- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
reglin 28 günlük ve düzenliyse hamile kalma olasiligi olan günlere(5 agustos-10 agustos) denk geliyo..düzenli degilse en kolayi su sekilde muhtemel regl gününden geriye 14 say.ogün ovulasyon günün..tabi ogünen evvel olan birseyde gebelige sebeb verebilir bu esinin sperminin ömrüne bagli..yani hesaplamalarla bu is zor..Allah hayirlisini versin..stres yapma regl gecikir daha cok stres olursun..olan olduysa olmustur zaten..
seni anliyorum denizcim bende bir yandan ayni durumu yasiyorum henüz aileme diyemedim eminim sevincle karsilamayacaklar insan istiyoki bebegi herkes icin mutluluk olsun..bu senin esinde söz konusu oldugundan eminim seni daha fazla etkiler...tabıkı kızlar.. Allahım hayırlısınu versın onun ıcın bu zaman dılımı hayırlıysa gelecektır ztn.. ve ben hamıleysem asla aldırma gıbı bıseye kalkısmam .. olan olmustu o bır candır sonucta artık..
yalnız cokk erken bızım ıcın ılkındede evlılıgımın ılk gunlerı hamıle kaldıgım ıcın cok sevıncını heyecanını yasayamamıstık aılecek bnm ve muratın aılesının tarqfı da hep yarım sevınc yasadılar .. cor borcumuz vardı hayallerımız vardı bende calısıcaktım vs.. vs.. dıye
sımdıde aral baslı basına bana gelen herkesın bnm aılemın tum tanıdıklarımın esımın aılesının sozlerıne gore ozel bakım ısteyen ozel ıgılenılmesı gereken bır cocuk o cok farklı..
ona ancak bnm gıbı kanlı canlı hareketlı bırı lazımdı rabbım dagına gore kar verdı yanı :))
ama cok yoruluyorm ona bakarken artıkk baya aylar oldu asagıya ınmıyor orda kısıtlamalar oldugu ıcın dır belkı hep bnm yanımda kalmak ıstıyor..
ayrıca yenıa rabada aldıl bılıyorsunuz esım ve ben cok arastırdık ıkıncı el alcaktık ama karsımıza cıkan 100 arabada kazalı yada cızık yada muhakka sorunlu oldu ... o yuzden bu konularda asırı pımpırıklı oan esım sıfır araba aldı pahalı olsun bnm olsun temız olsun mantıgıyla.. sımdı bnm hemen ıs bulmam gerekıyor ve ona yardım etmem gerekıyor
tum bunlara ragmen bebegımzı olucaksa hayırlı zaman buymuş onun ıcın.. ama esım asla ıstemıyorr ya bu durumda benı cok etkılıyorr(( tabı asla aldırmazz benı boşar yınede o cocugu aldırmaz ama ıstemıyor sureklı ınsallah hamıle degılsındır fln dıyor şapşal.
ben sadece bebegım olucagı zaman hamıleyım dedıgımde herkesın sevınmesını istıyorumm aralda yaşayamadıklarımı bunda yaşamak ıstıyorum..!
yasemın sen yenı bebege ısım buldun mu kızlar hadı ısım arastıralımm :))
yasemin uyku problemini sormuşsun benim en büyük sıkıntım
zeynep sabaha kadar benim ayağımda uyuyor yerine koymaya kalkayım anında uyanıyor ve ağlıyor
topuklarım bitmiş durumda yanıyor sabah yataktan kalktığımda bir süre yere basamıyorum doğru düzgün
şimdi bide sahurda var zaten ben sahurluk hazırlamaya kalkana kadar ayağımda oluyo zeynep tam bırakırken uyanıyor sonra beraber hazırlıyoruz masayı yedikten sonrada yine ayağıma alıyorum sabaha kadar ayağımda uyumaya devam ediyor
ama bugünlerde bana bir yardım ediyorki kızım sonrmayın
havalar çok sıcak diye iftarıda sahuruda balkonda yiyoruz biz tencereler hariç masaya gitmesi gereken herşeyi zeşnep taşıyor
valla bana öyle bi kolaylık oluyoki :))
ben son hazırlıkları yaparken masamda kurulmuş oluyor
bunca çektiğimiz cefanın karşılığını görücez sanırım yavaş yavaş :))
şaka bi yana sırf o mutlu oluyor diye yaptırıyorum iş yapıyorum diye havalara giriyo cadı
ayy canim ya..Allah sana sabir versin..hatta sabir degilde sabretmen gereken seylere cikar yolu versin..ben olsam oturur aglardim heralde..ama insan basina gelince mecbur caresine bakiyo..inan cok üzüldüm...slm..kızlar nasılsınız ben berbatım dün iftar davetim vardı üstüne tam dünde ecrin hasta oldu ishal kusma çok kötü oldu yaa sürekli halı sildim sürekli poposunu yıkadım akşama kadar yavrum çok kötü oldu hemen sarardı soldu zaten miğde ilaçları kullanıyordu buna rağmen yine hastalandı tekrarlıdı dr.aradık ilaçlarına ilaç eklemiş onları aldık dün kullnıyoruz halada düzelmedi bu günde aynı çok kötüyüz böyle devamederse yarın dr.gideceğiz..aksilikler bununlşada sınırlı değildi dün akşam bir de bunun üzerine tam misafirler geldi sofraya oturuyorduk kii benim mutfakta bir şeylero oluyor meğer su basmış mutfağı biz lojmanda oturuyoruz yaa kuyusu doolmuş oda meutfaktan syuu geri tepmiş ..halılarımı dışarı attım misafirler gidince mutfağı boşallarttım gece 3 kadar onunla uğraştım birde ecrini shal olunca gece kaç kere uyunadı ayy çok kötüyüm yani... ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?