2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

emoşum zinco c al bıtkısel.. arala hep onu verıyorum dırekt ıstahı artıyor
arka dıslerı cıkmısmıydı buragımın belkı onlar gelıodur cıkmadıysa ..
ankaraya kactınız demek ıyı yapmıssınız ben hayatta o kadar yolu otobusle gıdemem aral mahfeder benı yollarda rezıl rusva olucagıma evımde oturuyorum
ıyıce bunalıma gırdım
ztn derya ablamın sorunları bıtmıyor

zıncoyu bende ıcer oldum sadece portakal tadı var cok hafıf hıc acılık yok.. aral cok severek ıcıyor zıncomu ıcıcem dıoo :)))

emoş ve ayseul ıkınzıde ankaradamısınızz ? benı nereye cagırıonuz deroş akçayda deıl mı ?

serpilcim kizima kardes bak burda karnimda uyuyo dedim geldi karnimi öptü..canim yavrum ya..
parmak boyasini biz cok sevdik benim kizim sansli bizim evde kiymetli bi yer yok..hersey ögrencilikten kalma sayilri vegecici seyler oyüzden serbest alisti sanirim rahat kalinca hic birsey ilgisini cekmedi..o daha cok oyuncak seviyo..
aralla ecrin özel cocuklar anladigim kadariyla insaallah ilerki hayatlarinda bu onlara pozitif etki eder..simdi anneleri cekiyo ceremesi insaallah meyveleri güzel olur...
kizlar ben ekimde göreve basliyorum saglik bakanligi diplomami tescil etti ekimin ortasinda yerim belli olacak eylülde geliyom..olan babamiza olacak..benim vizem vs icin buraa gelmem lazim memlekete okadar fransiz kalmisim ki memurlarin yurtdisina cikmasi izne tabiymis yeni ögrendim..isim zor galiba ..bende tatillerde git gel yapacaktim..

selam kızlar
batuhanı tuvalete alıştırmıştım ne güzel.hastalandığında sürekli altını bezledim ishal olduğu için alıştı şimdide kakasını beze yapmak istiyo sabah kalkarkalkmaz beze yapıyo öyle açıyorum. gece bezliyorum gerçi hastalanmadan önce yani 3 hafta kadar geceleri hep kupkuru kalktı ama hastalandıktan sonra geceleride işemeye başladı ondan geceleri bağlıyorum. sabahta kalınca bezini çıkarsam akşama kadar yapmıyo gece için bağlayınca kalkıp kakasını yapıyo sonra yatıyo.
ama şu var batuhan bugün kendisi yaptı çişini. çişi gelince koşuyo banyoya çişini yapıyo sonra beni çağırıyo anne çiş yaptım diye bende gidip yıkıyorum bi güzel.
batuhana kilot giydiremiyorum illa çıplak olucak altı eğer giydirirsemde altına yapıyo bez var sanıyo herhalde. hep uyarıyorum çişin varmı diye yok diyo ama sonra yapıyo altına işte. inşallah tekrar düzelir yaa ne güzel alışmıştı((

canım yaa şimdiden kardeşini sevmeye başlamış ne güzel :)))
bende batuhanı engellemiyorum bazen kızıcam şeyleri yapmaya çalışıyo bakıyo ben bişey demiyorum dahada ilgilenmiyo vazgeçiyo bunu çok denedim.
canım işe başlaman çok güzel ama biraz zor olucak gibi

off canım yaa seni de bu ailevi sorunlar çok üzüyo aklın hep onlarda kalıyto kıyamam:teselli:inşallah herkes iyi olur denizcim ne yapıcan allah iyilik versin:Saruboceq:
burakta diş sorunu falan yok gördüğüm kadarıyla...ama bugün daha iyiydi çok şükür:Saruboceq:
dediğin vitamine bakıcam canım sağolsınkaydirigubbakcemile3
zıncoyu bende ıcer oldum sadece portakal tadı var cok hafıf hıc acılık yok.. aral cok severek ıcıyor zıncomu ıcıcem dıoo :)))
hahaha iyi o zaman...iç bebekim sen de iç iyice zayıflama kıyamam ben fıstık arkadaşımazemuszemus
emoş ve ayseul ıkınzıde ankaradamısınızz ? benı nereye cagırıonuz deroş akçayda deıl mı ?

