2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevdacım bu uyku sorunu bizde de var ama senin gibi ben sallamıyorum ben gündüz uykusunda sallıyorum gece yatağa beşiğe koyuyorum uyuyacaksın sen diyorum ağlaya ağlalaya uyuya kalıyor ama gece bizimde zor oluyor ilk yatarken bişey yok yani çok ağlıyor ama ben inatediyorum asla almıyorum yatacaksın işim var benim kendin uyu diyorum çoğu zama kendi uyuyor ama dediğim gibi gece uyku sorunumuz var gece uyanıp duruyor yanıma almak zounda kalıyorum sabahı ediyoruz bende böyle işte....

sağol canım oalacak işte üzüldüm ama çok fazla üzülmedim mutfağa ama crine çok üzülüyorum hiç hastalığı bitmiyor kuzmun....:gitme:
ayy canim ya..Allah sana sabir versin..hatta sabir degilde sabretmen gereken seylere cikar yolu versin..ben olsam oturur aglardim heralde..ama insan basina gelince mecbur caresine bakiyo..inan cok üzüldüm...

canım ne yapayım bende geçen sene almamıştım ecrin küçüktü akşama ymeği bırak senin hesap sabah kahvaltısını bile yapamıyordum bu sene gözümü karartım yaptım ama aks,liklerde olmasaydı güzel olurdu ama nasip bitti geçti gitti olduya şükür buna...kızımda iyileşsin başka bişey istemem....

yasemin hakkaten ya doktoru ne diyor ecrinin bu kadar sık hastalanmasına
yavrum mahvoluyo midesi ilaç kullana kullana
oda bıkmıştır artık içmekten

suan durumu nasil ecrinin ishal devam ediyomu..
ben dün drdaydim kuzum masaallah büyümüs..dr sasirdi,sen bulantidan yemiyorsun ama o yiyor anlasilan diyo..bulanti icin bitkisel bi damla yazdi ne yazikki yarisi alkolmus kullanamayacagim..
2 gün evvel parmak boyasi aldim bende hergül önlügümüzü takiyoruz masamizi hazirlayip sanat eseri yapiyoruz bayildi boyalara..ay ben bu kizdan korkuyom yazdiklarimi okuyomu ne ben tam bunlari yazarekn boyuyacammi istiyommm boyuyacammm diyo..boya istiyomus..

parmak boyasını bende denemek istiyorum yasemin çok eğlencelidir kesin
ama senin zeynep gibi benimkide sürekli ister diye tırsıyorum :)

kızlar selammm yıne yogun yorucu harketlı çişlii kakalı banyolu sulu veee dagınık pis bir ev ve yenı bırgun hahahahaa
kızlar ne zor ya su ıkı uyaş komsumun kız 3 yasında herseyı pek bı guzel yapıo cok uslu ınanamıyorum yaaa delırcem bızemı denk geldı bu haylazlar dıyee :))))))))))
aralın eve verdıgı zarardan (banyo mutfak hol duvarlar fırın ocak bulasık makınesı camasır makınesı buz dolabı vs.. vs... akülü atv si uzaktan kumandalı jeep i ) helakkk oldummmm ayrıca arada benıde nadirde olsa sıkıyor .. fırını maximuma getıyıro ocakları kapatıyor buz dolabının kapısını krana dek arkaya ıttırıyor bulasık makınesının kapagının ıcını cökerttı mesela bozuk bozuk yarım yamalak yıkıo makıne onuda zırt pırt kapatıoo
banyodakı vıledayı halıya getırıo suruoo camasır sulu bısey gormesın hemen agzıan sokmaya calısıyor daha ıkı- üç gun evvel balkona kaka yaptı :)))) dunde sortuna yaptı nasıl alıscak bunnar yaa ınadını taşa kaka yapcam taşa ışıcem dıoooo bnm evın yerlerınden bahsedıyor yanı taş ya yerler
vantılatoru kapatıo zırt pırt.. ztn buhaR OLUP UCUCAZ BIDE ONU KAPATIO DELIRIYORUM YAA
cok zorr ınanın cok zor.. oylee haıtca gıbı fln kendı kendıne asla uyumaz huylusu cıkıo ıste arada boylee..
ama bunun yanında aşırı zekı bır cocuk karsılıklı sohbet edıyoruz bana espırıler yapıo sakalar yapıoo ve komıgım dımı anne dıyor :))) bılmedıgı yok cumleler kusursuz anlasılır maşallah .. bunun yanında bırde afacan ıstee :))))

