2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sevdacım sana da geçmiş olsun cnm
Eneste bi kaç gündür hafif ateşli geziyo yine salgın varmış sanırım tüm çocuklar ishal ve ateşli

sevda hadi hayırlısı sende çalışmalara ciddi cidd başlıyorsun demekki sırnaşık şey

kızlar selam
esroşum eşın ışsızmıyıd dedın mıydı bunu bıze dedıysende unutmus olabılırımmm
sabah 10,30 dan berı sıteenın bahcesındeydık aralla ay mahfoldum babanneye sattım evı toparlıyorum. ablam ve ırmagımm gelıcekkkk
bende bu sabah reglı oldum esım ıse gıderken agrı kesıcı ıcırdı bana sagolsun.sabah uyudum bıraz arala babaanne baktı.10 da gerı geldı ama essekk hıc durmuyor artık asagıda
olsun bunada sukur
kızlar yaa sızede oluyormu ben oglumu bagıra cıgıra sevıyorum yaa alıstı cocuk artık
bırde sureklıa klıam balkonmda dusecegı yada basına herhangı bı kaza getırecegı gelıo
delımıyım neyım yaa
kendı kendıme acı cektırıyorum
ona bısey olsa.. ben yaşamam..
dun aksam oturuyorduk annecım ben senı cok senı sevıyorum dedı
cok cok sevgı dolu bır cocuk .. sureklı babasıya bızı opusturuyor delı :)))
sonra o da ortamıza gelıyor sımdı ucumuz opuselım dıyor :)))))

yasemıncım sen kac yasındaydın . 2. cocuga kac yasında sahıp olcaksın yanı
sevdacım bende reglı oldum bosver seneyede bız yaparızz cocuk

ben 79luyum canim..
kizim beni babasina yaklastirmaz yanyana otursak kaldirir..bigün sakadan ama o benim cocam dedim ..hay demezolaydim babasina sarilip sarilip cocammmm diyo..

esra cok sevindim esinin ise baslamasina ..devamli olur insaallah..
sevdacim insan öyle oluyo zeynebim daha yasina girmeden bi ara bende korkmustum ama regl oluncada üzüldüm sanki..

Günaydınnnn...
Eşimin başladığı iş fos çıktı :sinifsinif:
Saçma sapan şeyler ya
İlk ay 850 lira para veriyorlarmış
Telefonla ilkokul-ortaokul öğrencilerinin ailelerinden randevu alıp
ingilizce kursuna kayıt yaptırmaya çalışıyorlar
randevu aldıkları yerlere vesaitle gidiliyor ve harcanan yol paraları da 850 liranın içinden karşılanıyormuş.
ne kaldı elimize yemek-yol içinde 850 lira ilk ay deneme süresinde böylemiş
dedim öğren ikinci aydaki şartlar neymiş
zaten geleceği olan bi iş değil
hayırlısı olsun. :çok üzgünüm:

denizcim düşme konusundaki endişelerini bende çok yaşıyorum
psikolojim bozuldu bu konuda resmen
bizim burda 2 tane çok büyük olay oldu bu konuda
o anne baba aklıma geldikçe ağlıyorum
daha 4 gün önce arka sokağımızda 2 yaşında bi çocuk 4, kattaki mutfak camından düştü hemen hastaneye götürüldü ama malesef yavrum melek oldu (
15 gün öncede yine karşımazdaki apartmanlardan birinde 3. kattan düştü bi çocuk 6 yaşındaydı o yavruda
bi kaçgün yoğun bakımda kaldı herkes iyileşir ümidiyle bekledi ama malesef oda melek oldu (

ilk defa yakınımda böyl eolaylara şahit oldum ve gerçekten çok acı bir durum
o anne babalar artık evlerinde oturmak istemiyolar satıyolar
bütün güzelyalı yasta
hergün o anne babalara sabır vermesi dua ediyorum allahıma

camlara takılan bu sineklikler var ya ikiside bu sniekliklere dayandıkları için düştüler
yavrular onun sağlam tutan bişey olduğunu düşündüler heralde
he anne babanın bu konuda ihmali varmı ona kesinlikle yorum yapamadım yapmamda büyük konuşulmaz bu tür konularda
bir saniyelik bir dangıllıkta bile olabilir

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürediyorum kızlar ...sevdacım sağol bitanem inş..hepimiz mutlu mesut evliliğimizi sürdürürüz..eşim sağolsun o gün götürdü ecrinde gitti gezdik ydik içtik eğlendik kii en çok ecrin eğlendi bol bol gezdi ve oyuncak kıyafet vs.aldık onada tabi kendimizede eşime hediye aldım eşim bana aldı sağolsun birde bu saymama dedi yine gidicez ecrinsiz dedi seni götürmek istediğim yer var dedi ve ben çooook mutlu oldum sağolsun çok iyi çok mutluyum ALLAH BOZMASIN HERKESİ MUTLU ETSİN İNŞ....

