2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben gece uykuya yatırırken süt veriyorum zeynebe yoksa uyumuyor 150 ml içiyor mutlaka
sonrada azcık su veriyorum ağzı çalkalansın dişleri çürümesin diye

kızlar selam.. cok yogunumm.. tatıl guzeldıı fethıyede ha bıre gezdıkk keske hersey dahıle gıtmeseydık ztn otelıde cok begenmedık.. jeeplerle safarı tutu dedıklerı bı tura cıktıkk harıka muhtesem yerler gordumm cok eglendımm yaa anlatamammm.. ordan bırgun once ayrıldık otele parasını verdıgımız halde.. bodruma gectık arkadaslarımız oraya tasındılar plajda bulustuk once 2 saat fln takılıp onlara gectık bodrum manzarası eslıgınde yemek yedık cay ıctık ve vınnnnnnnnnnnnnnn suratle eve dönduk aral cok agladı cunku son telefon konusmamızda eve gelınn dedı hemen cıktık ordan
seneye oglumdan asla ayrılmam Allah bı manş cıkarmadıgı surece

istesemde tutamam sevdacim bugün full yattim kalkiyorum zorunlu ihtiyaclar icin sonra yine yatiyorum..oturdugum nadir görülür..bir bulanti bir bulanti dün azaldi diye sevinmistim bugün zirve yapti..esimde oruc gelmis bana sana ne hazirlayim ne yersin diyo..ay kiyamadim zorla yemek pisirdim ona..özellikle corbasiz iftar olmuyo..
benim zeyneptende bir sürü kaldi emziriyodum tutmadim 30 tane anca 10 tanesini tutmusum..esime diyorumölürsem su kadar oruc borcum var benim icinöde onlari..

kızlar çok yorgunum temizlik yapıyorum iftara misafirlerim var yarında yemek vs .....inş.. hayırlııyla ecrinle beraber atlatırız ecrin iş yapmama izin vermiyor.....

selam kızlar
batuhanın hastalığı devam ediyo ateşi geçti ama huysuzluk diz boyu
bazen ağlama krizleri geçiriyo özellikle sabaha karşı napcağımızı şaşırıyoruz
dün tekrar doktora gittik ishali günde 1 kere düştü iyi oldu
19. dişide geliyo ondan da olabilir dedi doktor
bide sabaha karşı ağlama krizleri için parazit olabilir dedi ilaç verdi
onuda zar zor içirdim bekliyoruz şimdi
1 haftadır hiç bişey yemedi tek lokma girmedi boğazında 2.5 kilo verdi
gerçi kilo vermesine üzülmüyorum nasıl olsa fazlası vardı ama yemesi gitti
bi lokma olsa girse boğazından ((

batuşumaa gecmıs olsunnnn aralda hasta hher yerı isilik olmuşş koca koca sıvılceler var boynunun altı cok kötu durumda..
popoyu kollarını gecırmek uzereyım ama boynunu hıc hava aldırmıyoru
afacanlıklara zarar vermelere ıse son surat devammm

batuhan inşallah bugün daha iyi olur nurancım çocuklar hasta olunca daha bir huysuz oluyorlar
denizcim seninde tatilin kısa ama dolu dolu geçmiş ne güzel fotolarına baktım faceden hepsi çok güzel
bu arada murat enişte o resimleri koymana iyi izin veriyo vallahi
hepsinde fotomedel gibi çıkmışsın
hele bi tanesi varki süppperrrrr

kızlar çok yorgunum temizlik yapıyorum iftara misafirlerim var yarında yemek vs .....inş.. hayırlııyla ecrinle beraber atlatırız ecrin iş yapmama izin vermiyor.....

bu sıcakta iftara misafir iyi cesaret yasemin
ben alırsam ramazanın sonlarına doğru alıcam belki biraz serinler ortalık yaaa
yanıyoruz resmen burası çokkkk sıcak
iftardan sonra sahile indik denizi görmeniz lazım millet atmış kendini denize
gündüz giremeyince gündüzki kalabalık gece olmuştu

serpilcim ecede bezi bırakmış ayyy çok sevindim
maşallah ona bide hiç kaçırmamış altına
ama sen demiştin ya baya bi tutuyo diye demekki gerçekten tam anlamıyla hazırmış
darısı başımıza artık...

sağolun kızlar
ilacı içirdim bakalım kaka beklemesindeyiz :)))

vallahi kızlar ramazanda beni açlık değilde susuzluk çok zorluyo
zaten havalar çok sıcak evde de durulmuyo yanıyoruz yani

denizcim hoşgeldin canım sevdaya katılıyorum benim eşimde pek deniz fotolarına ona benzer fotolara izin vermiyor bizimde çok denizde gezmelerde fotolar ama facede yasak....ayrıca denizcim fotoların çok güzel çok eğlenmişsiniz ....

sevdacım tek bir davet değil canım daha yapıcağım için ecrinle ara ara temizlik yemek vs.derken anca bitiririm davetleri o yüzden erken başladım....

batuhana çok geçmiş olsun canım zaten diş döneminde çocuklar hem dişten hemde grip enfeksiyon çabuk kaparmış dr. bize demişti ecrin her diş çıkarışında hastada olur dişş haricinde....

yasemin adaşım allah yardımcın olsun sıcaklarda zor canım yaa çocuklada oldukçada zor nasıl başedebiliyorsun ki....

sadece belırlı kısıler gorunce herseye ızın var sekerlerım :)))))
ayrıca fotolarım cokta acık deıl bıkınılı fotolarımı koymadım ust bıkınım varsa altımda sort var yanı ve hep bı sekılde bellı belırsızlerı koydum yoksa cok foto vardı bıkınılı fln
denızde olanları mesela bı tane koydum o da denızın ııcındekını :))

tatıl yetmedıı valla bı bok anlamadım ... ama oglum ıcın kısa tuttuk seneye Allah kerım o da yanımızda olucakk ınsallahhhhhhhhhhh

bütün fotoların çok güzel ama bende en çok denizdekini beğendim mankanlar halt yemiş yanında :)
katolog çekimi gibi olmuş hepsi
maşallah kimse çocuk doğurduğuna inanmaz

sagolun kızlar goren herkes sızın gıbı konusuyor tabı hoşuma gıdıyor azcıkta kılo alsam 3-4 kılocukk

kızlar bu arada bende belkı yıne bır kazaya kurban gıdebılırım :)) hamıle olabılırım reglımı beklıcem mecbur... daha öceden anlasılmaz mı acep hamılelık durumu

regline kac gün varki canim..hizli testler var..digerlerine oranla biraz tuzlu bide kan testi var..

yani reglıme daha var bu ayın son haftası gıbı olmam gerekıo sence hamıle kalma olasılıgım nedır

reglin 28 günlük ve düzenliyse hamile kalma olasiligi olan günlere(5 agustos-10 agustos) denk geliyo..düzenli degilse en kolayi su sekilde muhtemel regl gününden geriye 14 say.ogün ovulasyon günün..tabi ogünen evvel olan birseyde gebelige sebeb verebilir bu esinin sperminin ömrüne bagli..yani hesaplamalarla bu is zor..Allah hayirlisini versin..stres yapma regl gecikir daha cok stres olursun..olan olduysa olmustur zaten..

denizcim yaseminin dediği gibi stres yapma rahat ol
bende geçen ay baya bi korkmuştum acabamı diye ama sonra regl olunca çok üzülmüştüm
sonuçta 3-4 tane çocuğumuz yok ikincileride düşünüyoruz
hayırlısı neyse o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…