şaka bir yana canım dr.muzda usnadı adam ne bitkisel vitamini kaldı nede arı sütü poıleni kaldı ne acayip bir bünyesi varmış .....dr.bişey demiyor yani geçicek diyor bağışıklık sistemini güçlendirici ilaçları doğduğundan beri, kullanıyordu en son bu kış içti ve bitti bıraktık ama pek faydası yok...
yasemin hakkaten ya doktoru ne diyor ecrinin bu kadar sık hastalanmasına
yavrum mahvoluyo midesi ilaç kullana kullana
oda bıkmıştır artık içmekten

canım sihali, bugün geçti sadec kusuyor onuda nş.atlatıcaz alışığız biz budurumlara 15 gün sonra y,ne oluruz yaaa....
maşallah canım bakalım cinsiyeti ne olacak kuzucuğumuzun .....

canım parmak boyasını kaça aldınız yaa ben aradım bulamamıştım kaç aylardır nihayet yeni gelmiş geçen ayy onada 80 tl dedi almadım doğrusuuu...ama ecrin zaten oynamıyor hiç de ama işte bende eşimde deli gibi alıyoruz her şweyden en son sulu boya takımı aldı eşim onunla biraz boyadı canı sıkıldı ....klava:klava:klavaynmamıyor hiç bir şeyle....

canım istesin ne güzel işte ona bir eğlence olur sende kafanı dinlersin keşke ecrin de böyle istese birşeyeşrde otursa yaa..asla ilgilenmiyor hiç bir şeyele...hemi stesede sadece hlısı var onu boyuyor başka hiç bir yeri değil koy önüne oynasın....

zeynept fotomodel mii olacak nee çok tatlı çıkmış pozlar süper....
parmak boyasını bende denemek istiyorum yasemin çok eğlencelidir kesin
ama senin zeynep gibi benimkide sürekli ister diye tırsıyorum :)

günayyydınnn
sevda zeynep ne kadar tatlı olmuş öyle pozlarını sevsinler maşallah
yasemin ecrin bugün daha iyidir inş yazık ya sıcaktada hiç çekilmiyo hastalık Allah kolaylık versin canım
yasemin bakalım karnın büyüdükçe zeynep in tepkisi nasıl olacak merak ediyorum ; parmak boyasıyle çok eğleniyolar ecenin de var geçen kış almıştım yaz boyu hiç çıkarmadım gerçi ama ilk oynadığında bırakmak istememiş biraz batırmıştı ortalığı ama sonra kendi biraz oynuyo sıkılınca tamam banyoya gidelim diyodu bende tereddüt etmiştim ya bırakmazsa er tarafı boyarsa diye ama öyle olmadı çok şükür
sizin yazdıklarınız okuyunca halime şükrediyorum valla kızlar zaten işte yoruluyorum bide huysuz yaramaz bi kızım olsaydı napardım bilmem şimdiki yaramazlıkları bile kızdırıyo bazen beni
ramaznın başında ecenin odasını tekrar değiştirdik bu sefer koridorun sonundaki odaya taşıdık şimdi evni bi ucunda o bi ucunda biz yatıyoruz onun odasında sinek ilacı takılı oluyo az ışığı var onun başka gece lambasıda yok gece kalkıp geliyo ben duymuyorum bile sabah bi bakıyorum yanımızda yatıyo yada almış beni götürmüş onun yanında uyanıyorum uyuması zaten yanında saçıyla oyna biraz konuş gidiyo ama ramazan başladığından beri 11 buçuğu filan buluyo uyuması iftardan sonra dışarı çıkıyoruz ya o da öteledi uykuyu
bizimde problemimiz kaka ; haftasonu muz şeftali vs. yiyince kabız oldu şimdi kka yapmak istemiyo akşam oldumu karnı davul gibi beni wcye taşyıp duruyo yapamıyoda girip girip çıkıyoruz kızıyorum bende babası en sonunda dayanamıyo bez bağlayalım diyo malesef ((( sonra uyuyo gece uyanıp yapıyo sahurda geliyo ağlayarak anne bezime kaka yaptım diye altına yaptığı içinde suçlanıyo off tekrar eski düzene girseydi ne güzel yapıyodu wcye şimdi çok ağlıyo akşamları karnım ağrıyo diye (((((

