ayy canim ya..Allah sana sabir versin..hatta sabir degilde sabretmen gereken seylere cikar yolu versin..ben olsam oturur aglardim heralde..ama insan basina gelince mecbur caresine bakiyo..inan cok üzüldüm...
yasemin gerçekten bütün aksilikler üst üste gelmiş çok kötü olmuş senin için
sen ne güzel iftara misafir alıyosun valla benim gözüm yemiyo bu sene kimseyi almayı düşünmüyorum
kendimize bile zar zor yemek yapabiliyorum eşimede dedim kimseyi davet etme diye
gerçekten çok halsizim
yoksa misafiri çok severim ama şu durumda cesaret edemiyorum
kendimi biliyorum 2 gün öncesinden sarar beni stresi
yasemin hakkaten ya doktoru ne diyor ecrinin bu kadar sık hastalanmasına
yavrum mahvoluyo midesi ilaç kullana kullana
oda bıkmıştır artık içmekten
suan durumu nasil ecrinin ishal devam ediyomu..
ben dün drdaydim kuzum masaallah büyümüs..dr sasirdi,sen bulantidan yemiyorsun ama o yiyor anlasilan diyo..bulanti icin bitkisel bi damla yazdi ne yazikki yarisi alkolmus kullanamayacagim..
2 gün evvel parmak boyasi aldim bende hergül önlügümüzü takiyoruz masamizi hazirlayip sanat eseri yapiyoruz bayildi boyalara..ay ben bu kizdan korkuyom yazdiklarimi okuyomu ne ben tam bunlari yazarekn boyuyacammi istiyommm boyuyacammm diyo..boya istiyomus..
parmak boyasını bende denemek istiyorum yasemin çok eğlencelidir kesin
ama senin zeynep gibi benimkide sürekli ister diye tırsıyorum :)
slm kızlar ben geldım yıne cepten yazıyorum sızı cok ozledım kuzucuklarıda netı baglatmakta kararsızım ya esım daha ıyı netsız bırlıkte tv ızlıyoruz azda olsa konusabılıyoruz tatıl bıttı bızım gorumcemın bebegı sarılık olmus hastanelerde surunduk parmak bebek zaten ellerı delık desık oldu kan vermekten ama cok uslu masallah degısmezse esım yarın ank. Gıdıyo 30agustos ıcın 10gun yok yalnızız dogacla annemlerde ank. Emınecım benıde unutmadıgın ıçın tesekkur ederım canım eslerı beklemeyın otobuse bının gelın ben gotururum sızı deryaya hatta kalıp tatıl yapalım ben doyamadım tatıle esım yuzunden denızden cıkıyom benı havluyla karsılıyo ılk mayokını gıydım serpılde bılıyo bırlıkte aldık cok seksı bu dedı mayo gıydım ondada goguslerıme taktı sen yat gezme dedı sıktı benı anlıcanız bende bu ara dogaca wc ogretıyorum cok zor ya cışı bazen eve bazen wcye yapıyo ama kakayı hep altına yapıyo wcye gıtmeyı sevıyo o da suyla oynamanın zevkine bende boyle durumlar kızlar opuyorum sızı yıne arada takılirım gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?