz umarım oncekı gıbı.
bızde 2011 model aldık umarım ıs bulurum bu yıl artıkk yoksa zorlanıcaz öderken
yasemıncım bulantıların ıcın yapabılıcegı pek bısey yok sanırım . bol bol temız hava al uzaklara bak o anlarda pemcereyı acıp ben ouyle yapardım ıse yarıyor
4. aydan sonra kolaylarsın surerse bulantın.. bızı durumlardan haberdar et.. yenı yegenımızı bızdee beklıyoruz unutmaaa :)))
bızde bu gece fethıyeye gıdıyoruz öludenıze gıdıcez.. 4 gun kalıcazz hemen eve donbmemı gerek aral burda kalıcak cunku
ve hemen ertesı gun esım oruclu olucak..
Allah yardımcıları olsun..
ben 46 kıloya duştum kızlar cok cok fecıyım bufgun aral balkon kapısının aralıgına parmagını sıkıştırdııı
ezıldı bas parmagı resmen ıcıne cökuktuu anında yapıyor ne yapcaksa ona yetısıcem derken yaz sıcaklarında da olsa gerek yıyemıyorum ve kılo verıyorum bu tatıle cok ıhtıyacım vardı
Rabbım kazasız belasızz evımıze donmemızı nasıp eylesın oglum once Allahıma sonra babannesıne emanet..
suan gozlerım doldu burnum sızladı bunları yazarken
onunla seneye gıdıcez tatıle ınsallah . o zaman laftanda anlıcaktır..
kılo ve bas donmesı problemımde olmaz belkı o zaman ..
kızlar Allaha emanet olun sızı sevıyorum ozlıcemmmm
aklım hep oglumdaa gidiyorum ..............(
enese ve batuhana çok geçmiş olsun umurım şu an iyilerdir
bende dün geldim annemden
topu topu 5 gün kaldım eşim evdeydi sanki aylardır evde yokmuşum gibi dağıtmış evi :))
bugün temizlik yapıyorum dip köşe yarım yamalak yapmaya çalışıyorum daha doğrusu
zeynep izin vermiyo sabah kayu seyrederken hemen evi süpürdüm aceleyle sonra bitince dışarı çıkmak istedi bende alt komşuya indirdim oturduk biraz gelincede uyuttum şimdi o uyurken yerleri sildim ve daha toz alıcam ve yemek yapıcam
bakalım uyanmadan bitirebilecekmiyim
sürekli tepemde zeynep oyun oynamıyo hiçç oyuncaklarıyla işi gücü ben
slm kızlar
yasemin hayırlı olsun bebeğin canım bulantılarında geçer inş bi an önce zor bi dönem ya başlangıç; tekrar yaşamak nasıl bişey zeynep tede olmuşmuydu bulantı
ecrin çok tatlı olmuş yasemin maşallah kilosu filan nasıl güzelll valla eceyle ecrini yanyana koysak yemeyenin ece olduğunu sanarlar :)))
kayınvalidem kayınpederim geldi rahatladım geçen hafta ece benleydi iş yerinde bugün bir iki dedi işe gelicem diye ama vazgeçti benim kızımda artık bezsizlerden ev kalınca bağlamadım hiç hiç de kaçırmadı altına maşallah ben giderken onada diyorum hadi wc ye diye oturuyo yapıyo benimle gece bağlıyorum ama aslına ece istemiyo ama gece çok süt içiyo şimdi ramazanda sahura kalkar bizle o zaman wcye filan rahatça gidebiliriz onuda bırakırız artık
herkese hayırlı ramazanlar şimdiden ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?