evet canım ecrinin kilosu maşallah yerinde..gözünaydınkvalden gelince rahatlamışsındır...
canım geçenlerde dr.gittik crin miğdesinden rahatsızlandı dr.muz her gidişimizde söylüyor uyarıyor bizi gece uyurken asla bişey vermeyin miğdesini bozarsınız yemek düzenini bozarsınız diye bbaşkalarından da duyudm gece yatmadan 2 saat önce yedirillmeli yada ne veriyorsan verişlmeiymiş sonrad sabaha kadar bir şey verilmemeliymişş reflü vs.miğde ahatsızlıkları hatta iş iştahsızlığa kilo alamamaya kadar gidiyormuş..ben bildiklerimi paylaştım canıma.s.
yasemincim şu durumda oruç tutman senin için çok zor olur günler çok uzun açlığa bi şekilde katlanılıyor ama susuzluk gerçekten insanı zorluyor
dün iftarda sadece su içtim diyebilirim
karnım hiç acıkmadı sadece bol bol su içtim
biliyosun dinimiz kolaylıklarla dolu bir din doğum ve emzirmen bittikten sonra kaza edersin oruçlarını
kızlar çok yorgunum temizlik yapıyorum iftara misafirlerim var yarında yemek vs .....inş.. hayırlııyla ecrinle beraber atlatırız ecrin iş yapmama izin vermiyor.....
regline kac gün varki canim..hizli testler var..digerlerine oranla biraz tuzlu bide kan testi var..sagolun kızlar goren herkes sızın gıbı konusuyor tabı hoşuma gıdıyor azcıkta kılo alsam 3-4 kılocukk
kızlar bu arada bende belkı yıne bır kazaya kurban gıdebılırım :)) hamıle olabılırım reglımı beklıcem mecbur... daha öceden anlasılmaz mı acep hamılelık durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?