2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar ishal kusmaydı salgın varmış damarlarıda çok ince bulamıyorlar bulsada gitmiyordu en son olarak kafadan takılırmış onuda öğrndik yani ama neyseki olmadı öyle biir şey okadarına dayanamazdım...

Ecrıne cok gecmısler olsunn umarımb ır daha hastalık yaklasamzz yanına.. cok cok uzuldum serum yemesıne ozellıklee.
Allah guc kuvvet versın sanada yasemın

huu huuu kızlar nasılsınız?
ramazana girdiğimizden beri 2 kilo verdim kızlar nihayet aylar sonra 60 kiloyu gördüm tartıda hatta 59,900 oldum
bayramdan sonra almam inşallah geriye
iştahım sıfırlarda hiç bişeyi isteyerek yiyemiyorum sadece oruç tutucam diye zorla sahurda kahvaltı türü yiyorum
iftardada bol bol su ve biraz yemek yiyorum
ve fırsat bulursam meyve ...

kader arkadasımm valal bu kılo alanlar nasıl alıyor hayret edıyorum yıllardır zayıfım
bır tek hamılelık donemımde 23 kılo aldım dunyanın en mutlu ınsanıydım :)))))
ama dogumdan hemen sonra ıstah sıfıra duştu ve dırekt gıttı kılolar nasıl oluyor bu anlamıyorum
aslında tatıle fln gıttıgımızde hemenkılo almaya duzenlı yemeye baslıyorum mesela fethıye tatılınde 3 gunde 500 gram almıstım ama eve doner donmez aralla verdımm

kızlar sizinle paylaşmak istedim eşim bana süpriz yapmış bana cep tel.almış resmini koyamadım nette var ama..çok hoşuma gitti bakınıyordum bende alırsak diye ama bana fırsat bırakmamış almış canım benim....
adını yazayım general mobil pırlanta.......bende nokia dokunmatik vede kalemli olanından almayı düşünüyordum ama bunu görünce bayıldım resmen tam bir bayan tel .menüsüde her şey var internetten tutunda radyo resim müzik her şey çok iyi vede en güzeli sıfır bir tel...garantili....

Son düzenleme:
düzelmeye başladı canım çok şükür. altı açıksa kendisi çişini yapıyo kilodu varsa bana söylüyo hemen gidiyoruz çişe
şimdi ilk defa bezsiz yatırdım bakalım sonuç nasıl olacak. bir kaç gündür sabahları kuru kalkıyodu
canım çok geçmiş olsun çok çabuk hastalanıyo kuzu inşallah bu dönemi atlatırsınız

ayy ben 2 kilo aldım yaa 65 oldum çok kzıyorum kendime
ama herkes çok yakışmış böyle daha güzel diyo annem hele 1 kilo ver evine gelmem diyo böyle kal diyo bana
eşimde aynı şekilde verme diyo ama ben istemiyorum kimseyede anlatamıyorum
60 olsam çok daha iyi olacak

canım hayırlı olsun güle güle kullan :)))

sağol nurancım .....ecrinden fırsat bulabilsem bir de ne alsam elimden alıyor bu kız çocuklarıda çok fena oluyorlar yaa hep derlerdi anneye ortak olur diyede bu kadarını beklemiyordum doğrusu aşırı yani....

herkese merhaba..sonunda evimizdeyiz..
bu yaz ardanın iki kez yine öksürükle başlayan hasatlıkları dışında iyiydi bizim için.bronşit artık ardayı yakaladı ve en ufak bir üşütmede ekrarlıyor..bu yaz çok sıcaktı.arabalarda klimasız durulmadı..ama arda samsuna gidiştede dönüştede klima yüzünden hastalandı..onun dışında arda da olan en belirgin özellik konuşmayı ilerletmesi..inanılmaz şeyler söylüyor..çok şaşırtıyor bizi.bugün park yatağından çıkmak için babasına babacım beni çıkar çok çıkıldım buyda demiş..sıkılmış beyfendi..sabah beni uyandıırıken annecim uyan cabah oldu,güneş çıktı.bak ay gitti dedi..gelde uyanıp yeme o anda yaramazı
boyumuz ve kilomuza gelince söylemeye korkuyorum ama 3-4 gündür acıktığını söylüyor ve hatta yemek istediklerinisayıyor..kahvaltıdada diğer öğünleride karpuzla yiyor.çok seviyor.her lokmadan sonra küçük bir parça karpuz veriyorum sulandıryor ve kolay yutmasını sağlıyor..ardanın ağzında tutma gibi bir alışkanlığı olduğu için sulandıracak şeyler sürekli arıyorum ben..boyumuz kısa 89 cm olduk yeni..
henüz tuvalet alışkanlığını kazanamadı..klozete birkaç kez oturttum..hadi pipi çiş diyor ama yapmıyor..ailece gidiyoruz bir de tuvalete.sağolsun eşim hiç birşeyden geri kalmaz.sen git böyle beraber gidince çocuk ciddi birşey olduğunu anlıyor ve o yüzden de yapmıyor olabilir.diyorum ama görecek yaptığını..oda bir ilginç işte..herkes benimle beraber çocukla ilgilensin ister sen istemiyorsun diyor..yemek yedirirkende yanımıza gelir.hemen meyve suyunu yada ayran yaptıysam onu alır oda onu onu verir.
neyse çok yazdım siz neler yapıyorsunuz kuşlarım nasıl ..özledim be..

