- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
serpilcim kizima kardes bak burda karnimda uyuyo dedim geldi karnimi öptü..canim yavrum ya..
parmak boyasini biz cok sevdik benim kizim sansli bizim evde kiymetli bi yer yok..hersey ögrencilikten kalma sayilri vegecici seyler oyüzden serbest alisti sanirim rahat kalinca hic birsey ilgisini cekmedi..o daha cok oyuncak seviyo..
aralla ecrin özel cocuklar anladigim kadariyla insaallah ilerki hayatlarinda bu onlara pozitif etki eder..simdi anneleri cekiyo ceremesi insaallah meyveleri güzel olur...
kizlar ben ekimde göreve basliyorum saglik bakanligi diplomami tescil etti ekimin ortasinda yerim belli olacak eylülde geliyom..olan babamiza olacak..benim vizem vs icin buraa gelmem lazim memlekete okadar fransiz kalmisim ki memurlarin yurtdisina cikmasi izne tabiymis yeni ögrendim..isim zor galiba ..bende tatillerde git gel yapacaktim..
off canım yaa seni de bu ailevi sorunlar çok üzüyo aklın hep onlarda kalıyto kıyamam:teselli:inşallah herkes iyi olur denizcim ne yapıcan allah iyilik versin:Saruboceq:emoşum zinco c al bıtkısel.. arala hep onu verıyorum dırekt ıstahı artıyor
arka dıslerı cıkmısmıydı buragımın belkı onlar gelıodur cıkmadıysa ..
ankaraya kactınız demek ıyı yapmıssınız ben hayatta o kadar yolu otobusle gıdemem aral mahfeder benı yollarda rezıl rusva olucagıma evımde oturuyorum
ıyıce bunalıma gırdım
ztn derya ablamın sorunları bıtmıyor
hahaha iyi o zaman...iç bebekim sen de iç iyice zayıflama kıyamam ben fıstık arkadaşımazemuszemuszıncoyu bende ıcer oldum sadece portakal tadı var cok hafıf hıc acılık yok.. aral cok severek ıcıyor zıncomu ıcıcem dıoo :)))
emoş ve ayseul ıkınzıde ankaradamısınızz ? benı nereye cagırıonuz deroş akçayda deıl mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?