SEVDACIM hayırlısı olsun canım bizimle doğumla yapanlar aslında çevremde doğurmayı düşünüyorlar sanırım zamanı gelmiş ama ben istemiyorum kazara olursa onu bilemem ama...ecrinin eskiye göre yühkü yok ama oldukça haylaz bir kız erkek gibi yani ...

DENİZCİM sana tatil iyi gelecek keşke gitseniz...

ESRACIM eşinin işsiz olduğunu bilmiyordum çok üzüldüm umarım istediğiniz igibi bir iş bulabilir.

Son düzenleme:
ecrin çoktandır biliyorsunuz zaten normal biz gibi konuşuyor muhabbet ediyor zaten yani ben ecrin hakkında çok fazla bişey yazmıyorum zaten yazacak pek bişey yok artık büyük bir kız kendide diyor ben ablayım abla oldum okula gideceğim ...

ecrin daha öncedende demiştim alfabeyi tanımaya çalışıyor kendiğinden ma ezbere su gibi hepsini sayıyar alfabenin.bir kaç tane sureyi duayı ezbere okuyor ing.zaten biliyor şarkılarını sayılarını biliyor alfabesinide uzun zamandır biliyor maşallah....
yeni bir şeyelr yok yani her şeye laf her şeye söz çok düzgün konuşma laf yetiştirme sohbet muhabbet yaptıklarının gittiği her yeri her şeyi çok güzel anlatıyor eksiksiz unutumuyor hiç....normal muhabbet bile edebiyoruz bazı konularda bazen benim dert ortağım oluyor beni dinliyor yorum bile yapabiliyor şükür kii bu bana iyi geliyor....

Yarın düğünümüz var yine sokaklardayı eve girmeyeceğim herhalde bu yaz ben hiç .....ama hala çok halsizim kızlar grip değilim geçti ama vücudum çok aşırı halsiz...eşimde bir ilaç duymuş kilo aldıran alalım dedi gerçi ben duydum bahsetmiştim ona oda alalım dedi bende istemedim ..ama işe yarayormuş baya aldırıyormuş kilo benim çok ihtiyacım var yaa çok zayıfladım baş dönemsi halsizlik çok yapıyor....

yasemincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :))))
esracım eşinin işi hayırlı olsun

kızlar ya batuhanın saçını bir türlü kesemiyoruz daha doğrusu kestirmiyo
çok ağlıyo önceden istemezdi ağlardı ama kesmeye başlayınca susardı
ama şimdi bayılacak kadar ağlıyo papaz kadar oldu saçları bu sıcaktada hiç çekilmiyo çok terliyo
nasıl kesicez bilmiyorum herşeyi denedik ama istemiyo yinede

uyurken sız kesın canım

makinenin sesi deli eder ya uykudan kalkar daha da korkar ozaman
çocuk kuaförüyle konuştum bakalım artık orda kestirirmi??
hem kuaförde dedi internetten de baktım bu yaşta çok normalmiş korkmaları
çocukların çoğu korkuyo ağlıyo zaten dedi ama alışıyolar sonra oyuna dalıyolar rahat kesiyoruz dedi kuaför

bben snnemdeyim kızlar bugün geldim
pazar ve pazartesi düğün var o yüzden geldim yine
yaz boyu düğünler çok olduğu için hep aynı kıyafette giyilmiyo :))insan değişik bişeyler giymek istiyo
yarın çıkıp bikaç bişey daha alıcam
kapalı oluncadadaha bi masraflı oluyo kıyafet üstüne bide örtü uydurman gerekiyo
alakasız bişey takıncada çok komik duruyo
ben kapanmadan önce çok değişik kıyafetler bulur uydurudum şimdi öyle olmuyo malesef çok zor buluyorum baya vaktimi alıyo
benim tarzımda bi acayip zaten kapalı kıyafetlerin geneli çok kadınsı oluyo bense onu sevmiyorum işte
bulmaya çalışıyorum işte

sevdacim gercekten öle oluyo..son gidisimde cok begenerek bi elbise aldim son gün esarp almaya vaktim olmadi..burdan bi sal buldum ama alisik olmayinca onuda kullanamadim elbisemi giyemiyorum yaa..
ya bende akraba es dost görmek istiyorum söyle önemli günlerde bi araya gelmek istiyorum bi kac gündür hava yagisli serin parkada gidemedik..bunaldik kizimla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…