günaydın kızlarrr uykusuz bir güne merhaba,,, akannehir
enesi uyutmak bizdede problem mutlaka biberonla süt içecek birde beraber yatmamız gerekiyor ki yüzümü, gözümü yolsunnn.. bir türlü bıraktıramadım şu yüzü okşama (ilerleyen safhalarda yolmaya dönüyo) huyunu illaa eli yüzümde olucak... ay bu sıcakta çekilmiyo laftanda anlamıyo...
enes ne güzel kaç gecedir sahura kalkmıyodu ama bu gece bize eşlik ettiii.. sankii çok yicekmiş gibi.. anne ben çay içicemmm..ekmek yicem diyor. saat 6 ya doğru anca uyudu bağır çağırrr.... saat 7 de sürüne sürüne kalkıp işe geldim 5 saatlik uykuyla ayaktayım.
Yasemincim ecrin daha iyidir umrarım.. Kuzucuğa Allah acil şifalar versin...
Sevdaaa zeynepp çok çok tatlı olmuş ya poz vermeye bak sennn cadıııı ısırırım bacaklarını onun Şeniz
spacula-yasemin bebeğin durumunun iyi olmasına sevindim... Bakalım cinsiyetini çok merak ediyorummmm. Hayırlısı olsun...

Kızlarrr geçen kızkardeşim aradı ağlayarak abla ben hamileyim dedi....
Bebişimiz daha 6 aylık kardeşim kendini toparlayamadı daha..
Hem bağırsaklarından ameliyat oldu. Sonrasında da sezeryan... hemen hamile kalması çok riskliydii
Ama gelin görün kii enişte bey kardeşimi bilerek isteyerek hamile bırakmış
Bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur yaaaa...
Herkes kızmış (annesi, babası abisi, kızkardeşi sen napıyorsun ameliyatlı kadın... bebek küçük... napıcak kızcağız diyorlarmış ama enişte bey hala size ne ya diyormuş düşüncesiz şeyyy
o kadar sinirlerim bozuldu ki hayırlısı olsun...

aaaaaaaaaaa şok oldum yaa bır ınsan ancak bu kadar bencıl dusuncesız olabılır.. hatta kusura bakma ama cok cahılmıs enısten.. yazık kadıncazza ya napıcak sımdı pekı esracım.. daha 6 aylık bebek anne sutune ıhtıyacıda var.. nasıl bakıcak ıkısıne

selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir...
kusura bakmayın bi şey danışıcam size...burağın iştah sorunu yoktu gayet iyiydi ayşegülle deniz de biliyodu hatta...ama hasta oldu...kaç zamandır hiç bi şey yemiyo içmiyo...çok üüzlüyorum,iyice çöktü kuzum...sizden iştah şurubu kullanan vardı,nasıl kullanıyorsunuz etkisi oluyor mu yazarsanız sevinirim..ben de alıcam artık...tak dedi canıma valla çok üzülüyorum...
denizcim aşağıda seni görüyorum bidenem...sana flaş haberim var biz dün şok bi kararla ankaraya geldik:))ohh valla nefes aldığımı hissediyorum,bursada boğuluyorduk artık,oohh be dünya varmış dedik valla...bursaya dönelim hemen bize bekliyorum seni,çok özledim valla,mutlaka görüşelim fıstık kankam benim:)