3 ay 20 gün olmuş en son güncelleneli..yazın çocuklar daha hareketliydi.bakalım boyları ve kiloları ne alemde..

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008............12KİLO-86CM[/B].......ŞİMDİ...........14KİLO-89CM
2-BATUHAN(NURAN)..........................02.06.2008.... ..].......18,5KİLO-93CM[/B].....ŞİMDİ......
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL)...............12.06.2008............11KİLO-86,5CM[/B]....ŞİMDİ.......
4-ZEYNEP(SEVDA)..................................29.05.2008.................12KİLO-86CM[/B].....ŞİMDİ.......
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)...................25.06.2008................14,5KİLO-89CM[/B].......ŞİMDİ.....
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)...............11.06.2008............................16.3KİLO[/B]........ŞİMDİ.........
7-ECE(SERPİL).........................................10/06/2008......................11.5KİLO-86CM[/B].........ŞİMDİ........
8-ARAL DENİZ ...................... 14.06.2008............11.7KİLO-84,5CM[/B].....ŞİMDİ.....
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm-10.80kilo
10-RÜYA(SERPİL)....................boyu 89cm-12.5 ..

doğum günleri yaklaşıyor.3 yaşına ilk zeynep girecek sanırım..güzel,sağlıklı bir yıl yaşarlar inşallah[/QUOTE]

]3 ay 20 gün olmuş en son güncelleneli..yazın çocuklar daha hareketliydi.bakalım boyları ve kiloları ne alemde..

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008............12KİLO-86CM.......ŞİMDİ...........14KİLO-89CM
2-BATUHAN(NURAN).........................02.06.2008.... ..].......18,5KİLO-93CM.....ŞİMDİ......
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL).............12.06.2008............11KİLO-86,5CM....ŞİMDİ.......
4-ZEYNEP(SEVDA).................................29.05.2008.................12KİLO-86CM.....ŞİMDİ.......
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN)...................25.06.2008................14,5KİLO-89CM.......ŞİMDİ.....
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)...............11.06.2008............................16.3KİLO........ŞİMDİ.........
7-ECE(SERPİL).........................................10/06/2008......................11.5KİLO-86CM.........ŞİMDİ........
8-ARAL DENİZ ...................... .................14.06.2008............11.7KİLO-84,5CM[/B].....ŞİMDİ.....
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008..........83cm-10.80kilo
10-RÜYA(SERPİL).................... 89cm-12.5 ..

canım hoşgeldin..çok geçmiş olsun ...iştahının düzelmesine çok sevindim nasıl olduda düzeldi ne güzel inş..hep böyle devameder...ne güzel konuşuyormuş maşallah ....

bizde bu yaz hastalıkla uğraştık halada uğraşıyoruz hem çok eğleniyoruz geziyoruz hem hastalıklada uğraşıuyoruz işte....boyunuda kilosunuda bilmiyorum ecrinin ....biz zaten konuşmaya felan artık çok uzun zamna önce tammaladık baya bii ezber repartuvarı var ecrinin ing.felan öğrendi artık 1 den 20 kadrada sayıyor 30 kadarda yalan yanlış atlayarak sayıyor ...öyle işte tBabi daha çok şeyelri de biliyor ...maşallah kızıma ....

bizimde boyumuz size göre çok uzun değilmiş şimdi nasıl bakalım siiznkiler.... [/QUOTE]

atikecim çok geçmiş olsun. Ardanında konuşması ilerlemiş ne güzel. dediğim gibi biz size göre biraz geriyiz bu konuda.
Boy ve kiloya gelince 18 kilo 96 cm
ayrı ayrı 3 doktorlada görüştüm kilosu ve konuşması için
hepsi aynı şeyi söyledi kilosu var ama boyuda uzun 2 kilo kadar fazlası var biraz daha dikkatle fazla almasını engelle demişti.
konuşması içinse her çocuk farklı 4 yaşına kadar sorun yok dediler.

canım 2010 mart annelerindesin artık sanırım. benim ikizimde hamile demiştim ya oda o topicte geçen gün bakınırken gördüm senide. adı Doumblebump. Biz burda tanıştık senle ikizimde mart annelerinde :)))

canım 2010 mart annelerindesin artık sanırım. benim ikizimde hamile demiştim ya oda o topicte geçen gün bakınırken gördüm senide. adı Doumblebump. Biz burda tanıştık senle ikizimde mart annelerinde :)))

evet canim 2011 mart annesi olucam sanirim muhtemel dogum tarihi 1-2 nisan ama ben mart annelerine takildim..orasi cok kalabalk ama ikizinni hatirliyorum..buraya bakmadan gecmiyorum ama kimse olmuyo bu ara..burasi farkliydi ya eski günleri hep yad ediyorum..

ben hala yatiyom..bazi günler sanki azalir gibi oluyo,ama nedense bu hamileligimde bulantilar beni yatirdi kaldirmiyo..12 eylülde trdeyim insaallah..biletimi aldim..ozamana gecer insallah..esime yaptigim nazi anneme yapamam ben..
benim ablamin ogluda gec konustu nurancim..önemli olan konsantre bozuklugu iletisim bozuklugu olmamasi..ilestisimi nasil seninle etrafiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…