ben ankaradayım hayatım...anladığım kadarıyla ayşegül balıkesirde ama kocası ankaraya gelecekmiş 30 ağustos için...biz plan yapıyoz kendimizce yaasırnaşık şeyben bursaya gelince bi hafta sonu kaçsak,balıkesirden de ayşegülü alıp deryanın yanına akçaya gitsek ne güzel olur diyoruz...güzel hayaller yaniboshayallersmile

aayyy burası çok rahat valla...bursada boğıuluyoduk çok fenaydıkafamçokkarıştıburası püfür püfür çok güzel...rahat rahat yatıyoruz..bi de orda tek başımızayız bütün gün evde burakla yalnız çok bunaldık..burda gelen giden çok,ee annemler falan da var kendimize geldik valla
öpüyorum seni fıstığım,geleyim de görüşelim özledim çokopuyorumnanaktan

kzım geleydın ya bana atlayıp kac kere dedım gelın havuzda fln vakıt gecırırdık cocuklarla. ama gelmedın
ozel davet ıstıon snaırsamm :)))
neyse sen gelde goruselım canım arkadasım ay ne ozledım ıkınızıde yaaa
aneylere selam ..

ay cokk guzelllllllllllll. zeynep ne kadar buyudun canım bnm.. Allah sızlerı bızlere bagıslasın.. yuzlerınız hep boyle gulsun
bnm cılvelı kızım maşallah sübhanallah.. kayuunuda yerım senın

ne çabuk büyüyolar demi deniz
allahım eksikliklerini göstermesin inşallah
bizi ne kadar yorsalarda onlar bizim canımız hayatımız rabbim hepsini korusun

ay çok güzel olmuş kayu.bırak resmini yapmayı artık kağan hiç kayu izlemiyor.
nurancım kafaya takma nasıl olsa öğrenecek 1 ay geç oluversin nasıl olsa eskisi gibi bezler ateş pahası da değil yeterki üzülmesin kuzucuk,hasta olmasın....kağan da çişini kakasını tatile çıkmadan önce yapıyordu ama geceleri bezliyordum ,tatile çıkınca pipisi tahriş oldu gündüzleri de bezlemeye başladım.eve geldiğimiz gün bezini takmadım yine eskisi gibi kendi gidip işemeye kaka yapmaya başladı.şimdi sorunsuz yapıyor ama daha 2 paket bezimiz var geceleri bezliyorum sabah çıkarıyorum.
ben bayadır uzak kaldım sizlerden var mı duymadıgım haber?

iyi geceler kızlarşöyle bi bakayım diye grdim zeynebi gördüm...
allahım ne kadar büyümüş ne kadar değişmiş öyle,çok da güzelleşmişhele saçlarına bayıldımçok güzel gerçekten maşallah...
ama özellikle resim süper...harika...şapkası falan her şeyi var çok şaşırdım
ikinizi de öpüyorum sevdacımopuyorumnanaktan

denizim bursa çok sıcaktı yaaa dışarı mı çıkabiliyorduk suratımıza alev püskürüyodu vallakafamçokkarıştısonra da sen tatile neyim gittin...ama bu kadar hasretlik yeter,dönüşte buluşuyoruz inşallahkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
bizden de sizlere selam,öpüyorumopuyorumnanaktan

merhaba kızlar geçmişi okumadım biz dün gece hastanedne çıkık ecrini en son yazdığım gün dr. götürdük dr. hastaneye yatırdı 8 tane serum içerisine 2 tane iğne karıştırıp taktılar sabah akşamda 2 tane iğne şurup vds. bir sürü tedavi görüd 4 gün hastanede yattık çıktık şii iyi aça çok zor oldu yine serum yeri bulmaması kan alma serum gitmemsi artık rabibm bize sanırım acıdı şu mübarek günlerde de ayağındaki gitii yıoksa hemşireler başından takacğız dediler çok korktum saçlarını keseceklermiştiiii kabus gibiyd, yinee ne ..

evinde oturupta çocuğuyla vakit geçirenelere yani hasta olmayan çocuklara hayranım ne kadar şanslı o annelr biz süürekli hastaydık artık şuruplarda iğnelerde fayda etmiyor hastaneye yatmak zorunda serum yemek zorunda kalıyor ecrin çok zayıfladı ktü oldu sarardı olduu çiçeğim.....

çok üzüldüm yasemin geçmiş olsun canım
allah sana güç kuvvet versin valla ecrinin hastalık konusunda bünyesi çok zayıfinşallah çabuk toparlanır
bide serummu taktılar o küçücük ellere kıyamam yaa

yasemincim geçmiş olsun.... çok üzüldüm... yavru kuşa.
kafasından serum takılacak kadar
nesi vardı tam olarak kuzunun. :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…