kuzuzuzu nun ablasına ben de çok üzüldüm valla...yazık kadına valla,ne bencl adamlar var allah vicdan versin ne diyeyim...
derya hala tatilde mi?ohh valla su kuşu oldular iyice...
deniz biz de gidelim haftasonu kaçamağı yapalım deryaya...geçerken ayşegülü de alırız...ayy ne güzel olurdu di mi?düşüncesi bile güzel valla:))

selam kızlar. hayırlı Ramazanlar hepınıze. yorum nadıren yazsamda sızlerı daim takıb edıyorum. Hazıran annesi oldugumdan zaten aboneyim bu konuya. Maşallah çok iyi muhabbetınız var.
Bende arada sırada skıntım olunca yazıyorum bura. yoksa yazmam mumkun olmuyo. Neyse. bi şey danışmak istiyorum sizinle. Oglumun yemesı çok kotu. Zaten doğduğundan yemek yememe sorunumuz var. Nısan -mayısda doktora goturduk zorlama dedı psıkolojısı bozulacak. Zorlamıyorum kaç aydı. Ama yemıyo. Tüm günü sadece gelıb süt istiyo. bazende meyve yıyor. Kısası nadıren yemek yer. mesela dun hiç yemedı. Bu gunde yemedı. sadece ayran içmiş.
ne yapıyım sizce. bu durumda olan varmı aranızda. nede olsa bebeklerımız aynı yaşda. bir fıkır vern olursa sevınırım.
Doktor korkma bır sey olmaz cocuğa dıyor. ama ben rahat olamıyorum.. o yemıyo. nası rahat olayım.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldım yıne cepten yazıyorum sızı cok ozledım kuzucuklarıda netı baglatmakta kararsızım ya esım daha ıyı netsız bırlıkte tv ızlıyoruz azda olsa konusabılıyoruz tatıl bıttı bızım gorumcemın bebegı sarılık olmus hastanelerde surunduk parmak bebek zaten ellerı delık desık oldu kan vermekten ama cok uslu masallah degısmezse esım yarın ank. Gıdıyo 30agustos ıcın 10gun yok yalnızız dogacla annemlerde ank. Emınecım benıde unutmadıgın ıçın tesekkur ederım canım eslerı beklemeyın otobuse bının gelın ben gotururum sızı deryaya hatta kalıp tatıl yapalım ben doyamadım tatıle esım yuzunden denızden cıkıyom benı havluyla karsılıyo ılk mayokını gıydım serpılde bılıyo bırlıkte aldık cok seksı bu dedı mayo gıydım ondada goguslerıme taktı sen yat gezme dedı sıktı benı anlıcanız bende bu ara dogaca wc ogretıyorum cok zor ya cışı bazen eve bazen wcye yapıyo ama kakayı hep altına yapıyo wcye gıtmeyı sevıyo o da suyla oynamanın zevkine bende boyle durumlar kızlar opuyorum sızı yıne arada takılirım gorusuruz

alemmiş eşin...eee tabi güzel karısı var kıskanıyo adam naapsınzemuszemuskaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun bebeğinize canım...
benim çok yakın bi arkadaşım balıkesire taşındı...kocası dr..özel bi hastaneye geçti orda,arkadaşım da naciye k a b ak ç ı çı ne öyle bi okul açılmış bilirsin oraya atandı...arkadaşın yanına gelmeyi düşünüyorum,yine çok smaimi bi öğretmen arkadaşım daha var...o da orda,oralı zaten..ee bi de sen varsınolumunekankayizsmilegelirsem mutlaka görüşürüz diye düşünüyorum...keşke haftaonunda falan gelsek de gitsek deryanın yanına..süper olur valla,bakalım deniz ne diyeceksırnaşık şey

burağı sabah dr a götürdüm gene..daha pzt verecekler sonuçlarıboshayallersmilebugün daha iyi çokşükür..ama iştahı çok az yine...o kaşık vitaminlerden aldım denemek için içmedi döküldü hep
biz de çiş için uğraşıyoruz..bezini bağlatmıyo,lazımlığı var isterse gidip yapıyo ama her zaman değil maalesefburak da suyu çok seviyo..klozete tuvalet kağıtlarını atıp sifonu çekmek en büyük hobisi:roflol:
öpüyorum doğaçımı dakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…